Patch 9.13 – Liquipedia League of Legends Wiki, Kemas Kini Langsung di Patch 9.13 – League of Legends

Kemas kini langsung di Patch 9.13

Saya berpeluang memainkan perubahan Akali dan memberi maklum balas @riotrepertoir. Beberapa perkara yang jelas untuk dilepaskan tetapi saya secara keseluruhan menyukai arah “keselamatan -> kerosakan”. #LifeOfapatch

Patch 9.13

Hai ahli taktik! Siapa yang bersedia untuk beberapa taktik berpasukan?

Patch 9.13 menandakan pelancaran rasmi mod permainan yang lama ditunggu-tunggu dan kami akan mula melancarkan ke kawasan di seluruh dunia bermula hari ini. Kami akan terus mengemas kini dan membinanya dengan anda, jadi sila beritahu kami jika anda mempunyai maklum balas dan melaporkan pepijat seperti yang anda lihat!

Kami mengalu -alukan Qiyana ke Rift juga. Permaisuri Elemen pasti akan menggelitik tulang mereka yang suka bermain dengan cepat dan tidak melakukan kesalahan.

Kami juga ingin menjerit kepada mereka yang telah mengikuti kempen kehidupan patch dengan pasukan keseimbangan! Ia hebat menarik balik tirai pada proses mengimbangi juara dan memberikan lebih mendalam tentang bagaimana dan mengapa kita membuat penggemar dan nerfs yang kita lakukan. Mereka yang memerhatikan hab Nexus dengan lelaran juara langsung tidak akan terkejut dengan perubahan kepada Illaoi, Pyke, dan Udyr, dan Sona Nerfs (SOB) yang disenaraikan di bawah.

P.S. Grumps adalah legenda kecil terbaik. Anda tahu mana yang kita maksudkan.
Paul “Aether” Perscheid
Hanna “Shio Shoujo” Woo (Patch 9.13)

Kandungan

 • 1 sorotan patch
 • 2 Taktik Teamfight
 • 3 Juara
  • 3.1 Qiyana
  • 3.2 Corki
  • 3.3 Diana
  • 3.4 Illaoi
  • 3.5 karma
  • 3.6 ornn
  • 3.7 pyke
  • 3.8 Sejuani
  • 3.9 Sivir
  • 3.10 Sona
  • 3.11 Sylas
  • 3.12 Sindra
  • 3.13 Tristana
  • 3.14 Udyr

  Sorotan Patch [sunting]

  YouTube mungkin mengumpulkan data peribadi. Dasar Privasi

  Qiyana, Arcade Caitlyn, Arcade Kai’sa, bos pertempuran Qiyana, bos pertempuran Yasuo, dan Arcade Caitlyn Prestige Edition akan tersedia di 28 Jun 2019.

  Taktik TeamFight [sunting]

  Juara [sunting]

  Qiyana [sunting]

  Qiyana tiba untuk menaklukkan keretakan pada 28 Jun!

  • Teaser Champion
  • Treler Juara
  • Tema juara
  • Hab Universe
  • Hub Faksi Ixtal

  Versi High-Res Qiyana’s Splash Arts boleh didapati di Liga Memaparkan!

  Corki [sunting]

  R Ammo Bar kini dibaca ke kiri-ke-kanan. Pakej ARAM Timers diselaraskan.

  Bagi peminat Aram, kami telah menyesuaikan pemasa pakej Corki pada jurang yang melayang untuk memberinya lebih banyak peluang untuk memukul lawannya dengan penghantaran khas. Bagi peminat Corki dari semua jalur, kami telah menyesuaikan bagaimana peluru bar peluru itu: peluru berpandu paling kiri kini menjadi api yang seterusnya. Oleh kerana peluru Corki masih dilekatkan di sebelah kiri bar kesihatannya, ini bermakna peluru berpandu seterusnya tidak lagi bergerak ketika Corki mendapat pertuduhan lain, menjadikannya lebih mudah untuk mengetahui sekilas jika peluru berpandu berikutnya adalah yang besar.

  Diana [sunting]

  Kami telah mengitar semula Qana’s Q jadi terasa lebih baik ketika menghantar. Kebanyakan penambahbaikan agak halus, jadi kami telah menyenaraikan beberapa peningkatan yang lebih jelas di sini untuk memastikan anda tahu tentang ’em.

  Illaoi [sunting]

  Kerosakan minimum yang ditambah; juga berlaku untuk menara. Tentakel hilang lebih cepat apabila meninggalkan illaoi. Tempoh semangat dan kapal menurun; masa antara serangan tentakel menurun. R Tembaga Tengkorak meningkat.

  Kami memukul dua oktopi dengan satu tentakel dan buffing illaoi sambil memodenkan cara kemampuannya berfungsi. Dia harus berasa lebih baik untuk bermain dan lebih kuat secara umum apabila anda menambah semua perubahan dan penggemar QOL yang lebih kecil.

  Karma [sunting]

  Tempoh kelajuan pergerakan asas E menurun.

  Karma pasti mempunyai ruang untuk beberapa kuasa menuju ke 9.12, tetapi kami terlalu keras. Kami menarik penggemarnya kembali sentuhan.

  Ornn [sunting]

  N Ratio kerosakan meningkat.

  Membantu Ornn lebih banyak di lorong.

  Pyke [sunting]

  Q cooldown menurun lebih awal; Bonus Kerosakan Dikusul Dihapus. Kelajuan pergerakan w sekarang skala. E tidak lagi merosakkan bukan juara.

  Kami mensasarkan Solo Lane Pyke kerana alat anti-haramnya yang kuat menjadikannya perangkap kematian yang mustahil-ke-avoid jika dia terlalu jauh ke hadapan. Untuk membantu mengekangnya, kami secara khusus memukul gelombangnya dengan jelas.

  Sejuani [sunting]

  Pertumbuhan kesihatan menurun. N Ratio Kerosakan Cast Kedua Menurun.

  Kali terakhir Sejuani disibukkan sebelum MSI dalam Patch 9.8. Sejak itu, dia telah naik dari pick pro pinggiran untuk berada di hampir 100% permainan pro. Walaupun penggemar itu dimaksudkan untuk membiarkan skala Sejuani lebih baik dengan barang -barang, kami pergi terlalu jauh, jadi kami menarik balik sedikit.

  Sivir [sunting]

  Pertumbuhan kerosakan serangan, Mana Regen menurun. Kos W meningkat.

  Kami pergi sedikit lebih ringan di Sivir kerana (amaran spoiler) Essence reaver nerfs akan hidup patch ini pasti akan menjejaskannya. Kami terutamanya mensasarkan tekanan permainan awalnya melalui perubahan Mana W dan memohon #cleannumbers ke beberapa statistik asas (kurang untuk kesan keseimbangan yang minimum, lebih banyak kerana perpuluhan pelik tidak sedap).

  Sona [sunting]

  N Ratio Kerosakan Aura Menurun. Nisbah kelajuan pergerakan bonus menurun.

  (Nota dari Shio Shoujo: Y’all tahu ia akan datang. Kami nerfing bayi perempuan saya.)

  Walaupun ia mungkin kelihatan seperti kita melakukan ini hanya kerana Bot Lane Sona dalam vog, dia sangat dekat dengan ambang kami untuk kadar kemenangan yang boleh diterima (digariskan dalam rangka keseimbangan kami bahawa anda harus membaca jika anda belum lagi) dalam barisan solo untuk sementara waktu dan merupakan juara lorong bot yang paling biasa diharamkan dalam permainan pro sekarang.

  Kami juga melihat lebih daripada sekadar Sona dengan Taric, fikiran anda. Kami melihat Sona dan Tahm Kench, Sona dan Pyke, dll. yang menunjukkan ke arah khususnya dan bukannya taric. Untuk menjadi jelas, kami tidak secara eksplisit cuba membunuh Lanes Bot Sona + XX: walaupun dia membawa bot standard, dia masih layak mendapat nerf di beberapa bahagian.

  Sylas [sunting]

  Kerosakan serangan asas, pertumbuhan kesihatan meningkat. Kerosakan asas w meningkat.

  Kami memberi perhatian jangka panjang Sylas ketika kami menilai statusnya dalam tahap permainan yang lebih tinggi. Sementara itu, kami memberinya kuasa kembali.

  Sindra [sunting]

  Pertumbuhan Mana meningkat.

  Sindra pada masa ini tidak mesti memilih dalam tahap yang lebih tinggi seperti yang telah dia lakukan pada masa lalu, jadi kami ingin mengambil kesempatan ini untuk meningkatkannya sedikit dalam usaha untuk menjadikannya lebih berdaya maju di semua kurungan kemahiran di mana pemain lebih cenderung Berlari ke Mana Isu.

  Tristana [sunting]

  Pertumbuhan kerosakan serangan, Mana meningkat; Mana regen menurun. Kerosakan W meningkat.

  Membersihkan statistik asasnya dan memberinya penggemar kecil ketika dia memilih gaya permainan yang lebih agresif.

  Udyr [sunting]

  Semua kebolehan kini boleh disamakan ke peringkat 6.

  Kami ingin membawa keseimbangan ke sikap dan gaya mainan Udyr sehingga dia tidak memilih yang lain di atas yang lain. Selain itu dia akan mempunyai beberapa perkara berguna untuk dibelanjakan di peringkat kemudian.

  Kemas kini langsung di Patch 9.13

  Kami menarik balik tirai pada apa yang masuk ke dalam tampalan dalam masa nyata! Semak kembali setiap hari untuk tweet terkini dari devs, atau pergi ke blog intro dan baki dev kami untuk maklumat lanjut.

  Kami kini telah membungkus proses #LifeOfapatatch kami hari ini. Saya harap anda semua senang melihat di sebalik tirai keseimbangan untuk patch. Walaupun kami tidak akan memberi anda semua bermain dengan bermain, kami sentiasa berada di sini untuk menjawab soalan mengenai kerja kami.

  Dan itulah bungkus di #LifeOfapatch! Terima kasih kepada semua orang untuk mengikuti sepanjang dua minggu yang lalu dan menjerit kepada saya mengenai perubahan keseimbangan walaupun saya secara khusus berkata tidak ��

  Melampirkan senarai Illaoi terakhir yang dijadualkan dihantar untuk hidup. Adakah beberapa pengubahsuaian pasif dan sedikit berikutan kali terakhir saya menghantarnya: #LifeOfapatch

  #LifeOfapatatch hampir berakhir sebanyak 9.13 sedang membungkus dan keluar dari tangan kami untuk mendapatkan pelayan hidup minggu depan.
  Saya mempunyai letupan yang dibentangkan bagaimana pasukan berfungsi untuk menghantar setiap minggu yang lain untuk Rift Summoner.
  Shoutout ke @shioshoujo untuk menganjurkan kempen ini.

  Saya selalu mempunyai panik kecil pada hari potong cawangan. Masuk dan harap saya tidak perlu membetulkan pepijat yang sukar pada jam berikutnya. Hari ini, hanya satu pepijat kecil yang ada pada saya yang merupakan kesilapan di salah satu tiket saya dan bukan dalam permainan. Noice. #LifeOfapatch

  Sivir dan Essence Reaver kedua -duanya mendapat nerfs. Lebih ringan pada Sivir daripada yang diperlukannya kerana sistem itu juga akan mengurangkan kekuatannya: #LifeOfapatch

  Ornn sebenarnya berada di tempat di mana dia boleh mendapatkan lebih banyak peminat! Sentiasa menarik bagi saya. Nisbah AD Jumlah Pecutan Voltanik (Q) dari 1 dari 1.0 >>> 1.1. Ini kira-kira +7-12 hanya dari iklan asasnya, tetapi jika anda ingin membina pengadil hitam padanya, lebih banyak nilai! 😉

  Saya agak di atas ‘nombor pembulatan’ untuk tugas -tugas baldi sederhana kami patch ini. Tristana mendapat perhatian bersama dengan buff kecil untuk melompat roket: #LifeOfapatch

  Sylas masih akan mendapat perhatian jangka panjang dari @squad5lol tetapi kami mengambil beberapa ahli changelnya untuk memangkasnya patch ini. Kerosakan serangan :: 58 >>> 61; Hp per level :: 85 >>> 95; Kerosakan Pangkalan Kingslayer (W) :: 60-180 >>> 65-205. #LifeOfapatch

  Hari ini adalah hari terakhir kami untuk memeriksa perubahan untuk 9.13 Jadi kita akan mengunci semua nombor. #LifeOfapatch

  @Riotrepertoir 2019-06-18
  Hari Baru, Akali Baru untuk Menguji:

  @Riotkingcobra 2019-06-18

  Bermula hari ini melakukan beberapa kerja persiapan untuk preseason. Mungkin akan menjadi kepala sehingga pagi ini. #LifeOfapatch

  @Riotkingcobra 2019-06-18

  Swain CL yang sangat tertakluk kepada perubahan dan kemungkinan akan. Pemikiran awal saya di dalamnya dalam tweet berikut.

  @Riotkingcobra 2019-06-18
  TFW @riotblaustoise solo membunuh saya dan bangun dari mejanya untuk berlari dan dab pada saya IRL

  @Riotkingcobra 2019-06-18
  Mid Playtest Update: Neeko Bugged Out jadi saya terpaksa bertukar ke Morg dan sekarang saya inting otak saya keluar.

  Ritual Pasukan SR #5: Negeri Permainan
  D+0: Patch berjalan secara langsung.
  D+5: Data telah dikumpulkan (kadar menang, kadar larangan, pilihan runes, dll).
  D+8: Kandungan tampalan seterusnya dikunci (ia akan melalui QA dan menggunakan)
  D+14: Patch berjalan secara langsung

  Pada D+6 kami mengadakan pertemuan “keadaan permainan”

  Keluar dari mesyuarat “keadaan permainan” kami menambah beberapa tugas kepada 9.13:
  Buffs: Randuins Omen, Sylas, Syndra, Ornn, Tristana, Leona
  Nerfs: Essense Reaver, Sejuani, Karma, Sivir, Sona
  #LifeOfoaTatch

  @Riotkingcobra 2019-06-18

  Akan bermain menentang @riotblaustoise di midlane. Dia bermain akali dan saya bermain neeko. Mari lihat bagaimana keadaannya. #LifeOfapatch

  @Riotrepertoir 2019-06-18

  Senarai Akali yang dikemas kini untuk Playtest malam ini. @Riotblaustoise memainkannya kali ini. Sejak kali terakhir, kurang perubahan kepada mekanik MS pasif dan lebih banyak penekanan terhadap pengembalian semula tenaga di seluruh kit. Perlu melihat lebih sengaja kerosakan pasif seterusnya. #LifeOfapatch

  Menilai Nerfing atau Buffing Ryze Post-9.12 Perubahan #LifeOfapatch

  oh tidak mereka nerfing sesalur saya �� #LifeOfapatch

  Nantikan Vids Behind-the-Scene dan Pics of the State of the Game hari ini! aka mesyuarat di mana kami memutuskan sebahagian besar siapa yang akan mendapat buffed atau nerfed dalam 9.13 ������������

  Saya berpeluang memainkan perubahan Akali dan memberi maklum balas @riotrepertoir. Beberapa perkara yang jelas untuk dilepaskan tetapi saya secara keseluruhan menyukai arah “keselamatan -> kerosakan”. #LifeOfapatch

  @Riotrepertoir 2019-06-14

  Oleh kerana kita melakukan perkara #LifeOfapatatch, inilah perkara Akali yang saya mula bekerja pada minggu ini, termasuk imej e-mel dalaman yang saya hantar memperincikan kerja (kesilapan dan semua).

  1: metrik baki semasa
  2: Pertimbangan Reka Bentuk
  3: Perubahan

  Tidak ada yang muktamad. Ini tidak ditala.

  Dan untuk melengkapkan perubahan mekanik kami yang lebih besar untuk patch, @riotjatt’s udyr list (nombor tertakluk kepada perubahan): #LifeOfapatch

  Fikirkan ini adalah apa yang akan dilakukan oleh @riotrepertoir untuk pyke (nombor tertakluk kepada perubahan): #LifeOfapatch

  LOC LOC HARI INI (kami mengunci corak kami sehingga petua alat dapat dikemas kini di seluruh dunia). Itu biasanya tidak bermaksud pergeseran mekanik besar baru. Nombor selalu tertakluk kepada perubahan, walaupun. Ini adalah bagaimana senarai illaoi saya kelihatan: #LifeOfapatch

  Hari ini adalah “kunci lok” untuk patch 9.13 Jadi kita perlu memuktamadkan semua perubahan yang memerlukan kita mengemas kini petua. Saya akan membuat cek akhir mengenai illaoi, pyke, dan udyr. #LifeOfapatch