Panduan Pengakhiran Terbaik Quarry: Cara Menyelamatkan Semua Orang – Gamespot, The Quarry Best Ending: Cara Menjadi Baik Dan Simpan Semua Orang – GameSkinny

Pengakhiran Best: Cara Menjadi Baik Dan Jimat Semua Orang

Panduan saya di bawah akan membawa anda melalui kelainan dan giliran Hackett’s Quarry untuk membawa semua orang keluar hidup. Saya akan memberitahu anda keputusan dan pilihan yang tepat untuk dibuat dalam setiap bab untuk membantu semua watak bertahan malam. . Sebagai peraturan ibu jari, Pastikan untuk berjaya di setiap acara nafas dan setiap QTE; Anda boleh terlepas beberapa pilihan yang hampir pada akhir jika anda pergi untuk trofi/pencapaian tertentu Dan masih menyelamatkan semua orang, tetapi janganlah kita berpeluang.

Panduan Pengakhiran Terbaik Kuar: Cara Menyelamatkan Semua Orang

Inilah cara untuk memastikan semua orang bertahan malam di kuari.

pada 10 Jun, 2022 jam 3:36 PM PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

The Quarry adalah permainan seram naratif terkini dari Supermassive Games, pembuat hingga subuh. Kuar itu melihat sekumpulan kaunselor kem menikmati satu malam tadi di kem setelah semua berkemah telah pulang, tetapi ada yang salah. . . . Spoiler di hadapan.

Prolog

Prolog dibuka dengan Laura dan Max di dalam kereta bersama. Terdapat satu QTE cepat yang berkaitan dengan peta sebelum anda keluar dari kenderaan. . Laura akan bercakap dengan Max dan anda harus memilih pilihan. Laura akan berjalan secara ringkas melalui hutan, mengikuti jalan utama. Selepas kembali ke kereta polis, Travis, akan mendekati anda dan anda harus memilih pilihan dialog berikut; Jujur, jujur, ramah, patuh, dan Lega.

Klik untuk menyahpesar

 • Bermula pada:
 • Berakhir di:
 • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

.
.
!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: The Quarry | Treler Pelancaran Rasmi

Walaupun memberitahu polis mereka akan pergi ke sebuah motel dan bukannya kem, Laura dan Max kepala ke kem musim panas Hackett’s Quarry. Selepas cutscene ringkas, kepala bawah dan lihat ke arah lampu depan kereta. Ambil perengkuh dan juga Yakin Pilihan dialog. Pasangan itu akan menuju ke bunker dan Max akan diserang. Pilih pilihan untuk Bantu Max . Akan ada cutscene ringkas dengan narator sebelum bab pertama, memilih untuk Teruskan.

Bab 1

Bab 1 bermula dengan kaunselor kem yang mengucapkan selamat tinggal kepada berkemah. Semasa melambai selamat tinggal, para berkemah akan bercakap antara satu sama lain dan anda akan dibentangkan dengan pilihan dialog, pilih Reflektif pilihan. Anda sekarang akan membayar sebagai Jacob dan mempunyai keupayaan untuk berjalan -jalan. Ambil beg di tangga untuk maju, di mana anda akan bercakap dengan Kaitlyn. Di sini anda perlu memilih Main -main, nakal, dan Berani. Selepas itu anda perlu mencuri lengan pemutar. Selepas itu akan ada acara QTE untuk menangkap telefon sebelum perbualan berakhir dengan Mesra Pilihan dialog.

Anda sekarang akan beralih ke Abigail, yang sedang melepak dengan Emma. Akan ada QTE yang cepat, dan kemudian anda perlu memilih Pecah masuk pilihan. Menuju ke kiri dan ambil beruang teddy dan pilih Simpankan. Sekarang menuju ke hujung kawasan di mana Emma sedang melepak. Semasa bercakap dengan Emma urutannya Laluan yang bersemangat, QTE, indah, dan Menyokong.

Selepas itu anda akan memandu kembali dengan kumpulan di mana anda sepatutnya Nudge, ramah, menyokong, dan Memahami. Sekarang, pengarah kem Chris Hackett muncul dan Ryan mengikutinya ke pejabatnya, di mana Chris mengambil panggilan telefon. Di sini anda perlu Evesdrop, prihatin, minta maaf, dan Ingin tahu.

Pasangan itu kepala di luar, di mana akan ada dua qtes, diikuti dengan perbualan di mana anda perlu memilih Patuh, bersungguh -sungguh, menyokong, dan . Ini berakhir dengan bab dan anda perlu sekali lagi memilih pilihan dengan narator.

bab 2

Setiap bab berakhir dengan rekap dari narator

Bab bermula dengan anda bermain sebagai Emma dan anda perlu memilih Apabila diminta. Ini adalah kawasan yang boleh anda pelajari, tetapi tidak ada barang yang diperlukan untuk berinteraksi. Sebaliknya menuju ke pintu di mana anda akan dapat menelefon Panggil Jacob. Di dalam bilik, Yakub akan merebut bir dan anda harus Dapatkan senapang patah yang mempunyai kod selamat di atasnya. Tinggalkan bilik dan menuju ke pintu keluar. Tinggalkan bunga api dan Penyayang.

Seterusnya kami menuju ke pejabat Dylan dan Ryan di Chris. Pilih Mesra . Sekali lagi, tidak ada interaksi yang diperlukan di sini jadi teruskan dan bergerak ke pintu di sebelah senapang patah di dinding, yang akan mendorong QTE. Berinteraksi dengan almari pakaian dan memilih Nakal . Selepas itu, kembali ke telefon pengecasan anda di meja Chris dan pilih Kepala ke pesta pilihan untuk meneruskan.

Seterusnya ialah Nick dan Abigail berjalan di hutan. Anda akan dibentangkan dengan garpu di jalan, menuju ke Jalan berbatu. Setelah berjalan jarak dekat, anda akan mendapat cutscene di mana anda perlu memilih tidak pasti pilihan. Turun tangga untuk cutscene seterusnya di mana ia pergi Ikhlas, qte, qte, dan Ceria.

Terdapat adegan cepat dengan kaitlyn di tasik yang pergi Qte, serius, dan Tegas. Seterusnya adalah adegan cepat dengan Nick dan Jacob yang pergi Berharap, diikuti dengan peristiwa di mana anda perlu menembak tembikai (tidak boleh gagal) dengan pada akhir. Bab ini berakhir di api unggun di mana anda perlu memilih Mengganggu, kebenaran, nakal, Kaitlyn, dan Nakal. Bab ini berakhir dengan narator.

Bab 3

Ini dibuka dengan Abigail, yang perlu bergerak ke hadapan dan keluar dari hutan untuk mencetuskan cutscene dengan nick. Cutscene ini berjalan Panggil kembali, jujur, berhati -hati, ciuman, selepas itu raksasa akan menyerang Nick. Dari titik ini ke hadapan Gagal QTE mungkin akan menyebabkan kematian watak, jadi berhati-hati. Bantu Nick, Qte, Run, Smash, Jangan Mendaki Pokok, dan . Sekiranya berjaya, raksasa akan meninggalkan tanpa menggigit Abigail.

Seterusnya adalah cutscene dengan Yakub dan Emma bercakap, tetapi tidak ada pilihan untuk membuat. Selepas itu anda boleh berjalan -jalan sebagai Yakub. Pergi ke rumah bot dan berinteraksi dengan Emma untuk maju, memulakan perbualan. Semasa bercakap dengan Emma pilihan anda harus pergi . Seterusnya adalah adegan seperti Ryan, di mana anda perlu memilih Bimbang, tegas, pintasan, QTE, pintasan, QTE, Shout, dan Tembak. Jangan panggil, menghancurkan, memohon, dan Jangan buang kotoran.

Bab 4

Seterusnya adalah cutscene sebagai Ryan, di mana anda sedang memeriksa luka Nick. Di sini anda perlu Sapukan tekanan, menghancurkan, meremehkan, memanggil, tidak menembak, tidak menembak, mempersoalkan, melepaskan, qte. Sekiranya anda memilih untuk menembak, anda akan membunuh Yakub. . Terdapat dua jalan, yang kedua -duanya membawa ke rumah pokok. Setelah memasuki rumah pokok, anda akan mempunyai pilihan untuk membuka pintu perangkap atau mencari beg. Anda perlu Cari beg, gunakan Taser, dan ambil gambar . Masih di dalam rumah pokok yang anda perlukan QTE, Smash, Spray, QTE, QTE, Pintu Blok, Gunakan Trapdoor, QTE, QTE, Smash. Ini mengakibatkan Emma menyegel menutup pintu, jadi raksasa itu tidak dapat masuk dan membunuhnya.

Seterusnya anda bermain sebagai Dylan, menuju ke sebuah bangunan dengan beberapa watak lain. , dan Beri pistol. Kami kembali ke Emma, ​​di mana anda hanya perlu melakukan dua perkara sebelum bab berakhir, Reel perlahan -lahan dan , selepas itu bab berakhir.

Bab 5

Bab ini dibuka dengan Nick dan Abigail bercakap, di mana anda perlu memilih Bersyukur, jangan bersuara, Meyakinkan. Kami memotong ke Kaitlyn di pondok, di mana anda perlu lakukan Qte, qte, tahan nafas, qte, . Di sini, anda perlu , dan Tahan nafas.

. Tidak ada pilihan di sini sehingga anda sampai ke pondok, di mana anda perlu memilih Yakin. Di dalamnya terdapat banyak pilihan yang perlu anda pilih semasa mereka diserang oleh raksasa. Aliran di sini adalah Berminat, prihatin, minta maaf, tidak menembak, agresif, yakin, tenang, terdesak, gergaji, dan Tidak pasti. Selepas itu, tidak ada lagi pilihan manakala selebihnya cutscene bermain, menyimpulkan bab.

Bab 6

Bab 6 bermula dengan Jacob yang berkeliaran. Kepala ke kanan untuk berlari ke Emma, ​​yang memulakan cutscene. Di sini anda perlu pergi Gembira, minta maaf, qte, bersembunyi, tahan nafas, dan Terbuka. Seterusnya kami cepat beralih ke Kaitlyn, di mana anda perlu memilih Belas kasihan, campur tangan, dan Bantu Nick. Sekarang kami berpindah ke Abigail di rumah kolam renang, di mana anda boleh berkeliaran. Menuju ke Nick untuk maju, di mana anda perlu memilih Tenang dan . Selepas itu anda akan diminta untuk menembak Nick dengan senapang itu. Tembak Nick. .

Sekarang kita beralih ke Emma yang perlu berjalan melalui hutan. Terdapat dua jalan yang akan datang, tetapi kedua -duanya membawa ke tempat yang sama dan tidak ada yang penting di mana -mana jalan, jadi hanya maju ke hadapan. Sebaik sahaja anda sampai ke puncak bukit, cutscene seterusnya akan menendang. Di sini anda perlu , dan , yang akan menamatkan bab.

Bab 7

Bab 7 bermula dengan Laura di penjara, bercakap dengan polis. Di cutscene pertama, urutan tindakan adalah Jangan panggil, patuh, mematuhi, tertarik, memohon, jangan lash keluar, prihatin, kecewa, patuh, bimbang. Sekarang anda dapat berjalan di sekitar sel. Kepala ke sudut kiri dan berinteraksi dengan katil, di mana anda akan menemui sudu. Polis kembali untuk cutscene yang lain, yang berlaku Takut, serius, reflektif, menggalakkan, empati, tenang, ingin tahu, optimis, ragu -ragu, tidak meminta bantuan, belas kasihan.

Anda kini bebas berkeliaran di balai polis sebagai Laura. Perkara yang paling penting di sini adalah untuk menuju ke tingkat atas ke pejabat ketiga, buka loker, dan ambil jarum suntikan. Jangan ragu untuk meneroka, tetapi tidak ada yang lain di balai polis yang diperlukan. , Sembunyikan picagari di dinding kiri dan tidur.

Laura bangun untuk adegan potong lain dengan Travis, yang pergi . Kerana anda menyembunyikan picagari, anda boleh mengetuk Travis tanpa marah dia. Seterusnya adalah cutscene pendek dengan Jacob di mana anda perlu memilih Memohon.

Bab 8

Seterusnya adalah cutscene dengan Ryan dan Laura, di mana anda perlu memilih pilihan Tidak pasti, ingin tahu, mencurigakan, dijaga, penuh belas kasihan, mesra, ingin tahu, reflektif, belas kasihan. Sekarang anda akan dapat meneroka gua ini sebagai Laura. . Seterusnya adalah cutscene seperti kaitlyn, di mana anda perlu memilih Jujur dan Menggalakkan.

Ini bergerak kepada anda berjalan sebagai Ryan dengan Laura di ruang bawah tanah Hackett. Kepala ke terowong dengan lampu merah untuk mencetuskan cutscene seterusnya. Ini yang mengalir Qte, jangan buka sangkar, berhenti Laura, bantu Jacob, pilih pemutus 1 dan 2, teruskan, pilih pemutus 2 dan 3. Ini melepaskan Yakub dari sangkarnya, yang menyelamatkannya dari kematian kemudian. Selepas beberapa cutscenes, bab berakhir.

Bab 9

Terdapat satu siri cutscenes pendek dengan hanya beberapa pilihan. Ia bermula dengan Dylan dan Kaitlyn, di mana anda harus memilih Positif dan Ingin tahu. Seterusnya ialah Abigail dan Emma, ​​di mana anda harus memilih Ingin tahu dan Ingin tahu.

Kami kembali ke Laura dan Ryan, di mana Laura bergelut dengan wanita tua. Semasa bergelut Menembak pistol, qte, jangan tarik pisau. . Ryan ditikam di sini, tetapi tidak mengapa. . Berinteraksi dengan kabinet dan katil. Selepas itu periksa pintu kiri, yang mencetuskan cutscene seterusnya. Sembunyikan, di kabinet, tahan nafas, qte. dan Tahan nafas.

Laura bergerak ke bilik baru. Kepala ke pintu, yang akan menyebabkan Jediah Hackett masuk. Di cutscene akan ada tiga Qtes, serangan, dan Smash, mengakibatkan kematian Jediah. Sekarang kita berpindah ke Ryan. Urutan ini berjalan QTE, QTE, tahan nafas, menusuk, bersimpati, terima, jangan tarik pergi.

Seterusnya ialah Dylan dan Kaitlyn di The Scrapyard. Anda dapat meneroka sedikit, dengan kren kuning memajukan ke cutscene seterusnya. Menghampiri kren kuning memulakan siri pilihan seterusnya, yang pergi Menggalakkan, memberi amaran kepada Kaitlyn, QTE, tanduk bunyi, Smash, QTE, Smash.

Ini menggerakkan kita ke Abigail di ruang bawah tanah bunker. Kepala ke arah kiri, di seberang tangga, di mana anda akan menemui kotak fius. Di dalamnya ada peluru perak, yang diperlukan. Setelah itu menunggang tangga. Ini menggerakkan kami ke Laura di loteng rumah Hackett, di mana dua cutscenes akan bermain setelah anda berjalan ke hadapan. Laura bertukar menjadi raksasa dan membunuh Bobby Hackett. Seterusnya anda bermain sebagai Ryan, di mana anda mesti Tembak raksasa. Ini membunuh Chris Hackett, yang mengangkat kutukan pada Laura. Travis tiba dan tidak membunuh Laura kerana anda tidak menembaknya di balai polis. Curiga .

Bab 10

Kaitlyn dapat memulakan perjuangan terakhir, dengan Laura mengakhirinya

Oleh kerana anda membunuh Chris, kutukan Max diangkat dan anda memulakan bab ini sebagai dia. Sebagai kepala max ke arah api unggun di mana anda akan menemui topi merah jambu. Setelah berjalan ke arah dok, mencetuskan cutscene di mana anda perlu Tinggal.

Seterusnya ialah Kaitlyn di Lodge. Anda boleh membebaskan Roam sekali lagi, dengan pilihan untuk mencetuskan pertemuan terakhir dengan berinteraksi dengan potret. Urutan ini berjalan Run, Beam, Smash, Run, Menyiasat, Tembak. Ini membunuh Caleb Hackett dan memindahkan kami ke Laura dengan Travis dan Ryan.

Di sini anda perlu mengikuti urutan: Ingin tahu, qte, merebut pistol, mengambil penutup, qte, ditentukan, berikan kepada Ryan, meneliti, mencerminkan, tidak menaikkan pistol, gagal QTE, menembak Monster Silas. Ini adalah akhir permainan. . Sebabnya ialah mengakibatkan kematian Travis dan jika anda lulus QTE, ia boleh mengakibatkan kematian Laura, yang akan membatalkan yang baik. Ada epilog selepas ini, tetapi tidak ada pilihan untuk membuatnya.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? .com

Pengakhiran Best: Cara Menjadi Baik Dan Jimat Semua Orang

.

Inilah caranya untuk menjaga semua orang hidup dan mendapatkan yang terbaik di kuari.

Saya melihat hampir setiap kesimpulan sebelum saya belajar bagaimana untuk mendapatkan yang terbaik Kuari. Menjadi baik dan menyelamatkan semua orang tidak mudah. . .

. Saya akan memberitahu anda keputusan dan pilihan yang tepat untuk dibuat dalam setiap bab untuk membantu semua watak bertahan malam. Setelah selesai, anda akan mendapat trofi/pencapaian malam yang kasar. Sebagai peraturan ibu jari, Pastikan untuk berjaya di setiap acara nafas dan setiap QTE; Anda boleh terlepas beberapa pilihan yang hampir pada akhir jika anda pergi untuk trofi/pencapaian tertentu .

Keputusan dan pilihan di bawah digariskan dengan seberapa banyak spoiler yang mungkin, tetapi beberapa sangat Spoiler sedikit tidak dapat dielakkan.

Patut disebutkan bahawa ada interlude antara setiap bab, di mana anda melawat wanita misterius. . Memilih untuk “bergerak” atau belajar lebih banyak tidak menjejaskan akhir yang terbaik – atau mana -mana pengakhiran.

Pada nota lain, Di sinilah mencari semua koleksi Semasa anda bermain Prolog permainan dan bab berikutnya. Nota: Anda hanya boleh mendapatkan semua kad tarot atau semua petunjuk kerana pilihan dalam Bab 2 – tidak kedua -duanya. Sekiranya anda tidak mendapat yang terbaik pada percubaan pertama anda, anda boleh kembali kemudian.

Bagaimana untuk mendapatkan yang terbaik di kuari

Berikut adalah semua pilihan yang saya buat apabila mendapat yang terbaik Kuari.

 • Lihat peta di tempat duduk belakang.
 • Di hutan, pilih Snoop di batang ketika mencari alat.
 • Apabila keadaan menjadi menyeramkan di hutan, pilihlah patuh.
 • Lengkapkan Qtes sebagai Laura di dalam hutan, kemudian dengan polis, pilihlah jujur, mesra, patuh, lega.
 • , Ambil perengkuh di bunker dan pilih yakin. Pastikan Bantu Max.

Bab 1: Hackett’s Quarry Selamanya

 • Anda memulakan bab ini sebagai Yakub. Pilih yang berikut kerana dia bercakap dengan Kaitlyn: reflektif, , nakal, .
 • Semasa memeriksa enjin van, anda boleh memilih sama ada untuk memutuskan talian bahan api atau merobek/mencuri lengan pemutar. .
 • Memilih untuk menjadi mesra.
 • masuk untuk mendapatkan beg.
 • .
 • Setelah anda kembali ke pondok dengan kaunselor lain (setelah melihat asap), .
 • . Sebagai Dylan, pilih mesra, kemudian .
 • . Pilih .
 • Ryan dan Chris akan masuk. Evesdrop .
 • Pilih mengambil berat Semasa anda bercakap dengan Hackett selepas panggilan telefon dan bercakap mengenai keluarga.
 • Topik akan beralih ke cerita hantu. Pilih minta maaf, kemudian pilih ingin tahu.
 • Selepas Qtes di van, pilih . Setelah meninggalkan Chris, pilih , , .

Bab 2: Kebenaran atau Berani

 • Anda akan memulakan bab ini sebagai Emma di kedai kem Quarry Hackett. Apabila anda sampai ke belakang bilik penyimpanan, cuba buka pintu di sebelah kanan dan .
 • Ambil senapang itu oleh rak di bilik yang lebih kecil ini.
 • Apabila anda membuka peti keselamatan, .
  Pilih penyayang Semasa Jacob merebut Butterpops dari rak.
 • Sebagai Dylan di pejabat Hackett. Pilih mesra, sarkastik Semasa memeriksa telefon di meja Hackett, dan serius Semasa memeriksa senapang patah. (Nota: Saya gagal QTE di sini dan ia tidak menjejaskan apa -apa).
 • Selepas almari pakaian, pilih muschevious, periksa jika anda mahu, maka menuju ke pesta.
 • Dengan Nick di Hackett’s Woods, ambil Jalan berbatu Untuk kad tarot dan ikuti jalan yang ditinggalkan dua kali (anda akan lulus kad tarot di kiri pertama).
 • Pilih tidak pasti Semasa mendapat falsafah dengan Abi.
  Turun tangga dan tetap betul. Kemudian pilih ikhlas dan Simpan Abi semasa QTE.
 • Pilih serius Semasa bercakap mengenai babi.
 • Pilih tegas .
  Anda kemudian akan mengikuti Kaitlyn, Jacob, dan Nick. Pilih berharap di laluan kem ketika bercakap mengenai abi.
 • Kembali di Firepit, mengganggu Semasa Kebenaran atau Berani.
 • Anda akan mengelilingi lingkaran watak. Pilih kebenaran Ketika Emma bertanya kepada Ryan mengenai Hackett, maka nakal . Pilih Kaitlyn, kemudian pilih nakal.

Bab 3: Masalah di Syurga

 • Panggil Kembali ke Nick, kemudian pilih jujur dan berhati-hati di log. Pilih Ciuman.
 • Apabila semua neraka longgar, , Jalankan.
 • Jangan memanjat pokok, kemudian lengkapkan Tahan acara nafas (tiada merah di skrin).
  Seperti Jacob, setelah mencari tuala, pilih bersemangat. Seterusnya, pilih untuk (Sekiranya anda menyelam selepas [lengan pemutar] ini, pilihlah Meletupkan Apabila diberi peluang).
 • Kembali di firepit kem, pilih risau Semasa bertanya mengenai Nick, maka tegas.
 • Ambil kedua -dua pintasan dan menjerit pada akhir. Memilih untuk .
 • Sebagai Yakub, merayu, .

Bab 4: Jangan Panik

 • Berinteraksi dengan QTE pertama, kemudian pilih . .
 • mempersoalkan Selepas dua QTE, kemudian pilih untuk . .
 • Sebagai Emma, ​​pilih Cari beg, Kemudian gunakan taser (untuk sekeping bukti; semburan beruang mempunyai akibat yang sama tetapi tidak membawa anda bukti). Selepas, pilih , Pintu blok, dan Gunakan pintu perangkap.
 • Kembali di pondok sebagai Dylan, pilih optimis Sebelum mencari talian darat, kemudian pilih Di pejabat Hackett.
 • Pilih untuk menghubungi polis ketika Ryan mempunyai telefon. curiga, tenang Setelah bercakap mengenai pondok radio dan Ryan meminta anda meletakkan sesuatu kembali.
 • Semasa bercakap mengenai Kaitlyn, maka Beri item tersebut.
  Sebagai Emma (sekali lagi), Reel perlahan -lahan Jangan berinteraksi dengan QTE .

Bab 5: Bunyi Putih

 • Seperti nick pada permulaan bab, pilih bersyukur, Jangan berinteraksi dengan QTE, meyakinkan.
 • Anda kemudiannya akan beralih ke Kaitlyn menyiasat bunyi bising (tiada pilihan tetapi qtes), kemudian kembali ke Nick. Pilih yakin, kemudian . Kemudian pilih Sembunyikan dan tahan nafas anda sekali lagi sehingga merah hilang dari skrin.
 • Seperti Ryan di dalam pondok radio, pilih berminat, mengambil berat, dan . Akan ada bunyi di bumbung pondok, dan Ryan akan mensasarkan siling. .
 • Selepas itu, pilih agresif, yakin, tenang, terdesak, dan gergaji. Akhirnya, pilih tidak pasti.

 • Anda akan memulakan bab ini sebagai Yakub. Ikuti jalan kayu di sekeliling dan ke bawah, kemudian di bahagian bawah tangga. Pilih , kemudian minta maaf. Sembunyikan dan tahan nafas anda seperti biasa dan memilih untuk Terbuka perangkap.
 • Anda akan beralih ke kumpulan di kolam renang. Di sini, pilih belas kasihan dan kepada Bantu Nick.
 • Seperti Abi di rumah kolam renang, pilih tenang, kemudian belas kasihan. Apabila diberi peluang, Tembak.
 • Sebagai Emma, Jangan lari .
 • Kembali di rumah kolam renang sebagai Ryan, pilih , curiga, dan berminat.

Bab 7: Masa Lalu Di Malam Kami

 • Apabila bab bermula, kemudian beralih ke adegan baru dengan polis, Jangan berinteraksi dengan QTE. , , memohon. Qte anda tidak boleh berinteraksi dengan di sini. , kecewa, patuh, risau.
 • Setelah mendapat kawalan dan dapat memeriksa sel, adegan lain akan bermain, di mana anda harus memilih , serius, reflektif, , dan empati.
 • Anda akan beralih kembali ke rumah kolam untuk adegan pendek. Pilih tenang. Selepas, pilih ingin tahu, , ragu -ragu.
 • belas kasihan.
 • Terokai balai polis dan dapatkan suntikan dari pejabat ketiga di tingkat dua jika anda mahu (tidak perlu). . Bangun dan pilih jujur, yakin, dan di sel penjara setelah menerima maklumat/puisi.
 • keliru, menggalakkan, meletak jawatan, .
 • Apabila adegan berubah, berinteraksi dengan QTE seterusnya, Kemudian apabila ia berubah lagi, berinteraksi dengan QTE dengan pistol (Jika anda terlepas kali pertama, anda mendapat peluang kedua; ini berlaku jika anda tidak mendapat jarum suntikan).
 • Sekiranya anda memilih untuk melepaskan jarum suntikan, pilih minta maaf.
 • Pilih bimbang di pejabat, maka meyakinkan dan tunjukkan di rumah kolam renang.
 • Akhirnya, pilih memohon Apabila anda menukar watak.

Bab 8: Belly of the Beast

 • Pada permulaan bab di rumah kolam, pilih , ingin tahu, curiga. Kemudian pilih dijaga, belas kasihan, dan mesra.
 • Di dalam hutan, pilih ingin tahu, reflektif, belas kasihan.
 • Sekali di gua, pilih pesakit (hilang QTE di sini tidak penting).
 • . Pilih jujur di pondok dan menggalakkan di van.
 • Seterusnya, anda akan mengawal Ryan di ruang bawah tanah/ruang bawah tanah rum. Setelah masuk ke kawasan lampu merah, .
 • Memilih untuk Hentikan Laura di QTE seterusnya.
 • Kemudian pilih Bantu Yakub.
 • .

Bab 9: The Matriarch

 • . Pilih positif .
 • Anda akan segera berpindah ke Abi dan Emma di tempat perlindungan bunker/ribut. Pilih .
 • Anda kemudian akan beralih ke Ryan dan Laura. , kemudian Jangan tarik pisau.
 • kabinet oleh cermin berdiri dan perapian sebelum berinteraksi dengan pintu supaya anda dapat bersembunyi di kabinet dan tahan nafas anda sekali lagi sehingga merah meninggalkan skrin. Kemudian Sekat pintu dengan QTE.
 • Sebagai Laura, pilih Sembunyikan dan tahan nafas anda . Anda boleh meneroka, maka akan ada adegan lain dengan QTES. Selepas itu, pilih untuk serang dan selesaikan qte yang lain.
 • Anda akan mengawal Ryan lagi. tahan nafas anda kemudian mengganggu. Kemudian pilih bersimpati, menerima, kemudian Jangan mengganggu.
  Anda akan kembali ke Dylan dan Kaitlyn. Sebaik sahaja anda sampai ke kren kuning, pilih menggalakkan, kemudian WARN Kaitlyn (Ini akan membunyikan tanduk).
 • Bunyi tanduk .
 • Anda kemudian akan kembali ke bunker untuk mengawal ABI. Berjalan lurus ke tengah ke fusebox di bawah cahaya di belakang. Ambil Kerang Perak.
  . Memilih untuk Tembak ketika anda berpeluang . Kemudian pilih curiga.

Bab 10: Bata dan Mortar

 • Sebagai max, memilih untuk tinggal .
 • Seterusnya, anda akan kembali ke Kaitlyn di Lodge. Selepas bersiap untuk serangan itu, anda akan pergi ke Jacob untuk cutscene pendek, kemudian lihat adegan yang sangat pendek dengan Abi dan Emma. Kemudian, kembali ke pondok. Pilih Jalankan dan rasuk sebelum QTE.
 • Pilih Jalankan, menyiasat, Tembak.
 • Anda kemudian akan kembali ke Laura di Laluan 919. Pilih ingin tahu, Dapatkan pistol, dan mengambil perlindungan. Kemudian pilih ditentukan Berikan kepada Ryan.
 • Di dalam hutan Pilih meneliti .
 • Dan jangan berinteraksi dengan QTE. Tembak.

Dan itulah cara untuk mendapatkan yang terbaik di Kuari – dan selamatkan semua orang di sepanjang jalan. Epilog memainkan, dan tidak ada lagi keputusan yang akan dibuat. Namun, teruskan, kerana anda akan mempelajari beberapa perkara yang kemas mengenai bukti yang anda dapati. Dan jika anda lebih suka membunuh semua orang, Inilah cara untuk mendapatkan yang buruk (terburuk) berakhir. Awak boleh Pilih untuk menyelamatkan Chris .

Mengenai Pengarang

. . Walaupun dengan sabar menunggu apa -apa krisis Dino, dia menggunakan semua perkara Star Wars. Dia mempunyai BFA dalam penulisan kreatif dari Georgia Southern University dan MFA dalam Penulisan Kreatif dari Full Sail University, yang terakhir memberi tumpuan kepada penulisan permainan dan reka bentuk naratif. Dia sebelum ini menjadi editor salinan akhbar, penulis iklan, dan editor buku. Di masa lapangnya, dia suka bermain muzik, menonton bola sepak, dan berjalan tiga anjingnya. .

The Quarry Ending: Cara Menyelamatkan Semua Orang

Sama seperti hingga subuh, kuari ini mempunyai pelakon besar yang menunggu untuk disembelih. Walau bagaimanapun, dengan pilihan yang betul, anda boleh menyimpan (hampir) semua orang.

Oleh Aaron Greenbaum | 15 Jun, 2022 |

 • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Kuari

Permainan supermassive ‘ Sehingga subuh adalah salah satu tajuk yang paling menakutkan (dan paling jelas) untuk mengagumkan PlayStation 4. Sejak permainan itu memenangi pujian kritis, permainan supermassive telah cuba mengulangi kejayaan itu dengan permainan naratif bertema seram yang sama yang menampilkan pelakon besar, banyak pilihan, dan banyak adegan kematian. Kuari.

Dalam Kuari, Pemain mesti membimbing sekumpulan kaunselor kem remaja untuk keselamatan melalui kengerian tanpa henti. Kehidupan dan Kematian Teeter pada setiap pemain keputusan membuat, dan kisahnya jauh dari pengampunan. . Tetapi, jika pemain tetap berhati -hati dan membuat keputusan pintar, bukan sahaja mereka dapat memaksimumkan bilangan mangsa yang selamat, tetapi mereka sebenarnya dapat memastikan semua orang bertahan malam. Ini bukan tugas yang mudah, tetapi mungkin dengan sedikit percubaan dan sedikit nasib. Sebagai alternatif, anda hanya dapat membaca panduan ini.

, tidak mengira peristiwa QTE. . Melainkan dinyatakan sebaliknya, Jangan gagal sebarang qtes. Melakukannya dengan mudah boleh membawa kepada kematian watak.

. Sekiranya watak tidak ada dalam senarai itu, itu bermakna bahawa ia tidak mungkin untuk menjaga mereka hidup.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Kuari menyelamatkan semua orang yang berakhir: setiap pilihan prolog yang betul

 • Sebagai Laura, pilih peta dan bukannya risalah, dan kemudian pilih pilihan Snoop.
 • Semasa perbualan dengan Max, pilih “Patuh.”
 • .”
 • .
 • Apabila Max diserang, pilih “Bantu Max.

Kuari menyelamatkan semua orang yang berakhir: setiap pilihan Bab 1 yang betul

 • Sebagai Jacob, pilih pilihan dialog “reflektif” semasa perbualan pertama dengan Kaitlyn.
 • Semasa perbualan seterusnya antara Kaitlyn dan Yakub, pilih “suka bermain,” “nakal,” dan kemudian “berani.
 • Semasa mensabotaj kereta, mencuri lengan pemutar dan bukannya memecahkan garis bahan bakar
 • .
 • Sebagai Emma, ​​memilih untuk “memecah masuk” untuk mendapatkan beg.
 • Semasa di dalam kabin, ambil beruang teddy dan pilih untuk “menyimpan”.
 • .”
 • Sebagai Dylan ketika di kabin, “Nudge” Dylan untuk bercakap dengan Abigail, kemudian pilih “Ramah,” “Sokongan,” dan “Memahami” Responses.
 • Semasa Chris Hackett menerima panggilan telefon, buat Ryan mengupingnya daripada mendengar podcast. Semasa perbualan yang berikut, pilih “prihatin,” “memohon maaf,” dan akhirnya “ingin tahu.”
 • Selepas acara masa cepat, pilih “patuh,” “tegas,” “menyokong,” dan “enggan” dalam perintah itu.

 • Semasa masuk ke kabin, menendang pintu ke bawah.
 • Sebagai Emma, ​​hubungi Yakub untuk melihat bilik terkunci. Pastikan anda mengambil senapang.
 • Setelah membuka selamat, tinggalkan bunga api, dan kemudian pilih respons “penyayang”.
 • Sebagai Dylan, caj telefon anda, kemudian pilih pilihan perbualan “mesra”.
 • Berjalan di meja di pejabat, perhatikan pintu perangkap, pilih “mencurigakan,” dan kemudian “naik ke bawah.”
 • Setelah keluar dari ruang bawah tanah, pilih “Playful.”
 • . Seterusnya, berinteraksi dengan pintu di sebelah senapang patah, dan berinteraksi dengan almari pakaian di dalamnya. Pilih tindak balas “nakal”.
 • Apabila selesai meneroka, kembali ke telefon dan pilih “Kepala ke Pesta.”
 • Seperti Nick, ketika berjalan ke pesta dengan Abigail, anda boleh menuju ke arah Shady Glade atau Rocky Road. Sekiranya anda memilih Rocky Road, pilih sambutan “tidak pasti” semasa perbualan berikutnya. .
 • Selepas Rocky Road, pilih pilihan “ikhlas” dan “ceria”. Sekiranya anda melawat Shady Glade, pilih pilihan “ceria”.
 • Di tasik, selepas Kaitlyn mengambil gambar, pilih “jujur,” kemudian “serius,” dan, akhirnya, “Stern.”
 • Selepas Kaitlyn berjalan, pilih “Berharap” sebagai Nick.
 • Setelah menembak botol, pilih “Gloating.
 • .”

Kuari menyelamatkan semua orang yang berakhir: setiap pilihan bab 3 yang betul

 • .”Semasa perbualannya dengan Nick, pilih” jujur, “” berhati -hati, “dan” ciuman.”
 • Semasa serangan raksasa, pilih untuk “membantu Nick.”Kemudian,” lari, “” Smash, “dan” Jangan Mendaki Pokok.”Akhirnya, tahan nafas Abigail dengan menahan butang X.
 • Sebagai Yakub, berinteraksi dengan kotak tuala kosong.
 • Di tasik, pilih “bersemangat,” diikuti dengan “jangan percikan,” “flirt,” “menyelam,” “ambil,” dan akhirnya “meluruskan.”
 • Sebagai Ryan, pilih “bimbang,” kemudian “tegas.”
 • Semasa berlari untuk menyelamatkan Nick, ambil jalan pintas, dan kemudian ambil jalan pintas yang lain. Seterusnya, “Shout” dan kemudian “menembak” sasaran (jangan ketinggalan).
 • Sebagai Jacob, pilih “Jangan Panggil Keluar,” pilih pilihan “memohon”, dan kemudian “Jangan buang kotoran.”

 • Semasa berurusan dengan luka Nick, pertama “memohon tekanan.”Seterusnya, pilih respons” meremehkan “.
 • Sebagai Ryan, pilih “Panggil keluar.”Selepas semak belukar, pilih” Jangan Tembak “dan” Jangan Menembak “ketika semak -semaknya berkilau untuk kedua kalinya. Kemudian pilih “mempersoalkan,” dan akhirnya “lepaskan.”
 • Sebagai Emma, ​​pilih “Reflektif,” kemudian “belas kasihan.”Seterusnya, pilih” Beg Cari.”
 • Apabila Emma diserang pilih “Gunakan Taser,” dan kemudian “Ambil Foto.”Semasa melarikan diri dari makhluk, pilih” Smash “dan” Sembur.”
 • Untuk melarikan diri dari makhluk, “pintu blok” pertama, kemudian “gunakan Trapdoor” dan “Smash.
 • Sebagai Dylan, pilih “optimis,” “berharap,” “ditentukan,” “mencurigakan,” “tenang,” dan “pertahanan.”Pilihan. .
 • Sebagai Emma, ​​”Reel perlahan -lahan.”Juga, pastikan anda memilih” Jangan Mempercepatkan “apabila diminta.

Kuari menyelamatkan semua orang yang berakhir: setiap pilihan Bab 5 yang betul

 • Semasa perbualan Nick dengan Abigail, pilih “Bersyukur.”Apabila dia mendengar bunyi bising, pilih” jangan bersuara “dan kemudian pilih pilihan” meyakinkan “.
 • Walaupun Kaitlyn mengelak Bobby Hackett, jika anda gagal QTE, Bobby akhirnya akan mengambil meja. . .
 • Kembali dengan Nick dan Abigail, pilih “yakin,” “tertarik,” dan “Sembunyikan..”
 • ..”
 • .”
 • Sebagai Ryan lagi, pilih “agresif,” “yakin,” “tenang,” dan akhirnya “terdesak.”
 • Untuk memotong tangan Dylan, pilih “gergaji.”
 • Apabila Kaitlyn bertanya sama ada ia selamat, pilih “Tidak pasti.”

Permainan seram yang kurang bernasib baik

FORTNITE RTX

Fortnite: Mengapa Refleks Nvidia sempurna tanpa mod binaan

Kuari menyelamatkan semua orang yang berakhir: setiap pilihan bab 6 yang betul

 • Selepas Emma menjerit pada Jacob, pilih “gembira,” kemudian “Mohon maaf.”
 • Apabila makhluk bergegas, “bersembunyi” selepas QTE dan kemudian “tahan nafas.”
 • Kaki Jacob akan terperangkap dalam perangkap beruang. Untuk melarikan diri, pilih “Pry Open.”
 • Selepas mencari badan Kaylee, sebagai Kaitlyn, pilih “belas kasihan.”Kemudian, ketika Nick mula bertindak pelik, pilih untuk” campur tangan.”
 • Semasa Nick berjuang untuk berenang, pilih “Bantu Nick.”
 • Sebagai Abigail, pilih pilihan “tenang” ketika bercakap dengan Nick, diikuti dengan “belas kasihan.”
 • Ketika Nick menyerang, menembaknya dengan senapang.
 • Walaupun Emma menemui hacketts, pilih “Jangan lari.”
 • Selepas Abigail datang dengan syarat dengan menembak Nick, pilih “meyakinkan,” “mencurigakan,” dan akhirnya “berminat.”

Kuari menyelamatkan semua orang yang berakhir: setiap pilihan Bab 7 yang betul

 • .”
 • .”Seterusnya, pilih” Tertarik, “kemudian” Memohon.”
 • Selepas soal siasat, pilih “Jangan lash keluar.
 • Kembali ke dalam sel penjara, pertama memilih “prihatin,” kemudian “kecewa,” “patuh,” dan akhirnya “bimbang.”
 • Pilih sudu di sebelah katil, dan pilih “takut” ketika bercakap dengan sheriff lagi.
 • Semasa bercakap dengan Max, pilih “serius,” “mencerminkan,” “menggalakkan,” dan “empati.”
 • .
 • Kembali dalam kilas balik, pilih pilihan dialog “ingin tahu”, diikuti dengan “optimis,” dan “ragu -ragu.”
 • Apabila sheriff menerima panggilan, pilih “Jangan hubungi bantuan.”
 • Walaupun Max kelihatan tertekan, pilih “belas kasihan.”
 • Selepas meninggalkan sel dan meneroka, periksa kad ulang tahun dan kalendar di pejabat di tingkat atas. Kemudian, ambil picagari di loker.
 • Kembali ke sel, tetapi sebelum tidur, ingat untuk menyembunyikan picagari di dinding.
 • Selepas sheriff kembali, pilih respons “jujur”, diikuti dengan “yakin.”
 • Tidak kira berapa banyak anda tergoda, pastikan anda memilih “Jangan ambil pistol.”
 • Selepas menentang keinginan untuk mencuri pistol sheriff, pilih “keliru” dan kemudian “menggalakkan,” diikuti dengan “meletak jawatan” dan “empati.”
 • Gunakan picagari pada sheriff, dan kemudian pilih “cemas.”
 • Sebaik sahaja kilas balik berakhir, pilih “meyakinkan,” kemudian “Tunjukkan gigitan.”
 • .

 • Sebagai Ryan, pilih “tidak pasti,” “penasaran,” “mencurigakan,” “dijaga,” “belas kasihan,” dan kemudian “mesra.”
 • Semasa Laura berjalan dengan Ryan, pilih “Inquisitive,” “Reflective,” dan akhirnya “belas kasihan.”
 • Setelah berjalan lebih banyak dengan Ryan, pilih “Pesakit” sebagai Laura.
 • Semasa mengembara melalui rumah sebagai kaitlyn, pilih “jujur” dan kemudian “menggalakkan.”
 • Selepas mencari Yakub, pilih “Jangan buka sangkar.”Kemudian pilih” Hentikan Laura, “kemudian memilih untuk” membantu Yakub.”
 • Untuk membuka sangkar yang betul dan melarikan diri, pemutus flip pertama 1 dan 2, pilih “Teruskan,” dan kemudian flip pemutus 2 dan 3
 • Sebagai Abigail, pilih “Break In.
 • .
 • .”
 • Memandu, pilih “Nudge,” “Mesra,” menyokong, “dan” Memahami.”
 • .
 • Selepas QTE, pilih “patuh,” “mendesak,” “menyokong,” dan “enggan.”

Kuari menyelamatkan semua orang yang berakhir: setiap pilihan bab 9 yang betul

 • Semasa perbualan Dylan dengan Kaitlyn, pilih “positif” dan “penasaran.”
 • Sebagai Abigail, ketika bercakap dengan Emma, ​​pilih dua respons “ingin tahu”.
 • Apabila Laura berhadapan dengan Constance Hackett, memenangi QTE.
 • .”
 • Sebagai Ryan, cari kabinet. Apabila Bobby Hackett mendekati, “Sembunyikan” di Kabinet dan “Pegang Nafas.”
 • Sebagai Laura, “Sembunyikan,” dan kemudian “Pegang Nafas.”
 • Selepas Jedediah menyerang Laura, dan selepas memenangi QTE, pilih “Serangan” dan “Smash.”
 • Sebagai Ryan lagi, “tahan nafas” selepas QTE, dan ketika serangan Bobby Hackett, pilih “STAB.”Ketika Laura kembali, pilih” bersimpati, “diikuti dengan” Terima..”
 • Semasa Dylan bersendirian dengan Katilyn di tempat barang rongsokan, pilih “Menggalakkan.
 • Semasa Dylan melihat lampu berlaku, pilih “Warn Kaitlyn.”Untuk menyelamatkannya dari raksasa, bunyi tanduk. Dari sana, anda perlu memilih “Smash” dan “Smash.”
 • Semasa Abigail bersendirian, periksa kotak fius.
 • Kembali dengan Ryan A Monster menyerang Sheriff dan Bobby Hackett. . .”

 • Di dok sebagai Max, pilih “Tetap” dan bukannya berenang ke pantai.
 • Semasa mengembara melalui rumah, Kaitlyn akan menemui lukisan minyak. Sekiranya anda sudah bersedia, pilih “Sediakan untuk Serangan” untuk memasuki regangan akhir.
 • Apabila serangan raksasa, “lari,” kemudian pilih “Beam.”Setelah melintasi rasuk, pilih” Smash “dan” Run “lagi, dan kemudian” Siasat.”Raksasa akan menyerang, jadi sudah tiba masanya untuk” menembak.”Jangan ketinggalan.
 • Semasa berada di dalam kereta, pilih “Berkhasad. Apabila serangan werewolf memilih “Grab Gun,” kemudian “ambil penutup.”
 • Selepas sheriff menarik, pilih respons “ditentukan”. Ryan akan cuba memberi Laura sebuah botol; Tolak dengan memilih “Berikan kepada Ryan.”Kemudian pilih” Probing, “diikuti dengan” Reflektif.
 • Ketika Laura akhirnya menemui Silas, pilih “Jangan Meningkatkan Pistol.”Sheriff akan cuba mengambilnya, yang akan mengaktifkan QTE. . Akhirnya, Tembak Silas.

Dan itu sahaja. Tahniah, anda telah melarikan diri dengan setiap protagonis hidup, jika sedikit lebih teruk untuk dipakai. Tetapi permainan mempunyai lebih banyak pengakhiran untuk diterokai, jadi mulakan semula permainan dan buat beberapa keputusan yang berbeza pada masa akan datang. Siapa tahu apa yang akan berlaku.