PC permainan mini adat | PC permainan kecil | Avadirect, PC permainan mini terbaik: PC padat atas pada tahun 2023 | Pcgamesn

PC permainan mini terbaik: PC padat atas pada tahun 2023

Pengulas pakar kami menghabiskan berjam -jam menguji dan membandingkan produk dan perkhidmatan supaya anda boleh memilih yang terbaik untuk anda. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana kami menguji.

PC permainan mini tersuai

Jangan tertipu. PC permainan mini kami mungkin kecil, tetapi mereka membungkus pukulan besar! Avadirect mempunyai pemilihan PC faktor bentuk kecil yang berkualiti tinggi dengan komponen ITX yang serasi yang boleh muat hampir ke mana-mana ruang dan masih memberikan prestasi besar!

Adakah anda mencari sesuatu yang kurang intensif daripada PC permainan kami? Kemudian, lihat komputer desktop tersuai kami. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak kuasa pemprosesan untuk tugas intensif perisian, komputer stesen kerja kami mungkin yang anda perlukan.

Sesuaikan PC permainan mini baru anda dengan tepat seperti yang anda perlukan dengan konfigurasi yang direka bentuk semula unik kami. Memerlukan sedikit pertolongan? Pasukan jualan berpengetahuan kami akan menyediakan petikan khusus dengan spesifikasi yang anda perlukan, menjaga keutamaan permainan anda dan keperluan gaya dalam fikiran. Kemudian, sama ada anda memesan dalam talian atau melalui telefon, anda akan memilih dari pelbagai pilihan untuk menjadikan pc permainan kecil anda sendiri.

Bahagian terbaik ialah anda boleh mengambil PC permainan anda di mana sahaja! Pilih dari pelbagai kes saiz yang berbeza, dari langsing ke kiub, ke stackable. PC Permainan Kecil adalah pilihan mudah alih yang unik yang sesuai untuk pihak LAN semasa anda dalam perjalanan. Ketat di ruang angkasa? PC permainan mini mudah masuk ke ruang padat.

Adakah anda bimbang tentang prestasi? Jangan menjadi. PC permainan mini adat kami adalah binatang di medan perang, begitu kuat anda tidak akan menyedari bahawa anda tidak bermain di menara bersaiz penuh. Sila pilih dari komponen berkualiti tinggi kami untuk pakaian rig mini anda, yang boleh menyokong sehingga kad grafik bersaiz penuh atau lebih. Di samping itu, Avadirect mempunyai perkongsian dengan beberapa pengeluar komponen komputer teratas dalam perniagaan, memberi anda akses kepada bahagian -bahagian yang anda perlukan untuk menyelesaikan binaan anda untuk prestasi optimum!

Bina PC permainan mini dengan avadirect dan dapatkan pengalaman permainan muktamad.

PC permainan mini terbaik: PC padat atas pada tahun 2023

PC permainan tidak perlu menjadi sangat besar dan mencari PC padat yang kuat lebih mudah dari sebelumnya. Kami telah menguji PC permainan mini terbaik di semua titik harga.

Diterbitkan: 16 Ogos 2023

Imej klasik PC tersuai permainan adalah beberapa raksasa mesin, semua peminat berputar, LED RAGBOW RAGBOW, dan kad grafik besar yang besar. Tetapi itu tidak perlu berlaku dengan PC permainan mini terbaik, Mesin faktor bentuk kecil yang menempatkan komponen berskala penuh. .

Dalam panduan ini, kami telah memilih PC permainan mini yang telah dibina dari Asal, Corsair, dan banyak lagi. Lihat Cara Membina PC Permainan Sekiranya anda ingin memilih komponen dan kes PC sendiri.

Sesetengah PC permainan mini yang sangat kecil dan murah seperti yang ditawarkan oleh Minisforum Take AMDS Mobile CPU, dengan IGPU mereka yang menumbuk jauh melebihi berat badan mereka dan membiarkan mereka merobek dengan cabutan kuasa maksimum mereka – yang mampu walaupun pada 1080p.

Semasa membeli -belah untuk faktor faktor kecil, pertimbangkan penyelesaian peningkatan, kelantangan, dan penyejukan. Tidak ada gunanya membelanjakan wang untuk komponen yang akan mendekati ketika mereka memanaskan. Untuk membantu anda membuat keputusan, kami telah mencuba dan menguji PC permainan mini terbaik supaya anda dapat bermain dengan keyakinan, dan di ruang kecil. Jika anda selepas kuasa penuh dan mempunyai bilik, lihat Panduan PC Permainan Penuh kami.

Ini adalah PC permainan mini terbaik hari ini:

 • Minisforum UM773 – Terbaik untuk kebanyakan pemain
 • Asal PC Chronos v3 – PC premium terbaik
 • Intel Nuc 12 Ular Canyon – PC mini yang benar
 • Corsair One i400 – Reka bentuk yang menakjubkan
 • Beelink Ser6 – Pilihan bajet terbaik
 • – PC pegang tangan terbaik

1. Minisforum UM773 lite

PC mini terbaik untuk permainan ringan.

Minisforum Venus UM773 Lite Specs:

Grafik AMD RDNA 2 680m
CPU AMD Ryzen 7 7735HS 8 CORE 3.2GHz – 4.75GHz
Ram 32GB DDR5
Penyimpanan 512GB PCIE 4.0 NVME SSD
Sambungan RJ45 2.5 Gigabit Ethernet Port, USB3..2 Gen2 Type-A × 2, USB2.0 Jenis-A × 2, USB4 Type-C, HDMI × 2, 3.5mm Combo Jack × 1, Wifi 6E, Bluetooth,
Penyejukan Sebatian terma logam cecair, reka bentuk saluran udara 120 kipas, dua paip haba
Dimensi 5.03 x 4.9 x 1.8 inci (12.78 x 12.45 x 4.57 cm)
Berat 3.65 lbs (1.66 kg) termasuk bata kuasa

Kelebihan:

 • Kecil namun perkasa
 • Banyak ram

Keburukan:

 • Dilaporkan kad WiFi yang cacat

“Grafik Bersepadu?”Kami mendengar anda menangis, dan kami bertindak balas dengan ya. $ 539.99 (£ 495.20) AMD 680m Minisforum UM773 duduk di antara grafik bersepadu Deck Steam Valve dan Asus Rog Ally yang seperti yang kita semua tahu sekarang adalah mesin kecil yang sangat berkebolehan.

680m dibenarkan untuk melakukan yang terbaik kerana kemasukan DDR5 yang sangat cepat yang CPU AMD dan IGPU berfungsi dengan baik dan 32 GB tidak kurang. Walaupun ia tidak mampu seperti adiknya yang lebih muda 780m, ia sebenarnya berjaya menjadi lebih cekap kerana cabutan kuasa yang lebih rendah sehingga mereka yang bekerja dengan belanjawan kuasa yang terkawal akan disampaikan di sini.

Tajuk eSports akan berjalan lancar pada 1080p dan emulasi tidak akan menjadi masalah sama sekali. Tajuk -tajuk yang lebih tua juga akan, tentu saja, mengembalikan prestasi yang hebat jadi jika anda tidak terlalu membingungkan tentang permainan AAA terkini, anda pasti bersenang -senang dengan mesin kecil yang sangat berguna ini, terutama apabila dipasangkan dengan monitor permainan terbaik untuk Dapatkan yang terbaik dari kotak yang hebat ini.

Walaupun minisforum venus um773 tidak menawarkan mudah alih yang sama seperti dek atau sekutu, ia membuatnya dalam sambungan dengan banyak pelabuhan menjadikan ini mesin kecil yang sangat praktikal.

Ia juga mengejutkan dengan dua slot sodimm, PCIe 4.0 m.2 slot, dan bilik di bahagian bawah untuk 2.Pemacu keras 5 inci. Anda juga boleh menyambungkan EGPU melalui port USB4 jika anda mahukan beberapa GPU tambahan mengerang di garisan kerana CPU akan menjadi lebih anggun daripada IGPU.

2. Asal PC Chronos v3

PC permainan mini premium terbaik.

Asal Chronos V3 Spesifikasi:

GPU
CPU AMD Ryzen 7 7800x3d
32GB Corsair Vengeance DDR5 5600MHz
Motherboard Asus rog strix x670e-i wifi
PSU Siri 850 Watt Corsair SFX-L
Penyimpanan .2 nvme pcie gen 4.0
Sambungan 2 x USB-C 4.0, 1 x USB-C 3.1, 5 x USB-A 3.2, 3 x USB-A 2.0, 5 x USB-A 3.2, 3.5mm Headphone/Mic
Penyejukan 2 x 120mm Fan, Fan 80mm, ICUE H100I Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler
Dimensi (w x h x d) 7.87 x 17.71 x 10.6 (20cm x 45cm x 27cm)

Kelebihan

 • All-bulat yang kuat
 • Mudah ditingkatkan
 • PCIE Gen 5.0

Keburukan:

 • Mahal

Asal PC Custom PC yang ditubuhkan telah mengemas kini garis Chronos mereka untuk menggunakan syarikat induk Corsair’s Svelte 2000D kes yang reka bentuk menegak membuat kami berfikir bahawa ia adalah beberapa siri Xbox X yang supercharged dengan reka bentuk cuboidnya.

Pada $ 2,806 ia bukan yang paling murah, tetapi asal PC telah lama dalam perniagaan untuk alasan yang baik supaya anda pasti akan mendapat produk berkualiti yang tidak akan memberi anda sakit kepala.

Dengan AMD Ryzen 7 7800 X3D dan NVIDIA RTX 4070 Ti, anda pasti dapat memainkan permainan AAA terkini untuk seketika, terutama dengan lebih banyak permainan yang menyokong generasi bingkai DLSS 3 yang diperkenalkan dengan siri RTX 4000.

Dimiliki oleh Corsair, anda sering boleh mendapatkan tawaran yang baik di periferal jika anda memerlukan monitor baru, papan kekunci, tetikus, dan barangan streaming. Pastikan anda menyemak alat dengar permainan terbaik kami jika anda memerlukan penyelesaian sonik untuk telinga anda.

Ia berada di puncak sebagai PC mini namun ia masih agak besar, tetapi sudah tentu lebih kecil daripada kes ATX purata anda. Anda pasti boleh menjadi lebih kecil dengan pilihan lain tetapi diberikan kelayakan asal, perkhidmatan pelanggan, dan fleksibiliti, kami telah memasukkannya sebagai pilihan keseluruhan terbaik kami.

3. Intel Nuc 12 Ular Canyon

PC mini sebenar terbaik dengan grafik khusus.

Intel Nuc 12 Serpent Canyon Specs:

Intel Arc A770m 16GB
CPU Intel i7-12700H
Ram 16GB DDR4 3200MHz
Penyimpanan 1TB PCIE 4.0 NVME SSD
Sambungan HDMI 2.1 (4k60), DisplayPort 2.0 x 2, port Thunderbolt/USB4 Type-C x 2, USB3..5mm Combo Jack × 1, 2.5GB Ethernet, Pelabuhan Inframerah Pengguna, WiFi 6E, Bluetooth 5.2
Penyejukan Dua peminat dan paip panas
Dimensi (w x d x h) 9.06 x 7.09 x 2.36 inci (23 x 18 x 6 cm)
Berat 4.34 lbs (1.97 kg)

Kelebihan:

 • PC permainan bersaiz pint
 • Reka bentuk seperti konsol yang licin
 • Grafik berdedikasi yang kuat

Keburukan:

 • Intel arc masalah gigi
 • Mahal

Siri Intel’s NUC (Unit Pengkomputeran Seterusnya) telah wujud selama bertahun-tahun ketakutan tetapi untuk kali pertama, mereka telah mengemas kini reka bentuk mereka dengan siri arka mereka sendiri GPU untuk sistem yang benar-benar biru.

Ini semua dibungkus dalam kes yang sangat kacak dan kecil yang meletakkan PS5 dan Xbox Series X untuk memalukan ketika datang ke nisbah prestasi-ke-saiz sebagai NUC 12 Ular Canyon sangat kecil sehingga kita terkejut bahkan ada GPU bahkan di sana. Ia benar -benar mempunyai udara “inilah yang akan kelihatan seperti Xbox 720” tentangnya yang kami gemari juga.

The Ular Canyon mempunyai Intel Arc A770m dengan 16GB Gddr6 VRAM sehingga anda tidak harus menghadapi apa-apa batasan dengan permainan AAA yang baru-baru ini. Kad ARC mempunyai prestasi pengesan sinar yang sangat baik untuk titik harga mereka, mengatasi AMD dalam hal ini.

Termasuk juga adalah i7-12700h yang sangat berkebolehan jadi beban kerja CPU akan berangin dan akan bersaing dengan pelaku A770M.

Walaupun CPU dan GPU tidak boleh ditingkatkan, terdapat banyak pilihan pemacu dengan 2 m.2 PCIE 4.0 slot dan m.2 slot pcie. RAM juga boleh diganti pengguna.

Sesuatu yang perlu dipertimbangkan adalah bagaimana kad arka Intel telah diturunkan sejak dibebaskan. Mereka melompat lebih baik daripada prestasi Dx9, 10 dan 11 melihat peningkatan besar tetapi Nvidia dan AMD mempunyai sokongan warisan yang lebih baik untuk tajuk yang lebih tua. Teknologi Upscaling Intel XESS tidak disokong secara meluas tetapi semakin terintegrasi oleh pemaju.

Tajuk AAA terkini yang mempunyai isu VRAM telah mempengaruhi keputusan kami untuk memasukkan Ular Canyon sebagai 16GB VRAM dan prestasi DX12 yang baik melihat NUC menumbuk di atas beratnya di sini. Ini dengan kos $ 1,585 (£ 1,524.74) Tetapi kami fikir ia berbaloi diberikan reka bentuk yang unik dan prestasi yang lebih baik.

4. Corsair One i400

PC permainan mini dengan reka bentuk terbaik.

Corsair Satu spesifikasi i400:

Grafik NVIDIA RTX 3080 10 GB
CPU Intel i7-13700kf
Ram 32GB (2 x 16GB) DDR5-5600MHz
Penyimpanan 1TB NVME SSD
PSU 750W SFX 80 PLUS PLATINUM
Sambungan USB 3.1 Gen 1 x 2, USB 3.2 Gen 2 Type-C, Thunderbolt 4 x 2, USB 3.2 Gen 2 Type-A, USB 3.2 Gen 1, 7.1 audio, 2.5G Ethernet, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2
Penyejukan 2 penyejuk AIO cecair
Dimensi 6.93 x 7.87 x 14.96 inci (17.6 x 20 x 38 cm)
Berat 9.6 lbs (4.35 kg)

Kelebihan:

 • Reka bentuk yang menarik
 • Prestasi yang sangat baik

Keburukan:

 • Mahal untuk rtx 3080 pc
 • Sukar untuk menaik taraf

Lihatlah pencahayaan RGB yang halus. Ketebalan yang menarik dari itu Tuhan, bahkan mempunyai penyejukan air. Ia adalah Corsair One I400 dengan Intel ke-13 Gen I7-13700kf terbaru dan dengan jelas, mereka masih cukup bangga dengan diri mereka kerana mereka telah terjebak dengan kes yang dicuba dan benar, dan benar-benar, siapa yang boleh menyalahkan mereka?

Ia menjadi sesuatu ikon reka bentuk PC sejak asal Corsair One memulakan kerjaya pada tahun 2017, dan kami telah menjadi peminat sejak itu – pendahulunya adalah dalam senarai PC permainan terbaik kami.

One i400 juga mempunyai RAM DDR5 yang lebih cepat untuk membantu menaikkan tahap 1% semasa permainan dan mengunyah jumlah tab yang memalukan yang kami buka. RTX 3080 masih merupakan kad yang hebat dan kebanyakan masa anda harus mempunyai pengalaman hebat bermain permainan atau menggunakan program yang dipercepatkan oleh GPU.

Agak mengecewakan untuk melihat hanya ram dan cpu melihat penyegaran. Pada harga yang diminta sebanyak $ 2,499.99, kami fikir RTX 4070 Ti akan menjadi pasangan yang jelas kerana VRAM tambahan akan membantu meringankan kebimbangan tentang bagaimana permainan AAA baru yang lapar memori telah menjadi lewat. Corsair One i400 juga sedikit lebih janggal untuk bekerja daripada beberapa PC yang lebih kecil kerana reka bentuknya yang sangat unik, tetapi kami fikir tradeoff di sini bernilai jika anda merasa yakin menariknya dan kembali bersama.

5. Beelink Ser6 Gaming Mini PC

PC permainan mini bajet terbaik.

Spesifikasi Beelink Ser6:

Grafik AMD RDNA 2 660m
CPU AMD Ryzen 5 6600H 6 teras 4.5GHz
Ram 16GB DDR5 4800MHz Saluran Dual
Penyimpanan 512GB PCIE 4.0 NVME SSD
Sambungan USB 3.2 Gen 2 x 3, USB 2.0, HDMI x 2, 2.5GB Ethernet, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.
Penyejukan Dua peminat
Dimensi 4.96 x 4.45 x 1.65 inci (12.6 x 11.3 x 4.2 cm)
Berat 1.13 lbs (0.51 kg)

Kelebihan

 • Tahap prestasi dek stim
 • RAM dan penyimpanan yang boleh ditingkatkan

Keburukan:

 • Bunyi kipas yang kuat dan tinggi
 • Hanya sedikit lebih murah daripada sistem 680m

Grafik Bersepadu AMD membuat satu lagi menunjukkan di sini dengan Beelink Ser6. Ser6 mempunyai AMD 660m yang sedikit kurang berkuasa daripada IGPU dek stim, tetapi Ser6 mempunyai dua teras CPU tambahan dan lebih banyak kuasa yang tersedia untuknya supaya anda dapat mengharapkan permainan dan pengkomputeran umum untuk merasa sedikit knappier. Untuk menjaga Ryzen 5 6600U berjalan manis ada 16GB DDR5 RAM dan tajuk yang lebih tua dan lebih ringan seperti Minecraft dan League of Legends Will Hum bersama -sama.

Anda juga mempunyai pilihan yang baik untuk memperluaskan penyimpanan dan RAM anda dengan pengguna dua slot sodimm dan PCIe 4.0 m.2 slot yang boleh diganti pengguna. Begitu juga dengan minisforum, ada ruang untuk 2.5 “memandu di bahagian bawah Ser6 jika anda benar -benar ingin mendapatkan bodoh dengan penyimpanan dan membuang semua ROM anda (milik sah) untuk mesin emulasi kecil yang hebat. Sekiranya 512GB yang disertakan tidak mencukupi, pastikan anda menyemak SSD terbaik kami untuk Roundup Permainan.

Kecacatan yang tidak disukai di sini walaupun adalah reka bentuk penggemar dwi. Kerana peminat individu lebih kecil, mereka lebih tinggi daripada kipas tunggal yang lebih besar akan menjadi begitu panas, ia boleh menjadi sedikit kuat. Ia juga hanya sedikit lebih murah pada $ 429 (£ 539) daripada PC mini yang dilengkapi dengan 680 M sehingga anda mungkin ingin menghabiskan sedikit wang tunai untuk CPU tambahan dan CU teras.

6. Asus Rog Ally

PC permainan mini mudah alih terbaik.

Spesifikasi Asus Rog Ally:

Grafik AMD 780m
CPU AMD Z1 Extreme APU 8 CORE
Ram 16GB LPDDR5 6400MHz Saluran Dual
Paparan 7 inci IPS 1080p 120Hz (VRR)
Penyimpanan 512GB PCIE 4.0 NVME SSD, MicroSD
Sambungan Antara muka mudah alih ROG XG, USB 3.2 Gen 2 Type-C
Penyejukan Reka bentuk penggemar dwi
Dimensi (w x d x h) 11.02 x 4.37 x 0.83 ~ 1.28 inci (28.0 x 11.1 x 2.12 ~ 3.24 cm)
Berat 1.34 lbs (0.61 kg)

Kelebihan:

 • Murah
 • Sangat kuat
 • Sangat mudah alih

Keburukan:

 • Perisian Crate Armory perlu bertambah baik
 • Windows 11 bukan OS mudah alih terbaik

Asus Rog Ally mungkin mempunyai paparan dan pengawal terbina dalam tetapi oleh semua akaun, PC permainan mini yang begitu mudah alih menjadi sangat mudah alih. Kami sangat kagum dengan sekutu $ 699 (£ 699) dalam ulasan kami.

Ia mengeluarkan dek stim untuk PC permainan mini mudah alih terbaik kerana keluhannya yang lebih baik di jabatan GPU dan CPU yang membolehkan kami bermain permainan di 1080p.

Apabila dipasang di rumah, anda boleh memilih sampul kuasa maksimum yang biasanya akan membilas bateri anda dan mempunyai komputer kecil yang sangat berkebolehan yang boleh anda lakukan dengan cukup banyak. Dengan penyambung XMG, anda boleh memasangkan salah satu GPU luaran Asus tanpa kehilangan prestasi ke batasan USB 4 kerana anda mempunyai akses penuh ke lorong PCIe.

Anda memerlukan papan kekunci permainan yang baik dan persediaan tetikus permainan untuk memanfaatkan sepenuhnya persekitaran desktop walaupun, menyunting spreadsheet Excel mungkin sedikit sukar dengan joysticks.

Mana -mana cegukan dalam prestasi akan dilancarkan oleh skrin VRR juga jadi melainkan jika anda mempunyai beberapa berat 1% dan 0.1% rendah, anda tidak sepatutnya melihat apa -apa penurunan dalam kadar bingkai yang membolehkan pengalaman yang lancar dan konsisten.

Malangnya, Overlay Armory Crate Asus yang dipasangkan dengan Windows 11 tidak bersinar lilin ke Valve’s Steamos dari segi fungsi, tetapi ini tidak akan dinafikan dengan masa dan anda mempunyai manfaat tambahan untuk mengetahui bahawa permainan seperti Fortnite dan Roblox akan berfungsi di luar kotak.

Cole Luke Cole Luke adalah penulis bebas untuk PCGamesn dan Taktik Pocket Site kami. Mereka telah menulis pelbagai ulasan untuk bahagian permainan Radio Times, kini sedang bermain -main dengan dek stim, dan terus merindukan untuk kembali pada tahun 2008 bermain mod Garry dan kotak oren sehingga jam kecil. Cole telah menjadi pakar dalam aksesori konsol permainan genggam terbaik dan kerap mengkaji perkakasan untuk kami, dari monitor terbaik untuk permainan ke komputer riba permainan bajet terbaik.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

PC Permainan Kecil Terbaik 2023: Mini, Kompak, dan SFF

Cramming PC komponen ke dalam kes padat adalah rumit, tapi bernasib baik anda tidak perlu melakukannya sendiri. . Ia bukan pasaran paling luas di dunia, tetapi varian canggih masih muncul setiap tahun bersama pilihan yang kukuh dan lama dari generasi sebelumnya. Sekiranya anda mencari sesuatu yang lebih dekat dengan saiz konsol moden dengan kemewahan permainan PC, periksa pilihan utama saya agar sesuai dengan pelbagai anggaran dan tahap kepakaran.

PC permainan kecil keseluruhan terbaik

The Trident 3 adalah keindahan padat, penuh dengan pemproses Intel Core ke-13 dan Nvidia Geforce RTX 30-Series GPU untuk permainan moden dalam pakej yang bijak. Port Wi-Fi 6E dan USB-C Onboard Sertai senarai ciri dalam PC bentuk kecil yang hebat ini sesuai untuk pemain.

Alternatif Gen ke -10

Penjual GPU yang terkenal Zotac menawarkan PC mini yang telah dibina, Magnus One, dengan CPU Gen ke-10 Intel dan NVIDIA RTX 30-Series GPU. Ini beberapa generasi yang lebih tua daripada pilihan terbaik kami, tetapi masih pilihan kuasa rendah yang sangat baik.

Intel Nuc 11 peminat

Pesaing kecil

Sebuah rumah kuasa pada skala kecil, model peminat NUC 11 menempatkan GPU RTX 2060 6GB dan CPU Intel Core i7-1165G7. Pemilihan SSD 16GB dan 512GB sesuai dengan baik di tengah -tengah julatnya, tetapi banyak variasi dapat sesuai dengan anggaran anda.

Intel nuc 9 nuc9i9qnx

DIY Barebones Kit

. Cip Intel Uhd Graphics 630 onboard adalah standard, tetapi anda boleh memasang GPU bersaiz tepat melalui PCIe dan menukar bahagian lain yang anda mahukan.

HP Pavilion TG01-1020

Pilihan belanjawan

Sekiranya anda ingin menjimatkan wang dan ruang, HP Pavilion TG01-1020 adalah PC Desktop Menara Kompak dengan Perkakasan Tahap Kemasukan. Pasangan Intel Core i5-10400F dengan 8GB DDR4 RAM dan GPU GTX 1650 4GB.

Dok

Tidak ketat desktop, tetapi kajian dek stim kami menunjukkan ia dapat menjalankan permainan PC dalam bentuk padat dan berpasangan dengan stesen dok untuk menyambung ke TV atau monitor anda. Ia juga mungkin untuk memasang OS Windows, jadi secara teknikal PC sekarang, betul?

Memilih PC Permainan Kecil Terbaik

Mengapa anda boleh mempercayai Windows Central

Pengulas pakar kami menghabiskan berjam -jam menguji dan membandingkan produk dan perkhidmatan supaya anda boleh memilih yang terbaik untuk anda. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana kami menguji.

Masuk ke permainan PC tidak bermaksud anda memerlukan menara yang besar di meja anda, membanjiri bilik dengan lampu neon RGB. Anda boleh membungkus banyak kuasa ke dalam beberapa komputer pra-bina yang sangat padat, dengan Trident 3 dari MSI menjadi contoh bersinar. Ia penuh dengan insang dengan perkakasan permainan-sentris, dan itu tercermin dengan harganya. Sekiranya anda lebih suka mengurangkan beberapa kos, anda boleh melangkah ke Zotac Magnus One tanpa mengorbankan banyak kuasa permainan.

Siri NUC dari Intel adalah beberapa PC mini terbaik yang tersedia untuk yang sangat kecil. Sama ada anda memilih peminat NUC 11 untuk PC luar kotak yang bersedia untuk tindakan atau barebones nuc 9 kit untuk melengkapkan diri, mereka adalah penyimpan ruang kecil yang mengagumkan. Sekiranya anda menginginkannya kecil dan mudah alih, dek stim boleh bertindak sebagai PC permainan mini apabila menggunakan dok rasmi dan disambungkan ke skrin pilihan anda, dan OS Linux yang penuh di bawahnya.

Dapatkan buletin Windows Central

Semua berita terkini, ulasan, dan panduan untuk Windows dan Xbox Diehards.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.