Panduan Survival: Petua untuk bertahan malam pertama anda – Anak -anak Panduan Hutan – IGN, Anak -anak Tips Hutan – Panduan Pemula untuk Survive | Pcgamesn

Anak -anak Tips Hutan – Panduan Pemula untuk Bertahan

Gunakan sama ada struktur pra-dibina atau membina percuma untuk membuat asas kecil untuk bermula dengan. Untuk beberapa hari pertama, anda akan melihat mutan dan kanibal yang ganjil, tetapi mereka cenderung hanya memerhatikan anda. Pada masa ini, anda akan mahu mula mengumpul sebahagian daripada mereka Pencari GPS, menyimpan makanan, dan mengambil barang dan peralatan utama sebelum anda benar -benar perlu memikirkan membina pangkalan. Menjelang Hari 3 atau 4, sudah tiba masanya untuk meletakkan asas.

Panduan Survival: Petua untuk bertahan malam pertama anda

Dunia

Anak -anak hutan melemparkan anda ke hujung dan enggan memegang tangan anda sepanjang permainan. Oleh itu, sama ada anda mencari idea mengenai perkara utama yang ingin anda ambil terlebih dahulu, bagaimana untuk menjaga keperluan asas anda, atau anda hanya untuk membuatnya melalui beberapa hari pertama, perjalanan kami di bawah akan membantu anda melalui yang pertama beberapa malam di anak -anak hutan.

 • Menjaga keperluan asas anda
  • Buat sebotol
  • Menyembuhkan daging dan ikan
  • Jimat dan berehat

  Memulakan Lokasi – Di mana tempat terbaik untuk bertelur

  Terdapat beberapa tempat yang berbeza, anda boleh memulakan perjalanan hidup anda di anak -anak hutan, dan jika anda tidak suka di mana anda bermula, anda boleh memulakan semula permainan. Untuk permulaan yang terbaik, kami akan mengesyorkan memulakan larian di mana anda merosakkan tanah di hutan. Betul di tengah -tengah tindakan dan terletak di sebelah beberapa titik minat yang paling penting dan gua bawah tanah.

  Menjaga keperluan asas anda

  Statusicons.png

  Ya, ini diberikan kerana ia adalah permainan survival, tetapi mudah dibawa balik dengan meneroka dan membina dan lupa untuk mengawasi tahap anda. Sebaiknya umumnya mengelakkan bergantung pada minuman tenaga, ramen, bijirin, dan apa sahaja yang anda dapati di tapak perkhemahan dan bunker bawah tanah. .

  .

  Cara terbaik untuk menjaga keperluan asas anda adalah menggunakan pulau dan makhluknya untuk kelebihan penuh anda – terutamanya apabila anda hanya secara umum meneroka. Dalam beberapa hari pertama, kami akan mengesyorkan anda menangkap haiwan, menghabiskan masa memancing, memakan, dan mencari item utama untuk menetapkan anda untuk sepanjang permainan. Musim sejuk tiba pada hari ke -10, Oleh itu, anda ingin mempunyai banyak makanan dan air yang dipenuhi untuk melihat anda melalui.

  Buat sebotol

  Bercakap tentang perkara utama itu, yang anda ingin cari untuk membantu dengan dahaga anda adalah Flask bercetak 3D, Dan untuk melakukan ini, anda perlu mencari pencetak 3D. Kami menyebut hutan sebagai titik permulaan yang berpotensi untuk permainan ini, dan alasannya adalah dekat dengan salah satu pencetak 3D.

  Terdapat empat di pulau ini (tunjukkan di peta di atas). Membuat kelalang akan menelan kos . Nasib baik, resin yang cukup biasanya boleh didapati di bilik yang sama dengan pencetak, atau di bilik simpanan yang berdekatan. Mengutamakan kelalang, kemudian isi di sumber air tawar. Membuka menu kerajinan anda (atau inventori) dengan i. Ada bar biru di bawah kelalang yang menunjukkan betapa penuhnya.

  , Ia juga bernilai mencipta beberapa Anak panah dan juga Topeng merah. . .

  Survivalguide.png

  Daripada hanya memasak makanan, anda boleh menyembuhkan banyaknya dalam satu perjalanan. Ini boleh mengambil sedikit masa, tetapi jika anda mendapat beberapa Rak pengeringan dibuat awal, anda boleh mula mengisi ini. Ini hanya memerlukan untuk membuat, jadi tanya Kelvin untuk membantu anda keluar dan mengumpulkan beberapa tongkat untuk anda. Buat Penyimpanan Stick dan minta dia mengisinya, jadi anda dapat dengan cepat membuat banyak Rak pengeringan, dan struktur penyimpanan berguna yang lain.

  Sekiranya anda ingin memancing, pergi ke air sebelum musim sejuk datang dan buat diri anda tombak menggunakan 2 tongkat, pita saluran, dan pisau utiliti anda. Melengkapkan tombak, mensasarkannya di air, dan jab di ikan untuk menangkap mereka. Atau, gunakan Kelvin lagi dan minta dia mengumpulkan ikan dan bawa mereka kepada anda. Pilihan ini hanya akan muncul apabila anda berada di dekat air, kerana perintah untuk Kelvin adalah keadaan.

  Sebaik sahaja anda mempunyai simpanan makanan, sudah tiba masanya untuk mula meneroka dan memegang barang, senjata, dan peralatan utama.

  Jimat dan berehat

  Untuk beberapa hari pertama, mulakan dengan pangkalan kecil atau hanya mencari tempat perlindungan yang membolehkan anda berehat dan menyimpan secara teratur. – seperti bunker bawah tanah di mana pencetak 3d. .

  Mula membina pangkalan

  DefensiveWallHowTo (6) .png

  Gunakan sama ada struktur pra-dibina atau membina percuma untuk membuat asas kecil untuk bermula dengan. Untuk beberapa hari pertama, anda akan melihat mutan dan kanibal yang ganjil, tetapi mereka cenderung hanya memerhatikan anda. Pada masa ini, anda akan mahu mula mengumpul sebahagian daripada mereka , menyimpan makanan, dan mengambil barang dan peralatan utama sebelum anda benar -benar perlu memikirkan membina pangkalan. Menjelang Hari 3 atau 4, sudah tiba masanya untuk meletakkan asas.

  Apa yang anda perlukan pada permulaannya ialah:

  • Tempat yang berdekatan dengan pokok dan air. Ini akan membantu anda kekal terhidrasi dan dengan banyak pokok, anda boleh memotong semua balak yang anda perlukan untuk membina pangkalan yang hebat.
  • Ruang yang cukup untuk katil supaya anda dapat berehat dan menyimpan. Anda hanya boleh membuat rumah kecil, atau menggunakan reka bentuk pra-dibuat untuk kabin log.
  • Beberapa rak. Oleh itu, anda boleh menyimpan makanan, meds, dan bit lain yang anda kumpulkan dalam perjalanan anda
  • Rak penyimpanan. Ini boleh keluar, tetapi dapatkan diri anda satu bentuk rak penyimpanan dari balak ke tulang, batu, dan tongkat
  • Buat dinding pertahanan. . Dapatkan log dan putarnya, jadi anda meletakkannya secara menegak ke tanah. Kemudian bertujuan dengan matlamat anda, ke atas kayu balak, dan cip sehingga menjadi spiked.

  .

  Mula mencari senjata

  Banyak senjata di anak -anak hutan terletak di bahagian barat dan utara pulau. Di sebelah barat sahaja, anda boleh mendapatkan dua senjata – Pistol dan juga Senapang patah. Memelihara peluru adalah kunci dalam permainan ini, tetapi lebih banyak senjata api, lebih baik, dan anda boleh memberikannya kepada Virginia.

  The Pistol boleh didapati di rakit dengan mengikuti pencari GPS yang berada di sebelah barat pulau, di dalam air. Untuk mendapatkan , Anda memerlukan Shovel, Dan kemudian anda boleh mengambilnya dari kubur yang anda perlukan untuk menggali di timur laut.

  Pistolshotgunlocation.png

  Kami juga mengesyorkan mengambil Kapak moden Apabila anda mula -mula memulakan permainan, walaupun ia agak lambat dalam pergerakannya, ia dapat melakukan kerosakan yang ketara. Mensasarkan kepala mutan, dan anda boleh mengetuknya bersih. Kami telah menandakan lokasi Kapak moden Di peta di bawah, tetapi anda akan mencari tapak perkhemahan, di mana kapak moden duduk di dalam badan orang yang tertinggal.

  Modenaxelocation.png

  Lihatlah semua senjata dan lampiran dalam permainan, dan jika anda ingin maklumat terperinci tentang cara mendapatkan senapang dan pistol, lawati halaman di bawah:

  Dapatkan beberapa perisai

  Sekiranya anda mempunyai Kapak moden, atau membuat diri anda a Tombak . Setelah mereka mati, anda boleh kulitnya Perisai yang menyeramkan. Setiap mutan akan memberi anda sekeping Perisai yang menyeramkan, Oleh itu, anda boleh memuatkan sehingga bar perisai (di sebelah kiri bar kesihatan) penuh.

  Sebaik sahaja anda telah ditubuhkan asas anda dan kanibal mula melawat, setiap kali anda mengeluarkannya, anda akan mahu membuang badan mereka ke atas api. Ini akan memberi anda tulang yang boleh anda simpan di Penyimpanan tulang, dan boleh membuat perisai. Lebih mudah untuk mengekalkan perisai anda, kerana cukup mudah untuk membuat atau mendapatkan, daripada terus bimbang tentang makan atau mengambil meds untuk menambah.

  Item dan peralatan utama yang ingin anda keutamaan untuk mendapatkan

  Kami menyebutkan kelalang di atas dan anda pasti ingin memberi keutamaan untuk memastikan anda menyimpan diri anda terhidrasi. Tetapi itu bukan satu -satunya item yang anda mahu fokus pada awal. Kami akan mengesyorkan Rebreather, Zipline Rope Gun, dan Shovel dari gua yang ditandai di peta di bawah.

  Survivalguide3 copy.png

  Rebreather (bersama dengan a ) di gua di utara, Zipline Rope Gun boleh didapati dari gua yang paling dekat dengan gunung yang ditandakan di peta di atas. Lawati mereka mengikut urutan ini, kerana pistol tali zip dan rebreather diperlukan untuk mendapatkan sekop. Mempunyai ketiga -tiga item ini akan membolehkan anda meneroka lebih banyak pulau itu, menggali tempat untuk mendapatkan akses ke kubu bawah tanah (dengan Pencetak 3D), dan dapatkan a Senapang patah.

  Sekiranya anda mahukan panduan langkah demi langkah dengan arahan terperinci tentang cara mendapatkan item ini, lihat halaman ini:

  • Cara mendapatkan rebreather
  • Cara mendapatkan pistol tali zipline
  • Cara mendapatkan sekop
  • Cara mencari senapang itu

  Anak -anak Tips Hutan – Panduan Pemula untuk Bertahan

  Panduan pemula yang sederhana ini penuh dengan anak -anak tips dan cara untuk membuat hidup anda yang pertama di pulau itu sedikit lebih mudah.

  Anak-anak Tips dan Trik Hutan: Imej dekat seorang kanibal yang marah

  Mencari Beberapa Anak -anak tips dan tip hutan? . Nasib baik, kami telah melalui proses berkali.

  Sebagai nota, ini adalah panduan untuk anak -anak pemain hutan yang mencari tip kelangsungan hidup dan perkembangan tanpa terlalu banyak spoiler. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mengetahui perkara -perkara yang lebih spesifik seperti anak -anak lokasi kad kunci hutan atau bagaimana untuk mendapatkan anak lelaki senjata hutan, periksa panduan tersebut untuk maklumat terperinci. Dengan itu, inilah anak -anak kami dari tips hutan dan cara untuk membantu anda bertahan dan berkembang maju dalam permainan seram, berpecah antara kelangsungan hidup dan pertempuran.

  Tips Survival Hutan: Tiga Pencari GPS ditandakan pada peranti pelacak GPS

  Anak -anak Tips dan Trik Hutan untuk Survival

  Salah satu aspek yang paling mencabar dalam permainan ini hanya bertahan dalam penggiling sehari-hari. Berikut adalah beberapa petua untuk membantu anda hidup untuk melihat hari yang lain.

  Jadikan jalan ke mercu tanda GPS

  Walaupun anak -anak hutan tidak mempunyai corak perkembangan linear, menuju ke lokasi yang ditandakan pada GP anda juga akan membimbing anda ke gua dan mercu tanda yang akan membantu dalam perkembangan anda. Walau bagaimanapun, apabila anda bersiar -siar di seluruh anak -anak peta hutan, anda akan memastikan anda mempunyai perisai dan senjata yang betul untuk memastikan anda tidak akan menjadi mangsa kanibal dan mutan di sepanjang jalan.

  Gunakan sistem inventori cepat

  Menekan kekunci inventori anda akan memberi anda akses ke keseluruhan inventori anda. Walau bagaimanapun, memegang butang memberikan akses mudah ke ransel yang penuh dengan barang penting anda. . Pintasan itu akan menjimatkan masa yang ketara dalam permainan survival.

  Anak -anak Tips dan Trik Hutan: Seorang kanibal mengambil ayunan dengan kelab berhampiran pangkalan

  Gunakan perangkap untuk mengamankan pangkalan anda

  Semakin lama anda bertahan di anak -anak hutan, semakin agresif anda akan menemui kanibal permukaan dan mutan. Selain menguatkan pangkalan anda dengan pagar pertahanan, anda juga ingin menetapkan perangkap flyswatter dan perangkap tulang di sekitar kawasan tersebut. Tetapi cuba untuk tidak secara tidak sengaja membuangnya sendiri, kerana anda akan merosakkan.

  Untuk lebih banyak petua untuk mengukuhkan pangkalan anda, lihat anak -anak kami Panduan Bangunan Hutan.

  Anda boleh menjana semula kesihatan

  Kesihatan regenerasi semasa anda makan, jadi jika anda mempunyai kesihatan yang rendah dan rendah pada ubat dan campuran kesihatan tetapi berada di lokasi yang agak selamat, cuba perlahan -lahan menambah kesihatan anda dengan makanan. Yang mengatakan, anda akan mahu menggunakan perisai sebanyak mungkin kerana ia cenderung lebih efisien untuk menggantikan perisai daripada kesihatan, terutama ketika melawan mutan yang memberi anda perisai yang menyeramkan setelah membunuh.

  Kita semua ada di sana: anda melintasi padang gurun, perlu melompat dengan cepat, dan ingin menyelamatkan permainan anda di anak -anak hutan. Tarp anda bertindak sebagai lokasi simpan mudah alih. Walaupun ia menggoda untuk meninggalkannya di pangkalan anda ketika anda mula meneroka, anda lebih baik membina struktur, membuat katil, membawa tarp dan dua tongkat dengan anda, dan menubuhkan kem setiap kali anda menjelajah di luar anda Zon selesa. Anda tidak boleh tidur di khemah anda ketika musuh berdekatan, tetapi anda masih boleh menggunakannya untuk menyelamatkan permainan anda.

  Cannibals dan mutan masih akan berada di sekitar ketika anda muncul, bagaimanapun, jadi anda mungkin mahu menggunakan slot simpan baru. Mengatasi Simpan akan meletakkan anda di lokasi yang mencabar yang sama jika anda mati dan perlu dimuat semula. .

  Pada nota yang berkaitan, anda juga boleh menyimpan dan tidur di pelbagai tilam dan khemah yang anda hadapi di seluruh dunia permainan, jadi pastikan anda menggunakannya untuk kelebihan anda.

  Anak-anak Hutan: Imej Up-Close of a Serangan Mutan pada waktu malam

  Simpan permainan anda dan muat semula

  Jika anda bergelut dengan asas -asas seperti ubat, tali, dan pita, anda sentiasa boleh memuatkan dan memuat kembali, kerana ia akan menyegarkan barang -barang dalam beg pakaian dan lokasi lain. Walaupun ini mungkin keju, ia juga membantu dalam mengikat jika anda hanya mahu maju cerita tanpa mempertaruhkan kematian kerana kekurangan sumber.

  Kelvin menjimatkan masa yang berharga

  Kelvin boleh melaksanakan pelbagai tugas menjimatkan masa, jadi pastikan anda sentiasa menggunakannya untuk kelebihan anda. . Walau bagaimanapun, jika anda mesti menyimpan permainan anda dan kembali ke sana, perhatikan bahawa anda juga perlu memberikan tugas baru Kelvin, kerana dia tidak akan segera meneruskan di mana dia berhenti.

  Bersedia untuk musim sejuk

  Sekiranya anda bertahan cukup lama, anda akhirnya akan menghadapi musim sejuk. Semasa musim sejuk, anda akan mendapati terdapat lebih sedikit musuh di persekitaran anda kerana mereka berjuang untuk tetap hangat juga. Walau bagaimanapun, anda juga akan mendapati badan air dibekukan, terdapat lebih sedikit haiwan untuk membunuh makanan, dan ketahanan anda jauh lebih terhad kecuali anda berada di dekat api atau mempunyai gear yang betul. Sediakan untuk ini dengan mengeringkan daging, ikan, dan juga anggota badan di rak pengeringan (anda boleh membuat beberapa rak dan meninggalkan makanan anda kering selagi anda mahu tanpa merosakkan, yang membolehkan anda menyimpannya sebagai tambahan kepada makanan yang anda ‘ bawa semula orang anda) dan menyimpan minuman tenaga untuk menghilangkan dahaga anda. Musim berlangsung hanya beberapa hari dalam permainan ini, jadi jika anda dapat melalui musim sejuk, anda boleh terus mengumpulkan sumber survival yang datang musim bunga.

  Anak -anak Tips Pertempuran Hutan: Dua Cannibals Serangan, Semasa anda memegang tombak dalam pertahanan

  Anak -anak tips hutan dan cara untuk pertempuran

  Akhirnya, anda akan menghadapi ancaman di persekitaran anda dan perlu berjuang untuk terus hidup. Berikut adalah beberapa petua untuk membantu anda, walaupun anda tidak mempunyai peluang untuk membuka kunci senjata dan perisai yang lebih maju permainan.

  Sarung senjata anda

  Anda akan bergerak lebih cepat apabila anda menghantui senjata anda, membolehkan anda melepaskan beberapa kanibal dan mutan yang anda hadapi di padang gurun.

  Dapatkan Sneaky

  Di Anak -anak Hutan, anda boleh menyelinap dan bersembunyi dari kanibal dan mutan. Ini sangat membantu, kerana sesetengah mutan tidak kelihatan dapat mendengarnya dengan baik tetapi tahu di mana ia berdasarkan suara anda. Selanjutnya, anda juga boleh menyelinap untuk menyerang rusa, yang perlu anda bunuh untuk membuat perisai kulit. Dan akhirnya, kadang-kadang lebih baik untuk mengelakkan kanibal dan mutan daripada membawa mereka ke kepala, jadi menyelinap ke tapak perkhemahan mereka boleh menjadi cara untuk mengumpulkan sumber berhampiran mereka tanpa mempertaruhkan kesihatan anda.

  Perhatikan bahawa sesetengah kanibal takut kepada anda, jadi anda boleh mengelakkan anda melawan mereka jika mereka kelihatan mundur.

  Sepanjang permainan, anda akan menemui perkara seperti bom tangan, suar, dan bahan untuk membuat perkara seperti molotovs dan bahan peledak. Ini akan menjadi sangat kuat dalam menyerang gerombolan musuh, tetapi anda ingin menggunakannya dengan bijak kerana sumber anda terhad. Biasanya, mereka berguna untuk menyerang beberapa kumpulan musuh sekaligus atau di lokasi di mana musuh tidak dapat lari, seperti bawah tanah.

  Anak-anak tips dan trik hutan: imej mutan pelbagai gabungan

  Belajar corak serangan musuh

  Musuh mempunyai corak serangan tertentu, membolehkan anda mengelak dan merosakkannya pada selang waktu tertentu. .

  Apabila menggunakan tombak, anda boleh berhasrat untuk memukul musuh anda di kepala, yang sering akan menjejaskan mereka dan mengetuk mereka ke belakang ke tanah, di mana anda boleh menyelesaikan apa yang anda mulakan sebelum memotong anggota badan mereka untuk makanan dan membuang badan mereka di api untuk tulang.

  Ini adalah beberapa anak lelaki tips dan trik hutan untuk membantu anda bertahan dengan serangan musuh, unsur, dan ancaman lain yang akan anda hadapi ketika anda melintasi pulau misterius. Dan, sebaik sahaja anda telah menyelesaikan anak-anak hutan, anda akan ingin menyemak panduan kami untuk permainan seram yang terbaik untuk keseronokan yang lebih baik mimpi buruk.

  Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.