Panduan Slab Deathloop – Cara Mendapatkan Peningkatan Slab & Slab Baru, Cara Mendapatkan dan Meningkatkan Kemampuan dan Kemampuan di Deathloop | Senapang patah kertas batu

Slabs dan Kemampuan Deathloop: Cara Mendapatkan dan Meningkatkan sepenuhnya semua kuasa paranormal di Deathloop

Penyamaran adalah satu -satunya keupayaan papak yang tidak dapat dilengkapi oleh Colt.

Panduan Slab Deathloop – Cara Mendapatkan Peningkatan Slab & Slab Baru

Permainan tindakan/pengembaraan baru yang groovy Deathloop akhirnya telah dibebaskan. Dibangunkan oleh pemaju terkenal, Arkane Studios, Deathloop adalah mengenai usaha untuk membunuh lapan sasaran dalam satu hari. Ini lebih mudah dikatakan daripada dilakukan kerana kematian akan menghantar anda kembali ke permulaan hari. Mengambil inspirasi dari genre penyangak-lite, Deathloop adalah mengenai kematian dan menggunakan maklumat yang dikumpulkan untuk meningkatkan prestasi anda. Salah satu cabaran terbesar untuk bermain Deathloop adalah bereksperimen dengan kebolehan yang berbeza dan meningkatkan anda dapat memberikan kemahiran ini. Dipanggil “papak,” ini adalah alat yang berkuasa yang membolehkan Colt teleport, menurunkan pelbagai sasaran sekaligus, tidak dapat dilihat, dan banyak lagi.

Berikut adalah cara membuka kunci papak dan peningkatan yang sepadan:

Cara mendapatkan papak

Satu -satunya cara untuk mendapatkan papak adalah dengan membunuh sama ada Juliana ketika dia menggunakan papak itu atau membunuh penglihatan tertentu. Yang terakhir adalah kaedah yang paling biasa, kerana hampir setiap penglihatan tunggal mempunyai papak yang berkaitan dengan mereka. Membunuh salah satu penglihatan ini akan menyebabkan mereka bukan sahaja menjatuhkan beberapa perhiasan dan residuum tetapi papak yang mereka gunakan. Contohnya, jika anda membunuh Charlie, dia akan menjatuhkan papak peralihan di tanah. Sebelum kita mendapat maklumat lebih lanjut di sini adalah pecahan setiap papak dan berwawasan yang dikaitkan dengannya.

 • Shift – Charlie
 • Aether – Egor
 • Havoc – FIA
 • Karnesis – Aleksis
 • Nexus – Harriet

Colt hanya boleh menggunakan dua papak pada masa yang sama, jadi anda ingin memilih gel kemampuan mana dengan playstyle anda. Contohnya, jika anda ingin pergi ke senjata api, gunakan malapetaka dan Karnesis. Sebagai alternatif, shift dan aether hebat untuk pemain stealth yang tidak mahu membuat terlalu banyak bunyi. Colt juga mempunyai papak peribadi sendiri, yang tidak dapat dikeluarkan, yang memberikannya dua nyawa tambahan setiap peringkat. Ini bermakna Colt boleh mati dua kali dalam tahap sebelum gelung secara rasmi diset semula. Anda juga boleh mendapatkan slabs daripada membunuh Juliana, tetapi apa yang dia tiba dengan akan menjadi rawak sepenuhnya jika anda berada di luar talian. Oleh itu, jika anda bernasib baik membunuhnya, anda akan menjatuhkan anda keupayaan yang tidak pernah anda lihat sebelum ini atau ia boleh menjadi satu yang anda perolehi. Sekiranya anda dalam talian, papak apa yang dia jatuh sepenuhnya bergantung pada apa yang dilakukan pemain ke dalam pencerobohan mereka.

Cara Mendapatkan Peningkatan Slab

Peningkatan Slab Ikut corak yang sama, kerana mereka akan mula jatuh dari penglihatan dan Juliana selepas anda sudah memperolehi papak teras. Maksudnya, jika anda mengambil Aether dari Egor, bila -bila masa anda membunuhnya ke hadapan akan menyebabkan peningkatan untuk papak ini jatuh. Perkara yang sama berlaku untuk penglihatan lain, jadi jika anda mahu naik taraf untuk papak kegemaran anda bersiap sedia untuk mula mengisar. Apa yang Meningkatkan Penglihatan Sebenarnya jatuh adalah secara rawak, kerana terdapat banyak peningkatan setiap papak. .

Tidak mengejutkan, peraturan untuk peningkatan papak adalah sama jika anda membunuh Juliana. Apabila dia mati dan jatuh papak, jika anda sudah memiliki papak itu, ia akan menjadi peningkatan sebaliknya. Ini menjadikannya cukup menguntungkan untuk membunuhnya setiap kali anda mendapat peluang kerana dia dapat menurunkan peningkatan yang diperlukan. Pastikan untuk menanam mereka dengan residuum apabila anda keluar dari kawasan, jika tidak, ia akan hilang selama -lamanya!

Slabs dan Kemampuan Deathloop: Cara Mendapatkan dan Meningkatkan sepenuhnya semua kuasa paranormal di Deathloop

Di mana untuk mencari penglihatan di deathloop, bagaimana untuk mencuri papak mereka, dan apa kebolehan mereka lakukan.

Colt menggunakan salah satu kuasa paranormalnya di telapak tangannya ketika menghadapi musuh di Deathloop

Panduan oleh penyumbang Rebecca Jones
Dikemas kini pada Sept. 20, 2021

Tertanya -tanya bagaimana untuk mengumpul dan menaik taraf sepenuhnya semua papak di deathloop? Kemampuan Slab adalah kuasa paranormal di Deathloop, permainan mengambil kuasa kekosongan yang tidak dipersoalkan dan neuromod Prey. Semasa bermain sebagai Colt atau Julianna terdapat lima papak ini untuk dijemput, serta beberapa tahap peningkatan untuk masing -masing.

Setiap papak pada mulanya dipegang oleh salah seorang penglihatan – orang jahat utama Deathloop yang Colt tersekat membunuh (atau dibunuh oleh) berulang kali ketika dia cuba melarikan diri dari gelung. . Watak pemain Colt dan Julianna juga mempunyai papak unik mereka sendiri, jadi kami akan mengatasi kebolehan mereka dalam panduan ini juga.

Colt menggunakan salah satu kuasa paranormalnya di telapak tangannya sambil menyerang musuh dari belakang penutup di Deathloop

 • Cara Mengumpulkan Slabs Dari Visionaries di Deathloop
 • Cara Meningkatkan Slabs di Deathloop
 • Aether (tidak kelihatan)
 • Havoc (kekuatan super)
 • Karnesis (Tekelenesis)
 • Nexus (musuh rantai)
 • Shift (teleportasi)
 • Slab Colt: Reprise (Respawn)
 • Slab Julianna: Masquerade (Swap Wajah)

Slab Aether dimiliki oleh Egor Serling, penjelajah itu menjadi ahli sains wannabe yang mengasaskan program AEON pada BlackReef. Terdapat beberapa peluang untuk membunuhnya dan mengambil papaknya, yang paling mudah di mana akan pergi ke kompleks pada waktu petang (berikutan “hilang dalam penghantaran” memimpin) dan menyerangnya di makmalnya. Walau bagaimanapun, dengan mensabotaj mesinnya pada awal hari, anda boleh memikatnya ke pesta Aleksis di Updaam pada waktu petang (mengikuti “memakan anak domba”) dan membunuhnya di sana.

Aether Slab memberi Egor (dan pemain) kuasa tidak dapat dilihat. Untuk jangka masa yang singkat, anda tidak dapat dilihat oleh kedua -dua musuh dan sensor laser, yang membolehkan anda masuk ke kedudukan yang lebih baik untuk memulakan perjuangan atau bahkan mengelakkan satu sama sekali jika anda lebih suka stealth. Seperti semua kebolehan, sedar bahawa kuasa ini juga boleh dihidupkan, baik oleh Egor dan oleh lawan anda dalam multiplayer.

Peningkatan untuk aether adalah seperti berikut:

 • Hantu: Aether tidak lagi menggunakan kuasa semasa anda berdiri diam.
 • Padam.
 • Berkedip: Anda masih kelihatan ketika menyerang, tetapi kesan aether tidak lagi dihentikan apabila anda menyerang, yang bermaksud bahawa anda kembali ke kebolehlihatan selepas itu.
 • Fasa: Mengambil kerosakan tidak lagi menyahaktifkan aether, dan kerosakan yang anda ambil dikurangkan sementara aether aktif.

Havoc (kekuatan super)

Slab Havoc adalah milik Fia Zborowska, penduduk Jill-of-all-trades BlackReef: dia adalah pembekal Visonaries, seorang artis wannabe, dan pertempuran-bijak dia adalah tangki dengan masalah kemarahan tambahan dengan masalah kemarahan. Cara terbaik untuk membawanya keluar adalah mengikuti “kegembiraan petang” untuk mencari dia di Fristad Rock pada tengah hari.

Melengkapkan malapetak Peningkatan output kerosakan dan pengambilan kerosakan yang dikurangkan. Menaik taraf Havoc menyusun bonus berikut di atas:

 • Mengeluarkan: Merosakkan musuh dengan malapetaka diaktifkan mendapatkan kembali kuasa anda.
 • Euphoria: Menerima kerosakan dengan malapetak.
 • Backlash: Anda melepaskan letupan-letupan kerosakan yang kuat ketika malapetaka.
 • Bulwark: Hits anda tidak lagi mengalirkan kuasa anda semasa malapetaka aktif. Walau bagaimanapun, Havoc kini mengalirkan kuasa lebih cepat dan menyebabkan anda bergerak lebih perlahan.

Karnesis (Telekenesis)

Slab Karnesis dimiliki oleh Aleksis “The Wolf” Dorsey, sebuah mogul farmaseutikal amoral yang bertukar menjadi penghuni Playboy Bankroll Playboy. .

Karnesis mengikat pemegangnya dengan bentuk yang sangat spesifik Telekenesis yang hanya membolehkan mereka memanipulasi daging hidup. Pada asasnya, Aleksis akan mengambil Mooks dengan fikirannya dan membuangnya kepada anda sebagai perisai manusia, sementara pemain dapat menggunakan kuasa ini untuk menyembunyikan mayat musuh NPC.

Karnesis mempunyai peningkatan berikut:

 • Bom daging: Musuh yang dilemparkan dengan Karnesis melepaskan letupan yang merosakkan ketika mereka mendarat.
 • Kawasan: Anda boleh menggunakan karnesis untuk mengetuk semua musuh dalam jarak belakang.
 • Slam: Menggunakan Karnesis pada musuh yang sudah berada di bawah kesannya dengan ganas melemparkannya ke tanah.
 • Penggantungan: Musuh yang dilemparkan oleh Karnesis terperangkap melayang di udara dan tidak berdaya.

Nexus (musuh rantai)

Slab Nexus milik Harriet Morse, pakar bantu diri dan panduan rohani di dalam rumah. (Saya tidak suka mengatakan “pemimpin kultus” tetapi saya fikir pakaian itu bercakap untuk dirinya sendiri. ) Peluang anda untuk membawanya ke bawah dan merampas papaknya datang dari mengikuti “teori huru -hara” yang membawa kepada teluk Karl pada waktu pagi.

Harriet semua tentang mempromosikan kesatuan dan keharmonian yang didakwa, jadi anda mungkin tidak terkejut untuk mengetahui bahawa Nexus membolehkan anda musuh berantai bersama -sama menggunakan pautan metafizik tetapi tetap sangat literal. Kerosakan yang diambil oleh sesiapa sahaja di rantai kemudian dikongsi oleh semua individu dalam rantai tersebut – dan ternyata masalah yang dikongsi benar -benar bukan masalah separuh, kerana semua orang masih mendapat kesan penuh.

Menaik taraf Nexus menambah kesan bonus berikut:

 • Protraksi: Mengurangkan kadar longkang kuasa semasa menggunakan nexus.
 • Tarikan: Projektil nexus kini pulang ke atas musuh, menyebabkan mereka menjadi tidak stabil.
 • Parasit: Semasa menangani kerosakan pada musuh yang terkena hubungan, anda juga mendapat semula kesihatan.
 • Pengaruh: Musuh di bawah pengaruh nexus secara spontan mewujudkan rantai mereka sendiri ke musuh lain yang berdekatan.

Shift (teleportasi)

Slab Shift adalah milik Charlie Montague, yang bergantung pada siapa yang anda minta adalah sama ada seorang jenius atau idiot, dan kepentingannya bertemu di persimpangan seni dan sains. Apa yang semua orang bersetuju adalah bahawa melakukan pembedahan pada dirinya sendiri adalah pilihan yang ganjil, walaupun sama ada itu yang membuatnya begitu pelik adalah sedikit soalan ayam dan telur. Charlie hang out di Updaam pada tengah hari, dan boleh dikesan dan dihapuskan dengan mengikuti petunjuk “Space Invader”.

Melengkapkan peralihan memberikan akses pembawa ke jarak pendek teleportasi Kuasa, membolehkan mereka mengelirukan musuh dalam pertempuran (atau ekor tinggi dari perjuangan sama sekali), serta berguna untuk mencapai tempat tinggi BlackReef untuk tujuan stealth dan/atau penerokaan.

Berikut adalah senarai tahap peningkatan Shift:

 • Mencapai: Perjalanan lebih jauh menggunakan peralihan, termasuk mencapai tempat yang lebih tinggi.
 • Airborne: Mengaktifkan peralihan di udara secara ringkas menghentikan kejatuhan anda.
 • Dropkick: Menendang sementara shift aktif menghasilkan ledakan sonik yang meredakan kerosakan.
 • Swapper: Anda boleh menggunakan peralihan untuk menukar kedudukan anda dengan musuh.

Slab Colt: Reprise (Respawn)

Semasa bermain sebagai Colt, anda akan mendapat akses ke papaknya yang unik: Reprise. Anda akan mengambil reprise dengan mengikuti cerita melalui misi tutorial pemain tunggal permainan, jadi tidak perlu keluar dari cara anda untuk memperoleh yang ini.

Ringkasnya, Reprise membolehkan Colt menipu kematian beberapa kali sebelum anda terpaksa memulakan semula gelung. Dua kali pertama Colt dibunuh dalam misi yang dia akan respawn, dengan tempoh bonus ringkas yang tidak dapat dilihat selepas kebangkitan. Ini membolehkan anda menjarah badannya yang lama dan mendapatkan beberapa barangan anda kembali, dan juga sedikit lebih mudah daripada harus memulakan semula sepanjang hari setiap kali anda mati. Mati tiga kali dalam satu misi, walaupun, dan semuanya kembali ke permulaan.

Mohon, kaunter kematian reprise menetapkan semula setiap kali anda memasuki daerah baru. Jadi, walaupun anda telah meninggal dunia sekali atau dua kali di kawasan lain yang lain pada masa-masa lain dalam gelung yang sama, anda masih mendapat penggunaan tiga serangan penuh dalam misi baru.

Reprise tidak mempunyai tahap peningkatan, dan satu -satunya keupayaan papak yang tidak dapat dilengkapi oleh Julianna.

Slab Julianna: Masquerade (Swap Wajah)

Semasa bermain sebagai Julianna dalam multiplayer dalam talian, anda akan mempunyai akses ke papak uniknya: . Seperti Kuasa Reprise Colt, Masquerade secara automatik milik Julianna (jadi tidak perlu pergi ke pembunuhan untuk memperolehnya) dan tidak mempunyai tahap peningkatan.

Keupayaan ini membolehkan Julianna untuk penampilan swap Dengan mana -mana NPC di BlackReef, sama ada berwawasan atau abadi. NPC kemudian dengan gembira mengembara di sekitar memakai wajah Julianna, sementara pemain Julianna dapat bercampur dengan orang ramai atau secara umumnya mengelirukan pemain Colt. Memandangkan keupayaan ini hanya tersedia dalam multiplayer dalam talian, ini adalah peluang yang baik untuk mendapatkan kejatuhan lawan manusia sebenar anda – atau menghantarnya mengejar selepas NPC yang mereka fikirkan adalah anda.

Penyamaran adalah satu -satunya keupayaan papak yang tidak dapat dilengkapi oleh Colt.

Sekarang anda tahu semua tentang papak dan kebolehan di Deathloop, panduan kami untuk senjata terbaik permainan dan perhiasan terbaik adalah pelabuhan panggilan seterusnya yang ideal jika anda merancang beban lengkap. Selamat melingkari!

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

. .

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Arkane Studios mengikuti
 • Bethesda Softworks Ikuti
 • Deathloop Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Rebecca kini menghilangkan permainan pelbagai platform pada VG247, tetapi khabar angin mengatakan bahawa jika anda menyanyikan “podcast indiescovery” tiga kali di hadapan monitor PC anda, dia akan muncul semula di bahagian komen RPS.