Patch 7.0 – Final Fantasy XIV Online Wiki – FFXIV / FF14 Wiki Komuniti Dalam Talian, Final Fantasy XIV Dawntrail: 7.0 Pengembangan: Pekerjaan Baru, MSQ, Lebih – Dexerto

Final Fantasy XIV Dawntrail: 7.0 Pengembangan: Pekerjaan Baru, MSQ, Lagi

Pasukan FFXIV telah mendedahkan 3 zon baru yang akan datang di Dawntrail, serta salah satu suku yang mendiami tanah itu. Ini adalah hutan Yak T’el, sebelah selatan Yok Tural, Urqopacha, dan kota hab terbaru Tuliyollal.

Patch 7.0

PatchTitLecard-7-0.png

Patch 7.0 akan menjadi pelepasan awal pengembangan DawnTrail. Nama pengembangan, treler pertama, dan butiran luas lain diturunkan pada Festival Fan Amerika Utara pada 28-29 Julai, 2023. Butiran tambahan dan treler lanjutan akan diturunkan di Eropah yang akan datang (21-22 Oktober, 2023) dan perayaan peminat Jepun (7-8 Januari, 2024).

Ciri, penambahan, dan perubahan yang ketara

Kandungan baru

 • Kisah Utama: DawnTrail (Tahap 90-100, ?? pencarian)
 • Lokasi Baru: Tuliyollal (Major City), Urqopacha, Yak T’el
 • Pekerjaan Baru: . (DPS Melee), . (DPS Magical Ranged).
 • Dungeons:
 • Percubaan:
 • Siri RAID:

Perubahan dan Penambahan Sistem

 • Cap tahap meningkat kepada 100 untuk semua kelas dan pekerjaan kecuali Blue Mage.
 • Kemas kini grafik utama
 • 2 pewarna gear saluran

Pelbagai

Nota: Tidak semua kandungan yang disenaraikan di sini akan dilancarkan pada hari yang sama. Artikel ini mengenai 7.Musim 0x secara keseluruhan.

Ringkasan Cerita Utama (Spoiler)

Bahagian utama artikel ini tidak lengkap. Anda boleh membantu Wiki XIV Fantasy Final dengan mengembangkannya .

Final Fantasy XIV Dawntrail: 7.0 Pengembangan: Pekerjaan Baru, MSQ, Lagi

Square Enix

Perkembangan seterusnya untuk Final Fantasy XIV akan datang ke MMO yang popular. Dengan MSQ baru, lokasi, cerita, dan pekerjaan, inilah segala yang kita ketahui sekarang mengenai FFXIV 7.0 pengembangan, DawnTrail.

Final Fantasy XIV mendekati kesimpulan pengembangan akhir. Sekarang bahawa arka cerita utama pertama permainan telah selesai sepenuhnya, Square Enix sedang mencari untuk bercabang sekali lagi dan berlayar untuk pengembaraan baru. Escapade terbaru ini datang dalam bentuk pengembangan DawnTrail, yang baru -baru ini diumumkan di Fanfest tahun ini di Las Vegas.

Artikel berterusan selepas iklan

DawnTrail adalah permulaan cerita baru untuk FFXIV, jadi idea yang baik untuk mengetahui apa sebenarnya pengembangan baru. Tanpa berlengah lagi, inilah yang perlu anda ketahui mengenai 7.0 pengembangan yang datang ke Final Fantasy XIV, DawnTrail.

Artikel berterusan selepas iklan

Bilakah ffxiv Dawntrail?

Final Fantasy XIV: DawnTrail akan dikeluarkan pada suatu ketika semasa Musim panas tahun 2024. Kami tidak mempunyai tarikh yang tepat pada masa ini tetapi lebih banyak maklumat pasti akan dibebaskan ketika kami semakin dekat dengan pelancarannya.

Artikel berterusan selepas iklan

MSQ dan Lokasi di FFXIV DawnTrail

Seperti yang dipamerkan dalam treler Teaser untuk pengembangan, nampaknya pahlawan cahaya dan rakan -rakan akan pergi ke tanah air Erenville, tanah Yok Tural.

Menurut keynote, The Warrior of Light akan diminta untuk membantu dalam ritus penggantian untuk membantu menentukan penguasa seterusnya Tural. Disertai oleh Alisaie, Alphinaud, dan Erenville, mereka akan melintasi indigo dalam, sedikit yang mereka tahu bahawa kebanyakan Scion sudah ada.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Kembangkan cakrawala anda dan mulakan pengembaraan baru di Dunia Baru, Tural. gambar.Twitter.com/geslazjsb9

– Final Fantasy XIV (@ff_xiv_en) 28 Julai 2023

Dunia Baru akan menawarkan sekumpulan zon baru bagi pemain untuk meneroka dan maju cerita utama melalui.

Pasukan FFXIV telah mendedahkan 3 zon baru yang akan datang di Dawntrail, serta salah satu suku yang mendiami tanah itu. Ini adalah hutan Yak T’el, sebelah selatan Yok Tural, Urqopacha, dan kota hab terbaru Tuliyollal.

Terokai bandar baru Tuliyollal! gambar.Twitter.com/1zlkno5dpy

– Final Fantasy XIV (@ff_xiv_en) 28 Julai 2023

Pekerjaan baru di ffxiv Dawntrail

DawnTrail juga akan membawa dua pekerjaan baru ke dalam pergaduhan untuk FFXIV. Ini telah disahkan sebagai kedua -dua kelas DPS dengan huru -hara dan kelas Magic Ranged.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Kami tidak tahu apa pekerjaan ini, tetapi ramai pemain telah membuat spekulasi bahawa huru-hara itu akan menjadi beberapa bentuk pekerjaan huru-hara berasaskan Dex yang mempunyai kaitan dengan penyu ninja mutan remaja. Pendapat yang popular mengenai pangkalan pemain FFXIV adalah bahawa kelas lanun yang boleh menggunakan senjata dwi boleh berada di kaki langit.

Artikel berterusan selepas iklan

Dua pekerjaan DPS baru akan ditambah di #FFXIV: #dawntrail! gambar.Twitter.com/yytkkqc1nw

– Final Fantasy XIV (@ff_xiv_en) 28 Julai 2023

Jauh lebih kurang diketahui mengenai dps sihir. Ada yang mengambil petunjuk TMNT dari Yoshi-P sebagai kelas pictomancer, sementara yang lain percaya kelas ajaib akan berdasarkan kerosakan dari masa ke masa.

Artikel berterusan selepas iklan

Peningkatan topi tahap di FFXIV DawnTrail

Seperti pengembangan sebelumnya, DawnTrail akan meningkatkan tahap tahap sehingga 100 Bagi pemain yang memiliki pengembangan. Ini bermakna semua pekerjaan yang ada sekarang juga akan menerima tindakan dan kebolehan baru ketika mereka naik, termasuk pekerjaan pertempuran dan crafter dan pengumpul.

Pengembangan FFXIV DawnTrail Membawa Kandungan Baru

Dari segi kandungan, pemain dapat menantikan bentuk kandungan yang sama yang kami gunakan. DawnTrail akan termasuk:

 • Garis questline senario utama baru
 • Dungeons baru (kemungkinan 6 seperti pengembangan sebelumnya)
 • Ujian baru (kemungkinan 3 seperti pengembangan sebelumnya)
 • Serangan 8 Man baru
 • RAID Perikatan Baru
 • Raid Ultimate Baru
 • Suku Baru: Pelupelu
 • Kemas kini PvP
 • Kemas kini Blue Mage
 • Kemas kini Golden Saucer

Kemas kini Grafik di FFXIV DawnTrail

DawnTrail juga akan dilancarkan dengan kemas kini grafik yang telah disebut sebelum ini oleh Pengarah Permainan Naoki Yoshida. Keynote mempamerkan sedikit perubahan baru ini dengan pencahayaan menjadi salah satu kesan yang lebih ketara. Yoshida juga bercakap tentang bagaimana pasukan itu menekankan “rayuan estetika di seluruh skrin”, yang bermaksud mereka memberi tumpuan kepada mengemas kini segala-galanya dalam permainan, berbanding dengan watak individu.