Pek pengembangan Sims 4 – Setiap pengembangan dijelaskan., Pek pengembangan Sims 4 terbaik, pek permainan dan pek barangan untuk dibeli

Pek Sims 4 Terbaik: Pek Permainan, Permainan dan Barang Yang Perlu Anda Beli

Contents

Kit Luxe Desert menawarkan pelbagai perabot neutral yang estetika, dengan banyak barang yang diperbuat daripada batu dan kayu. Ia dibebaskan kepada sesiapa sahaja yang memiliki permainan sebelum 18 Oktober 2022 – apabila permainan asas secara kekal bebas – jadi anda mungkin sudah memilikinya di perpustakaan anda, jika anda mendakwa kit pada masa itu.

Pek pengembangan Sims 4 – Setiap pengembangan dijelaskan

Pek pengembangan Sims 4 - Setiap pengembangan dijelaskan

Staf Videogamer.com

Dikemas kini pada 5 Januari 2023 oleh Videogamer.Kakitangan com

The Sims 4 mungkin hanya permainan Sims terbaik, dan salah satu permainan simulator hidup terbaik yang pernah dikeluarkan. Permainan ini lancar, potensi penyesuaian tidak terhad, dan keseronokannya tidak berkesudahan. Di samping itu, EA secara konsisten mengeluarkan pek pengembangan The New The Sims 4 untuk memastikan perkara -perkara yang segar dan menghiburkan.

Sekiranya anda tidak pasti pek pengembangan untuk membeli, atau hanya mencari inspirasi, anda telah sampai ke tempat yang betul. Dalam artikel ini, kami akan meneroka setiap pek pengembangan untuk Sims 4 yang pernah dikeluarkan. Oleh itu, adakah kita akan memulakan?

Apakah pek pengembangan sims 4?

A The Sims 4 Expansion Pack adalah pakej yang boleh dimuat turun berasingan yang meningkatkan permainan anda. Setiap pek pengembangan mempunyai tema yang berbeza dan mengubah cara permainan Sims 4 anda berjalan. Banyak pek pengembangan menambah item baru, interaksi, lokasi dan juga kemahiran. Setiap pek pengembangan berbeza, jadi adalah idea yang baik untuk memilih yang paling menarik bagi anda, atau anda mungkin tidak mendapat nilai wang anda.

Setiap pek pengembangan Sims 4 dijelaskan

Berikut adalah senarai setiap pek pengembangan yang kini tersedia untuk Sims 4. Senarai ini adalah rujukan sempurna jika anda pernah terjebak dengan pengembangan apa untuk Sims 4 untuk membeli.

Pulau hidup

Pek pengembangan Sims 4 - Setiap pengembangan dijelaskan

Semua orang layak mendapat percutian tropika- terutamanya sims kerja keras anda. Pulau Hidup membolehkan anda meneroka pulau tropika Sulani, yang merupakan destinasi yang sempurna untuk percutian yang panjang, atau rehat cepat dari tempat kerja.

Dengan pengembangan hidup pulau dipasang, anda akan dapat menghabiskan setiap hari mendapatkan tan, makan makanan barbeku, atau bahkan berenang di lautan. Berenang akan memberi anda peluang bertemu duyung, yang merupakan pengalaman yang sangat menarik!

Di samping itu, Pulau Living akan menambah pelbagai pakaian bertema dan perabot bertema, yang membolehkan anda membawa kembali getaran musim panas ke rumah anda. Sekiranya anda menyukai gaya hidup tropika, kehidupan pulau adalah pengembangan yang sempurna.

Berkumpul

Pek pengembangan Sims 4 - Setiap pengembangan dijelaskan

Mencari masa untuk bergaul dengan rakan Sims anda boleh menjadi sukar, terutamanya apabila anda sibuk dengan keluarga dan pekerjaan yang sibuk. Sekiranya sim anda terjebak dalam keadaan ini, maka pengembangan bersama mungkin hanya apa yang anda perlukan. Ini membolehkan anda bersosial dengan rakan-rakan anda dengan cara baru dan adalah salah satu pek pengembangan yang paling menyeronokkan untuk dimainkan.

Pengembangan bersama menambah destinasi baru ke dunia anda, yang dipanggil Widenburg. Ini tempat yang penuh dengan aktiviti menarik, seperti mazes lindung nilai dan kelab malam yang bersemangat. Ia menjadikan destinasi yang sempurna untuk bersosial dan mengenali semua rakan sim anda lebih baik.

. Pergi ke kelab membolehkan anda menghabiskan masa yang berkualiti dengan rakan anda, dan mengenali Sims baru. Anda mungkin juga dapat menghancurkan sim anda yang seterusnya! Dan, jika ternyata sim anda bukan peminat kehidupan malam, mereka sentiasa boleh membuka perniagaan kelab malam!

Jadi, jika anda mencari sesuatu yang ringan dan menyeronokkan, pengembangan bersama mungkin hanya apa yang anda cari.

Gaya hidup eko

Pek pengembangan Sims 4 - Setiap pengembangan dijelaskan

Gaya Hidup Eco adalah pek pengembangan yang sempurna untuk mana-mana tukang kebun yang gemar atau kekasih persekitaran. Pek pengembangan membolehkan anda menjadi lebih sedar alam sekitar dalam permainan, dengan ciri -ciri baru seperti sumber tenaga kitar semula dan boleh diperbaharui.

Gaya Hidup Eco juga memberi anda pilihan untuk menjalankan ‘pelan tindakan komuniti, yang merupakan tugas setiap ahli masyarakat akan berusaha ke arah. Lebih banyak tugas yang anda temui, semakin hijau dunia anda akan menjadi. Tetapi, menjadi berpuas hati, dan anda akan mula mencari sampah di mana sahaja anda melangkah.

Gaya hidup eko pastinya bukan untuk semua orang. Ia memerlukan jumlah pertunangan yang baik dan boleh membawa anda ke arah matlamat anda yang lain. Sebaliknya, jika anda mencari cabaran sebenar, gaya hidup eko adalah salah satu pengembangan terbaik untuk pergi.

Dapatkan terkenal

Pek pengembangan Sims 4 - Setiap pengembangan dijelaskan

Sekiranya anda belum meneka, pek pengembangan yang terkenal membolehkan sim anda dengan baik, menjadi terkenal! Sekiranya gaya hidup glitz dan glam adalah untuk anda, anda tidak akan mahu meluangkan masa ini.

Dapatkan terkenal membolehkan SIM anda meneruskan kerjaya yang bertindak atau berpengaruh. Ini adalah beberapa kerjaya yang paling sukar untuk menguasai permainan, tetapi dari masa ke masa, anda akan membina pangkalan peminat yang besar. Sim anda akan menjadi sangat popular, bahawa sims lain akan menjadi starstruck apabila mereka melihat anda!

Walaupun, selain dari ciri ini, pengembangan yang terkenal tidak merasakan sedikit cahaya pada kandungan. Jadi, jika anda mencari sesuatu yang akan membuat anda dihiburkan selama berminggu -minggu, dapatkan terkenal mungkin bukan untuk anda.

Cari universiti

Pek pengembangan Sims 4 - Setiap pengembangan dijelaskan

. Di dalam bandar ini, terdapat dua universiti yang berbeza- Institut Foxbury dan University of Britechester.

Sudah tentu, belajar adalah sebahagian besar pek pengembangan universiti Discover. . Tetapi, sebaik sahaja anda selesai belajar, anda akan dapat melepaskan beberapa stim dengan pesta rumah dan acara malam.

Cari universiti tidak mengalami kelemahan yang sama seperti yang terkenal. Kadang -kadang, permainan dapat merasa berulang -ulang, dan bahkan sedikit membosankan. Pek pengembangan ini hanya mempengaruhi sim dewasa muda juga, yang merupakan kelemahan besar jika semua sim anda lebih tua.

Kucing dan anjing

Pek pengembangan Sims 4 - Setiap pengembangan dijelaskan

Siapa yang tidak mahu sim mereka mempunyai teman haiwan untuk menemani mereka dalam pengembaraan kehidupan mereka? !

Kucing dan Anjing adalah salah satu pengembangan Sims 4 yang paling halus yang pernah dikeluarkan. Ada puluhan baka untuk dipilih. Malah, jika anda bernasib baik, anda boleh membiak panda merah atau rubah! Penyesuaian ini membolehkan setiap pemain memilih haiwan kesayangan mereka, menjadikan mereka satu langkah lebih dekat dengan dunia impian mereka.

Di atas berpuluh -puluh baka kucing dan anjing, pengembangan ini menambah dunia baru, yang dipanggil Brindleton Bay ke permainan. Anda juga akan dapat meneruskan kerjaya baru sebagai doktor haiwan. Akhirnya, terdapat banyak pakaian dan barang perabot bertema.

Jadi, jika anda seorang kekasih haiwan, kucing dan anjing adalah pengembangan yang mesti ada. Mengejutkan berapa banyak haiwan peliharaan yang dapat memberi kesan kepada cara anda bermain sims 4.

Bekerja

Pek pengembangan Sims 4 - Setiap pengembangan dijelaskan

Sekiranya anda mencari jalan kerjaya yang lebih menarik untuk SIM anda, dapatkan kerja adalah salah satu pek pengembangan terbaik di luar sana. Dapatkan kerja menambah beberapa kerjaya baru untuk dipilih, masing -masing dengan ciri -ciri tersendiri, faedah, dan keperluan kemasukannya.

Ingin memulakan perniagaan runcit? Atau mungkin menjadi detektif atau seorang saintis? Semua kerjaya ini tersedia dengan pek pengembangan kerja. Dan anda boleh menghabiskan berminggu -minggu meneroka setiap kerjaya tanpa bosan.

Menjadi detektif, atau doktor akan menjadikan anda legenda di bandar anda. Sebaliknya, membina perniagaan akan memerlukan jam yang tidak berkesudahan merancang kedai anda, dan banyak proses itu sangat realistik.

Pergi ke tempat kerja adalah salah satu pek pengembangan terbaik dari segi kemampanan. Ini akan membawa anda lama untuk mendapatkan semua kerjaya yang termasuk dalam pengembangan, dan walaupun anda telah melalui mereka semua, anda mungkin mahu memainkannya lagi!

Pergi ke tempat kerja juga merupakan pengembangan yang sempurna jika sim anda belum memulakan keluarga. Ini kerana kerjaya baru anda memerlukan banyak waktu pejabat. Jadi, ini cara terbaik untuk membina kehidupan kerja anda, sebelum menetap bersama keluarga sims.

Tahun sekolah menengah

Semua orang mengingati tahun sekolah menengah mereka- untuk lebih baik atau lebih teruk! Dan dengan pengembangan tahun sekolah menengah, anda juga dapat memberikan kenangan anda. Pengembangan ini dengan cepat menjadi salah satu yang paling popular, dan untuk alasan yang baik.

Peluasan tahun sekolah menengah menambah destinasi baru yang dipanggil Copperdale, yang merupakan sebuah bandar termasuk sekolah menengah, padang sukan dan teh gelembung dan kedai simpanan. Sim muda anda akan menghabiskan sebahagian besar hari mereka di sekolah menengah, sebelum menggulung dengan beberapa sukan, atau masa bersama keluarga mereka.

Tahun -tahun sekolah menengah sangat bagus dari segi tema dan kandungan, tetapi ia telah menjadi kereta kecil. Mudah -mudahan, gangguan ini akan diperbaiki dari masa ke masa, tetapi permainan yang goyah dapat menghilangkan dari apa yang sebaliknya pengembangan yang sangat baik untuk dimainkan.

Kehidupan bandar

Normal dunia sims 4 bagus, tetapi dapat merasakan baron kecil dan kosong. Sekiranya anda ingin menukar perkara, pek pengembangan hidup bandar adalah pilihan yang tepat. Anda akan dapat memindahkan sim anda ke bandar besar, di mana terdapat pencakar langit di sekitar setiap sudut dan banyak peluang baru.

Di dalam bandar, terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan. Sekiranya anda meneliti kerjaya, pergi ke daerah Uptown. Atau, jika anda mencari sesuatu untuk dimasak untuk makan malam, pergi ke pasar rempah.

Akhirnya, pengembangan hidup bandar adalah salah satu pengembangan terbesar, dan terbaik untuk sims 4.

Hidup pondok

Sekiranya anda bukan peminat kehidupan bandar, Cottage Living mungkin menjadi rakan sejawat yang sempurna. Daripada tinggal di persekitaran yang sibuk, pek pengembangan hidup pondok akan membolehkan anda membina kehidupan di kawasan luar bandar, dikelilingi oleh hidupan liar dan alam semula jadi.

Pengembangan hidup pondok membolehkan anda memilih bagaimana berhubung dengan alam semula jadi yang anda mahukan. Anda akan dapat menaikkan haiwan anda sendiri, seperti babi dan ayam. Tetapi, jika anda hanya selepas rumah keluarga yang tenang, anda masih dapat memenuhi impian anda.

Jadi, jika kehidupan bandar bukan untuk anda, pastikan untuk mengambil pek pengembangan hidup pondok.

Snowy melarikan diri

Snowy Escape membawa aktiviti cuaca sejuk ke sims 4. Dengan pek pengembangan yang dipasang, anda akan dapat menghabiskan hari -hari anda belajar bagaimana ski dan snowboard, sebelum menamatkan hari dengan berehat di mata air panas atau dua.

Snowy Escape juga membawa perabot dan pakaian bertema bersalji ke permainan. Ini adalah pengembangan yang sempurna untuk mendapatkan sekitar Krismas, atau jika anda mencari sesuatu yang selesa dan mencabar.

Musim

Tidak syak lagi bahawa Pek Pengembangan Musim adalah salah satu ekspansi yang paling halus untuk Sims 4. Ia juga bernilai tinggi untuk wang dan menambah jumlah kandungan yang tidak berkesudahan untuk permainan.

Sekiranya anda belum menebak, pek pengembangan musim membawa musim panas, musim bunga, musim gugur dan musim sejuk ke permainan Sims 4 anda. Anda boleh menyesuaikan berapa lama musim ini berlangsung, tetapi mereka biasanya bertahan selama lebih kurang seminggu.

Apabila musim berubah, anda akan mempunyai akses kepada cuti baru, seperti Thanksgiving dan Halloween. Semua peristiwa ini sangat baik, dan sangat menyeronokkan, untuk anda dan sim anda!

Peluasan ini juga menambah pelbagai pakaian dan perabot bermusim, membolehkan anda berpakaian untuk sebarang majlis.

Akhirnya, jika anda sedang mencari pengembangan yang akan meningkatkan realisme di dunia Sims 4 anda, pengembangan musim mungkin merupakan pek pengembangan terbaik untuk pergi.

Berapakah kos pek pengembangan Sims 4?

Pek pengembangan untuk Sims 4 biasanya berharga kira -kira $ 10. Walaupun, anda mungkin dapat mencari mereka lebih murah semasa tawaran istimewa seperti Black Friday, atau Cyber ​​Monday. Oleh itu, pastikan untuk terus dikemas kini untuk mendapatkan tawaran terbaik pada pek pengembangan SIMS 4.

Itu semua yang perlu anda ketahui mengenai setiap pek pengembangan Sims 4 yang pernah dikeluarkan. The Sims 4 Expansion Packs benar -benar membantu membuat permainan berasa menyegarkan dan baru, walaupun anda seorang veteran berpengalaman. Dan, sama ada anda ingin menyelamatkan dunia dengan gaya hidup eko, atau menjadi kaya dan terkenal di Get Famous, ada sesuatu untuk semua orang. Setiap pengembangan juga berpatutan, terutamanya apabila EA menawarkan tawaran istimewa.

Pek Sims 4 Terbaik: Pek Permainan, Permainan dan Barang Yang Perlu Anda Beli?

Pratonton untuk Sims 4 Berkembang Bersama - Treler Rasmi (EA)

Mahu mengembangkan anda pengalaman di luar permainan asas, tetapi anda tidak pasti pek mana yang akan mendapat? Kami di sini untuk menolong.

Sejak pelancaran permainan pada tahun 2014, terdapat lebih daripada 50 pek (termasuk kit) yang dikeluarkan di empat peringkat harga yang berbeza. Kami telah bermain dengan setiap satu daripada mereka, dan dapat memberikan keputusan kami di mana yang harus anda pertimbangkan.

Pek pengembangan, Pek permainan, Pek barang dan akhirnya Kit.

Pek pengembangan Sims 4 terbaik, disenaraikan

Pek pengembangan adalah peringkat paling mahal kandungan yang boleh dimuat turun, dan tidak mengejutkan mempunyai ciri -ciri dan item yang paling banyak disertakan. Untuk sebahagian besar pek pengembangan, anda juga mendapat dunia yang baru sepenuhnya yang melengkapkan tema.

Harga pada £ 34.99 di UK dan $ 39.99 Di Amerika Syarikat, pek ini umumnya dilengkapi dengan permainan baru yang penting yang secara dramatik mengubah cara anda bermain permainan.

14 pek pengembangan telah dikeluarkan pada masa penulisan.

The Sims 4 dapat bekerja

14. The Sims 4: Pergi ke Bekerja

Bekerja Memperkenalkan beberapa pilihan kerjaya baru untuk sims anda, dengan sentuhan tambahan yang anda boleh mengikutinya di tempat kerja – dari merawat pesakit sebagai doktor untuk menyiasat jenayah sebagai detektif. Malangnya, mengawal sims semasa mereka bekerja menjadi berulang -ulang agak cepat.

Penambahan utama lain – menjalankan perniagaan runcit dan bertemu atau bermain sebagai makhluk asing – adalah idea menarik yang dapat dilaksanakan dengan lebih baik.

The Sims 4 mendapat terkenal

13. The Sims 4: Dapatkan Terkenal

Ini adalah pengembangan yang akan mendarat dengan pemain yang berada di atas konsep dan mungkin terlepas dengan orang lain.

Idea untuk mendapatkan status selebriti dan peminat dilaksanakan dengan baik, dengan kerjaya yang bertindak ditambah dengan pokok faedah yang membolehkan Sims mengambil jalan yang sedikit berbeza untuk bertahan. Terdapat juga dunia baru yang banyak diilhamkan oleh Hollywood dan Los Angeles. Tetapi tidak banyak di sini jika barang itu tidak menarik minat anda.

gaya hidup sims 4 eko

12. Sims 4: Gaya Hidup Eco

Senang melihat Maxis meneroka tema dan idea baru, dan sebahagian besarnya Gaya hidup eko adalah kejayaan. Perlu mempertimbangkan jejak eko kejiranan anda adalah sentuhan segar untuk permainan, dan Evergreen Harbor adalah dunia yang hebat. Bahagian yang terbaik adalah bagaimana ciri -ciri teras, seperti rancangan tindakan kejiranan, bersatu untuk membuat kejiranan anda merasa terhubung.

Kami hanya berharap bahawa manfaat dan kelemahan jejak eko anda mempunyai kesan yang lebih besar pada permainan. Suasana Sims berubah sedikit, tetapi sebaliknya kesannya adalah kosmetik.

The Sims 4 Cottage Living

11. The Sims 4: Cottage Living

Pengembangan yang patut dipertimbangkan bagi mereka yang mencari idea pertanian dan cottagecore yang menarik, Hidup pondok meletakkan putaran pada permainan standard dengan membiarkan Sims pada dasarnya hidup dari tanah dan menaikkan haiwan seperti lembu dan ayam. Ia cukup memuaskan, terutamanya apabila digabungkan dengan cabaran pilihan yang memerlukan bahan -bahan sebenar di tangan untuk memasak makanan.

Henford-on-Bagley sangat romantiskan di kawasan pedalaman Inggeris, jadi bagaimana perasaan anda tentang dunia bergantung pada betapa terpesona anda dengan arahannya. Secara estetika itu menyenangkan, tetapi di luar itu, kejiranan berjuang untuk menonjol atau melakukan banyak yang bercita -cita tinggi.

Sims 4 Discover University

10. The Sims 4: Cari Universiti

Pengembangan ini menambah, tidak menghairankan, kehidupan universiti untuk permainan, dan ia disesuaikan dengan sopan. Banyak yang disukai di sini – dari penekanan yang lebih besar pada pengurusan masa kerana SIM anda cuba mengimbangi belajar dengan mengekalkan kehidupan sosial, kepada objektif seperti kursus dan peperiksaan yang agak bermakna kerana mereka menyumbang ke tahap akhir.

Satu lagi kemuncak adalah pemilihan barang pakaian, dengan pelbagai pakaian sehari -hari yang sangat baik. Ia hanya memalukan bahawa dunia itu sendiri tidak mempunyai keperibadian, terutama jika dibandingkan dengan yang dilihat dalam ekspansi lain.

The Sims 4 City Living

9. The Sims 4: City Living

Dunia metropolitan San Myshuno adalah Kehidupan bandarTitik jualan. Sekiranya anda ingin menyewa pangsapuri kecil dan nikmati kesibukan bandar (termasuk mengalami festival kebudayaan dan melepak di bar karaoke) dan bukannya memiliki rumah di pinggir bandar, ini adalah pengembangan untuk dipertimbangkan.

Sebahagian daripada pek yang diremehkan adalah penambahan makanan yang lebih pelbagai yang boleh dibeli di gerai atau dimasak di rumah, dengan Sims dapat menggunakan penyepit untuk beberapa hidangan.

Sims 4 tahun sekolah menengah

8. The Sims 4: Tahun Sekolah Menengah

Simmers Keluarga, Bersukacitalah. Remaja Sims mendapat permainan yang sangat diperlukan, untuk kali pertama dalam siri ini, pemain boleh mengikuti sims mereka ketika mereka menghadiri kelas dan menghadapi masalah di Copperdale High. .

Diakui kekurangan menggilap dan mudah -mudahan pepijat akan disetrika dari masa ke masa. Tetapi pengembangan ini berjaya menghidupkan kehidupan ke tahap kehidupan remaja yang sering diabaikan, menjadikannya pelepasan yang berbaloi.

The Sims 4 Horse Ranch

7. The Sims 4: Horse Ranch

Begitu banyak usaha masuk ke dalam kuda – dari pelbagai pilihan penyesuaian yang mengagumkan kepada kualiti animasi – dan hasilnya adalah bahawa kuda telah dilakukan keadilan dengan pengembangan ini. Pencinta kuda, atau sesiapa sahaja ke dalam permainan bertema haiwan kesayangan, mungkin akan sangat gembira dengan bagaimana mereka telah.

Menjaga dan ikatan dengan kuda adalah salah satu pengalaman yang lebih memuaskan yang kita ada dengan permainan dalam seketika.

Pembuatan Nectar dan Chestnut Ridge adalah penambahan yang bagus, walaupun tumpuan berat pada kuda bermaksud bahawa anda mungkin tidak dapat mencari banyak keinginan anda di sini jika mereka bukan perkara anda.

The Sims 4 Island Living

6. Sims 4: Pulau Hidup

Diilhamkan oleh budaya Polynesian, Sulani adalah salah satu dunia terbaik dalam permainan dan menawarkan gaya permainan yang berbeza. Walaupun kehidupan pinggir bandar sering dikuasai oleh micromanagement sims anda, dunia pulau memberikan getaran yang lebih santai dan riang yang mendorong anda untuk merendam di persekitaran anda.

Sulani berfungsi kerana ia membangkitkan rasa sebenar tempat, dari pantai dan air terjun ke tradisi dan perayaan penduduk. Satu -satunya perkara yang kita rasa jatuh sedikit pendek adalah bagaimana keadaan hidup duyung gagal membuat banyak kesan yang berkekalan.

Sims 4 berkumpul

5. The Sims 4: Berkumpul

Jumlah kandungan boleh dikatakan sedikit di sisi cahaya terutamanya apabila dibandingkan dengan beberapa pek kemudian, tetapi apa yang ada di sini benar -benar menonjol dan meningkatkan permainan dalam beberapa cara, terutamanya jika bersosial adalah sebahagian besar pengalaman Sims anda.

Ciri-ciri Kelab adalah cara yang hebat untuk mengatur get-togethers dan bergaul dengan rakan-rakan dan jiran, sementara kemahiran DJ dan menari memberikan lebih banyak pilihan untuk malam. Dan kemudian ada Windenburg yang diilhamkan oleh Eropah, dunia indah yang sangat indah yang menjadi kegembiraan untuk dimainkan.

The Sims 4 tumbuh bersama

4. The Sims 4: Berkembang Bersama

Tumbuh bersamaCiri-ciri tajuk utama kurang menonjol daripada yang ada dalam ekspansi lain, tetapi kesannya terhadap permainan yang fokus keluarga sangat diucapkan. Mekanik baru seperti keserasian keluarga dan sosial keluarga membuat interaksi dan hubungan antara sims lebih bernuansa dan bervariasi, sementara tonggak membantu merayakan seumur hidup sim.

Tahap Kehidupan Bayi juga diselaraskan dengan pek ini.

Walaupun ada perdebatan mengenai sama ada terdapat alasan yang cukup untuk beberapa aspek yang akan dikunci di belakang pengembangan yang baru, dibayar, kandungan itu sendiri bernilai mengalami dan mengembangkan sebahagian besar permainan teras dengan cara yang memuaskan.

The Sims 4 Snowy Escape Hot Pot

3. The Sims 4: Snowy Escape

Majoriti dunia permainan didasarkan pada lokasi Amerika atau Eropah, jadi ia adalah nafas besar udara segar untuk memiliki dunia seperti Mt Komorebi yang diilhamkan oleh Jepun, tempat yang bersemangat dan terasa hidup.

Aktiviti salji mungkin mendapat perhatian – pendakian batu adalah kemuncak tertentu yang menjadikan dunia berasa lebih besar dalam skop – tetapi rumah mandi onsen, laluan mendaki di luar bandar (termasuk melalui hutan buluh), dan periuk panas hanya beberapa dari banyak perkara lain yang membuat pengembangan ini benar -benar menonjol.

Kemasukan pilihan untuk sims untuk mengambil kasut mereka di rumah juga di sini dan lama tertunggak, walaupun kami merasakan ini sepatutnya ditambah sebagai ciri permainan asas.

Sims 4 kucing dan anjing

2. The Sims 4: Kucing & Anjing

Mereka yang tidak masuk ke haiwan peliharaan mungkin boleh mempertimbangkan ekspansi lain, tetapi untuk pencinta kucing atau anjing, ini dekat dengan pek penting. Seperti namanya, add-on membolehkan anda menyesuaikan kucing kucing dan anjing untuk isi rumah anda, dari baka mereka (yang mana terdapat nombor yang mengagumkan untuk dipilih) untuk keperibadian dan aksesori mereka.

Kucing dan anjing comel dalam permainan, dibantu oleh bilangan cara yang berbeza Sims dapat berinteraksi dan ikatan dengan haiwan kesayangan mereka. Terdapat ciri -ciri lain dalam pek ini juga, seperti dunia Brindleton Bay dan pilihan untuk menjalankan klinik veterinar, tetapi menjadi pemilik haiwan peliharaan dengan mudah cabutan utama di sini.

The Sims 4 Seasons

1. The Sims 4: Seasons

Penting. Walaupun semua pek lain agak bergantung kepada sama ada anda berada di atas konsep dan bagaimana ia melengkapkan playstyle anda, ini adalah satu-satunya pengembangan yang kami anggap mesti ada untuk semua pemain. Musim secara dramatik meningkatkan teras permainan, dan kita tidak dapat bayangkan bermain tanpanya.

Ciri kalendar adalah penukar permainan untuk Sims 4, Sebagai penambahan empat musim (dengan cuaca, suhu, dan peristiwa bermusim) membawa perkembangan masa dan realisme yang lebih besar kepada pengalaman. Pakaian cuaca panas dan sejuk sangat penting bagi sims untuk mengatasi gelombang panas dan suhu sub-sifar, sementara keluarga dan rakan dapat berkumpul untuk meraikan cuti tahunan bersama.

Di samping itu, kerjaya berkebun adalah bonus yang bagus dan menawarkan pilihan untuk bekerja dari rumah kerana mereka menjaga tanaman sepanjang tahun. Sekiranya ada satu pengembangan tunggal untuk keluar dari lot, itu yang satu ini.

Pek permainan terbaik Sims 4, disenaraikan

Pek Permainan adalah peringkat kedua paling mahal kandungan yang boleh dimuat turun, dan sering mengandungi sebilangan kandungan yang baik yang merangkumi ciri dan item permainan baru.

Pada £ 17.49 di UK dan $ 19.99 Di Amerika Syarikat, mereka adalah separuh harga pek pengembangan penuh sehingga menguruskan jangkaan anda dengan sewajarnya. Tetapi pek permainan terbaik menawarkan nilai yang luar biasa dan dapat meningkatkan permainan anda dengan cara yang penting.

12 pek permainan telah dikeluarkan pada masa penulisan.

Perjalanan Sims 4 Star Wars ke Batuu

12. The Sims 4 Star Wars: Perjalanan ke Batuu

Ini mungkin merayu kepada mereka yang ingin memenuhi mereka Star Wars Fantasi, tetapi kebanyakan pemain lain mungkin kecewa untuk mencari pek yang sebahagian besarnya mandiri dan bukannya kandungan yang menambah pengalaman kotak pasir keseluruhan. Misi naratif yang lemah dan membosankan tidak membantu.

Sims 4 makan malam

11. The Sims 4: Din Out

Secara konseptual, ini kelihatan seperti tidak ada yang lebih baik-restoran harus sempurna untuk bersosial dan tarikh, dan dapat menjalankan pertubuhan bukanlah idea yang buruk. Tetapi memalukan bahawa restoran di sini sering terlalu gila dan mengecewakan untuk dinikmati.

The Sims 4 Jungle Adventure

10. The Sims 4: Jungle Adventure

Kami mempunyai perasaan bercampur -campur yang satu ini. Selvadorada yang diilhamkan oleh Latin adalah dunia bercuti yang hebat untuk diterokai, dengan pelbagai lawatan yang diperlukan untuk mengalami segala-galanya termasuk budaya dan adat istiadat Selvadorada. Tetapi ini dilemahkan oleh getaran penjajah daripada dapat mencari dan mencuri khazanah untuk diri sendiri.

Sims 4 Retreat Outdoor

9. The Sims 4: Retreat Luaran

Disasarkan kepada peminat yang mahu berkhemah dalam permainan, Retreat Luar Dilengkapi dengan dunia destinasi bertema alam yang baik dan beberapa cara yang menyenangkan untuk Sims meluangkan masa, dari duduk dengan api api untuk mengumpul serangga dan herba. Kami hanya berharap ada lebih banyak kandungan.

The Sims 4 Cerita Perkahwinan Saya

8. The Sims 4: Kisah Perkahwinan Saya

Ketika pertama kali dilancarkan, pek bertema perkahwinan ini adalah kekacauan yang rosak, penuh dengan bug dan pelanggaran rendaman. Mustahil untuk mengadakan majlis perkahwinan atau acara yang berjalan lancar. Berikutan tindak balas besar dari peminat, patch besar dikeluarkan untuk menangani banyak isu. Kami dapat mengesahkan bahawa pek itu berada dalam keadaan yang lebih dimainkan sekarang, dan telah mengubah penempatannya untuk mencerminkannya.

Merancang Perkahwinan yang Sempurna mempunyai ganjaran dari perspektif bercerita, tetapi walaupun membetulkan pepijat, pek itu masih terasa sedikit di tempat -tempat – dan ada yang dapat mencari tahap micromanagement yang tinggi sedikit janggal. Dunia Tartosa yang diilhamkan oleh Mediterranean adalah indah, walaupun.

Sims 4 Strangerville

7. The Sims 4: Strangerville

Ia bukan untuk semua orang, tetapi Strangerville adalah pek fokus naratif yang sebenarnya cukup menarik. Nampaknya diilhamkan oleh Netflix’s Perkara yang tidak dikenali, Tambahan ini melihat sim anda ditugaskan untuk menyiasat dan menyelesaikan misteri bertema konspirasi di bandar padang pasir luar bandar.

The Sims 4 Dream Home Decorator

6. The Sims 4: Dream Home Decorator

Bagi banyak simmers yang suka membina, ini adalah pek ideal yang memperluaskan reka bentuk dalaman dalam permainan. Kerjaya penghias dalaman membolehkan sim anda mengambil pekerjaan makeover rumah untuk pelanggan, sementara pelbagai barang perabot yang disertakan adalah yang terbaik dalam pek permainan. Walau bagaimanapun, pek ini tidak memberikan banyak nilai bagi mereka yang tidak membina peminat, dan beberapa bug sedikit menghalang pengalaman.

The Sims 4 Realm of Magic

5. The Sims 4: Realm of Magic

Sekiranya anda mahukan sihir dalam permainan anda, ini adalah pek untuk anda. Alam sihir Memperkenalkan Spellcasters yang Boleh Melakukan Segala -galanya Dari Melemparkan Mantra Dengan Wands Mereka Untuk Terbang Di Swoomsticks Dan Potion Brewing In Cauldrons. Baik diletakkan bersama-sama dan letupan untuk bermain.

hari spa sims 4

4. Sims 4: Hari Spa

Pek yang diremehkan ini mungkin bukan yang paling glamor daripada mereka semua, tetapi ia adalah satu yang kami gunakan begitu banyak. Sauna, urut, meditasi, dan terutamanya yoga adalah cara baru yang hebat untuk sims untuk berehat, ditambah ada pilihan pakaian dan objek yang hebat yang membantu untuk menjual tema.

Kemas kini September 2021 menambah kandungan selanjutnya kepada pek tanpa kos tambahan – termasuk manikur, pedikur, topeng muka, dan aspirasi baru – simen Hari SpaTempat sebagai salah satu pek permainan kegemaran kami.

Sims 4 Vampire

3. The Sims 4: Vampire

Tiga teratas adalah, pada pendapat kami, potongan di atas yang lain, dan ini adalah yang perlu dipertimbangkan jika anda menginginkan sesuatu yang tidak konvensional. Vampire sangat menyeronokkan untuk bermain, membanggakan cara segar untuk berinteraksi dengan watak -watak lain (termasuk kawalan minda), sementara pokok kemahiran yang mengagumkan membolehkan anda menyesuaikan kuasa dan kelemahan untuk menjadikan sim undead anda unik.

Vampire juga menawarkan playstyle alternatif, kerana mereka mempunyai keperluan sehari -hari yang berbeza berbanding dengan sim purata anda – dari menjauhkan diri dari cahaya matahari untuk memutuskan sama ada untuk memberi makan kepada manusia atau, jika anda ingin menjinakkan dahaga anda, makan buah plasma.

sims 4 werewolves

2. The Sims 4: Werewolves

Ketika datang ke mana adalah ghaib terbaik dalam permainan, tidak banyak yang sebenarnya memisahkan vampire dan werewolves dan ia akan menjadi keutamaan peribadi. Walaupun Vampire, kita akan berhujah, mempunyai kebolehan dan kelemahan yang lebih menarik dan lebih menyeronokkan dengan sendirinya, ada kandungan sokongan yang lebih menarik untuk manusia serigala – seperti Town of Moonwood Mill dan tradisi yang disertakan – yang membantu ini berkembang pesat dan merasa dibina Di alam semesta permainan.

Sebagai pakej keseluruhan, Werewolves adalah salah satu pek permainan yang lebih lengkap di luar sana. Bentuk create-a-SIM untuk werewolf sangat mengagumkan, kebolehan dan temperamen menyediakan cara yang berbeza untuk membina werewolves untuk permainan dan bercerita, dan terdapat banyak untuk diterokai dan ditemui di dunia baru.

The Sims 4 Parenthood

1. The Sims 4: Parenthood

Penting untuk pemain keluarga. Sama ada anda lebih suka pek ini atau kandungan berasaskan ghaib seperti atau akan bergantung pada rasa peribadi anda, tetapi Ibu bapa Adakah mesti mempunyai peminat yang bersandar ke realisme dan terutama permainan keluarga dan membesarkan anak-anak.

Keibubapaan menjadi masalah besar di sini, seperti cara SIM menimbulkan dan mendisiplinkan anak -anak mereka – dalam bidang seperti adab, tanggungjawab, dan empati – mempengaruhi tingkah laku dan keperibadian mereka yang membesar, membantu membentuk siapa mereka ketika mereka berubah menjadi orang dewasa.

Ini adalah sistem yang menarik dan bermanfaat, yang dilengkapi dengan ciri dan aktiviti yang lebih kecil seperti projek sekolah dan jurnal swasta.

Pakej Sims 4 terbaik, disenaraikan

Pek barang adalah tahap paling murah kandungan yang boleh dimuat turun sehingga awal tahun ini.

Kos £ 9.99 di UK dan $ 9.99 di AS, pek dalam kategori ini telah berkembang selama bertahun -tahun. Dari 2014 hingga 2017, mereka umumnya terdiri daripada sedikit lebih daripada pakaian dan objek yang berputar di sekitar tema tertentu (mulai dari ‘parti mewah’ hingga ‘kanak -kanak’).

Tahun -tahun kebelakangan ini telah melihat pek barang menjadi lebih bercita -cita tinggi, dengan ciri -ciri permainan yang lebih banyak dimasukkan untuk lebih baik membenarkan harga.

18 Pek Barang telah dikeluarkan pada masa penulisan. Kami hanya akan menduduki lima teratas.

Kami merasakan 13 pek yang lain agak serupa – sedikit kandungan (anda akan mendapat nilai yang lebih baik dari hampir apa -apa pengembangan atau pek permainan), tetapi anda mungkin mendapat jarak jauh dari mereka jika tema tertentu rayuan.

sims 4 hidup kecil

5. The Sims 4: Barang Hidup Kecil

Hebat untuk pembina khususnya. Diilhamkan oleh cabaran rumah kecil yang popular, pek ini memberi ganjaran kepada sims yang tinggal di rumah kecil dengan beberapa faedah yang kemas. Ia juga dilengkapi dengan beberapa pakaian dan objek yang sesuai dengan kebanyakan isi rumah.

. The Sims 4: Bau Malam Bowling

Sekiranya anda mencari tempat sosial yang baru, maka pertimbangkan untuk menambah lorong boling ke dunia anda. Sims boleh bergaul dengan rakan -rakan sambil meratakan kemahiran boling mereka dan meningkatkan permainan mereka.

Sims 4 Paranormal Stuff

3. Sims 4: Barang Paranormal

Bagi peminat ghaib, Perkara paranormal mengandungi jumlah kandungan yang mengejutkan memandangkan titik harga. Kebanyakan fokus berkisar tinggal bersama penonton di rumah berhantu, tetapi terdapat juga kerjaya penyiasat paranormal yang bebas, kemahiran sederhana, kembalinya tulang, meja séance yang boleh digunakan, dan beberapa objek yang hebat dan tema yang semuanya bergabung untuk kohesif Pengalaman yang menyeramkan.

Sims 4 Nifty mengait

2. The Sims 4: Nifty Knitting Stuff

Selalu bagus untuk mendapatkan hobi baru untuk dilakukan Sims, tetapi apa yang lebih baik adalah bagaimana aktiviti merajut. Apabila sims meningkatkan kemahiran mereka, mereka dapat membuat apa -apa dari beanies dan stoking ke poufs dan mainan. Barang-barang ini dikunci dalam mode-a-sim dan membina mod sehingga sim telah menjadikannya dalam permainan, yang membuatkan mengait seperti itu penting.

barang hari sims 4 dobi

1. The Sims 4: Barang Hari Dobi

Ada yang menganggap idea dobi terlalu biasa. Tetapi kita suka bagaimana penambahan dapat menggunakan mesin basuh dan pengering tumbuk meningkatkan kehidupan seharian, dan kita suka bagaimana sims positif bertindak balas ketika memakai pakaian segar dan bersih. Permainan slice-of-life tambahan sangat memuaskan dan membawa tahap rendaman tambahan, ke titik di mana kita jarang bermain tanpa ciri dobi.

Sims terbaik 4 kit

Kit adalah peringkat paling murah kandungan yang boleh dimuat turun. Diperkenalkan pada bulan Mac 2021, mereka ditonjol.

Kos £ 4.99 di UK dan $ 4.99 Di Amerika Syarikat, setiap kit ternyata kecil dalam skop, biasanya berpusat pada tema khusus dan menggabungkan pelbagai jenis pakaian, hiasan, atau permainan.

23 kit telah dikeluarkan pada masa penulisan.

sims 4 bust kit habuk

Terlepas dari cadangan kami di sini, kami akan mencadangkan bahawa anda hanya mempertimbangkan untuk membeli kit tertentu jika anda turun dengan tema dan setelah anda melihat kandungannya sendiri (melalui laman web EA). Sebagai contoh, Kit bilik mekar bertujuan untuk pemain yang berminat dengan lebih banyak pilihan tumbuhan untuk isi rumah mereka, tetapi akan menjadi lulus mudah jika anda tahu anda tidak akan memanfaatkannya.

Berikut adalah beberapa kit binaan dan cas kegemaran peribadi kami.

Kit membina terbaik

Kit Luxe Desert menawarkan pelbagai perabot neutral yang estetika, dengan banyak barang yang diperbuat daripada batu dan kayu. Ia dibebaskan kepada sesiapa sahaja yang memiliki permainan sebelum 18 Oktober 2022 – apabila permainan asas secara kekal bebas – jadi anda mungkin sudah memilikinya di perpustakaan anda, jika anda mendakwa kit pada masa itu.

Kit Pop Pastel Sims 4

Pada pendapat kami, Kit pop pastel ada di sana dari segi daya tarikan, menawarkan pelbagai perabot yang menggemaskan dan unik yang datang dengan warna pastel yang menarik.

Kit Nook Book adalah yang menonjol, menyediakan pilihan selanjutnya untuk membuat ruang bacaan impian mereka. Barang -barang perabot di sini, yang termasuk rak buku yang disesuaikan dan boleh disusun, bukan sahaja benar -benar pepejal tetapi juga cukup serba boleh dan boleh bekerja untuk ruang tamu atau belajar.

Kit Khazanah Basement, Dilancarkan pada bulan April 2023, mengisi niche yang bagus dan menampilkan beberapa barang perabot dengan estetika, atau penuaan yang estetika kepada mereka. Barang -barangnya hebat, dan terdapat beberapa sentuhan yang kemas yang membantu menjual estetika termasuk lampu yang berkedip.

Kit Oasis Courtyard Menambah pelbagai barangan membina/membeli yang diilhamkan oleh Riads of Maghribi, yang sebelum ini tidak diwakili dalam permainan.

Kit Ketibaan Sims 4 Incheon

Untuk pakaian, kami suka Ketibaan Incheon dan , yang diilhamkan oleh fesyen lapangan terbang Seoul dan adegan fesyen Mumbai masing -masing. Sebilangan besar barang pakaian (dan swatch mereka yang disertakan) yang terdapat dalam kedua-dua kit ini kelihatan hebat, dan selalu dialu-alukan untuk melihat lebih banyak variasi ditambah ke mod membuat-a-sim.

Kit Moonlight Chic adalah satu lagi kit fokus yang kami gemari, menyediakan pelbagai item yang sesuai untuk malam, terutamanya untuk sim feminin.

Kit Grunge Revival membawa pelbagai barang dan aksesori pakaian setiap hari dalam gaya yang diilhamkan oleh grunge yang sebelum ini kurang dalam permainan. Hoodies bargy, seluar jeans pudar, dan menggilap kuku adalah beberapa barang yang boleh didapati dalam kit ini.

Pilihan lain

Kami tidak akan menarafkan kit berikut di antara kegemaran kami, tetapi mereka mengisi niche tertentu yang mungkin sesuai dengan selera peribadi anda.

Koleksi Sims 4 Simtimates

Kit berkemah kecil berhak mendapat jeritan, menyediakan beberapa barang bertema luar untuk kanak-kanak untuk mengambil kesempatan daripada.

Bust the Dust Kit Suits pemain yang mencari lebih banyak permainan untuk kehidupan seharian dengan penambahan pembersih vakum. Kami bersenang -senang dengan yang ini, tetapi ia tidak mempunyai rayuan yang berkekalan seperti, katakan, pek barang hari dobi.

Kit kekacauan setiap hari Kit kekacauan bilik mandi Berikan pilihan barang-barang kekacauan bertema untuk pembina yang paling bersemangat, untuk menjadikan isi rumah anda berasa lebih hidup. .

Kit pakaian lelaki moden menambah lebih banyak barang pakaian untuk sims maskulin, sementara Simtimates kit koleksi Memperkenalkan lebih banyak pilihan pakaian untuk bilik tidur, termasuk bodysuits dan seluar dalam.