? | Pcgamesn

. Walau bagaimanapun, untuk memfokuskan senjata malam, anda mesti memperolehnya sekurang -kurangnya sekali. Memfokus Kos 1 Vanguard Engram, 20,000 Glimmer, dan 50 Shard Legenda. Nightfalls Grandmaster juga akan memberi pemain peluang untuk mengumpul ciphers malam yang mahir, jumlah yang berubah berdasarkan skor penyelesaian malam pemain. Skor platinum memberikan dua shard, geran emas satu shard, dan perak tidak ada shards.

Destiny Strike Nightfall 2

Nightfall menyerang aktiviti

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Terrain Strange

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Exodus Crash

Ikon yang menggambarkan malam: dunia taman

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Lake of Shadows

Ikon yang menggambarkan malam: Pokok kebarangkalian

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Pyramidion

Ikon yang menggambarkan Nightfall: The Terminus Insight

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Exodus Crash

Ikon yang menggambarkan malam: dunia taman

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Lair Hollowed

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Lake of Shadows

Ikon yang menggambarkan yang rosak

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Peniaga Arms

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Terrain Strange

Ikon yang menggambarkan Nightfall: The Terminus Insight

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Pyramidion

Ikon yang menggambarkan yang rosak

Ikon yang menggambarkan Nightfall: yang rosak

Ikon yang menggambarkan Nightfall: The Scarlet Keep

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Broodhold

Ikon yang menggambarkan malam: Savathûn

Ikon yang menggambarkan malam: Savathûn

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Akan beribu -ribu

Ikon yang menggambarkan Nightfall: Spire terbalik

Pratonton aplikasi mudah alih kami tersedia di Android dan iOS

Kami telah membina semula aplikasi mudah alih kami dari bawah dengan ciri dan permainan kegemaran anda.

Destiny 2 adalah tanda dagangan berdaftar Bungie. Tanda dagangan adalah milik pemilik masing -masing. . Bungie belum disahkan dan tidak bertanggungjawab untuk laman web ini atau kandungannya.

Destiny 2 Nightfall Senjata – Apakah Senjata Malam Minggu Ini?

Destiny 2 Nightfall Senjata adalah? . Musim -musim baru sering memperkenalkan senjata baru ke dalam putaran, jadi lebih penting daripada yang pernah diketahui terlebih dahulu.

Nightfall: The Feaveal adalah senarai main yang terdapat di menu Vanguard, bersama dengan senarai main mogok asas dalam permainan pc percuma. Setiap minggu, mogok yang berbeza dipilih sebagai malam, dan ditawarkan dalam lima kesukaran yang semakin meningkat, dengan musuh yang lebih keras, pengubah yang mencabar, dan tahap kuasa musuh mengkritik. Senjata malam yang diingini mempunyai peluang untuk jatuh dari sebarang kesukaran mogok malam, tetapi jauh lebih cenderung pada tahap yang lebih tinggi. Pertaruhan terbaik anda untuk menanam senjata malam setiap minggu adalah untuk menetapkan mogok kepada kesukaran Grandmaster apabila serangan tersebut tersedia jika anda mempunyai fireteam sehingga tugas.

?

The Destiny 2 Nightfall Senjata dari 27 Jun hingga 4 Julai adalah Braytech Osprey, Pelancar Roket Kekuatan Legenda. Ini adalah pelancar roket yang sangat tinggi, terutamanya jika anda boleh mendarat versi yang mahir dari nightfall grandmaster.

Mogok Nightfall Minggu Ini Adakah Psiops Battleground: Moon, yang boleh anda harapkan untuk menjadi malam yang mencabar pada kesukaran yang lebih tinggi. Anda akan menghadapi ogres, penyihir, dan aspek savathun di kawasan di mana mungkin tidak banyak penutup. Melengkapkan Nightfall minggu ini memberi peluang kepada anda untuk mendapatkan Braytech Osprey.

. Melengkapkan Nightfall Grandmaster memberi peluang untuk mendapatkan versi yang mahir dalam senjata minggu itu. Sama seperti dalam Destiny 2 Ujian Osiris, senjata mahir mendapatkan +3 ke setiap stat (kecuali kesan) apabila menguasai kerja, serta biasa +10 ke statistik kerja master, dan merupakan satu -satunya senjata yang dapat melengkapkan mod mahir yang kuat, sehingga mereka “Baiklah untuk mencari ketika mereka ada.

Destiny 2 Musim 20 Memperkenalkan Senjata Malam Fokus dengan Komandan Zavala. Walau bagaimanapun, untuk memfokuskan senjata malam, anda mesti memperolehnya sekurang -kurangnya sekali. Memfokus Kos 1 Vanguard Engram, 20,000 Glimmer, dan 50 Shard Legenda. Nightfalls Grandmaster juga akan memberi pemain peluang untuk mengumpul ciphers malam yang mahir, jumlah yang berubah berdasarkan skor penyelesaian malam pemain. Skor platinum memberikan dua shard, geran emas satu shard, dan perak tidak ada shards.

Zavala juga akan menawarkan satu senjata yang mahir untuk memberi tumpuan setiap minggu. Ini akan menelan belanja tiga Vanguard Engrams, 50,000 Glimmer, 50 Legendary Shards, dan 10 Nightfall Ciphers yang Adept. Pemain hanya boleh memegang sepuluh malam ciphers pada satu masa.

Destiny 2 Nightfall Senjata: Tiga askar futuristik bergegas ke pertempuran, senapang serangan

Jadual Senjata Takdir 2 Nightfall

Senjata Nightfall berubah pada putaran mingguan dengan Destiny 2 Reset Mingguan pada pukul 5 petang UTC setiap hari Selasa. .

 • Buzzard – Sidearm
 • Swarm – Pistol Mesin
 • Wendigo GL3 – Pelancar Grenade
 • Hung Jury SR4 – Pengakap Rifle
 • Braytech Osprey – Pelancar Roket
 • Soalan yang Dimuat – Pelancar Roket

Destiny 2 Kemas Kini Nightfall Cahaya

Musim lalu, Battlegrounds dari Musim 16 dan Musim 19 menyertai Senarai Main Vanguard Ops. Selanjutnya, medan perang dari musim 19 pertama kali muncul sebagai nightfall grandmaster pada musim 20, dengan medan pertempuran lain untuk diikuti di masa depan.

Bungie juga baru-baru ini mengolah semula Lake of Shadows dan Strikes Peniaga Arms, yang telah “dibayangkan semula dan dinaik taraf untuk memadankan tahap pertunangan tempur beberapa penyertaan mogok yang lebih baru,” menurut Blackburn. Kedua -duanya kini muncul dalam putaran malam.

Takdir 2 Tahap Kesukaran Malam

Bungie menggariskan perubahan dalam kesukaran malam kerana cahaya ringan. Tidak lagi tahap yang mahir, dan tahap kesukaran ditetapkan pada yang berikut:

 • Hero: 1770 Kuasa
 • Guru: 1840 Kuasa
 • Grandmaster: 1840 kuasa

Nightfalls juga akan mengenakan kelemahan tahap kuasa, menetapkan perkara berikut:

 • .
 • Legenda: -15 Tahap Kuasa.
 • .

Ini bermakna sasaran keberkesanan maksimum adalah seperti berikut:

 • Hero: 1765
 • Legenda: 1815
 • Master: 1820
 • Grandmaster: 1815

Bungie juga memperkenalkan sistem lonjakan dan ancaman yang dapat menjadikan aktiviti sedemikian lebih mudah ketika bermain subkelas tertentu. Lonjakan meningkatkan kerosakan elemen sebanyak 25% dan akan mempunyai elemen pilihan bermusim, dan lonjakan berputar mingguan. Sementara itu, ancaman akan meningkatkan kerosakan unsur musuh sebanyak 25%.

Nightfalls juga akan menampilkan senjata berlebihan, yang menambah 25% lebih banyak kerosakan dan meningkatkan kerosakan kinetik sebanyak 25% apabila menggunakan subkelas yang melonjak. Kerosakan lonjakan dan berlebihan tidak disusun. Musuh juga kini lebih mencabar.

Akhirnya, cabaran malam kini memerlukan skor 200,000 mata di pelbagai malam berjalan, berbanding dengan skor 100,000 pada satu malam berjalan.

Sekarang anda tahu apa senjata Destiny 2 Nightfall minggu ini, anda mungkin ingin menyemak Destiny 2 Legendary Lost Sektor hari ini. Untuk lebih lanjut mengenai permainan FPS yang sangat baik secara umum dan Destiny 2 khususnya, anda boleh mengikuti pautan tersebut dan berpegang pada kami untuk banyak lagi.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.