Panduan Panduan & Pengalaman Meningkatkan Gelap dan Gelap, 5 Petua Untuk Menaikkan Cepat Dalam Gelap dan Lebih Gelap – Dot Esports

5 petua untuk meratakan dengan cepat dalam gelap dan lebih gelap

Satu -satunya kelemahan untuk membuka pelbagai portal adalah jika anda mati sebelum memasuki satu dan melarikan diri, jadi pastikan anda membersihkan semua persekitaran anda sebelum mencuba kaedah meratakan ini.

Panduan Panduan & Pengalaman Meningkatkan Gelap dan Gelap

Dalam gelap dan lebih gelap, pemain boleh meningkatkan tahap dengan menyelesaikan pelbagai tindakan seperti membunuh musuh, membuka dada, mengalahkan pemain lain, menggunakan kuil, dan bertahan peta. Meratakan sangat penting kerana ia membuka pasaran perdagangan pada tahap 5 dan memberikan akses kepada peta roller tinggi di Tahap 15, di mana rampasan dan musuh lebih mencabar. Di samping itu, meratakan membuka kunci untuk setiap watak pada tahap 5, 10, dan 15, yang meningkatkan kebolehan mereka.

Titik pengalaman diperolehi dalam pelbagai aktiviti di penjara bawah tanah. Sekiranya anda berjaya melarikan diri dari penjara bawah tanah, anda akan menerima jumlah penuh mata pengalaman yang diperoleh semasa serbuan. Sekiranya anda tidak dapat melarikan diri, anda akan mendapat peratusan mata yang anda dapatkan semasa serbuan itu.

 • Membunuh musuh pemain
 • Pembukaan rak buku akan memberikan 3 pengalaman
 • Portal pembukaan akan memberikan 20 pengalaman
 • Menggunakan kuil akan memberikan 3 pengalaman
 • Membunuh bos akan memberikan 50 pengalaman

Tahap pengalaman akan meningkat apabila anda mendapat mata pengalaman. Setiap 5 tahap anda akan mendapat slot perkhemahan baru (tahap 5,10 dan 15) untuk kelas anda.

Beli emas gelap dan gelap

 • Emas gelap dan gelap murah. Kupon off 6%: z123. Harga murah, penghantaran cepat, keselamatan dijamin.

Panduan & Petua

 • FFXIV yang mengetuai penjaga
 • Kad Ramalan MageBlood Apothecary
 • Diablo 4 Debu Merah
 • Shipwreck Reef Poe
 • Legendary Leanings – Lost Ark
 • Diablo 4 Hope’s Light
 • Ketiadaan rahmat dan empati poe
 • Soul Thief Poe
 • Kepintaran Poe
 • FIFA 23 Stutter Feint
 • Poe Proklamasi yang dicemarkan
 • Poe Foil Verdant Item Uniques
 • Sarang Terbaik – Tabut Hilang

5 petua untuk meratakan dengan cepat dalam gelap dan lebih gelap

Gelap dan lebih gelap Telah melonjak populariti baru.

Campuran Melarikan diri dari Tarkov dan Dungeons & Dragons adalah apa yang banyak diterangkan . Dan keterangan unik ini sudah pasti menjadi sebahagian daripada mengapa permainan telah melihat kejayaan besar itu, dengan demo terbaru dengan purata hampir 100,000 pemain serentak.

Tetapi pengalaman PVEVP Dungeon Crawler ini mempunyai keluk pembelajaran yang cukup curam dan boleh menjadi sangat menakutkan bagi pemain baru, menjadikan gear memperoleh dan meratakan keutamaan bagi mereka yang pertama kali melangkah masuk Gelap dan lebih gelap.

Oleh itu, jika anda berjuang untuk mendapatkan pijakan di penjara bawah tanah menghukum dari Gelap dan lebih gelap, Berikut adalah beberapa petua untuk meratakan dengan cepat.

Petua untuk meningkatkan tahap dengan cepat Gelap dan lebih gelap

Sebelum kita menyelam ke tip kami untuk meratakan dengan cepat, penting untuk mengetahui dengan tepat apa tindakan ganjaran pengalaman dalam Gelap dan lebih gelap. Jadi inilah segala yang kita tahu memberikan XP setakat ini:

 • Membuka dada
 • Membunuh raksasa pve
 • Membunuh pemain lain
 • Mengaktifkan portal biru atau merah
 • Memasuki portal merah dan pergi lebih jauh ke penjara bawah tanah

Ia juga penting untuk diperhatikan bahawa XP kini tidak dikongsi di kalangan ahli parti, yang bermaksud jika anda duduk dan membiarkan rakan -rakan anda melakukan semua pembunuhan dan penjarahan, anda tidak akan mendapat sebanyak XP seperti mereka.

Sekarang kita tahu segala -galanya yang akan memberi ganjaran XP, berikut adalah lima petua untuk meratakan dengan cepat Gelap dan lebih gelap

Main solo

Memainkan permainan tanpa ahli pihak lain boleh membuat permainan lebih sukar tetapi akan memberi ganjaran kepada anda dengan setiap titik pengalaman yang mungkin dari raksasa dan dada yang anda hadapi.

Apabila bermula, kami akan mengesyorkan melekat pada istana yang dilupakan, tetapi jika anda mencari cabaran sebenar, gua -gua goblin memegang beberapa pengalaman yang paling tidak mementingkan Gelap dan lebih gelap Pada masa ini tawaran.

Buka seberapa banyak portal yang mungkin

Sekiranya anda berasa selamat dan melihat pelbagai portal biru atau merah di sekeliling anda, buka semuanya sebelum memasuki satu dan melarikan diri di penjara bawah tanah. Pada masa ini, kami tidak mempunyai nombor khusus untuk keuntungan pengalaman, tetapi mengaktifkan portal warna mana -mana akan memberi ganjaran kepada anda dengan beberapa bonus XP.

Satu -satunya kelemahan untuk membuka pelbagai portal adalah jika anda mati sebelum memasuki satu dan melarikan diri, jadi pastikan anda membersihkan semua persekitaran anda sebelum mencuba kaedah meratakan ini.

Dapatkan hit terakhir pada raksasa

Mendapatkan pembunuhan atau “hit terakhir” di pve monster adalah satu -satunya cara untuk mendapatkan mata pengalaman dari mereka. Malangnya, ini bermakna anda tidak akan mendapat XP hanya untuk merosakkan raksasa, jadi jika anda bersama satu atau dua ahli parti, cuba yang terbaik untuk terakhir memukul mana -mana musuh PVE anda bertemu jika anda ingin tahap cepat.

Masukkan portal merah

Memasuki portal merah dan menyelidiki lebih jauh ke penjara bawah tanah akan memberi ganjaran kepada anda dengan sejumlah besar mata pengalaman dan boleh menjadi cara yang hebat untuk meningkatkan tahap dengan cepat. Kerana kesukaran yang melampau dari lantai terakhir penjara bawah.

Sekiranya anda bersama pesta yang baik, anda juga boleh menanam lebih banyak XP dari raksasa di peringkat penjara bawah tanah daripada yang sebelumnya, jadi dapatkan Killin ‘.

Melarikan diri di penjara bawah tanah melalui portal biru

Selain memasuki portal merah dan melengkapkan lantai penjara bawah tanah -yang mungkin bukan pilihan jika anda baru dalam permainan dan cuba meningkatkan tahap dengan cepat -cara terbaik untuk memperoleh mata pengalaman adalah dengan melarikan diri melalui portal biru.

Pada masa ini tidak jelas sama ada jumlah rampasan yang anda miliki pada anda mempengaruhi jumlah XP yang anda peroleh, tetapi tanpa mengira, melarikan diri dari penjara bawah tanah melalui portal biru akan memberi ganjaran kepada anda dengan sebahagian besar pengalaman pengalaman dan merupakan kaedah meratakan yang lebih baik untuk lebih baru untuk lebih baru pemain daripada mengambil portal merah.

Penulis bebas untuk dot eSports. Pemain Valorant Abadi yang dibasuh dan Aficionado One-Tap. Mahu menjadi streamer sekali, dan sekarang dia menulis tentang mereka.

Bagaimana untuk meningkatkan dengan cepat dalam gelap dan lebih gelap

Gelap dan gelap menjatuhkan pemain ke dalam penjara yang menyeramkan dan membuatkan mereka mengumpulkan sebanyak mungkin dan kemudian melarikan diri melalui portal sebelum masa habis. Ini unik mengambil permainan survival termasuk banyak penyesuaian watak dengan meratakan. Sekiranya anda ingin memudahkan untuk melarikan diri dari penjara bawah tanah dengan kehidupan anda, lihat panduan ini untuk meratakan dengan cepat.

Meratakan dalam gelap dan gelap dijelaskan

Meratakan dalam gelap dan lebih gelap tidak berfungsi seperti yang anda harapkan. Buka kunci permainan lain, statistik anda tidak akan meningkat. Sebaliknya, anda ingin meningkatkan tahap untuk mendapatkan slot perkampungan:

 • Tahap 1: 1
 • Tahap 5: 2
 • Tahap 10: 3
 • Tahap 15: 4

Buat masa ini, itu sahaja yang anda keluar dari meratakan. Sekurang -kurangnya buat masa ini.

Adakah gelap dan gelap datang ke PS5, PS4? | Beban

Apakah tab Latihan Kelas?

Pemain telah menyedari bahawa terdapat tab latihan kelas dalam gelap dan gelap yang tidak tersedia pada masa ini. Tetapi ini mungkin di mana pemain akan meningkatkan statistik pada masa akan datang.

Inilah yang harus diingat:

Sekiranya anda seorang Barbarian, anda akan mahu meningkatkan kerosakan mentah atau tangki anda. Wizards harus membina kelajuan cast ejaan mereka atau kerosakan ejaan. Dan penyangak harus meletakkan tahap ke dalam ketangkasan atau kekuatan mereka. Pilihan adalah milik anda. Contohnya, penyangak dengan ketangkasan lebih tertumpu pada rompakan dan melarikan diri sementara kekuatan akan membuat anda mempunyai keupayaan menikam yang lebih kuat.

Cara Meningkatkan Gelap dan Lebih Gelap

Sekiranya anda ingin meningkatkan tahap gelap dan gelap, anda perlu mendapat exp. Anda boleh mendapat exp dalam beberapa cara. Berikut adalah cara untuk mendapatkan beberapa exp sebelum anda berlari ke portal dengan rampasan anda:

 • Bunuh musuh NPC atau pemain lain
 • Buka dada
 • Tinggalkan penjara bawah tanah dengan rampasan
 • Aktifkan portal
 • Pergi lebih jauh ke penjara bawah tanah

Sekiranya anda ingin mendapatkan exp dengan cepat, ada beberapa perkara yang harus diingat. Portal biru lebih bernilai, seperti portal merah lebih jauh ke penjara bawah tanah. Dapatkan lebih banyak lagi dengan mengalahkan bos berhampiran Portal Merah. Ingatlah: Jangan mati!