Pemain GTA menganjurkan pengebumian dalam permainan untuk Takeoff – Xfire, peminat rapper Migos Takeoff mengadakan pengebumian untuknya di GTA V – Superpixel

Migos Rapper Takeoff Fans mengadakan pengebumian untuknya di GTA v

Bercakap tentang GTA, Take-Two Interactive mengesahkan bahawa GTA 6 akan dibebaskan seperti yang dirancang walaupun kebocoran sebelumnya. GTA 5 baru -baru ini meluluskan peristiwa penting setelah menjual lebih daripada 170 juta salinan dalam masa kurang dari satu dekad.

GTA Pengebumian Takeoff

Pemain GTA Pengebumian Pengebumian

.

Pemain Online Auto Grand Theft baru -baru ini memberi penghormatan kepada Migos Rapper, Takeoff, selepas kematiannya yang tidak lama lagi pada 1 November.

Pemain permainan kotak pasir dalam talian yang sangat menguntungkan Rockstar untuk menjadi tuan rumah pengebumian untuk pemuzik “Motorsport” dan “Stir Fry”. Pemain Online GTA yang mengambil bahagian memakai semua putih untuk perkhidmatan gereja sebelum mereka semua berubah menjadi pakaian “rumah rumah” mereka sekali-sekala perkhidmatan berakhir. Pemain bahkan pergi sejauh meminta semua orang bekerjasama, mengatakan “Ikuti undang -undang jalanan. Tidak terhempas. Keluar dengan kereta terbaik anda.

Takeoff, yang nama sebenarnya Kirsnick Khari Ball, meninggal dunia pada usia 28 tahun, selepas kejadian menembak di Houston, Texas. Justin Bieber baru -baru ini tampil di perkhidmatan peringatan awam pada 11 November yang didedikasikan untuk berlepas.

Takeoff adalah satu pertiga daripada kumpulan hip-hop, Migos, bersama sepupu pertamanya yang pernah dikeluarkan, diimbangi, serta paman mereka, Quavo. Bersama -sama, trio itu menjadi utama di carta Billboard 100 dan juga dicalonkan untuk dua Anugerah Grammy. .

Pemain GTA Pengebumian Pengebumian

. Dua tahun yang lalu, pemain FF14 berkumpul bersama untuk memberi pemain rakan yang telah meninggal dunia dalam talian. Pada nota yang kurang baik, Red Dead Online Players telah menganjurkan pengebumian untuk permainan selepas permainan Rockstar tidak mengeluarkan kemas kini yang ketara untuk permainan dalam setahun. .

Bercakap tentang GTA, Take-Two Interactive mengesahkan bahawa GTA 6 akan dibebaskan seperti yang dirancang walaupun kebocoran sebelumnya. .

Migos Rapper Takeoff Fans mengadakan pengebumian untuknya di GTA v

Takeoff rapper Migos legenda ditembak mati di Houston pada 1 November. .

. Sebagai rakan peribadi Takeoff, banyak selebriti secara terbuka menyatakan kesedihan mereka, termasuk superstar NBA LeBron James, Trae Young, Justin Bieber, dan lain -lain. Drake juga menangguhkan pertunjukan Apollo Live beliau kerana menghormati pengebumian Takeoff.

Menunda pengumuman dari Drake

Pengumuman dari Drake

Pemain permainan video juga mempunyai cara sendiri untuk berkabung. Selepas Obituari didedahkan, pemain GTA V dengan cepat dilarang bersama dan menjadi tuan rumah pengebumian besar untuk legenda rap. Pemain lain yang berpartisipasi memakai pakaian putih untuk menghadiri perkhidmatan gereja sebelum mereka semua berubah menjadi pakaian “rumah rumah” mereka sekali-sekala perkhidmatan berakhir.

Berlepas

Pengebumian Takeoff di GTA V

Malah undang-undang lalu lintas diikuti sepanjang masa di bawah peraturan yang ketat, yang sukar dipercayai di GTA francais.

Tidak jarang melihat pemain mengadakan pengebumian untuk selebriti kegemaran mereka atau rakan-rakan dalam permainan. GTAMomen -momen yang paling kontroversial, perkara -perkara seperti ini menjadikan francais itu benar -benar istimewa.