Pembuangan Witcher 3: Tekstur Genital Wild Hunt bukan pernyataan terhadap kebogelan, Vagina yang akan datang Witcher 3 akan pergi | PC Gamer

The Witcher 3 s Vagina Gen Next akan pergi

Imej mengejek membuat kita teruja untuk apa yang boleh.

Penyingkiran Witcher 3: Tekstur Genital Wild Hunt adalah “bukan pernyataan terhadap kebogelan”

Sebenarnya hanya percubaan untuk mengekalkan koheren visual di seluruh papan.

The Witcher 3: Wild Hunt telah menjadi tajuk utama sejak beberapa minggu yang lalu, semua peminat berikut mendapati bahawa model watak wanita telah diberikan alat kelamin dalam edisi gen seterusnya. Ini telah membawa kepada satu siri pernyataan dari pemaju CD Projekt Red yang telah menjelaskan bahawa tekstur tidak sepatutnya ditambah.

Keadaan ini telah berkembang sekali lagi, kerana CD Projekt Red kini telah mengeluarkan kenyataan kepada IGN, di mana ia telah mendedahkan lebih banyak mengenai skandal yang tidak biasa ini.

“Seperti yang difahami oleh CD Projekt Red sehingga baru -baru ini, tekstur vulva yang dipersoalkan adalah sebahagian daripada mod ‘HD Monsters REWORTED’ (HDMR), bukan mod ‘vaginas untuk semua orang’.

“Pada tahun 2021, pada masa menandatangani perjanjian pemindahan hak cipta, pengarang mod HDMR mengesahkan kepada CDPR bahawa mereka adalah penulis tunggal mod yang dipersoalkan. Penulis mod HDMR memberikan hak cd projekt cd untuk menggunakan mod dan dikreditkan & dikompensasi untuk kerja mereka.”

CD Projekt Red juga diteruskan dengan menambah bahawa penyingkiran tekstur alat kelamin bukanlah apa -apa jenis “Kenyataan terhadap kebogelan atau tema matang”, dan ia berlaku semata -mata “Mengekalkan koheren visual di semua model watak”, Seperti termasuk tekstur “Bukan sesuatu yang kami rancangkan sejak awal.”

The Witcher 3: Wild Hunt

Teks yang berkaitan

The Witcher 3: Wild Hunt on Nintendo Switch

Kajian. Ditulis oleh Ben Lyons pada 14 Oktober 2019 pada 16

“Memandangkan saiz, skala, dan keindahan Witcher 3, pelabuhan ke suis yang terhad teknologi sangat mengagumkan.”

The Witcher 3: Darah dan Wain

Kajian. Ditulis oleh Mike Holmes pada 25 Mei 2016 pada 14

“Sekiranya ini kecil ke Toussaint adalah pengembaraan terakhir kami dengan Slayer Monster Silver, maka itu adalah kesimpulan yang sesuai.”

The Witcher telah mendapat rawatan monopoli

Berita. Ditulis oleh Jonas Mäki pada 12 September 2023 pada 00:15

Bersiaplah untuk versi permainan papan klasik yang lebih gelap daripada biasa.

Lego Witcher mungkin tidak rasmi, tetapi kami benar -benar mahukannya

Berita. Ditulis oleh Ben Lyons pada 26 Ogos 2023 jam 08:07

Imej mengejek membuat kita teruja untuk apa yang boleh.

The Witcher 3: Kandungan Gen Seterusnya Wild Hunt kini boleh didapati di Nintendo Switch

Berita. Ditulis oleh Ben Lyons pada 23 Julai 2023 pada 10:13

Bersama patch baru yang dikeluarkan di semua platform.

The Witcher 3: Wild Hunt telah menjual lebih daripada 50 juta salinan

Berita. Ditulis oleh Eirik Hyldbakk Furu pada 30 Mei 2023 jam 02:43

Pertunjukan Netflix dan versi siri PS5 dan Xbox telah memberikan permainan yang luar biasa.

Andrzej Sapkowski Mengunjungi Ibu Pejabat CD Projekt Red

Berita. Ditulis oleh Alex Hopley pada 21 Mac 2023 jam 09:57

Penulis tahu sangat kritikal terhadap permainan video.

The Witcher 3: Patch Next-Gen terbaru Wild Hunt menjanjikan lebih banyak pembetulan prestasi

Berita. Ditulis oleh Ben Lyons pada 15 Mac 2023 pada 12:36

Permainan ini harus berjalan lebih lancar di konsol PC, PS5, dan Xbox Series.

Ciri Baru: Benamkan Instagram, Twitter dan YouTube Posts sebagai URL dalam Komen

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

  • Sistem: PC, PS4, Xbox One, PS5, Nintendo Switch, Xbox Series X
  • Genre: RPG
  • Pemaju: CD Projekt Merah
  • Penerbit: CD Projekt, Bandai Namco
  • Pemain Luar Talian: 1
  • Pemain Dalam Talian: 1
  • Had Umur: Dari 18 tahun
  • Tarikh Siaran: 19 Mei 2015
  • Baca keseluruhan ulasan

Vagina yang akan datang dari Witcher 3 akan pergi

CD Projekt mengesahkan bahawa vagina yang lebih terperinci ditambahkan dalam kemas kini gen seterusnya Witcher 3 adalah “tidak disengajakan” dan akan dikeluarkan.

The Witcher 3: Wild Hunt - Crones of Bog Crookback (pixellated)

(Kredit Imej: CD PROJEKT)

CD Projekt telah mengesahkan bahawa penambahan vagina terperinci kepada raksasa wanita sebenarnya adalah kesilapan, dan akan dikeluarkan.

Sudah ada banyak kebogelan di The Witcher 3: Wild Hunt, tetapi kemas kini gen seterusnya yang tiba pada bulan Disember menaikkan ante agak. Seperti yang kita lihat minggu lalu, kedua -dua kron rawa crookback (dalam bentuk manusia) dan bruxae vampir yang muncul dalam pengembangan darah dan wain diberikan dengan ketara berubah kawasan kemaluan dalam kemas kini, membawa mereka dari “situasi anak patung barbie” Monty penuh, lengkap dengan labia yang kelihatan dan rambut awam yang baik.

Anda dapat melihat perubahan terima kasih kepada skrin yang dipaparkan di Reddit, yang atas alasan yang jelas saya tidak akan mengesyorkan mengklik jika anda sedang bekerja dan mereka tidak sejuk dengan kebogelan penuh penuh.

(Atau, saya rasa, di mana sahaja kandungan m-rated dianggap tidak sesuai. Bagaimanapun, gunakan penghakiman anda seperti yang anda lihat sesuai.)

Kami membuat spekulasi bahawa rupa baru datang dari salah satu daripada banyak mod buatan pengguna yang dimasukkan ke dalam kemas kini gen seterusnya Witcher 3, terutamanya sejak CD Projekt tidak menyedarinya: studio itu memberitahu Kotaku sejurus selepas baru dan -Parukuhan grafik ditemui bahawa ia “melihatnya dan akan mempunyai lebih banyak maklumat pada hari -hari yang akan datang.”Sudah tentu, ia kemudian mengesahkan bahawa kesilapan dibuat, dan akan diubah.

“Tekstur yang dipersoalkan adalah hasil yang tidak diingini dalam versi pelepasan,” kata Projekt CD dalam satu kenyataan. “Ini adalah sesuatu yang kita sedang berusaha untuk menangani.”

Semuanya kelihatan terlalu masak kepada saya. CD Projekt tidak pernah malu tentang kebogelan (sekurang -kurangnya ketika datang kepada wanita -saya tidak ingat watak -watak lelaki yang berlari -lari au naturel, Walaupun nampaknya ia dibincangkan pada satu ketika) dan ini kelihatan seperti tweak yang agak kecil sejauh yang berlaku: mereka masih tidak berpakaian, hanya sedikit lebih terperinci. Trim jalur pendaratan mungkin sedikit anachronistik, tetapi itulah mod yang tepat? Geralt mendapat rambut baru, selepas semua, jadi mengapa tidak wanita kayu?

Malangnya, CD Projekt enggan mengulas mengenai alasannya untuk mengembalikan vagina, atau mengatakan apabila ia menjangkakan perubahan dibuat. Ia mengesahkan secara berasingan bahawa ia mengusahakan patch prestasi baru untuk permainan, bagaimanapun, bertujuan untuk meningkatkan penggunaan teras CPU, kestabilan DirectX 12, pengesanan ray, ambien ambien berasaskan cakrawala, dan masalah kemalangan.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

The Witcher 3Vagina gen seterusnya adalah ‘tidak diingini,’ kata devs [kemas kini]

Nampaknya alat kelamin yang realistik tidak sepatutnya berada di rpg fantasi

Diterbitkan 10 Februari 2023
Kami mungkin mendapat komisen dari pautan di halaman ini.

Yennefer dalam versi Witcher 3 Next-Gen

Sayang, Cepat, mereka akan pergi ke Nerf The Witcher 3 Vagina. (Amaran NSFW.)

Kotaku menyiarkan kisah semalam menunjukkan bahawa The Witcher 3 Kemas Kini Gen Seterusnya Menambah Vaginas Realistik, dan mencadangkan bahawa kitties ini adalah salah satu daripada mod CDPR yang dibuat oleh penggemar yang ditambah kepada permainan yang dikemas kini. Pada asal Witcher 3, Wanita yang ditunjukkan dalam kebogelan penuh penuh tidak mempunyai alat kelamin yang kelihatan, hanya semacam kawasan anak patung Barbie yang dilapisi. Dalam kemas kini gen yang akan datang, yang dikeluarkan secara percuma pada bulan Disember lalu, nampaknya kron dari Bog Crookback dan Bruxas (satu-satunya wanita NPC yang kerap melakukan frontal penuh tanpa sebarang tembakan atau seluar dalam) mempunyai pendaratan jalur pendaratan labia rambut dan kelihatan.

The Witcher 3 bertemu dengan Kad Roguelike Pve yang bertempur di Rogue Mage
Ex-Witcher 3 Devs membuat ‘jiwa musim panas,’ permainan keras tetapi ceria
Sepuluh Permainan Paling Bermain di Deck Steam: Edisi Disember 2022

Apabila mendapat komen, CDPR pada mulanya memberitahu Kotaku bahawa syarikat itu “melihatnya dan akan mempunyai lebih banyak maklumat pada hari -hari yang akan datang,” tetapi sekarang nampaknya vagina ditambah secara tidak sengaja. Sekurang -kurangnya, itulah yang mereka beritahu kami dalam satu kenyataan yang diterima melalui e -mel:

“Versi gen seterusnya dari The Witcher 3: Wild Hunt Ciri-ciri beberapa mod sumber masyarakat yang tidak dicipta oleh CD Projekt Red, di atas banyak peningkatan yang dibuat dan dilaksanakan oleh studio secara dalaman. Menggabungkan semuanya bersama adalah proses yang kompleks dan tekstur yang dipersoalkan adalah hasil yang tidak diingini dalam versi pelepasan. Ini adalah sesuatu yang kita sedang berusaha untuk menangani.”

Saya bertanya sama ada itu bermakna bahawa vagina akan dikeluarkan dari permainan sepenuhnya, tetapi belum menerima respons pada masa penerbitan. Sekiranya itu berlaku, bagaimanapun, (dan pastinya kelihatan seperti itu), itu bermakna bahawa Cronussies mungkin mendapat nerfed pada masa akan datang Witcher 3 Kemas kini.

Sekiranya anda juga sukar untuk mempercayai bahawa permainan seperti The Witcher 3 (yang mempunyai satu tan bogel wanita dan sama sekali tidak ada batang) secara tidak sengaja akan menambah vagina yang realistik dalam kemas kini, kemudian menyertai kelab. Mod vagina yang dipersoalkan sangat popular, dan CDPR pastinya tidak menjauhkan diri daripada menunjukkan bit orang pada masa lalu (HI, Cyberpunk 2077). Tetapi mungkin mengakui bahawa mereka pergi ke hadapan dan dilipat dalam mod labia sedikit terlalu banyak, saya faham.

Walaupun pendaratan jalur pendaratan dan labia yang sempurna kemas bukan perwakilan terbaik vagina yang kita dapat, lebih baik daripada yang dilapisi, dimeteraikan di tingkat bawah-dan saya lebih kurang diganggu olehnya jika permainan termasuk beberapa orang yang berair Kebogelan juga. The Witcher 3 dikasihi kerana ketegangannya, jadi saya katakan mari kita memeluknya untuk semua.

Kemas kini 2/10/2023 12:22 p.m. Et: CDPR telah mengesahkan Kotaku melalui e -mel bahawa labia/rambut kemaluan yang kelihatan akan dikeluarkan “kerana tekstur ini tidak dimaksudkan untuk hadir dalam versi pelepasan permainan.”