Panduan Pemula – Asas dan Ciri – Anak -anak Panduan Hutan – IGN, Anak -anak Hutan: 5 Petua Terbaik Untuk Pemula.

Anak lelaki dari hutan adalah sekuel yang lama ditunggu-tunggu untuk permainan 2014 yang diiktiraf secara kritikal . Kali ini dalam Survival Horror, anda dihantar untuk menyelamatkan seorang jutawan yang terkandas di sebuah pulau yang sepi, bagaimanapun, helikopter anda akhirnya terhempas dalam perjalanan. Ini meninggalkan anda dan rakan -rakan anda (sehingga tujuh) untuk menanggung sendiri. Nightmare hanya menjadi lebih teruk apabila anda mendapati bahawa anda telah mengalami kemalangan di hutan yang didiami oleh gerombolan kanibal yang menakutkan kerana mereka lapar. Jadi, jika kali pertama anda menyelam masuk Hutan dengan sekuel ini, berikut adalah petua yang perlu anda ketahui sebelum masuk.

Panduan Pemula – Asas dan Ciri

SONS OF THE FOREST adalah permainan seram survival yang merupakan sekuel hutan. Ia terletak di pulau terpencil, yang anda terbang dengan harapan dapat mencari jutawan yang hilang tetapi tidak lama lagi kemalangan di dunia terbuka yang luas yang dihuni oleh kanibal. .

Ada banyak untuk meneroka, item utama untuk dicari, dan banyak bahaya di sepanjang jalan. Dengan itu, panduan pemula kami direka untuk memberitahu anda semua yang anda perlu tahu untuk menjadi pakar survival .

!

 • Memulakan lokasi
 • Pek kecemasan
 • Resipi kerajinan
 • Cara Menggunakan Sahabat AI
 • Apa maksud ikon pada HUD
  • Kerajinan cepat
  • Struktur pra-dibina

  Memulakan lokasi

  Terdapat beberapa tempat yang berbeza, anda boleh memulakan perjalanan hidup anda di anak -anak hutan, dan jika anda tidak suka di mana anda bermula, anda boleh memulakan semula permainan! Untuk permulaan yang terbaik, kami akan mengesyorkan memulakan larian di mana anda merosakkan tanah di hutan. Betul -betul di tengah -tengah tindakan dan terletak di sebelah beberapa titik kepentingan dan gua bawah tanah yang paling penting untuk barang -barang utama.

  Buka Pek Kecemasan Anda

  . Tekan i Dan buka tikar kerajinan, kemudian hover ke atas pek kecemasan dan dapatkan tangan anda di peralatan permulaan anda.

  Di dalamnya anda akan dapati:

  • Pelacak GPStekan m untuk menarik ini
  • Pemetik apiKetik l untuk membangkitkan ini

  . Cukup tekan m untuk membuka ini dan melihat titik menarik di sekitar kedudukan permulaan anda. Anda boleh memulakan permainan di lokasi permulaan yang berbeza, tetapi barangan, sumber, dan peralatan akan berada di gua bawah tanah yang sama atau tempat menarik.

  mengetuk saya, Pergi ke ransel anda dan anda boleh memilih dan memilih apa yang perlu diakses cepat. Tahan i .

  Mengikuti kemas kini, kini anda boleh memberikan hotkeys untuk alat dan sumber penting anda. halaman untuk maklumat mengenai cara melakukan ini.

  Resipi kerajinan

  Di atas tikar kerajinan anda, anda dapat melihat semua peralatan, barang, dan sumber anda. Anda boleh membuat resipi di sini termasuk senjata seperti busur, kelab, dan tombak.

  Cog di sebelah kanan kawasan kerajinan akan menunjukkan tanda seru merah apabila anda mempunyai resipi baru yang anda boleh buat dari sumber yang anda kumpulkan. Ia juga mudah untuk melihat apa yang anda tidak dapat menggabungkan, kerana sebaik sahaja anda menambah item ke kawasan kerajinan, apa -apa yang tidak serasi akan menjadi kelabu.

  Perlu membuat pelbagai item? Tiada masalah! Anda tidak perlu membuatnya satu demi satu. Buang pelbagai sumber, dan anda boleh terus mengklik pada cog untuk membuat resipi tersebut.

  Mengumpul sumber

  Sotfbeginnersguide.png

  Dari saat anda bangun, di mana sahaja anda mendarat, anda akan menemui beberapa beg pakaian yang boleh anda buka. Permainan ini menjelaskan bahawa mengumpul sumber dengan segera adalah kunci, dan sesiapa yang telah memainkan hutan akan tahu bahawa semakin banyak yang anda dapat, semakin baik tempat perlindungan, penerokaan, dan pertempuran anda boleh menjadi.

  Semasa anda mula mengambil barang -barang awal ini, anda akan membuka kunci resipi kerajinan. Apa -apa arah yang anda memutuskan untuk berangkat, ambil semua yang anda dapati sepanjang jalan sehingga anda tidak dapat membawa lagi – ini akan menjadi penting untuk membina pangkalan/tempat perlindungan pertama anda sebagai malam pertama yang semakin dekat.

  Ingin memulakan permulaan dan mengetahui sumber apa yang harus diperhatikan? .

  Anda juga harus melihat bagaimana untuk menduplikasi item dan sumber permainan awal untuk memanfaatkan kotak dan sumber di sekeliling anda ketika anda mula -mula memulakan.

  Sebaik sahaja anda mula membuat pangkalan anda, anda akan ingin membuat banyak rak penyimpanan untuk batu, balak, tulang, dan banyak lagi. .

  Gunakan sahabat AI anda

  . Ini adalah , Siapa AI yang boleh anda merekrut sebagai teman anda. Sebagai bantuan bonus, gunakan Kelvin, dan serahkan tugasnya dengan buku nota kecil. Anda boleh memintanya untuk mengumpulkan sumber dan membawa mereka kepada anda, ikuti anda dengan mereka, dan juga membuat api.

  Bina penyimpanan di pangkalan anda terlebih dahulu, kemudian biarkan Kelvin mengumpul batu, tongkat, dan balak dan dapatkan storan anda diisi dalam masa yang singkat. Kelvin juga boleh membantu menyelesaikan struktur.

  . ? Anda boleh menghantarnya untuk mengumpul ikan untuk anda. Berdiri dengan simpanan? Pilihan untuk mengumpul balak, batu, atau sumber penting lain dan menjatuhkannya ke dalam storan yang tersedia. Senang terus berinteraksi dengan Kelvin semasa anda meneroka, untuk melihat apa lagi yang boleh anda minta dia lakukan. Pastikan anda mengawasi dia kerana dia boleh diserang, dan dibunuh jika anda tidak berhati -hati.

  Memahami HUD

  Di sudut kanan bawah skrin anda, anda akan melihat peta mini dan ikon status padat yang memberitahu anda apabila anda perlu berehat, makan atau minum. Perhatikan ini sepanjang permainan anda untuk mengelakkan dibunuh, ketahui bila anda perlu kembali (atau mencari) tempat perlindungan dan rehat.

  • Bar merah di sebelah kiri peta mini menunjukkan kesihatan anda
  • Bar biru di sebelah kanan peta mini mewakili daya hidup anda
  • Ikon bulan menunjukkan tahap tenaga anda

  . Jadi jika anda sejuk, atau anda tidak beristirahat, bar Vitality akan dihadkan. Kekuatan anda juga boleh ditingkatkan dengan melaksanakan pelbagai tugas. Apabila kekuatan anda meningkat, begitu juga kesihatan anda.

  Lihat halaman kami mengenai cara mendapatkan air, jadi anda boleh membuat kehausan anda dipadamkan dari perjalanan.

  Di seberang peta, terdapat pelbagai item yang menunggu untuk ditemui. Perkara yang baik tentang anak -anak hutan adalah bahawa anda bermula dengan pelacak GPS, yang dilengkapi dengan beberapa bidang utama yang sudah ditonjolkan. Buka pelacak GPS dengan menekan m, untuk melihat peta. Kemudian tekan butang tetikus tengah untuk mengezum masuk dan keluar dan lihat titik minat ini.

  • Titik Pulsing Hijau menunjukkan titik minat
  • Ikon putih menunjukkan kepada anda di mana gua -gua itu
  • Ikon Ungu adalah tempat anda dapat mencari pelacak GPS dan item utama dari ahli pasukan

  Lawati semua perkara ini dan anda akan dilengkapi dengan baik dalam masa yang singkat. Kami akan mengesyorkan bermula dengan titik -titik minat yang menarik dan ikon ungu sebelum anda melangkah masuk ke dalam gua. Gua -gua ini boleh panjang dan penuh dengan mutan dan kanibal – anda ingin memastikan anda dilengkapi dengan betul sebelum anda menyelamnya.

  Jika anda tertanya-tanya apa yang anda dapati di tempat-tempat ini, lihat bahagian panduan cara kami di mana terdapat halaman di rebreather, pencetak 3D, bagaimana untuk mendapatkan sekop, dan banyak lagi.

  Pemulaguidesotf.png

  Membuka Buku Panduan (dengan menekan b) membolehkan anda membuat struktur dan menunjukkan dua kaedah kerajinan. Tekan x .

  .

  Kerajinan cepat

  Gunakan kaedah ini apabila anda perlu dengan cepat menubuhkan tarp sebagai tempat perlindungan, atau membuat api untuk memanggang beberapa daging. .

  . Anda kemudian akan melihat sedikit garis besar di mana tongkat akan diletakkan untuk api, dan anda hanya akan mengambilnya dan membuangnya ke tanah. Anda boleh menambah tongkat ke api, tetapi berhati -hati di mana anda meletakkannya sebagai api boleh tersebar dalam permainan ini.

  Kaedah ini juga yang perlu anda gunakan untuk membina percuma. Anda boleh melengkapkan log, sebagai contoh, kemudian letakkan di atas tanah untuk mula membina asas untuk pangkalan anda. . Menjadikannya pagar yang berduri dengan hanya memotong di bahagian atas kayu balak. . Ada banyak yang dapat dimainkan dalam mod kerajinan ini, untuk mendapatkan pangkalan anda dengan tepat bagaimana anda menginginkannya.

  Sotfbeginnersfeatures.png

  Untuk beberapa struktur, seperti lantai, anda memerlukan separuh balak atau lebih kecil. . .

  Sekiranya anda tidak menyukai apa yang telah anda buat atau anda telah membuat kesilapan, tekan C hanya untuk membongkar ciptaan anda.

  Struktur pra-dibina

  Pemulaguidesotf (3) .png

  Sekiranya anda telah memainkan hutan, atau anda bukan peminat bangunan percuma, anda boleh menukar mod kerajinan ke struktur pra-bina. Ini termasuk perlindungan, kebakaran, perangkap, dan penyimpanan. Apabila anda berada dalam mod ini, cari tempat yang anda ingin meletakkan struktur anda, dan garis besarnya akan muncul. Anda kemudian akan mempunyai bilangan sumber yang diperlukan yang dipaparkan di sebelah kiri HUD. Ingatlah untuk menggunakan teman AI anda di sini untuk membantu anda mengumpulkan barang dengan cepat.

  Memasak

  BeginnersGuidesotf (5) .png

  ! . Mempunyai daging yang busuk dan ingin menyingkirkannya? Buka tikar kerajinan anda dan klik kanan untuk menggugurkan barang-barang ini.

  Sedikit tip: biarkan daging anda memasak sehingga kelihatan gelap, kemudian makannya. Daging mentah tidak akan menjadi kelaparan seperti daging yang dimasak sepenuhnya.

  Apabila kanibal mula muncul dan mengikuti anda, anda juga mahu melupuskannya ke atas api. Ini akan memberi anda tulang yang akan membolehkan anda membuat perisai tulang, antara lain.

  Gunakan makanan untuk mendapatkan semula kesihatan

  Anda akan menemui meds di sepanjang jalan, tetapi anda akan mahu menjadi konservatif dengan mereka. Sebaliknya, luangkan masa untuk menambah kesihatan anda dengan makanan. . Selain itu, lebih mudah untuk mendapatkan perisai dalam permainan ini, terutamanya dari mutan yang dapat berkulit untuk perisai yang menyeramkan.

  Berurusan dengan kanibal dan mutan

  Sotfbeginnersfeatures (3) copy.png

  Anda akan menemui banyak kanibal dan mutan di gua bawah tanah, tetapi akhirnya, kanibal akan mula datang dan mencari anda dan muncul dari bawah. Sekitar hari 4 markah, anda boleh mengharapkan lebih banyak kanibal untuk mula mengejar anda melalui hutan.

  Ambil beberapa hari pertama sebagai hari penerokaan, dan luangkan masa untuk membina pangkalan anda. Semasa hari awal atau dua, kanibal akan cenderung anda meninggalkan anda sendiri, dan hanya menonton anda. Jangan terlibat dengan mereka pada ketika ini, untuk menghalang mereka daripada menyerang lebih lama.

  Sebagai minggu pertama semakin hampir, ia akan menjadi penting untuk memulakan pertahanan dan meletakkan perangkap. . Pada ketika ini, anda akan mahukan alat pembaikan, dan rak penyimpanan anda penuh untuk memastikan pangkalan anda dalam keadaan baik.

  Anak -anak Hutan: 5 Petua Terbaik Untuk Pemula

  Anak lelaki dari hutan adalah sekuel yang lama ditunggu-tunggu untuk permainan 2014 yang diiktiraf secara kritikal Hutan. Kali ini dalam Survival Horror, anda dihantar untuk menyelamatkan seorang jutawan yang terkandas di sebuah pulau yang sepi, bagaimanapun, helikopter anda akhirnya terhempas dalam perjalanan. Ini meninggalkan anda dan rakan -rakan anda (sehingga tujuh) untuk menanggung sendiri. Nightmare hanya menjadi lebih teruk apabila anda mendapati bahawa anda telah mengalami kemalangan di hutan yang didiami oleh gerombolan kanibal yang menakutkan kerana mereka lapar. Jadi, jika kali pertama anda menyelam masuk Hutan dengan sekuel ini, berikut adalah petua yang perlu anda ketahui sebelum masuk.

  5. Sumber, sumber, dan lebih banyak sumber

  Petua

  Salah satu petua terpenting untuk memulakan Anak lelaki hutan adalah untuk membangkitkan seberapa banyak yang anda boleh awal. Sebaik sahaja anda merosakkan tanah, anda akan mempunyai sedikit sumber, menjadikan anda tidak berdaya. Akibatnya, anda akan mahu menjelajahi persekitaran anda untuk apa sahaja yang anda boleh mendapatkan tangan anda secepat mungkin. Terdapat banyak sumber, dari tumbuh -tumbuhan, kayu, dan batu, di sekitar titik permulaan anda untuk memulakan anda. Dengan itu, anda tidak perlu melakukan perjalanan jauh untuk memperolehnya. Jadi jangan bersiar -siar dengan segera, sebaliknya, mula mengumpul seberapa banyak yang anda boleh di kawasan sekitar anda.

  Pada asasnya, lebih banyak sumber yang dapat anda kumpulkan pada awal, semakin sedikit masa yang anda harus habiskan untuk mencari mereka kemudian ketika anda membuat kerajinan. Dalam , Malam pertama sering kali paling menakutkan. Akibatnya, membuat alat asas anda dan berpotensi membina api adalah penting. Secara keseluruhan, ini adalah salah satu petua yang paling penting dalam memulakan permainan dan membuat malam pertama anda di hutan yang menghantui ini, yang paling ditanggung.

  4. Tempat perlindungan adalah penting

  Petua

  Sebaik sahaja anda telah mengumpulkan sumber yang cukup, dan tahu di mana untuk mendapatkan lebih banyak, anda akan mahu memberi tumpuan kepada membina beberapa tempat perlindungan. . Tentunya sekali yang berlaku, anda akan berebut untuk membuat perlindungan. Oleh itu, bersiaplah dan menghalangnya daripada berlaku secepat mungkin; walaupun tidak dapat dielakkan bahawa anda akan menjumpai mereka.

  Tempat perlindungan kecil yang lusuh akan cukup untuk beberapa malam pertama, tetapi anda akan dengan cepat mahu bekerja untuk menjadikan diri anda sebagai asas yang betul. Cadangan terbaik kami untuk lokasi asas anda adalah tempat yang hangat (jauh dari biome salji) dan dengan beberapa sudut pandang. Dengan itu, lokasi berhampiran pantai sangat sesuai. Anda dekat dan dilindungi oleh tepi air, dan anda boleh mengawasi persekitaran anda untuk mengetahui bila bahaya ditutup.

  3. Menjadi konservatif

  Petua

  Pemaju telah menyatakan bahawa terdapat lebih banyak senjata di Anak lelaki hutan daripada yang terdahulu. Walaupun itu bermakna anda boleh lebih mudah mendapati diri anda pistol atau senapang patah, yang tidak boleh dikatakan untuk peluru. Sebenarnya, peluru sangat sukar dan sukar untuk datang. Akibatnya, anda akan mahu konservatif dengan senjata anda dan simpan peluru yang anda miliki untuk mereka ketika anda memerlukannya. Dengan kata lain, apabila anda tidak boleh membuatnya hidup jika tidak. Walau bagaimanapun, ada kalanya anda boleh mendapatkan tanpa menggunakan senjata.

  Contohnya, busur dan anak panah akan menjadi alternatif terbaik anda untuk senjata. Itulah sebabnya kami mencadangkan membuat satu secepat mungkin, jadi anda boleh menggunakannya untuk mengambil gelombang kecil musuh. Selain itu, ini adalah pilihan terbaik anda untuk digunakan semasa memburu hidupan liar. Semasa berurusan dengan kanibal, gunakan kapak atau kelab buatan tangan anda jika boleh. Sekiranya terdapat hanya pasangan, anda boleh melekatkan mereka untuk mendapatkan hits tanpa mengambil banyak kerosakan. Ini adalah salah satu petua yang penting untuk umur panjang kelangsungan hidup anda. Kerana tanpa peluru dalam permainan lewat, anda boleh teruskan dan menganggap diri anda sebagai kanibal makan malam seterusnya.

  2. Peta persekitaran anda

  Ini akan menjadi menyeramkan, tetapi anda hampir selalu ditonton oleh kanibal di Anak lelaki hutan. Anda mungkin tidak melihatnya, tetapi mereka pasti melihat anda. Sebab besar untuk ini ialah mereka tahu persekitaran jauh lebih baik daripada anda. Akibatnya, itu adalah untuk kepentingan terbaik anda untuk memetakan persekitaran dengan sebaik mungkin. Ketahui laluan perjalanan Cannibals dan sediakan penanda untuk membantu membimbing anda kembali ke pangkalan anda. Perkara terakhir yang anda mahukan adalah tanpa tujuan mengembara melalui hutan dan tidak dapat mencari jalan pulang sebelum waktu malam. Dalam hal ini, anda mungkin juga teruskan dan mulailah bumbu.

  Mengetahui bidang apa yang harus dielakkan adalah salah satu petua terbaik untuk memetakan persekitaran anda. Kawasan -kawasan tertentu di hutan jauh lebih padat penduduk dengan kanibal daripada yang lain; Ini disebabkan oleh hakikat bahawa anda mungkin lebih dekat ke rumah mereka daripada yang anda fikirkan. Oleh itu, ingatlah ini, kerana jika anda perlu menyerang satu, anda tidak tahu berapa banyak orang lain yang berdekatan. Kemudian, sebelum anda mengetahuinya, anda sedang berkerumun.

  1. Jangan mengabaikan Kelvin

  Daripada semua petua dalam hal ini Anak -anak hutan . Ini adalah NPC yang selamat dari kemalangan helikopter dengan anda. Pada dasarnya, harus pilihan untuk mengambil Kelvin atau meninggalkannya untuk menanggung sendiri. Walaupun yang terakhir mungkin kelihatan seperti pilihan terbaik untuk anda, tidak. Walaupun Kelvin boleh menjadi kerja tambahan kerana anda perlu menyembuhkan dan memberi makan kepadanya, dia sangat bermanfaat untuk kelangsungan hidup jangka panjang anda.

  Paling penting, Kelvin dapat membantu anda menangkis kanibal. Selain itu, dia dapat membantu anda membina, mengumpul bahan, dan yang paling penting, membantu anda merasa kurang kesepian. Kerana perkara terburuk semua sedang terjebak semuanya sendiri; Ini adalah mimpi ngeri.

  Pada nota ini, semakin lama anda bertahan dan selanjutnya anda meneroka, semakin besar kemungkinan anda dapat melihat NPC lain permainan. Salah satu petua terbaik yang dapat kami berikan kepada anda adalah untuk menjaga anda ketika anda pertama kali bertemu. Tidak semua NPC ini akan menjadi kawan baik; Sebenarnya, ada yang sebaliknya.