Pelayan minecraft terbaik 1.19 | SHOTGUN ROCK PAPER, 17 BEST MINECRAFT SERERA YANG ANDA HARUS DAPATKAN DI 2023 | Beebom

17 pelayan minecraft terbaik yang mesti anda periksa

Dalam panduan ini, kami akan membimbing anda melalui beberapa pelayan Minecraft terbaik untuk 1.19, versi terbaru minecraft. Setiap pelayan ini menawarkan pengalaman Minecraft yang berbeza, jadi anda boleh membaca apa yang ditawarkan oleh setiap pelayan dan menyertai mana -mana pelayan yang terbaik untuk anda.

Pelayan minecraft terbaik 1.19: Survival, Skyblock, Bedwars, Faksi, dan banyak lagi

Seni Promosi untuk Minecraft: Kemas Kini Wild, yang menampilkan pemain yang memegang pedang sehingga kamera, dikelilingi oleh allay, anjing, dan pemain lain dalam bot

Apakah pelayan minecraft terbaik? Salah satu kejayaan besar formula Minecraft adalah kebebasan playerbase untuk mencipta pelayan awam mereka sendiri untuk orang lain untuk menyertai dan bermain bersama rakan dan orang asing. Penggilap dan kreativiti pelayan Minecraft teratas hanya meningkat sejak 10 tahun terakhir hidup Minecraft, dan kini pelayan terbaik adalah tempat yang luar biasa yang dipenuhi dengan ratusan atau ribuan pemain, berpuluh -puluh dunia dan mod permainan, dan pelbagai kualiti dari kualiti Ciri -ciri hidup dan ciri -ciri menarik yang menjadikan Minecraft tempat yang sangat berbeza dari dunia vanila peribadi anda.

Dalam panduan ini, kami akan membimbing anda melalui beberapa pelayan Minecraft terbaik untuk 1.19, versi terbaru minecraft. Setiap pelayan ini menawarkan pengalaman Minecraft yang berbeza, jadi anda boleh membaca apa yang ditawarkan oleh setiap pelayan dan menyertai mana -mana pelayan yang terbaik untuk anda.

Tangkapan skrin minecraft lobi pelayan hypixel

Hypixel

Alamat IP Pelayan: mc.Hypixel.jaring
Mod permainan: Survival, kreatif, skyblock, permainan kelaparan, minigames

Baiklah, mari kita dapatkan yang jelas; Lagipun, bagaimana kita boleh mempunyai senarai pelayan Minecraft tanpa bercakap mengenai hipixel, Titan Minecraft yang dihormati? Sama ada anda berminat dengan PVP dan Minecraft yang kompetitif atau pengalaman kelangsungan hidup yang lebih santai dan bebas, hypixel mempunyai kira-kira sedozen mod yang berbeza untuk anda pilih, semuanya dibentangkan melalui antara muka inventori yang mudah digunakan. Mana -mana jenis pemain minecraft anda, sama ada anda ingin menghabiskan masa anda melawan pemain, memerangi perusuh seperti slimes, perlombongan untuk berlian, atau membuat pembina minecraft yang hebat, anda akan mendapat sesuatu untuk dicintai di hypixel. Itulah yang membawa puluhan ribu pemain setiap hari.

Lobi pelayan permainan kompleks di Minecraft, yang menampilkan mural raksasa dengan huruf pelayan yang dikelilingi oleh pelbagai binatang

Permainan kompleks

Alamat IP Pelayan: Atas.MC-Complex.com
Mod permainan: Pixelmon, kelangsungan hidup, puak, kreatif

Permainan kompleks sering dijumpai di bahagian atas banyak 1.19 senarai pelayan minecraft mengikut kiraan pemain, sering menempatkan ribuan pemain serentak. Ini adalah siri pelayan yang sangat popular yang memberi tumpuan terutamanya kepada pelbagai persembahan Pixelmon, jadi jika anda berminat untuk menangkap, melatih, berjuang, dan berdagang, maka permainan kompleks adalah pilihan yang jelas untuk anda. Tetapi serta Pixelmon, pelayan ini juga menawarkan pelbagai kelangsungan hidup, kreatif, puak, dan pelayan penjara untuk membantu memenuhi semua citarasa.

Tangkapan skrin minecraft lobi pelayan Thearchon

Thearchon

Alamat IP Pelayan: org.Archonhq.jaring
Mod permainan: Puak, skyblock, kelangsungan hidup

Thearchon adalah satu lagi Minecraft 1 yang sangat popular.19 pelayan dengan pelbagai mod permainan, atau “alam” untuk dipilih, termasuk survival lama biasa, skyblock, puak, penjara, dan banyak lagi. Ia mempunyai sikap tidak masuk akal yang menyegarkan yang membolehkan anda menyelam ke dalam apa sahaja yang anda suka dalam beberapa saat pertama menyertai pelayan untuk kali pertama – tetapi ada penekanan khusus pada mod PVP di sini. Anda mungkin ingin melihat senarai pek tekstur minecraft kami untuk memberi anda kelebihan ke atas pemain lain di PvP, atau periksa menara dan istana kami jika anda ingin bekerja untuk membina beberapa pertahanan.

Tangkapan skrin minecraft lobi pelayan McCentral

McCentral

Alamat IP Pelayan: McCentral.org
Mod permainan: Survival, kreatif, skyblock, permainan kelaparan, minigames

McCentral adalah satu lagi minigames dan pelayan multimodal yang mempunyai pemilihan mod yang berbeza tetapi sangat komprehensif, masing -masing biasanya dengan pelbagai pelayan yang ada. Terdapat pelayan mod kreatif bersama yang berfungsi sepenuhnya yang diset semula setiap hari, di mana anda boleh menguji kemahiran kreatif (dan dunia) anda. Terdapat banyak pelayan untuk Skyblock, UHC, penjara, puak, permainan kelaparan, menangkap bendera, dan banyak lagi. Selain itu, lobi mereka kelihatan hebat – terutamanya dengan shaders minecraft yang baik diaktifkan.

Tangkapan skrin minecraft lobi pelayan Jartex

JartexNetwork

Alamat IP Pelayan: TOPSC.Jartex.menyeronokkan
Mod permainan: Survival, kreatif, bedwars, puak, skyblock, minigames

JartexNetwork adalah pelayan yang popular dan berkembang diisi dengan semua macam minigames dan mod yang sama sebagai pesaingnya. Segala-galanya di jartexnetwork terasa digilap: kawalan pelayan intuitif, pelayan itu sendiri pepejal, mod permainan dipilih dengan baik dan direka dengan baik. Ini adalah alternatif yang hebat untuk Titans yang lebih dihormati dalam senarai ini, dan sudah tentu cukup stabil untuk usaha untuk mengalahkan The Wither dan mendapatkan bintang Nether, yang anda perlukan untuk membuat suar.

Tangkapan skrin minecraft lobi pelayan blockdrop

Rangkaian BlockDrop

Alamat IP Pelayan: bedwars.permainan
Mod permainan: Bedwars, survival, kreatif, puak, minigames

Rangkaian BlockDrop adalah pelayan pelbagai yang sangat popular, tetapi ia mengkhususkan diri dalam bedwars – mod permainan yang memerlukan anda melindungi katil anda dan memusnahkan katil pemain lain untuk menang. Baru-baru ini mereka juga telah menambah “City Life”, mod permainan gaya Sims yang unik dengan pangsapuri yang boleh disewa, pekerjaan, gaji, dan segala yang anda perlukan untuk sedikit pelarian lama yang baik.

Tangkapan skrin minecraft lobi pelayan Minesuperior

Minesuperior

Alamat IP Pelayan: hab.MCS.gg
Mod permainan: Kelangsungan hidup, kreatif, langit, puak

Sekiranya anda selepas shenanigans Skyblock di atas segalanya, Minesuperior harus menjadi perhentian pertama anda. Ini popular 1.19 Pelayan penuh dengan variasi pada formula Skyblock standard, bersama -sama dengan banyak mod permainan lain jika SkyBlock tidak sesuai dengan citarasa anda. Semuanya mudah diakses dan jelas, bermakna anda boleh mula bermain apa yang anda mahu mainkan dengan segera.

Tangkapan skrin minecraft lobi pelayan Wildercraft

Wildercraft

Alamat IP Pelayan: bermain.Wildercraft.jaring
Mod permainan: Survival

Jika frasa “separa vanila”, “bertema alam”, dan “membantu antara satu sama lain” merayu kepada anda, maka Wildercraft mungkin menjadi pilihan terbaik anda dalam keseluruhan senarai pelayan Minecraft. Dalam spektrum pelayan survival minecraft awam, ia adalah sebaliknya bertentangan dengan pelayan anarki seperti Minewind: Penekanan di sini adalah mengenai kerjasama dan komuniti, dan bekerjasama untuk membina dan mencapai banyak perkara yang sejuk. Bagi mereka yang ingin bertemu dengan pemain baru dan mempunyai pengalaman hidup yang lebih rendah, santai, Wildercraft sudah siap dan menunggu.

Tangkapan skrin minecraft lobi pelayan Applecraft

Applecraft

Alamat IP Pelayan: bermain.AppleCraftMc.org
Mod permainan: Survival, minigames

AppleCraft adalah pelayan survival, melalui dan melalui. Baiklah, ada minigame parkour kecil yang boleh diakses dari lobi, tetapi sebaliknya titiknya adalah untuk memainkan permainan survival vanila yang lebih kurang atau kurang dari Minecraft bersama beratus-ratus orang lain dalam dunia 100,000 x 100,000 yang besar. Ini akan membawa anda banyak peta minecraft yang sangat baik untuk meneroka sepenuhnya banyak blok! Oleh itu, jika anda lebih berminat dengan minecraft tradisional daripada semua puak dan barangan langit yang terapung pada hari ini, maka Applecraft mungkin untuk anda.

Tangkapan skrin minecraft lobi pelayan benih

Benih

Alamat IP Pelayan: thisedmc.com
Mod permainan: Survival

Benih adalah satu lagi percubaan untuk membawa pelayan Minecraft kembali ke pengalaman hidup vanila tradisional. Ia hampir sepenuhnya vanila: satu -satunya penambahan adalah keupayaan untuk melindungi rumah anda dan membina dari kesedihan, keupayaan untuk meledingkan ke lokasi yang berbeza (bukan secara percuma!), dan keupayaan untuk membuat kedai dan bertukar barang dengan pemain lain.

Tangkapan skrin minecraft lobi pelayan DatBlock

DatBlock

Alamat IP Pelayan: bermain.DatBlock.com
Mod permainan: Survival, Skyblock, Minigames

Pelayan Minecraft lain yang menawarkan pelbagai pengalaman hidup dari vanila ke SkyBlock, Datblock mempunyai tarikan tambahan dari satu siri konsep unik untuk pengalaman hidup yang kita tidak melihat seperti di tempat lain. Mod Datearth yang bercita-cita tinggi dimainkan di peta bumi, dan menawarkan “permainan geopolitik dengan bandar, negara dan perang”, sementara datmars yang sama novel melemparkan anda ke batu yang hampir-hampir tidak dapat diingati di permukaan Martian, di mana anda berada, di mana anda berada, di mana anda berada, di mana anda berada, di mana anda berada ditugaskan untuk bertahan – sekiranya mungkin.

Tangkapan skrin minecraft lobi pelayan Cubecraft

Cubecraft

Alamat IP Pelayan: bermain.Cubecraft.jaring
Mod permainan: Skyblock, Permainan Kelaparan, Minigames

Cubecraft mempunyai ciri -ciri yang lebih kecil tetapi boleh dikatakan lebih rumit pemilihan minigames dan mod daripada kebanyakan pelayan Minecraft yang boleh ditawarkan. Saya telah bersenang -senang dengan pemilihan peta parkour yang sangat besar, dengan pelbagai tema masing -masing yang mengandungi pelbagai peringkat di tiga mod kesukaran. Dan itu hanya parkour. Tawaran Cubecraft Mod yang lain juga direka dengan baik dan direka dengan baik, dengan beratus-ratus pemain pada masa yang diberikan masuk ke Skywars, pertahanan menara, serangan Archer, atau mana-mana mod lain dalam pemilihan permainan popular mereka berputar mereka.

Dan dengan itu, kami menyimpulkan Panduan Pelayan Minecraft kami. Semoga anda menemui pelayan atau dua yang anda suka bunyi, dan kini dengan gembira dari membina tortresses langit atau secara maniacally memotong katil musuh. Sekiranya anda ingin mendapatkan lebih banyak kelebihan dalam pertempuran, pastikan anda berunding dengan panduan komprehensif kami mengenai ramuan dan pesona di Minecraft. Sebagai alternatif, jika anda ingin menyediakan pelayan Minecraft anda sendiri, pastikan anda menyemak senarai biji minecraft terbaik kami untuk berubah menjadi rumah baru anda.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Minecraft Ikut
  • Mojang Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Ollie adalah Sheriff of Guidestown di RPS, dan sejak menyertai pasukan pada tahun 2018, dia menulis lebih daripada 1,000 panduan untuk laman web ini. Dia suka bermain permainan yang kompetitif dan kilang Sims, mencederakan dirinya bermain badminton, dan menguburkan mukanya dalam bulu hangat dua kucingnya.

17 pelayan minecraft terbaik yang mesti anda periksa

15 Pelayan Minecraft Terbaik Terbaik Untuk Bergabung Pada 2021

Majoriti Komuniti Minecraft bersetuju bahawa Pengalaman Permainan Berdasarkan Dalam Talian. Sama ada pelayan Parkour Minecraft yang menyeronokkan atau hanya pengalaman bermain dengan rakan -rakan anda, dunia multiplayer mempunyai sesuatu untuk semua orang. Memperluas pada titik yang sama, kami berada di sini untuk berkongsi senarai pelayan Minecraft terbaik yang perlu anda mainkan untuk memahami sepenuhnya kuasa permainan multiplayer dalam talian. Mereka mempunyai segala-galanya dari idea-idea rumah yang menakjubkan hingga modpack yang kuat yang membawa perubahan peringkat dunia ke permainan. Semua yang anda perlukan adalah minecraft terkini 1.18 kemas kini dipasang pada peranti anda. Walaupun, banyak pelayan bahkan membenarkan pemain pada versi lama untuk bergabung tanpa sebarang masalah. Lebih -lebih lagi, adakah anda tahu bahawa semua pelayan yang menakjubkan ini bebas untuk menyertai dan bermain? Ya, dengan berita hebat itu, jangan buang masa dan melihat pelayan Minecraft terbaik yang harus anda cuba pada tahun 2023.

Pelayan minecraft percuma terbaik (2023)

Pilihan kami bagi setiap pelayan adalah berdasarkan keunikan, komuniti aktif, dan pengalaman keseluruhan yang dapat diharapkan. Tetapi senarai itu tidak disenaraikan dengan cara apa pun. Anda boleh menggunakan jadual di bawah untuk meneroka setiap pelayan Minecraft pada kemudahan anda.

Buat pelayan minecraft percuma anda sendiri dengan Scalacube untuk bermain dengan rakan anda dari seluruh dunia, tiada pembayaran, tidak ada lag 24/7. Hosting pelayan minecraft percuma terbaik yang tersedia!.

1. Pergaduhan

Pelayan Minecraft pertama kami mempunyai mod, plugin, dan tekstur eksklusif. Tidak seperti pelayan dalam talian lain yang mempunyai mod komuniti, pergaduhan membanggakan kandungan eksklusifnya bahawa anda tidak dapat mencari tempat lain. Dari segi persembahan, mengharapkan permainan seperti menangkap bendera, serbuan, dan bahkan survival zombie pada pelayan ini.

Pelayan Brawl Minecraft

Malah ada mod kreatif yang berdedikasi dengan semua bantuan yang anda perlukan untuk membina karya anda yang seterusnya. Dan untuk mengatasinya, Brawl menawarkan zon parti dengan permainan mini yang cepat tetapi menarik untuk anda nikmati.

2. Hypixel – Pelayan Minecraft Terbaik

Sekiranya anda ingin menjadi sebahagian daripada komuniti yang sentiasa berkembang, pelayan Minecraft terbesar di dunia adalah tempat yang baik untuk bermula dari. Dengan Pertandingan mingguan, Kandungan segar yang dikemas kini secara kerap, dan bilangan perkara yang tidak terhad untuk dicuba, hypixel mempunyai semuanya. Dalam banyak cara, anda boleh mengharapkan hypixel berasa seperti permainan autonomi berdasarkan minecraft kerana peta eksklusif, barang pembelian, dan komuniti bebas.

Pelayan terbaik minecraft hypixel

Dari bedwars, misteri pembunuhan, dan vampire ke paintball, ini mempunyai hampir setiap permainan mini minecraft yang anda inginkan. Sekiranya tidak ada yang lain menarik minat anda, ia mempunyai banyak bioma minecraft yang disesuaikan untuk anda meneroka.

3. Di antara kita melakukan persembahan

  • Alamat Pelayan Java:di antara kita.prestasi.jaring

Pelayan Minecraft ini adalah penghormatan kepada salah satu permainan yang paling banyak dibincangkan mengenai era pandemik. Pada kebelakangan ini, kemasyhuran di kalangan kita mungkin telah menurun, tetapi kiraan pemain pelayan ini adalah bukti bahawa ia belum selesai. Pelayan mempunyai mod yang direka berdasarkan permainan, tetapi itu bukan semua.

Di antara kita melakukan persembahan

Terdapat banyak mod survival, kreatif, dan mini yang lain yang terdapat di pelayan Minecraft ini. Anda bahkan tidak perlu membawa kumpulan rakan anda, terima kasih kepada pelbagai permainan komuniti yang kompetitif pemain tunggal yang aktif.

4. Milieroes

  • Alamat Pelayan Java:bermain.Milieroes.org
  • Alamat Pelayan Bedrock:bermain.Milieroes.org

Seterusnya dalam senarai Pelayan Minecraft Terbaik kami adalah salah satu daripada beberapa pelayan yang bekerja di kedua -dua edisi Bedrock & Java permainan. Bahagian terbaik pelayan ini adalah peta minecraft adat yang dikeluarkan secara kerap, dengan masing -masing meninggalkan pemain dengan kagum. Terdapat banyak mod permainan untuk dipilih, termasuk penjara dan kelangsungan hidup, di luar peta tersebut.

Milieroes

Jika roleplay bukan gaya anda, terdapat juga struktur struktur yang unik, blok langit, dan makhluk pelik untuk diterokai. Anda juga boleh membeli barang dalam permainan dari kedai mereka untuk membuka kunci pengalaman eksklusif.

5. Pixelmon pada PocketPixel

  • Alamat Pelayan Java:Bermain.Pocketpixels.jaring

Sebagai pelayan berasaskan cerita, bahagian terbaik mengenai Pixelmon Craft adalah bahawa anda juga boleh memainkannya sendiri. Sama seperti permainan Pokemon yang asal, anda dapat meneruskan pengembaraan Menangkap dan melawan Pokemon. Terdapat juga watak dalam permainan seperti ibu Ash, profesor, dan banyak lagi. Menjadi pelayan dalam talian, anda dapat berinteraksi dengan pencinta pokemon dari seluruh dunia sekarang dan kemudian sambil meneroka dunia.

Pixelmon pada PocketPixel

Selain pelayan dalam talian, Pixelmon juga merupakan salah satu mod Minecraft terbaik jika anda mahu menjalankannya di luar talian. Tidak boleh lupa, pokemon di pelayan ini tidak berada di blok minecraft generik membina, jadi anda boleh mengenali mereka dengan mudah.

6. Roleplay-hub

  • Alamat Pelayan Java:mc.Roleplayhub.com
  • Alamat Pelayan Bedrock:mc.Roleplayhub.com

Saat ini dengan tema roleplay sekolah & fantasi, pelayan ini adalah tempat yang sempurna untuk anda mengalami senario yang berbeza dan pengalaman dalam permainan dalam Minecraft. Kedua -dua pemain, serta moderator, mengambil Tema Roleplay Serius, jadi anda boleh mengharapkan pengalaman terbaik jika anda berada dalam permainan berasaskan cerita.

Roleplay-hub

Terdapat juga mod kreatif untuk orang yang ingin berehat dari peranan dan ingin berinteraksi dengan komuniti yang mesra. Ia berfungsi pada edisi batuan dasar dan java, tetapi dunia mungkin kelihatan sedikit berbeza.

7. Rangkaian Skyblock

Ini adalah salah satu pelayan minecraft terbaik dan menawarkan segala yang baik yang ada pada pelayan lain, mulai dari struktur yang indah dan perusuh unik untuk menyeronokkan minigames. Tetapi semua itu terletak di tepi blok yang terbang di langit sepanjang masa. Sebagai pemain skyblock, anda harus berhati -hati untuk tidak jatuh.

Skyblock Minecraft

Walaupun, apabila anda tahu, seluruh dunia sangat menarik. Untuk bantuan tambahan, anda mungkin ingin menyemak panduan kami tentang bagaimana untuk mengelakkan kerosakan jatuh di minecraft sebelum anda melompat ke pelayan ini.

8. MinePlex

MINEPlex adalah salah satu pelayan dalam talian yang paling popular di kedua -dua Bedrock dan Java Minecraft. Selalu ada pemain yang cukup dalam talian dan banyak permainan untuk dipilih. Terdapat Sky-Wars, Survival Games, Cake Wars, dan juga permainan di sekitar membina barangan dengan pemain lain. Oleh itu, jika pelayan berasaskan komuniti adalah tumpuan utama anda, ini dibina terutamanya untuk pemain seperti anda.

Tangkapan skrin MinePlex

Dengan kandungan untuk semua jenis pemain, MinePlex adalah salah satu daripada pelayan yang paling menyeronokkan bahawa anda boleh menemui. Terdapat kedai di mana anda boleh mendapatkan satu tan barangan eksklusif untuk mencuba permainan.

9. Omegacraft

Ini adalah pelayan pertama dan satu-satunya bahasa Inggeris di senarai pelayan Minecraft terbaik kami. Walaupun anda mungkin perlu berjuang sedikit untuk sampai ke tempat yang betul, kraf omega menawarkan banyak pengembaraan untuk anda mencuba. Dengan bahkan a Mod gaya permainan lapar, Ia memenuhi kualiti pemain yang pelbagai dengan mod permainan asal.

Omega Craft

Anda juga boleh membentuk kumpulan atau puak dengan pemain yang anda temui dalam talian untuk bersaing Acara berasaskan kumpulan. Tetapi jika anda bimbang tentang halangan bahasa, anda boleh menggunakan aplikasi seperti duolingo atau arahan bahasa Inggeris asas di pelayan.

10. Grand Theft Minecraft

Jika anda melihat sekeliling komuniti dalam talian terbesar, GTA Online dan Minecraft akan muncul sebagai pemimpin. Pelayan ini mengambil fakta itu dengan serius untuk membawa anda dunia GTA membina pelayan Minecraft untuk anda meneroka. Tidak banyak maklumat mengenai komuniti aktif di sekitar pelayan tetapi jika anda menyukai siri GTA, meneroka lokasi Los Santos yang tidak dapat dilupakan di Minecraft adalah sangat menggembirakan.

GTA di pelayan Minecraft

Bahkan mempunyai rangkaian bawah tanah untuk anda menemui dan meneroka. Sekiranya tidak ada yang lain yang mengagumkan anda, pilihan untuk memanjat Gunung Vinewood untuk melihat bandar yang indah selalu ada.

11. Permainan Brokenlens

Dikatakan sebagai pelayan minecraft “paling lengkap”, Brokenlens menawarkan banyak pilihan untuk diterokai. Anda akan mendapat pesta tarian, permainan survival, misteri, permainan bangunan, dan juga menyembunyikan & mencari, antara mod lain. Dalam banyak cara, ia adalah permainan gaya lelaki jatuh di kalangan pelayan Minecraft terbaik. Ia menyediakan setiap jenis permainan mini untuk memastikan kumpulan rakan anda terlibat selama berjam-jam.

Pelayan Permainan Brokenlens

Sekiranya anda mahukan pelbagai pilihan permainan, cubalah pelayan ini dengan segera. Untuk membuat perkara lebih baik, pelayan ini menawarkan beberapa tahap silang bermain antara edisi minecraft yang berbeza.

12. Libercraft

Libercraft adalah pelayan pvp survival yang tidak besar pada mod. Matlamatnya adalah untuk menawarkan kawasan interaktif yang menyeronokkan di mana orang dapat mengalami minecraft seperti yang dimaksudkan. Pelayan mudah mudah di komputer anda, menjadikannya Pilihan yang sempurna walaupun untuk pemain PC yang lebih rendah. Sekiranya anda hanya ingin bersenang -senang dengan rakan anda di Minecraft, ini adalah pelayan yang anda harus pergi.

Libercraft SMP

Sudah tentu ada beberapa struktur unik dan mekanik permainan dalam permainan di sini, termasuk pek sumber minecraft, tetapi tidak ada yang akan menggoncang asas pengalaman vanila minecraft.

13. Lemoncloud

Sebagai pelayan minecraft eksklusif Java, LemonCloud adalah rumah kepada komuniti yang menyeronokkan dan hormat. Kerana pelayan mereka tidak terlalu sibuk sepanjang masa, anda boleh menggunakannya Main dengan kumpulan rakan anda dengan sedikit campur tangan dari orang yang tidak dikenali. Ia menawarkan anda akses kepada hampir semua mod permainan terbaik dari pelayan yang lebih besar, termasuk SkyBlock, Skywars, Penjara, PvP, dan banyak lagi.

LemonCloud Minecraft Servers

14. Op Legends

Pelayan Minecraft ini dilengkapi dengan komuniti yang sangat menarik walaupun di luar permainan. Terdapat hampir Sentiasa hadiah atau konteks yang berjalan di pelayan ini, Terima kasih kepada sokongan YouTube dan Twitch di sekelilingnya. Oleh itu, jika anda mahukan minecraft di luar minecraft, ini adalah pelayan yang anda harus melabur masa anda.

Op Legends

Mereka bukan sahaja mempunyai mod permainan yang popular seperti penjara, tetapi mereka juga mengukur mereka dengan memasukkan, kata Jurassic World, dalam mod Permainan Penjara. Inovasi sedemikian membuka jalan untuk pengalaman minecraft dalam talian yang menyeronokkan.

15. Westeroscraft

Pelayan ini adalah cara epik, untuk meringkaskan, senarai pelayan Minecraft terbaik kami. Sekiranya anda suka Game of Thrones, anda akan menyukai Westeroscraft. Ia telah dilindungi oleh media dan merupakan salah satu pelayan penerokaan terbaik untuk pemain Minecraft. Kamu ada Lebih 400 lokasi untuk meneroka rekreasi yang tepat ini Game of Thrones World.

Game of Thrones di Pelayan Minecraft Terbaik

Dari Istana ke Kepulauan Besi, ada banyak yang mengingatkan anda tentang episod siri popular. Kemudian ada juga bahagian dalaman diraja yang menakjubkan yang hanya bertiup untuk melihat.

Bonus Minecraft Servers

16. 2B2T – Pelayan Anarki Terbaik

Dengan tradisi khusus, komuniti, dan sekumpulan teori konspirasi, 2B2T mungkin pelayan PVP Minecraft yang paling berkuasa. Ia pasti tidak dibuat untuk pemula dan jika anda ingin bertemu pemain Minecraft yang paling kejam maka itu pasti destinasi baldi. Walaupun, kami tidak dapat menjamin pangkalan anda masih hidup lebih dari seminggu.

Kawasan bertelur 2b2t

Meninggalkan sifatnya yang kompetitif, 2B2T adalah salah satu pelayan Minecraft tertua dan lama di mana anda hampir selalu dapat mencari orang untuk berinteraksi dengan. Walau bagaimanapun, semua ini datang dengan snag utama tempoh menunggu yang lebih lama. Jadi, jika anda boleh bersabar semasa menyertai dan bertahan, 2B2T dibuat untuk anda.

17. MINR – Pelayan Parkour tertua

  • Alamat Java: sifar.minr.org

Dengan lebih dari 12 tahun sejarah, MINR adalah salah satu pelayan Minecraft tertua dan paling boleh dipercayai. Ia terkenal dengan peta parkour yang unik tetapi juga menyediakan mod permainan teka -teki, pengembaraan, dan maze. Anda boleh mencuba lebih dari 600 cabaran sebelum kehabisan kandungan pada pelayan ini dan menurut mereka, akan berbulan -bulan sebelum anda menaklukkan semuanya.

Minr - pelayan parkour tertua

Tidak boleh lupa, tidak seperti pelayan lama yang lain, Minr tidak berjalan pada versi permainan yang sudah lapuk. Mereka mengemas kini pelayan mereka sebaik sahaja versi stabil permainan baru keluar. Jadi, jika anda akhirnya kehabisan cabaran parkour, anda boleh membuat sendiri dengan blok baru setiap kemas kini.

Mula bermain di pelayan Minecraft teratas dengan rakan anda

Dengan itu, anda sekarang lebih bersedia untuk mengambil pengalaman multiplayer minecraft dengan bantuan pelayan yang paling menakjubkan yang pernah ada. Tetapi jika anda mahukan lebih banyak kawalan ke atasnya, pelajari cara membuat pelayan Minecraft anda sendiri melalui panduan yang dipautkan. Anda boleh menggunakan beberapa pek sumber minecraft terbaik untuk menghiasi pelayan anda, dan menjalin untuk Minecraft sentiasa ada untuk pengubahsuaian tambahan. Walaupun, membina dunia yang lengkap dari awal boleh menjadi sedikit menggembirakan, walaupun dengan biji minecraft terbaik di pelupusan anda. Oleh itu, jika anda merancang untuk membuat pelayan tersuai, lihatlah peta pengembaraan minecraft terbaik terlebih dahulu. Sekiranya pemiliknya membenarkan, anda boleh membina pelayan anda sendiri di atasnya. Sekiranya tidak, anda boleh mengambil inspirasi untuk ciptaan anda. Dengan itu, pelayan mana dalam senarai kami adalah yang paling anda inginkan? Beritahu kami dalam komen di bawah!