Panduan Pemula – Wiki Gelap dan Darker, Panduan, Petua, dan Trik yang lebih gelap dan gelap | Pcgamesn

Panduan, petua, dan cara yang lebih gelap dan gelap

Terdapat tiga cara untuk memindahkan rompakan ke inventori anda: seretnya, klik dua kali dengan butang tetikus kiri, atau klik item sekali dengan butang tetikus kanan anda. . Ia mungkin tidak kelihatan sangat penting, tetapi apabila kawanan kematian ditutup di atau ketika musuh berdekatan, masa tambahan dapat menyelamatkan nyawa anda.

.

Sebaik sahaja anda memulakan permainan, anda akan dibentangkan dengan skrin penciptaan watak. Anda mesti membuat watak untuk dapat mengklik butang “Masukkan Lobi”. Pada masa ini, tidak ada had untuk penciptaan watak. Anda juga boleh menyemak panduan rasmi oleh Panduan Ironmace dan Dungeon.

Pada masa ini terdapat 8 kelas unik untuk dipilih. Untuk kelas semak yang lebih mendalam.

Kawalan

Controls.png

Meratakan

Dalam gelap dan lebih gelap, pemain boleh meningkatkan tahap dengan menyelesaikan pelbagai tindakan seperti membunuh musuh, membuka dada, menggunakan kuil, dan bertahan peta. Meratakan sangat penting kerana ia membuka pasaran perdagangan pada tahap 10 dan memberikan akses kepada peta roller tinggi di Tahap 15, di mana rampasan dan musuh lebih mencabar. Di samping itu, meratakan membuka kunci untuk setiap watak pada tahap 5, 10, dan 15, yang meningkatkan kebolehan mereka. Untuk maklumat lebih terperinci, rujuk halaman Point Experience.

Kesihatan berehat dan boleh diperolehi

Dalam gelap dan lebih gelap, pemain boleh berehat secara lalai dengan menekan kekunci “G”, menyebabkan watak mereka duduk di atas tanah. Duduk di sebelah api unggun akan membolehkan pemain menjana semula kesihatan dan mantra mereka. Di samping. Semasa berehat, pemain pulih kesihatan pada kadar 1 hp setiap 2 saat. Walau bagaimanapun, penting untuk diperhatikan bahawa pemain sangat terdedah semasa berehat. Selain itu, kelas bard juga dapat memulihkan kesihatan kepada diri mereka sendiri dan pemain lain menggunakan muzik mereka tanpa berehat.

Set senjata bergerak

Setiap senjata mempunyai set dan julat tersendiri tersendiri. Mengamalkan dan menghafalnya dengan kelebihan anda. Sesetengah senjata mempunyai 2 set langkah serangan unik, satu dengan klik tetikus kiri dan satu lagi dengan klik tetikus kanan.

Pedang bersenjata misalnya mempunyai urutan serangan 3 gerakan. Memegang butang serangan utama akan melalui serangan secara berurutan sehingga terganggu. .

Movesets1.png

Movesets2.png

Movesets3.png

Sistem menyekat/parry

Perisai dan beberapa senjata huru -hara mempunyai kemampuan blok. Walau bagaimanapun, hanya memegang blok tidak sepenuhnya melindungi anda dari serangan frontal seperti dalam permainan lain. .

Anda juga perlu berhati -hati untuk menyembunyikan sepenuhnya bahagian badan anda, kerana walaupun anda berjaya menyekat hit, hitbox senjata dapat melepasi perisai anda dan memukul anda di bahagian badan yang ditemui. Oleh itu, pengurusan jarak sama pentingnya dengan menyekat ke arah yang betul. Dengan ini, perisai yang lebih besar akan menawarkan perlindungan yang lebih tinggi kerana saiz mereka yang lebih besar.

Pada masa ini, satu -satunya senjata yang dapat melaksanakan parry adalah longsword. Sekiranya anda berjaya menyekat serangan dengan longsword, anda boleh dengan cepat menindaklanjuti dengan animasi riposte 2-sting yang lebih tinggi dengan mengklik butang tetikus kanan.

Menyekat dan menara memerlukan banyak amalan untuk menarik secara konsisten, kerana anda perlu membangunkan kesedaran ruang di sekitar perisai/senjata anda serta mengetahui langkah senjata lawan anda.

.

Zon kesan

Sebilangan besar senjata huru -hara beroperasi di sistem zon impak, yang bermaksud memukul musuh dengan hujung senjata akan menangani kerosakan yang paling banyak dan memukul lebih jauh ke atas bilah/Haft akan menangani kurang kerosakan. Bilangan zon impak berbeza antara senjata.

.

Pengubah kerosakan bahagian badan

Setiap serangan, sama ada huru -hara, peluru fizikal yang berkisar atau ejaan sihir akan skala dengan pengubah kerosakan bergantung pada bahagian badan yang terkena.

 • HEAD HITS Deal 150% Kerosakan
 • Torso hits menangani kerosakan 100%
 • Limb hits menangani 50% kerosakan

Sistem ini mempengaruhi watak pemain serta raksasa AI.

Utiliti cepat-slot

Setiap watak mempunyai akses kepada dua set slot cepat utiliti yang boleh diakses dengan kunci “3” dan “4”. Setiap set menempatkan 3 slot cepat. Untuk menatal melalui slot cepat anda, tekan “3” atau “4” beberapa kali sehingga anda mendarat di item yang anda inginkan. Barangan utiliti seperti ramuan dengan jarang jarang akan menduduki slot yang berbeza. Selain itu, setiap item yang terdapat di slot cepat anda akan muncul di tali pinggang anda. Untuk maklumat lanjut mengenai item ini semak bahan habis dan utiliti. Ketahui bahawa ramuan akan bersinar dalam kegelapan semasa dilengkapi di slot cepat anda, yang dapat dengan mudah memberikan kedudukan anda.

Utilitibelts.png

Utiliti.png

Anda boleh memasukkan penjara bawah tanah sebagai kumpulan dengan bilangan maksimum 3 ahli. Apabila perlawanan dijumpai, anda akan dipindahkan ke lobi di mana anda akan menunggu sehingga 3 minit untuk lobi mengisi. Watak kebal terhadap kerosakan pada tahap ini dan dapat memeriksa inventori pemain lain. Adalah penting bahawa anda tidak menggunakan mana -mana cooldowns penting anda di sini kerana mereka tidak menetapkan semula setelah anda ditelefon ke penjara bawah tanah. Selain itu, jangan jatuhkan barang atau gear anda di lobi, kerana pemain lain dapat menjemput mereka dan jika perlawanan bermula dan barang anda masih di tanah, anda akan bertelur di penjara bawah tanah tanpa mereka.

Dungeons biasa menjadi tuan rumah raksasa gred biasa dan elit dengan peluang yang sangat rendah untuk memancarkan mimpi ngeri. Mereka mempunyai kadar drop rendah untuk item epik dan kadar penurunan yang sangat rendah untuk item legenda. Tidak ada peluang untuk barang unik.

Adalah disyorkan untuk membawa beberapa bahan habis atau utiliti untuk membantu anda dalam pengembaraan anda. Pertimbangkan untuk membawa badai 3-stack atau ramuan penyembuhan sekurang-kurangnya.

Sehingga Alpha Playtest 3, kepingan gear kini boleh mempunyai titik atribut asas.

Pertimbangkan untuk membeli peningkatan murah ke gear starter anda dari pedagang untuk meningkatkan pertahanan dan titik atribut anda. Starter Gear adalah peringkat di bawah apa sahaja yang boleh anda beli atau cari di penjara bawah tanah, jadi apa sahaja yang akan menjadi peningkatan.

Senjata yang lebih baik akan membolehkan anda menghantar raksasa dengan lebih cepat, ini meningkatkan kelajuan jelas bermakna anda mengalami kurang risiko mengambil kerosakan dan mempunyai lebih banyak masa untuk merampas.

Bagaimana untuk membangkitkan semula

Untuk membangkitkan sekutu, anda perlu mencari hati jiwa mereka yang terletak di slot perisai dada mereka. Untuk memperoleh hati mereka, anda perlu mengeluarkan sekeping perisai dada mereka. . Setelah mencari mezbah pengorbanan, pegang rakan sepasukan jiwa anda di dalam butang anda dan tekan Butang Interaksi. Ini memulakan tindakan saluran yang akan membangkitkan rakan sepasukan anda apabila bar penuh. Berhati -hati dengan kos membangkitkan rakan sepasukan anda adalah kesihatan dan mereka akan dibangkitkan dengan kesihatan yang minimum melainkan anda mempunyai ulama yang mempunyai perkembangan requiem. Dipukul atau dipindahkan akan membatalkan tindakan ini.

Gulung tinggi

Anda boleh memasukkan penjara bawah tanah sebagai satu kumpulan, dengan jumlah maksimum 3 ahli. Dungu Roller Tinggi mempunyai bayaran kemasukan 50g setiap pemain. Tidak akan ada pemasa makan atau pemasa dalam permainan, walaupun anda masih mempunyai bar kemajuan yang mengisi warna merah seiring dengan waktu berlalu, memberikan anggaran kasar berapa banyak masa yang tersisa. Terdapat kadar penurunan yang lebih baik untuk peralatan berkualiti tinggi. Satu-satunya cara untuk mendapatkan item gred yang unik adalah dari penjara bawah tanah tinggi. Monsters akan muncul di kelas elit dan mimpi buruk.

Jadi kaya atau mati mencuba

Sebaik sahaja anda melarikan diri dengan khazanah anda, anda boleh menuju ke pedagang untuk melihat berapa banyak yang anda perolehi. Anda boleh menjual barang anda kepada peniaga yang betul. Walau bagaimanapun, jika anda tidak bertahan dan ekstrak dari penjara bawah tanah, anda tidak akan menyimpan rampasan anda termasuk perisai, senjata, barang kemas dan utiliti anda. Inventori anda akan ditetapkan semula ke gear starter kelas lalai.

Panduan, petua, dan cara yang lebih gelap dan gelap

.

Diterbitkan: 10 Ogos 2023

Apakah petua pemula terbaik untuk gelap dan lebih gelap? Setelah banyak playtest yang diterima dengan baik, gelap dan gelap ditetapkan untuk menguasai tegar, genre pengekstrakan fantasi tinggi, ia telah merintis sehingga beberapa masalah undang-undang memaksa ia dari stim. Pemaju Ironmace berminat untuk mendapatkan permainan kembali ke tangan pemain, mengejutkan komuniti yang memukau dengan pelepasan akses awal yang tiba -tiba pada 7 Ogos, bersama dengan rakan pengedaran baru.

Gelap dan gelap memberikan pengalaman multiplayer yang lebih perlahan dan mencabar yang banyak telah melekat pada tahap tinggi yang mulia dan menghancurkannya. Walaupun tarikh pelepasan yang gelap dan gelap mungkin kelihatan jauh, sekurang -kurangnya kita mempunyai akses awal untuk bermain. Oleh itu, selain daripada memeriksa sama ada anda mempunyai keperluan sistem yang betul untuk menjalankan permainan multiplayer, apakah perkara terbaik yang boleh dilakukan pemula untuk bermula dalam gelap dan lebih gelap?

Sebaik sahaja anda memilih kelas anda, kami mengesyorkan melompat ke dalam gua goblin solo di barat laut skrin peta permainan untuk memotong gigi anda pada beberapa lelaki hijau kecil – dan pemain ganjil juga. Kawasan ini memberi anda peluang yang baik untuk mengamalkan kebolehan asas untuk asas yang anda pilih, jangan takut untuk masuk ke dalam beberapa scrapes dan merasai pertempuran.

Gua Goblin juga menawarkan kadar drop item yang sama ke penjara bawah tanah biasa, jadi ini adalah peluang yang baik untuk melengkapkan watak anda dengan gear yang baik. Perhatikan bagaimana setiap senjata buaian, apa yang ada di dalam pelupusan anda, dan bagaimana untuk merampas dengan cepat sambil menguruskan masa anda di zon mengecut dengan berkesan. Ingat, melainkan jika anda berjaya mengekstrak menggunakan portal biru, anda tidak akan dapat memperoleh sebarang mata pengalaman.

Crouch melompat dan menguruskan ketinggian anda

. Keupayaan ini membolehkan anda berdiri di atas objek lompat biasa anda tidak dapat dicapai, atau untuk meneroka pelbagai sudut dan celah dari atas untuk pendekatan yang lebih senyap.

Menyalahgunakan Jump Lompatan Crouch dengan musuh yang mudah AI, banyak raksasa tidak akan tahu apa yang perlu dilakukan dengan anda berdiri di atas laras. Ini adalah peluang yang sempurna untuk mengayunkan, menembak, atau sling mantra dengan selesa. Di Pvp, ini bagus untuk mencampurkan kedudukan anda sementara musuh bertujuan untuk noggin anda.

Sentiasa bertujuan untuk kepala

Bercakap tentang noggins, selalu, dan kita selalu bermaksud, bertujuan untuk ketua musuh. Anda boleh menimbulkan hampir dua kali ganda kerosakan bergantung pada senjata yang anda gunakan, dan memandangkan seberapa cepat pertemuan dapat pergi ke selatan, anda akan selalu ingin mengakhiri sesuatu dengan cepat. Kaedah yang bertujuan ini berfungsi untuk kedua -dua musuh PvP dan PVE, jadi terbiasa mensasarkan tinggi dan menguruskan trajektori serangan senjata anda sehingga anda dapat memukul sudut tersebut.

Dengarkan pemain lain

Beri perhatian dengan teliti kepada audio dalam gelap dan lebih gelap kerana anda dapat mendengar perbezaan yang boleh didengar antara jenis perisai, senjata, jejak langkah, dan pemain mantera menggunakan. Mempelajari perbezaan antara setiap jenis bunyi akan menjadi yang paling penting untuk kelangsungan hidup dan persediaan untuk sebarang pertemuan yang masuk.

Telinga yang baik akan membolehkan anda mengenal pasti sama ada rakan sepasukan berdekatan lemah dan bersedia untuk diserang hendap. Anda mungkin perlu berlari ke arah yang berbeza jika anda mendengar orang barbar atau pejuang yang penuh dengan plat penuh ke arah diri anda yang jahat. Memikirkan apa yang jelas datang dengan masa, tetapi sekurang -kurangnya, memberi perhatian kepada jejak langkah dan bunyi pembukaan pintu adalah permulaan yang baik untuk melepaskan permainan strategik. Ambil pendengaran yang dipertingkatkan ranger untuk menguatkan jarak yang anda boleh pilih memberitahu bunyi dari.

Sarung senjata anda bergerak lebih cepat

Statistik kelajuan pergerakan adalah salah satu yang paling penting dalam permainan fantasi, jadi kami tidak dapat menekankan betapa penting. Sama ada anda melarikan diri pertempuran pergi ke anjing, atau mengejar musuh yang lemah untuk rampasan mereka, ingatlah untuk menekan ‘X’ untuk meletakkan senjata anda dan meningkatkan kelajuan anda dengan ketara.

Anda boleh memanfaatkan helah mudah ini untuk menenun dengan cepat beberapa musuh yang lebih mudah dan teruskan gerakan. Jika anda bermain lebih gasar atau serupa, ini adalah yang terbaik untuk menjaga rakan sepasukan anda yang lebih cepat.

Dan itu adalah petua pemula terbaik untuk gelap dan lebih gelap. . Bercakap tentang Steam, kami juga mempunyai panduan jika anda ingin mengetahui sama ada permainan berjalan di dek Steam.

Alex Branagan Alex Branagan mempunyai ulasan, berita, dan panduan panduan dengan NME, The Hard Times, dan Ggrecon dan merupakan pakar dalam semua perkara Honkai Star Rail.

Petua dan trik yang lebih gelap dan gelap

Crypt 1 [n]

Dark and Darker adalah permainan pvpve fantasi pertama yang ditetapkan di penjara bawah tanah yang penuh dengan perangkap dan musuh yang kuat. Anda memuatkan setiap perlawanan di suatu tempat di penjara bawah tanah, dan matlamatnya adalah untuk akhirnya melarikan diri menggunakan portal biru, idealnya dengan banyak rompakan di dalam kantong anda. . Perhatikan perkara ini Petua dan trik yang lebih gelap dan gelap untuk membantu anda muncul menang!

Gelap-dan-darker.jpg

Petua dan Trik Pemula

Ketahui cara mengatasi setiap kumpulan

.

 • Pastikan DodgeRangkabuaian pedang dengan menjauhkan jarak jauh sehingga selepas animasi serangan mereka selesai.
 • Beberapa Pemanah Skeleton Kebakaran dua anak panah berturut -turut – jangan terperangkap.
 • Berhati -hati DodgeMagemantra. Mereka mempunyai mantra pelindung yang mereka dilemparkan secara automatik jika anda terlalu dekat dengan mereka. Mereka juga boleh membuang mantra pelindung pada perusuh lain.
 • Labah -labah sering datang dari spawners, yang kelihatan seperti periuk seramik berbaring di sebelah mereka. Anda perlu memusnahkan periuk Untuk menghentikan lebih banyak labah -labah muncul. Pastikan untuk tujuan memukul mereka – cuba melompat di dada dan berjongkok untuk menyerang mereka dari jarak yang selamat.
 • Tengkorak terbang ‘Mata akan bersinar emas semasa mereka bersiap untuk meraih anda. .
 • Sekiranya anda mendekati a Mummy , Mereka akan melepaskan awan gas berbahaya hijau yang menangani kerosakan dari masa ke masa. Ia tersebar pada akhirnya, tetapi pastikan untuk mengarahkan cleer, terutama ketika ia bergerak jauh sebelum hilang.
 • Perhatikan Wraiths (makhluk hantu terapung) – mereka kuat dan memukul keras. Mereka akan terus aggro kepada pemain terakhir yang memukul mereka, jadi biarkan mereka mengejar pemain musuh di mana mungkin.
 • Begitu juga, Juara (Kerangka dengan topi keledar dan perisai bertanduk) boleh menjadi sukar untuk ditangani sendiri. Cuba layang -layang dengan serangan jarak jauh di mana mungkin.
 • Elitperusuh, yang bermaksud mereka melakukan lebih banyak kerosakan dan lebih sukar untuk dibunuh.
 • Mobs dengan mata hitam adalah perusuh mimpi ngeri, yang lebih kuat daripada elit.

Senjata yang anda gunakan semuanya ada Animasi dan jangkauan serangan yang berbeza. Luangkan sedikit masa untuk membiasakan diri dengan cara senjata yang dilengkapi dan berayun apabila anda menggunakan serangan anda; Senjata tertentu juga mempunyai ayunan alternatif pada klik kanan.

. Ini akan menjadi lebih mudah kerana anda lebih akrab dengan pertempuran, tetapi juga boleh diberi pampasan dengan membawa senjata alternatif di slot senjata kedua anda.

Elakkan api mesra

Sekiranya anda bermain dalam satu pasukan, penting untuk menonton kedudukan anda berbanding dengan ahli parti anda yang lain semasa terlibat dalam pertempuran. Spellcasters dan Rangers khususnya berisiko dengan bolt yang melanda memukul sekutu mereka dan bukannya sasaran. Oleh kerana rakan sepasukan huru -hara anda tidak dapat melihat di belakang mereka, ini adalah tugas anda untuk memastikan anda mengelakkan memukul mereka secara tidak sengaja.

, Elakkan bermain terus di belakang rakan sepasukan anda, dan sebaliknya . Daripada kedua -duanya berjuang di koridor yang lain dan cuba menembak bahu mereka, bergerak kembali atau maju ke bilik .

Catatan: Semasa anda bergerak di sekeliling bilik, cuba elakkan mengaktifkan mana -mana perusuh atau berdiri di atas perangkap! Ini akan menjadi lebih mudah apabila anda menjadi lebih akrab dengan peta.

Anda juga boleh . Sekiranya anda mesti bermain di belakang rakan sepasukan anda, pastikan anda Tinggalkan mereka bilik yang banyak untuk menyokong dan mengelak serangan; Sekiranya mereka bergerak ke belakang, anda juga harus.

Sekiranya anda seorang pemain huru -hara, cuba dan bergerak agak diramalkan jika anda boleh, terutamanya jika seorang ulama bersekutu cuba untuk menggembirakan anda – anda mungkin tidak akan gembira jika mereka menggembirakan musuh anda sebaliknya. Melawan sasaran yang sama dengan pemain huru -hara lain tidak disyorkan, terutama jika anda menggunakan senjata dengan arka yang luas. Sekiranya anda mesti, cuba letakkan diri anda di seberang orang ramai sepanjang masa.

Mantra kilat rantai wizard boleh melompat ke – dan kerosakan – rakan sepasukan anda! Gunakan dengan berhati -hati.

Di atas semua, ketika bermain dengan orang lain, ia membantu berkomunikasi apabila anda memerlukan seseorang untuk bergerak dengan cara tertentu.

Jual rampasan anda

Bila -bila masa anda berjaya mengekstrak, pergi ke pedagang dan bertukar barang atau perhiasan yang tidak berguna untuk emas.

Sekiranya anda mendapati sesuatu yang sangat baik sehingga kelas anda tidak dapat dilengkapkan, anda mungkin ingin berdagang dengan pemain lain, atau – jika anda merasa murah hati – bawa ke dalam pertandingan dan jatuhkannya untuk rakan yang boleh menggunakannya. Anda tidak boleh menukar item di seluruh watak.

Beli barang penyembuhan

Sebaik sahaja anda berjaya mengekstrak dengan jayanya beberapa kali, anda harus menghabiskan beberapa wang anda untuk penyembuhan barang seperti pembalut dan ramuan kesihatan. Mereka agak murah dan sangat membantu untuk memastikan anda tidak ditinggalkan pada kelemahan besar apabila pertengkaran akhir perlawanan berlaku.

Sekiranya anda menjumpai Portal melarikan diri , Pertimbangkan membukanya walaupun anda belum bersedia menggunakannya. Anda kemudian boleh menuju ke bilik sebelah dan melihat apakah anda dapat merampas lagi sebelum pergi – hanya cuba pastikan ia tidak dicuri oleh musuh terlebih dahulu!

Sekiranya bulatan terakhir ditutup dan anda tidak dapat mencari portal keluar, pertimbangkan untuk mengambil a Portal Down . Ini membawa anda lebih jauh ke tingkat dua penjara bawah tanah, yang penuh dengan perusuh yang sangat sukar – peluang anda melarikan diri mungkin tipis, tetapi apabila bulatan ditutup sepenuhnya, anda akan mati, jadi ia bernilai judi. Sekiranya anda mendapati diri anda berada di tingkat dua yang kurang bersedia, sembuh setelah anda memuatkan jika anda boleh, dan cuba bertahan selagi mungkin dengan menggunakan medan peta untuk mengelakkan dan menyekat musuh.

Bertujuan untuk kepala

Memukul musuh adalah baik, memukul mereka di mana ia menyakitkan lebih baik lebih baik. Sebagai peraturan umum, Headshots menangani kerosakan tertinggi kepada lawan anda. Sekiranya anda ingin mengamalkan ini dan melihat perbezaannya, anda boleh menggunakan patung di kawasan menunggu sebelum permainan baru bermula.

Rampasan lebih cepat

Terdapat tiga cara untuk memindahkan rompakan ke inventori anda: seretnya, klik dua kali dengan butang tetikus kiri, atau klik item sekali dengan butang tetikus kanan anda. Lebih baik menggunakan butang tetikus yang betul, kerana ini adalah yang paling sedikit memakan masa. Ia mungkin tidak kelihatan sangat penting, tetapi apabila kawanan kematian ditutup di atau ketika musuh berdekatan, masa tambahan dapat menyelamatkan nyawa anda.

Dark-Darker-Fight.jpg

Petua dan trik pertengahan

Apabila memasuki bilik baru, penting untuk cStrategi dan keadaan anda sebelum membabi buta bergegas masuk. Anda mungkin ingin memastikan anda hanya aggro beberapa perusuh pada satu masa, atau cuba menyelinap melewati beberapa perusuh sepenuhnya.

Walau bagaimanapun, . Mengambil perusuh dengan cepat bermakna anda dapat merampas lebih cepat, dan kurang berkemungkinan ditangkap oleh pemain musuh.

Sekiranya anda telah aggro-ed mobs anda tidak dapat mengendalikan, anda mungkin dapat meninggalkan bilik dan cepat menutup pintu untuk menguncinya.

Sekiranya anda telah melihat pasukan lain, anda tidak semestinya perlu melawan mereka, terutamanya jika mereka tidak perasan anda. !

Sebaliknya, jika anda mempunyai rakan sepasukan yang berdekatan, banyak HP, dan beberapa rampasan yang berguna, pertimbangkan untuk menolak pasukan musuh dengan cepat dan tegas supaya mereka tidak mempunyai masa untuk mempersiapkan anda untuk melibatkan anda.

Amalan berjuang

Walaupun anda mungkin dapat mengelakkan pergaduhan dan cukup bertuah untuk mengekstrak dengan beberapa rampasan, sangat penting .

Kemahiran Pemain adalah faktor penting dalam pergaduhan, jadi jika anda selalu menyelinap rampasan anda, anda lebih cenderung kehilangannya kepada pemain yang menghabiskan masa mereka membuang, walaupun mereka mempunyai gear yang lebih buruk daripada anda.

Sebaik sahaja anda sudah cukup akrab dengan permainan yang anda boleh menangani kebanyakan pertunangan PvE dengan selesa, tahu jalan anda di sekitar kebanyakan bilik, dan boleh menggunakan senjata, mantra, dan kebolehan anda dengan pasti, anda harus mencari memilih untuk mengambil pergaduhan PvP, bukan hanya mengambil pergaduhan PvP yang dipaksa ke atas anda.

Gunakan kegelapan

tidak dapat dilihat kemahiran untuk membantu anda menipu musuh anda, tetapi setiap kelas dapat menggunakan kegelapan penjara bawah tanah. Bersembunyi di sudut atau di tebing, mengeluarkan sebarang obor di kawasan itu, dan tunggu pemain musuh yang tidak curiga berjalan lancar. Pastikan anda Keluarkan sebarang ramuan Dari slot utiliti anda, walaupun, ketika mereka bersinar dalam kegelapan!

Kadang -kadang, kegelapan bukan sekutu anda. . .

Keluarkan perisai untuk kelajuan

Sekiranya anda melihat pemain lain berlari dengan pakaian yang minimum, mereka mungkin memilih strategi tanpa senjata yang mengorbankan perlindungan sebagai pertukaran untuk mobiliti tambahan. .

Cari komposisi pasukan terbaik

Komposisi pasukan gelap dan gelap yang terbaik biasanya termasuk ulama, kerana kelas ini memberikan sokongan terbaik. Untuk baki dua slot, cuba dapatkan DPS yang berkisar, seperti Ranger, dan DPS huru -hara, seperti The Barbarian. Walaupun anda boleh pergi dengan dua melees bukan kelas jarak jauh, bukan idea yang baik untuk memasangkan ulama dengan hanya rangers atau penyihir.