Pembuatan M16 Terbaik dan Persediaan Kelas dalam Modern Warfare 2 | Lampiran terbaik untuk M16 di MW2 – DOT Esports, Peperangan Moden Terbaik 2 M16 LOADOUT (Musim 5 Dimuat semula)

Peperangan moden terbaik 2 m16 loadout

Tidak ada alasan sebenar untuk menarafkan M16 selain untuk koleksi Camo Senjata, tetapi ada cara yang berbeza untuk menggunakan senjata api untuk membuka kunci potensi senjata dan menjadikannya lebih baik. Jangan terkejut jika anda keluar pada setiap masa, walaupun.

Loadout dan Persediaan Kelas M16 Terbaik dalam Peperangan Moden 2

Sudah kembali dan bersedia untuk muncul beberapa kepala, dengan bantuan.

ScreenGrab melalui Activision

Panggilan tugas selalu mempunyai pelbagai jenis senjata untuk dipilih. Francais FPS telah membawa sekumpulan senjata yang sangat baik (dan sesekali yang mengingatkan anda bagaimana senjata yang baik seperti M4, campur tangan, dan M16).

Peperangan moden 2 telah membawa kembali M16, tetapi sedihnya cangkang diri bekasnya. Sesiapa yang bermain Call of Duty 4 Sepanjang perjalanan pada tahun 2007 tahu apa raksasa senapang pecah ini dulu. Pada awal MW2’s Pelancaran, ia diatasi oleh pada dasarnya setiap pistol lain dalam permainan.

Tidak ada alasan sebenar untuk menarafkan M16 selain untuk koleksi Camo Senjata, tetapi ada cara yang berbeza untuk menggunakan senjata api untuk membuka kunci potensi senjata dan menjadikannya lebih baik. Jangan terkejut jika anda keluar pada setiap masa, walaupun.

Inilah kelas terbaik dan persediaan loadout untuk M16 di MW2.

Loadout M16 terbaik dan persediaan kelas di MW2

 • Muncung: FTAC Castle Comp
 • Optik: Cronen Mini Red Dot
 • Stok: Demo Fade Pro Stock
 • Cengkaman belakang: Cengkaman Xten
 • Underbarrel: Vx nanas

Menengah: Pistol pilihan
Taktikal: Stun bom tangan
Membunuh: Semtex
Menaik taraf lapangan: Kesunyian mati
Perks: Pemulung dan masa berganda, tangan cepat, cepat

M16 dan kebanyakan senapang serangan selalu mendapat manfaat daripada titik merah asas, tetapi jangan ragu untuk bermain dengan apa sahaja yang anda dapati selesa menggunakan slot optik. Sementara itu, bom tangan bom tangan dan kombo semtex adalah cara yang berkesan untuk menghentikan seseorang di trek mereka dan melekatkannya dengan peranti letupan yang akan menghantar mereka terbang.

Set lampiran ini akan membantu kawalan dan ketepatan mundur M16, yang menghairankan masalah untuk pistol di MW2. Biasanya rasuk laser di Cod tajuk, tetapi yang satu ini menendang seperti keldai dan berasa lemah berbanding dengan AR lain di dalam kelas.

Dead Silence adalah peningkatan lapangan yang selalu bernilai menggunakan. Ini akan membuatkan anda berdiam diri sebagai tetikus ketika anda menghentam kawasan kasar di MW2, Oleh itu, anda boleh menyelinap ke mana -mana pembangkang di mana -mana kedudukan.

 • Muncung: FTAC Costle Comp
 • Optik: AIM OP-V4
 • Stok: Kilang Corio Precio
 • Underbarrel: Cengkaman fasa-3
 • Cengkaman belakang: Genggaman ZX Sakin

Menengah: Pistol pilihan
Taktikal: Stun bom tangan
Membunuh: Semtex
Menaik taraf lapangan: Kesunyian mati
Perks: Pertempuran keras dan dua kali, tangan cepat, hantu

Loadout alternatif untuk multiplayer, persediaan lampiran ini lebih baik untuk pertempuran jarak jauh, terutama terima kasih kepada Optik Optik Aim Op-V4 Stellar Aim. Yang ini menawarkan lebih banyak ketepatan dan kawalan mundur juga, membantu menjaga musuh -musuh jauh dari jauh, terutama dalam mod seperti pencerobohan dan perang darat.

CS: Pergi, Overwatch, dan Penulis Kakitangan Valorant – Memainkan CS: Pergi sejak 2012 dan perhatikan tajuk lain. Beri saya permainan dan saya akan menulis mengenainya. Pangkat adalah maklumat peribadi. Hubungi [dilindungi e -mel]

Peperangan moden terbaik 2 m16 loadout

Imej yang menunjukkan pemain peperangan moden 2 menggunakan M16

20 September 2023: Musim 6 berada di kaki langit dan kami telah menyesuaikan beban mw2 m16 terbaik dan lampiran terbaik untuk tindakan multiplayer.

Mencari Peperangan moden terbaik 2 m16 loadout dapat membuktikan tugas yang rumit dengan musim 6 yang bergerak ke pandangan. Kemas kini bermusim terbaru Infinity Ward membawa banyak perubahan kepada multiplayer Modern Warfare 2, yang bermaksud lebih sukar untuk mencari beban yang dapat menguasai majoriti senario.

Bersenjata dengan mekanisme penembakan yang kuat, M16 mampu cemerlang dalam senario jarak pertengahan dan dengan lampiran yang betul dilengkapi, prestasi jarak jauhnya sukar untuk ditewaskan. Senapang juga menghindari dos terbaru penggemar senjata dan nerfs, yang bermaksud anda boleh cemerlang dalam pertengahan hingga pertengahan jarak jauh.

Sebelum kita berkongsi lebih lanjut mengenai beban Modern Warfare 2 M16 yang terbaik, lihat panduan kami yang mengandungi Intel pada acara XP Double XP Modern Warfare 2 yang akan datang dan bagaimana untuk membuka kunci operator izzy.

Apakah beban peperangan moden terbaik 2 m16?
Cara membuka kunci peperangan moden 2 m16
Peperangan moden terbaik 2 M16
Peperangan moden terbaik 2 M16 faedah dan peralatan
Adakah m16 baik dalam peperangan moden 2?

?

 • Muncung: Forge-tac Castle Comp
 • Optik: Cronen Mini Red Dot
 • Stok: Demo pudar stok pro
 • Cengkaman belakang: Cengkaman sakin zx
 • Underbarrel: VX Nanas Vert Grip

Pembentukan khusus ini bertujuan untuk meningkatkan prestasi dalam pertempuran pertengahan. Lampiran ini memberikan penambahbaikan besar untuk mengundurkan diri sebagai tambahan kepada ketepatan yang dipertingkatkan yang menjadi kunci untuk mendarat pecahan anda secara konsisten.

 • Baca lebih lanjut: Peperangan moden terbaik 2 senapang serangan

Firepower sudah sangat tinggi jadi beban ini memberi tumpuan kepada peningkatan kawasan lain di M16.

Cara membuka kunci peperangan moden 2 m16

Daripada mencapai tahap tertentu untuk mendapatkan M16, sistem penerima senjata inovatif bermaksud membuka kunci senapang memerlukan jalan yang berbeza dalam musim 5.

Untuk membukanya, pangkat 556 ICARUS LMG ke tahap 14 untuk mengakses penerima di Gunsmith. Pilihnya untuk menambahkannya sebagai sebahagian daripada beban anda.

Peperangan moden terbaik 2 M16

 • Muncung: Forge-tac Castle Comp
 • Optik: Cronen Mini Red Dot
 • Stok: Demo pudar stok pro
 • Cengkaman belakang: Cengkaman sakin zx
 • Underbarrel: VX Nanas Vert Grip

Mengawal mundur M16 adalah keutamaan dengan kombinasi lampiran ini. The Forge-Tac Castle Comp muncung dan Genggaman ZX Sakin menjadikannya lebih mudah untuk mengawal senapang ketika menembak pada sasaran dari jauh.

Untuk beberapa ketepatan tambahan, Genggaman nanas amat berguna. Sedikit rangsangan dalam ketepatan hip-api bermaksud mungkin untuk menyemburkan musuh yang tiba-tiba muncul. Di samping cengkaman, Demo Fade Pro Stock Memberi beberapa peningkatan mobiliti yang sangat diperlukan yang meningkatkan kelajuan berjalan ketika mensasarkan pemandangan dan kelajuan pecut ketika menavigasi peta.

Peperangan moden terbaik 2 M16 faedah dan peralatan

Sebaik sahaja lampiran M16 terbaik siap untuk berperang, sudah tiba masanya untuk menukar fokus anda kepada pemilihan dan pemilihan peralatan. Mempunyai pakej perkhemahan yang kuat dan beberapa peralatan yang kuat untuk menangani beberapa kerosakan tambahan menjadikan semua perbezaan semasa perlawanan. Inilah yang kami cadangkan menggunakan Musim 5.

Faedah

 • Masa Double (asas)
 • Pertempuran keras (asas)
 • Betulkan Pantas (Bonus)
 • Burung-mata (Ultimate)

Untuk faedah asas kami, masa berganda dan bertahan keras sebagai kombinasi permulaan yang kuat. .

 • Baca lebih lanjut

Bonus terbaik untuk digunakan di Modern Warfare 2 adalah pembaikan cepat kerana masa yang cepat untuk membunuh. .

. Setelah aktif, anda dapat melihat titik merah di peta mini yang membolehkan anda merancang langkah seterusnya dengan mudah.

Masa letupan cepat semtex bermaksud ia sesuai untuk menangani kerosakan tambahan semasa perlawanan. Tidak pasti jika musuh sedang menunggu di sudut? Buang kilat untuk memeriksa sudut -sudut tersebut dan jika ia mencecah, pastikan untuk bertindak balas dengan cepat untuk penghapusan yang mudah.

Sistem trofi sangat berguna apabila menangkap objektif. Letakkannya pada bendera penguasaan untuk menyekat sehingga tiga keping peralatan musuh mungkin menuju jalan anda.

?

M16 tidak mempunyai kuasa yang sama seperti yang dilakukan dalam gelaran peperangan moden sebelumnya tetapi pada musim 5, ia masih merupakan pilihan yang sesuai untuk mereka yang ingin bertanding dalam pertunangan pertengahan. .

. Untuk lebih lanjut, lihat panduan kami yang mengandungi peperangan moden terbaik 2 lmg dan bagaimana untuk membuka kunci operator Nicki Minaj.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat panduan kami, Call of Duty: Modern Warfare 2, dan Halaman Permainan Shooter.

. . . Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co..com.