Pelindung Skrin Anti-Glare untuk Deck Steam, adalah skrin Anti Glare di dek stim yang bernilai dan mempersoalkan mengenai penyimpanan: Deck Generelle diskusjoner

Pelindung Skrin Anti Glare Steam Deck

Dasar Pulangan & Pertukaran kami akan aktif selama 15 hari dari hari yang sama anda menerima produk anda di rumah. Untuk maklumat lanjut, sila lawati bahagian Dasar Penghantaran kami.

Pelindung Skrin Anti Glare Steam Deck

Bahan Filem Tempered: Kaca Aluminium Sederhana, Kekerasan 9H, dengan salutan anti-silau dan Ag Micro-frosted Anti-Glare di permukaan
Bahan Posisi: Abs+PC

2 Pek Pelindung Skrin Anti Glare Steam, Tisu Basah, Tisu Kering, Penyingkiran Debu, dan Remover Bubble

Petua untuk pemasangan

1. Lebih baik memasang pelindung skrin untuk dek stim dalam persekitaran yang bersih dan bebas habuk.
2. Sila gunakan tisu basah dan tisu kering untuk membersihkan skrin sebelum memasangnya.

Sila baca petua penghantaran kami dengan teliti sebelum membuat pesanan anda

 • Semua pesanan di atas $ 25 adalah penghantaran percuma.
 • .99 akan dikenakan $ 5.5 sebagai kos penghantaran.
 • JSAUX menyediakan perkhidmatan penghantaran yang cepat dan cekap untuk pelanggan global.(Tetapi tidak dapat menyampaikan produk di alamat ketenteraan (APO/FPO) dan beberapa pulau.)
 • Masa pemprosesan semasa untuk semua pesanan mengambil masa 2-4 hari (pesanan tidak diproses pada hujung minggu).
 • Waktu penghantaran pesanan akan berada di 7-12 hari perniagaan (barang pra-jualan dikecualikan).
 • Tugas & Cukai Antarabangsa mungkin dikenakan dan tidak dikira semasa pembayaran.
 • Masa penghantaran untuk produk pra-jualan tertakluk kepada arahan di halaman produk.

Oleh kerana keperluan penyedia perkhidmatan logistik:

 • Untuk membuat pesanan anda siap secepat mungkin dan elakkan masalah penghantaran, pastikan untuk memperkenalkan alamat pos yang tepat termasuk nombor rumah tepat anda dan maklumat lain yang mungkin diperlukan untuk syarikat penghantaran.
 • Untuk tanah besar China: Untuk pelanggan tanah besar China, sila gunakan tmall untuk membuat pesanan anda. Hong Kong, Macao, Sila sertakan nama anda, nombor ID dan alamat penghantaran dalam bahasa Cina tradisional. Oleh kerana sebab -sebab logistik, ia tidak tersedia untuk pembelian di kawasan Taiwan.
 • Oleh kerana sebab -sebab logistik, kami tidak menyediakan perkhidmatan pesanan sementara ke negara dan wilayah berikut: Afghanistan, Albania, Algeria, Andorra, Angola, Anguilla, Argentina, Armenia, Aruba, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belarus, Bermuda, Bhutan, Bosnia & Herzegovina, British Virgin Islands, Brunei, Burkina Faso, Burundi,Bolivia, Cambodia , Cameroon, Cayman Islands, Central African Republic, China, Christmas Island, Costa Rica, Djibouti,Egypt, El Salvador, Ecuador,Falkland Islands, Faroe Islands, Gabon, Gambia, Georgia, Ghana, Gibraltar, Greenland, Guadeloupe, Guatemala, Guernsey , Guinea, Iceland, Indonesia, Jamaica, Jordan, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Kyrgyzstan, Lebanon, Lesotho, Liberia, Liechtenstein, Maldives, Martinique, Moldova, Monaco, Montenegro, Myanmar (Burma), Namibia, Nauru, New Caledonia, Nicaragua , Niger, Nigeria, Pulau Norfolk, Macedonia Utara, Oman, Pakistan, Paraguay, Rwanda, San Marino, Senegal, Serbia, Seychelles, Kepulauan Solomon, Sudan Selatan, Sri Lanka,Sudan, Tajikistan, Togo, Tonga, Tunisia, Turkmenistan, Tuvalu, Uganda, Ukraine, Uruguay, India, Uzbekistan, Vanuatu, Vatican City, Amerika Syarikat (termasuk Puerto Rico, Guam, Kepulauan Virgin Amerika Utara, Pulau -Kepula pangkalan tentera seperti APO, FPO, dan DPO).

Dasar Pulangan & Pertukaran kami akan aktif selama 15 hari dari hari yang sama anda menerima produk anda di rumah. Untuk maklumat lanjut, sila lawati bahagian Dasar Penghantaran kami.

Perbandingan Pelindung Skrin Versi yang Berbeza

Pelindung Skrin Anti-Menonton Untuk Dek Steam

Pelindung Skrin untuk Deck Steam

Pelindung Skrin Cahaya Anti-Blue untuk Deck Steam

Pelindung Skrin Percetakan untuk Dek Steam

Pelindung Skrin Percetakan

Kurangkan pantulan sumber cahaya yang kuat

Penghantaran cahaya tertinggi untuk pembiakan warna maksimum di skrin

Penapis cahaya biru berbahaya

Penghantaran cahaya tertinggi untuk pembiakan warna maksimum di skrin

Lebih mudah dibersihkan

Dengan tepi renda yang indah

Q1. Deck Steam 512g Tampal Filem Tempered akan menjejaskan kesan anti-silau yang asal?

A1. Ya, jika dek stim dilengkapi dengan skrin anti-silau, dan kemudian kami juga memohon filem yang tersembunyi, ia boleh membuat skrin anti-silaoi tidak berfungsi. Walau bagaimanapun, filem terkawal masih boleh melindungi skrin dari kerosakan luaran (seperti luka, titisan).

S2. ?
Q3. Apa yang harus saya lakukan sekiranya terdapat tepi putih di sekitar tepi?

A3. Cuba tekan kedudukan gelembung bersama -sama dengan squeegee.

Produk ini dinilai 5.0 dari 5.0 bintang.
Ia telah menerima 13 ulasan.

Kajian

Maklumbalas Pelanggan

Pakej Pelindung Skrin Lengkap

Dilengkapi dengan benar -benar semua yang anda perlukan untuk memohon – aplikasi yang benar -benar tidak menyakitkan, kit yang benar -benar teliti.
Akan memberikan yang ke -2 kepada kawan untuk deknya lol

Pelindung Skrin Terbaik untuk Dek Steam

Sekiranya anda membeli pelindung skrin 50GB atau 256GB ini adalah yang terbaik yang anda dapat. Mempunyai 2 pelindung skrin terdahulu dari laman web lain yang telah menyentuh skrin dan jika terdapat lampu terang (matahari/lampu), anda tidak dapat melihat skrin dengan betul.
Pelindung skrin jsaux ini sangat mengagumkan. 100% mengesyorkan.

Sangat mudah untuk menerapkan produk dan sangat memuaskan untuk melihat udara hilang dengan perlahan di bawah kaca. Sokongan Pelanggan adalah 11/10, tidak ada lagi yang dikatakan. “

Paparan matte yang sangat baik, tidak perlu lagi

Paparan Matte Jsaux adalah salah satu pelindung skrin terbaik ditambah skrin matte yang anda dapati untuk dek stim. Permainan kelihatan terperinci dan bagus, tanpa sebarang silau.

Pembungkusan: 10/10
Ia datang ke plastik/kadbod/span, memberi anda perasaan untuk membeli sesuatu yang benar -benar premium, bukan sesuatu yang anda bayar hanya 15 dolar! Aksesori: 10/10
Ia dilengkapi dengan dua gelas dan dua set tisu alkohol, tisu kering dan tisu pelekat (untuk mengeluarkan habuk). Dan bingkai aplikasi adalah ultra-presasi! Fungsi: 10/10
Perlindungan kaca tentu saja untuk porpouses perlindungan. Tetapi ia juga memberi anda kesan anti-silau yang benar-benar, bukan sekadar kesan murah menjadikan paparan anda Matt/legap/lebih gelap. Dalam gambar -gambar itu bersama -sama dengan ulasan ini, anda dapat melihat diri saya dengan jelas melakukan gambar pada versi steam 64/256GB steam steam, dengan latar belakang cahaya yang rendah. Dan kemudian, gambar di dek stim yang sama dengan kaca anti-silau jsaux, kerana kata-kata tidak dapat deskripsi betapa menakjubkannya kaca ini. Dan ketepatan skrin sentuh sama sekali tidak terjejas! Kemudahan Permohonan: 10/10
Bingkai kuning sahaja melakukan pekerjaan. Sudah tentu anda perlu membersihkan skrin dengan betul dengan lap alkohol, kemudian dengan lap kering, kemudian mengeluarkan habuk yang degil dengan lap pelekat, kemudian letakkan bingkai kuning, mungkin lulus lagi tisu, dan kemudian mengeluarkan penyapu dari anti -anti -kaca kaca dan masukkan ke dalam bingkai. Akhir. Ia mesti ada!

Gambar pengguna Gambar pengguna

Awak juga mungkin menyukai

#color_grey

#size_rgb plat belakang

Pelindung Skrin Anti-Menonton Untuk Dek Steam

#size_bg0106 untuk dek stim

#poda Kit_Basic Right

Kes berdiri perlindungan untuk Deck Steam

Harga Jualan $ 19.99 harga biasa $ 21.99

Pelindung Skrin untuk Deck Steam

Harga Jualan $ 9.99 harga biasa $ 12.99

180 ° USB-C ke set penyesuai C & A

Harga Jualan $ 9.99 harga biasa $ 12.99

Dapatkan 10% dari pesanan pertama anda

Jangan risau, kami juga membenci spam ��

 • Kisah JSAUX
 • Hubungi Kami
 • Sertailah komuniti kami
 • Sertailah ahli kami
 • Ulasan YouTube
 • Catatan blog
 • Program Gabungan
 • Program Influencer
 • Hari Ahli
 • Beli lebih banyak, simpan lebih banyak
 • Terma & Syarat
 • Jejaki pesanan anda
 • Dasar Penghantaran
 • Terma jaminan
 • Dasar Privasi
 • Polisi Pulangan dan Bayaran Balik

Ikuti kami di rangkaian kegemaran anda

Hak Cipta © 2023 JSAUX. Hak cipta terpelihara.

Pelindung Skrin Anti Glare Steam Deck

Saya telah melakukan beberapa bacaan dan nampaknya anda hanya boleh membeli pelindung skrin dan mencapai perkara yang sama dengan anti silau? Adakah terdapat bahagian bawah ke skrin anti silau? nampaknya warna tidak baik atau sesuatu yang saya dengar?

Bagi storan yang saya tanyakan kerana mungkin dalam anggaran saya bahawa saya hanya boleh mendapatkan model paling murah dari dek stim, saya mempunyai kad SD yang besar tetapi rakan saya memberi amaran kepada saya tentang botol penyimpanan leher dan menunjukkan kepada saya video permainan yang kelihatan cantik teruk kerana dimainkan di hdd 9yo.

Adakah anda berfikir bermain permainan dari kad SD akan menjadi masalah?

Viser 1 – 4 AV 4 Kommentarer

. Itu, dan perkara yang berasingan digunakan di atas skrin, masih merupakan perkara yang berasingan. Bermaksud akan ada sempadan optik sama ada. Anda mungkin tidak selalu melihatnya, tetapi jika anda berhasrat menggunakan perkara ini mudah alih, anda akan mengalami keadaan pencahayaan yang tidak lambat laun yang tidak bermain dengan baik dengan sempadan optik itu. Dengan etsa menjadi sebahagian daripada skrin itu sendiri, sekurang -kurangnya cabaran itu diselesaikan.

Yang mengatakan, jika saya tidak mempunyai doh untuk model peringkat teratas, saya hanya akan pergi dengan asas dan tidak melakukan apa -apa dengan skrin. Bukan sahaja satu sempadan optik kurang, saya telah membawa suis saya dengan saya selama bertahun -tahun, tidak ada masalah skrin. Diberikan, saya selalu menggunakannya membawa kes, tetapi dek itu datang dengan satu pula.

Jangan bandingkan HDD dan penyimpanan kilat. Tolong jangan. Itu bodoh.
Dari nombor Valve sendiri, SD adalah sedikit (faktor 1,2 atau lebih) lebih perlahan, tetapi itu tidak terlalu buruk, memandangkan perbezaan harga.

Pelindung Skrin Matte Deck Valve Steam

Pelindung Skrin Matte Deck Valve Steam

Pelindung Skrin Matte Deck Valve Steam

Keadaan cahaya ambien mencipta refleksi dari permukaan berkilat, oleh itu cahaya berlebihan dari cahaya matahari atau pencahayaan dalaman mengganggu penglihatan dan mengalihkan interaksi lancar dengan paparan digital anda. Viascreens Matte untuk Dek Wap Valve adalah pelindung skrin yang menyelesaikan kekangan permukaan berkilat ini dengan salutan anti-silau. Pelindung Skrin Berasaskan Filem Menyebarkan Refleksi Seperti Cermin Membantu dalam Penggantian Peningkatan dan dengan Permukaan Matte Membantu Mengurangkan Smudges Jari. Pelindung mudah digunakan memaparkan sokongan pelekat silikon lanjutan yang mematuhi skrin tanpa sebarang poket udara yang terperangkap. .

Soalan yang sering ditanya

Adakah pelindung skrin ini serasi dengan peranti saya?

Pelindung Skrin ini direka khusus untuk dek stim injap yang dikeluarkan pada bulan Julai 2021. Sekiranya ini bukan peranti anda maka lihat yang lain Pelindung Skrin Injap. Gunakan pilihan navigasi yang ditapis untuk menentukan peranti anda. Masih tidak dapat menemuinya? Sokongan Hubungi.

Dari mana produk ini dihantar dan berapa kos penghantaran?

Produk kami dihantar dari United Kingdom dan kos penghantaran bergantung pada lokasi anda. Tambahkan produk yang anda mahu kereta untuk melihat pilihan dan caj penghantaran yang ada.

Adakah pelindung skrin dek stim injap mematuhi skrin dan akan meninggalkan sebarang residu sekali dikeluarkan?

Pelindung skrin dek stim injap akan mematuhi skrin anda dengan tegas dan tidak akan meninggalkan sebarang sisa sekali yang dikeluarkan.

Berapakah seumur hidup pelindung skrin dek stim injap ini dan bolehkah saya kembali jika dikeluarkan?

Ia akan bertahan selagi anda memiliki peranti anda. Anda boleh menggantikannya bila-bila masa yang anda mahukan, namun sebaik sahaja dikeluarkan, anda tidak akan dapat memohon semula.