Patch 6.18 untuk League of Legends mempunyai Yorick yang diolah semula dan banyak lagi, 10 juara Liga Legends paling kuat di Patch 6.

10 juara Liga Legends terkuat di Patch 6.18

Menjadi pemastautin yang paling terang, Lee Sin telah menjadi pemandangan yang jarang berlaku di tempat yang kompetitif. Ini disebabkan oleh pasukan yang mengoptimumkan tekanan awal permainan dan memilih junglers yang dapat mengekalkan lebih banyak kesihatan setelah membersihkan. Ia kelihatan seolah -olah biarawan pemastautin akan bersara awal. Walau bagaimanapun, besi Lee Sin kini akan mempunyai kenaikan lima peratus di semua pangkat, menjatuhkannya untuk mengekalkan kedudukannya lebih sihat di peringkat awal yang penting. Ini akan membolehkan Lee Sin menyokong pasukannya lebih banyak jika pergaduhan keluar dan memberinya kelangsungan hidup yang lebih baik. Dengan kebanyakan junglers menjadi sasaran oleh pelbagai nerfs, biarawan buta berada di tempat yang cukup baik.

Patch 6.18 untuk League of Legends telah mengerjakan semula Yorick dan banyak lagi

Patch 6.18 untuk pengepala League of Legends

Beberapa kemas kini terakhir untuk League of Legends telah cukup rendah, semata-mata kerana Kejohanan Dunia hanya sekitar sudut, dan Riot tidak mahu mengosongkan meta MOBA sekitar juga banyak. Patch 6.18 lebih kurang sama dengan orang lain, kecuali hakikat bahawa ia mempunyai juara yang dikerjakan semula.

Selamat Datang ke Patch 6.18, yang akan dimainkan oleh dunia. Sukar untuk mempercayai bahawa sudah setahun sejak pertembungan terakhir kami, tetapi kami bekerja keras.

Bercakap tentang keadaan keseimbangan itu – seperti yang anda boleh meneka, majoriti perubahan ini bertujuan untuk bermain profesional. Memandangkan bagaimana pasukan menyesuaikan diri dengan kebangkitan lorong standard, kami komited untuk melemparkan cinta kepada beberapa kegemaran lama (MF, lux) dan mengambil beberapa rumah kuasa (vladimir, gnar) untuk memberi orang -orang bilik goyang yang diperlukan untuk mencuba. Walaupun ‘Meta Worlds’ biasanya melangkah ke arah kejohanan itu sendiri, kami merasakan penting untuk memberi pilihan pasukan – dan banyak kerja dan matlamat kami dari 6.17 Dibawa ke sini.

Kelebihan bukanlah satu-satunya yang bersenang-senang-Setelah bertahun-tahun dilupakan, Yorick Mori telah diingati dalam kemas kini baru yang ingin menjerit daging dari tulang anda. Menggabungkan rombongan baru minions undead yang lapar otak dan hubungan yang sangat rumit dengan konsep kematian, Yorick bersedia untuk memasuki jalan ke lorong di dekat anda dan dapat menyemai beberapa orang bodoh. Apabila kami mengatakan kebaikan bukanlah satu-satunya yang bersenang-senang, kami bermaksud-Yorick dilumpuhkan untuk dunia kerana menjadi segar-off-the-Press. Saya pasti dia akan baik -baik saja.

Kemuncak patch 6.18 tentu saja, Yorick. Dia tidak akan ada pada kebaikan di dunia malangnya. Dia akan menjadi orang lain! Inilah tumpuannya, bersama -sama dengan pecahan kebolehannya:

Yorick boleh mempunyai sehingga empat pejalan kaki kabut dalam perkhidmatannya sekaligus. Walkers kabut dengan serta -merta mati jika mereka bergerak terlalu jauh dari Yorick atau gadis kabut. Kubur kadang -kadang dicipta ketika minions musuh atau raksasa neutral mati berhampiran Yorick, dan semua juara musuh yang mati di dekatnya meninggalkan kubur.

Serangan Asas Seterusnya Yorick menangani kerosakan bonus dan mengembalikan beberapa kesihatan. Sekiranya upacara terakhir membunuh sasaran, ia mewujudkan kubur. Sekiranya terdapat sekurang -kurangnya tiga kubur yang berdekatan dan upacara terakhir di Cooldown, Yorick sebaliknya boleh membuang kebangkitan untuk menaikkan pejalan kaki dari kubur.

Yorick memanggil dinding mayat yang boleh dimusnahkan yang mengelilingi kawasan sasaran selama beberapa saat.

Yorick melemparkan globule kabus yang menangani kerosakan sihir, memohon perlahan, dan menandakan sasaran. .

Yorick memanggil gadis kabut (di pangkat yang lebih tinggi, dia akan membawa beberapa pejalan kaki kabut dengannya). The Maiden bergerak dan menyerangnya sendiri. Apabila Yorick menyerang sasaran Maiden, dia akan menangani kerosakan sihir bonus berdasarkan kesihatan maksimum musuh.

Yorick League of Legends

Tidak sekali saya memainkan Yorick yang asal, jadi saya tidak dapat mengulas sama ada kit barunya jauh berbeza dengan yang lama atau tidak. Apa yang saya dapat lihat walaupun, adalah potensi untuk mengganggu lawan dengan keupayaannya untuk berpecah:

Apabila kedua -dua lorong sisi tidak didiami, gembala mempunyai peluang untuk memamerkan keupayaan yang paling luar biasa dalam kitnya: splitpushing dua lorong sekaligus. . Dia boleh menjatuhkan sulung ke lorong atas, kemudian tp ke selatan ke lorong bot splitpush dengan sendiri.

. Sudah tentu, Yorick jauh lebih lemah tanpa sidekicknya yang ghoulish, jadi berpecah dengan bijak.

Bagaimanapun, Yorick bukan satu -satunya ciri penting patch 6.18. Ada tweak biasa dan juga. Anda boleh membacanya dalam semua perincian mulia mereka di sini, atau anda boleh menonton video ini, yang merakam semua perkara penting dalam masa kurang dari 13 minit.

Ingat, Patch 6.18 adalah kemas kini League of Legends yang terakhir yang akan anda lihat sebentar. Dunia bermula pada akhir bulan ini, pada 29 September, dan akan berjalan hingga akhir pada 29 Oktober. Adakah anda akan mengikuti semua tindakan?

Terakhir Dikemaskini: 8 September 2016

  • Kongsi di Facebook
  • Kongsi di Twitter
  • Kongsi di Google+
  • Kongsi pada Reddit
  • Kongsi pada Pinterest
  • Kongsi di LinkedIn
  • Kongsi pada Tumblr

Matthew Figueira

Pertahanan kuno? Lebih seperti pertahanan kubis! Adakah anda pernah melihat kepala saya? Saya kelihatan seperti domba merino di tiang. Tiada Shange Sahaja Shappies!

Tinggalkan pesanan Batalkan balasan

Semak juga

Watak seterusnya Valorant adalah Kay/O, Robot Silencing

Biasanya seseorang menindas musuh dengan pistol dan bukannya bilah tetapi jelas Valorant tahu ..

10 juara Liga Legends terkuat di Patch 6.18

Patch League of Legends Champions terbaik 618

. Walaupun patch 6.18 secara khusus memberi tumpuan kepada adegan yang kompetitif, ia telah membawa juara tertentu ke barisan hadapan permainan. Jadi siapa juara lol terbaik untuk melihat patch ini?

Jinx: meriam yang longgar

Terima kasih kepada perubahan turet dalam patch 6.15, Jinx telah menjadi pilihan yang popular bagi mereka yang ingin menggagalkan bonus menara darah pertama yang penting. Permainan awal Jinx yang hebat membolehkannya mengambil objektif dengan cepat dan cekap, sementara DPS dan pergerakannya yang tinggi dari pasifnya memberikan pelbagai peluang untuk menghancurkan lawan dalam pergaduhan pasukan. . Ultimate, Super Mega Death Rocket, membolehkan Jinx mencuri objektif, melaksanakan juara dari seluruh peta dan membantu lorong lain apabila diperlukan, menjadikannya aset yang berharga kepada pasukan. Psikopat Residen Rift pasti berada di tempat yang sangat kuat.

Riven: Pengasingan

LOL Champs paling kuat 6.18 Riven

Riven adalah juara yang belum mendapat banyak cinta sehingga baru -baru ini. Patch 6.17 Membuat perubahan ketara kepada kerosakan asas minimum dan maksimum keseluruhan Slash Wind, Slash. Pengasingan sudah menjadi juara yang sangat kuat dan penggemar ini pasti akan meningkatkan popularitinya ke dalam patch 6.18. Gabungannya dengan mobiliti tinggi, pecah, perisai skala iklan, dan keupayaannya untuk 1v5 dengan hanya beberapa pembunuhan yang membuat juara rumit untuk berurusan. .

LOL Champs paling kuat 6.18 ZAC

Zac telah tergelincir di bawah radar beberapa patch yang lalu, tetapi akhirnya kami mula melihat pulangannya yang lama ditunggu-tunggu. Dia adalah juara yang sangat rendah yang dulu sangat kuat ketika Riot mengasah julat katapel elastiknya kembali ke Patch 5.16. Walau bagaimanapun, produk Zaun baru -baru ini mula muncul semula kerana pemain mula memanfaatkannya sekali lagi. Zac masih mempunyai potensi ganking terbaik dalam permainan dan benar -benar dapat membantu pasukannya menjamin kemenangan yang bersih. .

Soraka: The Starchild

LOL Champs paling kuat 6.18 Soraka

. . Membunuh juara musuh ketika Soraka hadir sangat sukar kerana dia dapat menyembuhkan rakan sepasukannya dengan begitu berkesan. Keupayaannya, Starcall, memberikan Soraka jumlah yang tinggi dan menyediakannya dengan alat mengejar/percutian yang hebat, sambil menangani banyak kerosakan. Keupayaan penyembuhan Starchild begitu kuat sehingga dia tidak dikehendaki berada di dekat pertempuran untuk menyelamatkan rakan sepasukannya dari kematian yang akan berlaku. Bermain melawan penyembuh perjalanan ini selalu menjadi cabaran.

Annie: Anak Gelap

LOL Champs paling kuat 6.18 Annie

Kami melihat banyak mages yang datang ke barisan hadapan meta, yang bagus untuk Annie kerana dia cukup pecah untuk hanya satu tembakan mereka. The Voodoo Child adalah pilihan kaunter yang hebat untuk banyak juara membawa popular yang kita lihat di meta semasa. . Annie adalah pilihan hebat dalam Patch 6..

LOL Champs paling kuat 6.18 KHA

Kha’zix adalah jungler bawa yang sangat kuat yang tidak memerlukan banyak ladang untuk melakukan yang sangat baik, semata -mata kerana potensi gankingnya begitu kuat. . Jelasnya di dalam hutan mungkin cukup rata -rata, tetapi tidak semestinya buruk. Ini adalah terima kasih kepada pancang yang tidak sah memberinya kerosakan AOE, yang boleh digunakan untuk membunuh raksasa yang lebih kecil sebelum menggunakan rasa ketakutan mereka untuk menghantar buff tunggal dengan cepat. Kha’zix juga boleh solo Dragon sangat awal terima kasih kepada kerosakan pengasingan ini, dengan serta -merta memberikan kelebihan segera kepada pasukannya.

Malzahar Juara yang sangat kuat secara umum dan boleh menangani jumlah kerosakan yang tinggi dalam pertandingan berpasukan, tetapi apa yang benar. Malzahar dengan mudah boleh menutup pemilihan bruiser yang popular seperti Irelia dan Darius dengan mudah dengan menggunakan genggaman untuk menindas musuhnya, membunuh mereka sebelum mereka dapat mengancam pasukannya. .

Lee Sin: Monk Buta

LOL Champs paling kuat 6.18 Lee Sin

Menjadi pemastautin yang paling terang, Lee Sin telah menjadi pemandangan yang jarang berlaku di tempat yang kompetitif. . Ia kelihatan seolah -olah biarawan pemastautin akan bersara awal. Walau bagaimanapun, besi Lee Sin kini akan mempunyai kenaikan lima peratus di semua pangkat, menjatuhkannya untuk mengekalkan kedudukannya lebih sihat di peringkat awal yang penting. Ini akan membolehkan Lee Sin menyokong pasukannya lebih banyak jika pergaduhan keluar dan memberinya kelangsungan hidup yang lebih baik. Dengan kebanyakan junglers menjadi sasaran oleh pelbagai nerfs, biarawan buta berada di tempat yang cukup baik.

Aurelion Sol: The Star Forger

LOL Champs paling kuat 6.18 Aurelion Sol

Aurelion Sol telah berada di seluruh tempat dari segi kekuatan dan kelemahannya, tetapi dia kini nampaknya telah menetap di sisi yang kuat dari spektrum. Pengenalan Hextech GLP-800 membolehkan Aurelion Sol untuk menggunakan pengembangan celestial tanpa mengalirkan semua mana beliau berkat pasif keabadian, sementara kebakaran aktif semburan bolt berais yang meletup, menangani kerosakan sihir kepada semua musuh yang melanda. Ini memberikan naga celestial sejumlah besar kuasa menolak dan menjadikannya sangat sukar bagi lawannya ke ladang. . .

Akali: Tumbuk Shadow

LOL Champs paling kuat 6.18 Akali

Bukan sahaja penumbuk bayang -bayang yang baik memilih kaunter yang baik untuk Yasuo yang semakin popular, dia juga seorang juara yang menakutkan yang boleh menjadi bola salji di luar kawalan. Perubahan terkini kepada Hextech Gunblade menjadikannya lebih sukar untuk ditangani, terutama bagi mereka yang bermain juara tidak bergerak. Tarian Bayang -bayangnya yang muktamad, membolehkannya mengambil pembunuhan ketika merayau atau menutup juara bersuara dengan mudah. ..

Dengan siapa anda mendaki dalam 6.18? Beritahu kami dalam komen di bawah.

. .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.