Pemain Impak Genshin Membuat peta bawah tanah Sumeru untuk membantu orang lain menavigasi gua, reddit – menyelam ke dalam apa sahaja

Peta bawah tanah kami menarik peta bawah tanah padang pasir, seperti yang dijanjikan

Hai rakan pelancong! Kami, u/teyvatmapinstitute (提瓦特图研所 提瓦特图研所 on Bilibili) berkongsi kerja kami di peta bawah tanah hutan hujan dengan anda dan anda semua menyukainya! Jadi hari ini, kami membawa anda peta bawah tanah untuk Sumeru – Edisi Desert!

Pemain Impak Genshin Buat peta bawah tanah Sumeru untuk membantu orang lain menavigasi gua

Sumeru rantau terbaru Genshin Impact menawarkan pemain banyak kawasan untuk meneroka, merangkumi beberapa kawasan terbesar permainan setakat ini. Di samping itu, peminat berpeluang untuk menyelidiki sistem gua besar di rantau ini yang menawarkan rahsia, khazanah, dan banyak lagi.

Pemain perlu meneroka gua -gua ini jika mereka mahu memanfaatkan semua yang ditawarkan oleh Sumeru, dan boleh menjadi sukar untuk meneroka mereka semua tanpa panduan. Nasib baik, sekumpulan pemain mencipta beberapa peta yang sangat membantu yang membolehkan navigasi lebih mudah melalui gua -gua ini.

Pemain boleh belajar tentang peta gua Sumeru di sini dan memanfaatkannya semasa sesi penerokaan kesan Genshin seterusnya.

Redditor mencatatkan peta gua sumeru untuk membantu Pemain Impak Genshin dengan penerokaan

Wilayah besar Sumeru adalah salah satu penambahan Genshin Impact yang paling menarik, dan pemain yang menikmati meneroka akan suka mengembara melalui setiap inci tanah Dendro. Walau bagaimanapun, bagi pemain yang mempunyai masa yang sukar untuk perjalanan tanpa peta untuk membimbing mereka, sangat sukar untuk meneroka pelbagai sistem gua Sumeru kerana permainan tidak memberikan pandangan bawah tanah. Nasib baik, di sinilah komuniti permainan telah masuk untuk meminjamkan tangan.

Terima kasih kepada usaha gabungan redditor u/substantial_fan_9582 dan Institut Peta Teyvat, pemain kini mendapat peta bawah tanah penuh Sumeru untuk membantu perjalanan mereka. Peta ini memberikan pandangan terperinci di gua besar Sumeru dan akan membuat perjalanan melalui mereka lebih mudah. Pemain yang telah terjebak di hujung mati atau mempunyai masa yang sukar untuk mencari objektif pencarian tertentu kerana gua penggulungan pasti ingin memanfaatkan peta ini.

Senarai peta walaupun termasuk versi zum yang memberikan lebih terperinci. Bagi pemain yang tertanya -tanya tentang pintu masuk ke gua, keluar, dan gambaran keseluruhan kawasan, semuanya terperinci dalam imej. Pengembara pasti akan mendapat manfaat daripada versi peta yang dipertingkatkan ini, dan peminat ingin memastikan mereka merujuknya semasa melintasi zon bawah tanah ini.

Teyvat tabloid ⚡ kebocoran & meme ⚡

Penambahan baru di peta interaktif teyvat

• Tunjukkan pintu masuk gua
• Menunjukkan pintu masuk untuk sukar mencari dada, titik jalan, teka -teki, dll.

[Peta bawah tanah] Kami menarik peta bawah tanah padang pasir, seperti yang dijanjikan

Hai rakan pelancong! Kami, u/teyvatmapinstitute (提瓦特图研所 提瓦特图研所 on Bilibili) berkongsi kerja kami di peta bawah tanah hutan hujan dengan anda dan anda semua menyukainya! Jadi hari ini, kami membawa anda peta bawah tanah untuk Sumeru – Edisi Desert!

Pautan ke Peta Peta Bawah Tanah Rainforest kami di sini: (Fasa I) (Fasa II)

2. Makam raja deshret dan runtuhan bertaburan

Makam raja deshret dan runtuhan yang bertaburan, kredit: 花宴 hanae, zy_mc

3. Northwest (Kawasan Bawah Tanah) Mausoleum

Northwest (Kawasan Bawah Tanah) Mausoleum, Kredit: Aqopz

4. Tengah dan Barat Daya (Kawasan Bawah Tanah) Mausoleum

Tengah dan Barat Daya (Kawasan Bawah Tanah) Mausoleum, Kredit: Chenyikuan110, 花宴 Hanae, 橘子 夹 Tine

5. Timur (Kawasan Bawah Tanah) Mausoleum

Timur (Kawasan Bawah Tanah) Mausoleum, Kredit: Chenyikuan110, 花宴 Hanae, 橘子 夹 Tine

5.5 Kuil Khemenu dengan tahap yang berbeza dipisahkan

Kuil Khemenu dengan tahap yang berbeza dipisahkan

Jalan Abdju, Kredit: Chenyikuan110, 花宴 Hanae, 橘子 夹 Tine

7. Dar Al-Shifa dan Arena Boss Misterius

Dar al-Shifa dan Arena Boss Misteri, Kredit: Chenyikuan110

8. Pelbagai gua di tanah rantau setekh atas

Pelbagai gua di Tanah Upper Setekh Rantau, Kredit: Chenyikuan110, Aqopz

Khaj-Nisut, Kredit: Aqopz

Kami harap anda menikmati peta kami! Dan seperti biasa, sila beritahu kami bagaimana anda mahu kami memperbaiki peta!

Kredit kepada: Aqopz, Chenyikuan110 (Op), 花宴 Hanae, 橘子 夹 tine, zy_mc untuk melukis peta! Dan khususnya, kami ingin mengucapkan terima kasih kepada ZY_MC untuk menandakan sebahagian besar kawasan bawah tanah dengan jejaknya sendiri ( miskin 150 penanda gua oleh gua). Kami juga ingin mengucapkan terima kasih!

En Typeet & Design: Chenyikuan110 (OP)

Institut Peta Teyvat, Okt 2022