? | PCGamesn, Will Diagon Alley berada di Hogwarts Legacy?

Adakah Diagon Alley berada di Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy dipenuhi dengan lokasi yang tidak dapat dilupakan dari siri Harry Potter yang popular. Kebanyakan tempat yang akan anda lihat dalam permainan, seperti Hutan Terlarang dan Hogsmeade, telah disahkan melalui pelbagai pameran permainan.

Adakah Diagon Alley di Hogwarts Legacy?

Jika anda tertanya -tanya sama ada Diagon Alley muncul di Hogwarts Legacy, kami mendapat jawapan anda di sini, dan ia tidak sepatutnya mengejutkan.

Diterbitkan: 4 Mei 2023

untuk keperluan membeli-belah anda dan rundingan pertikaian pedang? Atau lokasi terkenal yang ditinggalkan dari rpg ajaib? Nah, pastinya terdapat banyak tempat untuk mengambil bekalan pendidikan anda, tetapi ini kebanyakannya dihiasi di sekitar Hogsmeade legenda di Scotland – jauh dari jalan -jalan London di mana Diagon Alley terletak.

Peta warisan Hogwarts mungkin besar, tetapi adakah ia cukup besar untuk meluas di UK? .

Adakah Diagon Alley di Hogwarts Legacy?

. Diagon Alley sendiri tersembunyi di London, jadi tidak ada tempat berhampiran lokasi Hogwarts Legacy. Permainan ini juga berlaku sepenuhnya di lokasi ajaib, dan tidak akan ada cara untuk menghentikan anda mendedahkan diri anda di hadapan muggles jika anda dibenarkan berkeliaran sejauh Diagon Alley.

Adakah ini bermakna kita tidak akan pernah melihat jalan London yang terkenal dalam permainan RPG, walaupun? Nah, tidak. Ini tidak lebih daripada pemikiran yang ingin tahu, tetapi jika pernah ada DLC warisan Hogwarts yang ditambahkan ke dalam permainan – kami berharap untuk Hogwarts Legacy Quidditch – ada peluang yang kami dapat melakukan perjalanan ke Diagon Alley, terutama sekali Oleh kerana Floo Flames sudah berada di permainan dunia terbuka, yang akan memudahkan perjalanan jarak jauh.

Maaf atas jawapan yang mengecewakan, tetapi masih terdapat banyak tempat yang bagus untuk diterokai. Hogsmeade yang ikonik adalah rumah kepada kedua -dua Hogwarts Legacy Magic Neep dan Dogwood dan Deathcap Shops, yang anda perlu melawat jika anda mencari Hogwarts Legacy Mandrake. Lebih -lebih lagi, anda perlu meneroka lebih banyak peta besar jika anda akan mencari semua lokasi Hogwarts Legacy Gobstone, Kekunci Daedalian, dan cabaran dan pencarian warisan Hogwarts lain yang serupa.

. Warner Bros. mempunyai lesen untuk membuat permainan berdasarkan Harry Potter. Walaupun butiran perjanjian itu tidak diketahui secara umum, dan permainan WB mengatakan “J.K. Rowling tidak terlibat secara langsung dalam penciptaan permainan “, kemungkinan bahawa, sebagai pencipta dan pemilik Harry Potter IP, dia akan mendapat royalti dari jualannya. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesamaan transgender atau memberi sokongan anda, berikut adalah dua badan amal penting yang kami menggalakkan anda untuk menyemak: Pusat Kebangsaan untuk Kesaksamaan Transgender di Amerika Syarikat, dan Mermaids di UK.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Adakah Diagon Alley berada di Hogwarts Legacy?

Adakah Diagon Alley akan berada di warisan Hogwarts?

Hogwarts Legacy dipenuhi dengan lokasi yang tidak dapat dilupakan dari siri Harry Potter yang popular. .

Walau bagaimanapun, masih terdapat beberapa kawasan yang terkenal yang belum ditunjukkan setakat ini, seperti Diagon Alley yang terkenal. Ketiadaan dari Peeks dan Treler Sneak Rasmi kini mempunyai peminat mempersoalkan kemasukannya dalam permainan. Tetapi jangan risau kerana sekarang kami berada di sini untuk memberi anda jawapan yang anda cari.

.

Adakah Diagon Alley akan berada di Legacy Hogwarts?

Ya, Diagon Alley akan menjadi salah satu lokasi ikonik yang akan menjadi sebahagian daripada permainan. Oleh kerana ini adalah kawasan di mana penyihir dan penyihir Hogwarts pergi membeli bekalan sekolah mereka, anda akan berpeluang melihatnya dalam semua kemuliaan abad ke -19 pada satu ketika.

. Setelah anda membeli atau mencapai semua yang anda perlukan dalam bidang ini, kemungkinan besar tidak akan dapat diakses lagi.

Sebaik sahaja anda tiba di Hogwarts, anda juga tidak akan dapat pergi sehingga selepas tahun persekolahan. . Di samping itu, kehadiran Hogsmeade dalam juga bermakna bahawa ini adalah di mana anda akan dapat membeli apa yang anda perlukan. Ini menafikan keperluan untuk kehadiran Diagon Alley sepanjang cerita.

Sekiranya anda menikmati kandungan warisan Hogwarts – kami mempunyai pelbagai kandungan di laman web Sister kami, WEPC untuk menikmati juga!

  • Hogwarts Legacy – GPU Terbaik Untuk Hogwarts Legacy
  • Hogwarts Legacy – Bolehkah Anda Memainkan Hogwarts Legacy di Mac?
  • Hogwarts Legacy – Bolehkah anda menggunakan pengawal pada warisan Hogwarts di PC?

Videogamer.. Apabila anda membeli pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui Lebih Lanjut / Imej dari Amazon Produk Pengiklanan API / Terakhir Dikemaskini pada 2023-09-21