Panduan Meta Warzone: Loadout CX-9 Terbaik untuk Musim 5 Reloaded, Loadout CX-9 Terbaik di Warzone | Pcgamesn

The Komando foregrip Mengurangkan kelajuan pergerakan CX-9, bagaimanapun, kebaikan lampiran jauh melebihi keburukan. CX-9 adalah senjata yang tepat tanpa sebarang lampiran, dan undergarrel ini mengambil sesuatu ke tahap yang lain dengan meningkatkan penstabilan mundur dan mensasarkan kestabilan.

Panduan Meta Warzone: Loadout CX-9 Terbaik untuk Musim 5 Diluat semula

Warzone Season 5 Reloaded akhirnya dijalankan. Kemas kini ini membawa beberapa penambahan dan perubahan baru kepada permainan. Bersama dengan dua senjata unik, pengendali, dan mod permainan baru, ia juga membawa perubahan kepada statistik senjata semasa. Ini telah mengakibatkan pergeseran meta senjata.

Kemas kini terkini membangkitkan CX-9 dan nerfed beberapa SMG yang popular. Oleh itu, senjata telah tumbuh terkenal dan kini dianggap sebagai salah satu senjata mesin sub terbaik dalam permainan.

Persediaan Kelas CX-9 Terbaik di Warzone Musim 5

CX-9 pada asalnya dikenali sebagai Skorpion Evo. Ia diperkenalkan kepada siri ini dengan Call of Duty: Black Ops II. Sejak itu, senjata itu hanya dipaparkan dalam Modern Warfare (2019) dan Warzone.

Walau bagaimanapun, senjata itu tidak tersedia semasa dilancarkan di MW 2019 dan WZ. Ia datang ke gelaran bekas pada akhir 2020, di mana ia eksklusif untuk ‘mod survival’. Ia kemudian ditambah ke mod berbilang pemain pada bulan Ogos 2021.

Walaupun senjata itu tetap agak rendah dalam kadar pick, kemas kini musim 5 yang baru -baru ini disediakan sebagai penggemar yang menyaksikan kadar memilih tiba -tiba melompat sehingga 1.2% (seperti statistik WZ). Ini menjadikan CX-9 di antara sepuluh teratas yang paling banyak dipilih SMG dalam permainan.

SMG memaparkan kadar kebakaran sebanyak 1034 rpm, yang menjadikannya salah satu senjata menembak terpantas dalam permainan. Ditambah dengan penggemar baru -baru ini, ia benar -benar menghancurkan musuh dalam julat yang lebih dekat.

Inilah beban CX-9 terbaik untuk menguasai dalam pertunangan rapat:

Loadout yang dicadangkan pertama:

Loadout yang dicadangkan kedua:

Pemain tidak boleh salah dengan salah satu pilihan. Loadout pertama lebih sesuai untuk bergegas musuh di ruang yang ketat dan tertutup. Yang kedua adalah berdaya maju untuk peta seperti Pulau Rebirth, di mana tindakan hanya sekitar sudut dan bentrokan sering berlaku di jarak dekat.

Apa yang diterima oleh Buffs CX-9?

Berdasarkan nota patch kemas kini baru -baru ini, ia menerima peningkatan berikut:

  • Multiplier Kerosakan Headshot meningkat kepada 1.5 dari 1.45
  • Multiplier kerosakan leher meningkat kepada 1.2 dari 1.01
  • Sprint ke kelajuan api meningkat sebanyak 5%

Ini menjadikan SMG berdaya maju untuk tindakan pantas di Pulau Rebirth. Digabungkan dengan itu, peningkatan pengganda kerosakan membolehkan pemain dengan cepat menurunkan musuh dengan menembak di atas dada.

Warzone Season 5, yang dipanggil ‘Last Stand’ adalah kemas kini musim terakhir untuk permainan. Musim bermula pada 24 Ogos dan akan berakhir pada 16 November, dengan pelancaran Warzone 2.0. Berikutan kesimpulannya, permainan ini akan menerima kemas kini dan DLC. Walau bagaimanapun, tiada lulus pertempuran atau kandungan musim akan ditambah.

Loadout Cx-9 terbaik di Warzone

CX9 dengan lima lampiran yang dipaparkan dalam menu Pratonton Senjata Call of Duty Warzone

Mencari beban CX-9 terbaik di Warzone? CX-9 adalah senjata terbaru untuk menyertai Warzone Season 4, memperkenalkan SMG baru untuk permainan Battle Royale. Senjata ini telah berada dalam fail permainan selama lebih dari lima bulan sekarang, dan ia juga dapat digunakan sementara dalam mod multiplayer untuk masa yang singkat kerana pepijat. Akibatnya, sesetengah pemain telah melaporkan bahawa mereka sudah mempunyai senjata tanpa perlu menyelesaikan cabaran yang diperlukan.

Hanya satu minggu selepas melancarkan senjata secara rasmi, Devs telah menggulung pengganda kepala dari 1.4 hingga 1.45, dan kerosakan pertengahan antara 20 hingga 21. CX-9 sudah berdaya maju sebagai senjata sokongan sniper, tetapi kini jauh lebih baik sebagai SMG mandiri.

Anda mesti menyelesaikan cabaran berikut untuk membuka kunci CX-9: Dapatkan dua longshot membunuh menggunakan SMG dalam lima perlawanan yang berbeza. Ingat, ini adalah senjata peperangan moden, yang bermaksud anda tidak akan dapat menyelesaikan cabaran dalam Perang Dingin Ops Hitam. Anda boleh menyelesaikan tugas ini dalam mod Multiplayer Warzone atau Modern Warfare – kami mengesyorkan menggunakan Loadout Milano terbaik untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan.

Loadout Warzone CX-9 Terbaik

Loadout Warzone CX-9 Terbaik adalah:

Sama ada anda membina CX-9 sebagai sokongan sniper atau senjata mandiri, lampiran pertama yang anda perlukan untuk melengkapkan adalah Penindas monolitik. Muncung ini memberi kesan negatif terhadap pergerakan senjata, tetapi ini hampir tidak melambatkan kelajuan penglihatan tujuan. Penindas monolitik meningkatkan penindasan bunyi dan kerosakan SMG, menjadikannya lebih baik pada jarak jauh.

The Komando foregrip Mengurangkan kelajuan pergerakan CX-9, bagaimanapun, kebaikan lampiran jauh melebihi keburukan. CX-9 adalah senjata yang tepat tanpa sebarang lampiran, dan undergarrel ini mengambil sesuatu ke tahap yang lain dengan meningkatkan penstabilan mundur dan mensasarkan kestabilan.

Kawasan utama SMG ini sangat memerlukan peningkatan dalam adalah mags – majalah stok kecil, menghalang anda daripada menjaringkan lebih dari dua maut per klip. Pilih 50 gendang pusingan lampiran untuk menambah lebih banyak peluru, walaupun ini melambatkan tujuan senjata ke penglihatan dan kelajuan pergerakan. Untuk memuji majalah yang lebih besar, melengkapkan Sleight of Hand Perkembakan untuk meningkatkan kelajuan tambah nilai anda.

Kami telah meniup ke mobiliti CX-9 dengan semua lampiran ini, jadi kami dapat mengatasi masalah dengan melengkapkan CX-FR. Lampiran stok secara drastik meningkatkan pergerakan senjata dan tujuan kelajuan penglihatan, membawa nilai -nilai kembali selaras dengan statistik stok. Ini datang dengan kos kestabilan yang bertujuan senjata dan kawalan mundur, tetapi sukar untuk merasakan ini dalam tindakan.

Dan itu sahaja yang anda perlukan untuk membina beban CX-9 terbaik. . Dengan senjata ini, anda boleh terus tangkas di medan perang sementara juga mempunyai senjata api untuk menangani musuh di jarak. Pintu Merah Warzone akan berubah sekali lagi di Warzone Season 5 – Baca panduan kami untuk mengetahui di mana mereka mungkin berakhir.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Disediakan oleh Activision Model senjata untuk CX-9 dalam peperangan moden.

Selepas berbulan-bulan spekulasi dan kebocoran, pistol submachine CX-9 akhirnya masuk ke Call of Duty: Peperangan Moden. Sudah tentu, ini juga bermakna ia memasuki Kolam Senjata Warzone, yang menarik sebahagian besar publisiti dari peminat. Namun, pemain boleh membuka kunci CX-9 dalam peperangan moden dan menggunakannya dalam multiplayer.

Seperti mana-mana senjata multiplayer, beban juga mengiringi CX-9. Walau bagaimanapun, kerana ia begitu baru, pemain tidak pasti apa lampiran yang mereka perlukan untuk meletakkannya ketika mereka menaikkannya. Dengan mengandaikan bahawa pemain boleh melewati pepijat yang tidak membenarkan meratakan SMG, sudah ada set lampiran yang disyorkan untuk pistol terbaru peperangan moden.

Beban CX-9 terbaik dalam peperangan moden

Bagi pemain yang tertanya-tanya jika beban Warzone mereka untuk CX-9 akan dipindahkan ke multiplayer standard, jawapannya tidak. .

Dengan multiplayer peperangan moden, perkara yang sama boleh dikatakan tetapi pada skala yang jauh lebih kecil. Ini bermakna lebih banyak lampiran tradisional mesti dilengkapi pada beban SMG, yang dapat dilihat oleh peminat di bawah:

  • Barrel: CX-38S
  • Laser: laser TAC
  • Stok: CX-FA
  • Amunisi: 30 pusingan mags
  • Perk: tangan tangan

Atribut terbesar CX-9 adalah kadar kebakaran yang tinggi. Ia mempunyai keupayaan untuk menghancurkan lawan dalam pertempuran dekat. Untuk melengkapkan ini, beban yang disyorkan menggunakan lampiran mobiliti. Ini bermula dengan stok TAC Laser dan CX-FA. Iklan dan kelajuan pergerakan, bersama-sama dengan lebih banyak kestabilan, diberikan kepada CX-9 sebagai hasil dari kedua-dua lampiran ini.

Juga membantu dengan pergerakan adalah keranjang tangan. Pemain boleh memuat semula lebih cepat dengannya dilengkapi dan kembali ke tindakan lebih cepat. 30 pusingan pusingan juga membantu dengan ini, kerana pemain boleh mengambil lebih dari satu musuh pada satu masa.

Akhir. Range Kerosakan, Halaju Bullet dan Ketepatan semuanya digemari dengan laras ini. Akhirnya, pemain disimpan dari radar terima kasih kepada penindas terbina dalam. Beban CX-9 ini akan dapat menguasai mana-mana musuh dalam peperangan moden selagi mereka berada dalam jarak dekat.