Pelepasan Akses Awal Hogwarts Legacy adalah salah satu pelancaran pemain tunggal terbesar di Steam | VGC, 72 OCE Akses Awal: хогварosi. Насадие ощие обенениhat

Steam Hogwarts Legacy Akses Awal

Hogwarts Legacy Access Early bermula pada 7 Februari pukul 10 pagi PST / 1PM EST / 6PM GMT / 7PM CEST untuk Pemain PC, Dengan pelancaran global penuh permainan berikut pada 10 Februari.

Siaran Akses Awal Hogwarts Legacy adalah salah satu pelancaran pemain tunggal terbesar Steam

.

Seperti yang dinyatakan oleh penganalisis pasaran bebas Benji-sales, angka Steamdb menunjukkan puncak pemain serentak Hogwarts Legacy telah melepasi Fallout 4 dan kini hanya laluan Cyberpunk 2077’s.

.

Hogwarts Legacy Guides:

Edisi standard permainan, yang berharga $ 70 / £ 65 pada konsol dan $ 60 / £ 50 pada PC, akan dikeluarkan pada hari Jumaat ini, 10 Februari, apabila nombor pemain dijangka membengkak.

. .

Permainan ini, yang berdasarkan siri Harry Potter oleh J.K. .

Permainan ini adalah subjek boikot kerana banyak komen umum dari Rowling yang dilihat oleh banyak orang untuk menjadi transfobik (untuk pecahan penuh keadaan, kami mengesyorkan artikel ini oleh Glamour).

Walaupun penulis tidak terlibat dalam pembangunan permainan, pengkritik mencatatkan bahawa Rowling kemungkinan akan mendapat keuntungan dari warisan Hogwarts dan mendapat manfaat dari popularitinya.

Steam Hogwarts Legacy Akses Awal

6 фев 1:43

Pengecualian соощate:
Pengecualian соощate: ..

Sama! Saya di UK sehingga hari penuh sia -sia. Menjengkelkan bahawa kita tidak boleh pramuat, jadi akan melihat bagaimana stim dilakukan dengan semua orang memuat turunnya lol
Sampah selalu panas. . Banyak orang akan melihat kelajuan muat turun 100-300kb dengan sebaik-baiknya. walaupun pada sambungan internet berkelajuan tinggi.

6 фев 1:45

Selepas 1.5 jam, orang boleh melakukan semua apa yang mereka mahu, walaupun ada di Twitch orang yang sudah streaming, selepas 1.5 jam, saya tidak akan menjadi masalah lagi.

6 фев 1:52

Ya, Hogwarts Legacy Steam Preload mungkin – Inilah Caranya

Hogwarts Legacy Steam Preload sebenarnya mungkin, bertentangan dengan kenyataan terdahulu, yang bermaksud anda boleh menyediakan permainan Harry Potter RPG di kedai Valve sekarang.

Cara Memainkan Hogwarts Legacy PC Awal: Pelajar penyihir muda mencetuskan mantra dalam kawah

Diterbitkan: 7 Feb, 2023

Oleh itu, ternyata Hogwarts Legacy Steam Pramuat sebenarnya mungkin. Pemaju Avalanche sebelum ini menyatakan bahawa pramuat permainan Harry Potter RPG tidak akan mungkin, tetapi sebagai Hogwarts Legacy Access Access Tempoh tiba, ternyata anda sebenarnya boleh pramuatnya, sehingga sekarang. Begini cara bermain warisan Hogwarts pada awal Steam.

Pada 4 Februari, akaun Twitter Hogwarts Legacy mengesahkan bahawa preloading permainan dunia terbuka di PC tidak akan mungkin. . Jika anda berfikir tentang mengambil permainan kotak pasir, lihat Kajian Hogwarts Legacy kami.

Hogwarts Legacy Access Early bermula pada 7 Februari pukul 10 pagi PST / 1PM EST / 6PM GMT / 7PM CEST untuk Pemain PC, Dengan pelancaran global penuh permainan berikut pada 10 Februari.

Sama ada anda pemain akses awal atau menunggu pelepasan penuh, jika anda pergi ke stim sekarang, anda harus melihat pilihan untuk pramuat. . Ini bermakna anda boleh mula meneroka peta warisan Hogwarts, dan membina semua bakat warisan Hogwarts yang penting lebih awal dari yang diharapkan.

. . Sekiranya anda tidak melihat kemas kini sila mulakan semula pelanggan Steam.”

Hogwarts Legacy juga akan dilancarkan melalui kedai Epic Games, walaupun tiada komen rasmi telah diberikan mengenai preloading permainan di platform itu.

Semak semua watak warisan Hogwarts supaya anda tahu siapa yang akan anda pelajari dan mengeja bersama. .

Pencipta siri Harry Potter, JK Rowling, telah membuat beberapa ucapan transfobik di media sosial dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Warner Bros. . .K. Rowling tidak terlibat secara langsung dalam penciptaan permainan “, kemungkinan bahawa, sebagai pencipta dan pemilik Harry Potter IP, dia akan mendapat royalti dari jualannya. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesamaan transgender atau memberi sokongan anda, berikut adalah dua badan amal penting yang kami menggalakkan anda untuk menyemak: Pusat Kebangsaan untuk Kesaksamaan Transgender di Amerika Syarikat, dan Mermaids di UK.

Ed Smith Sebelum ini dari Edge, Naib, dan Polygon, Ed menyertai PCGamesn pada tahun 2022. Dia melakukan semua berita, terutamanya kejatuhan, separuh hayat, dan mogok counter 2.