Panduan meratakan: Cara terpantas untuk mendapatkan XP dan Level Up | Diablo Immortal | Game8, Diablo Tahap Tahap Abadi – Lima Petua Terbaik Untuk Level Lebih Cepat | Ginx Esports TV

Diablo Tahap Tahap Abadi – Lima Petua Terbaik ke tahap lebih cepat

Kadar Spawn Pack Elite dan Unik kelihatan lebih tinggi daripada biasa di sini juga, memberikan anda pengalaman yang baik dari globes pengalaman dan peluang pada titisan yang jarang dan legenda pada masa yang sama.

Panduan meratakan: Cara terpantas untuk mendapatkan XP dan Tahap

Dapatkan banyak mata pengalaman dan tahap cepat di Diablo Immortal dengan melengkapkan penjara bawah tanah, berjalan melalui Pass Battle, menyelesaikan aktiviti dan pencarian, dan mengisi Bestiary anda. Baca terus untuk mempelajari cara terpantas untuk meningkatkan tahap dengan cepat dan tempat pertanian XP terbaik untuk setiap zon!

Panduan tahap
Apakah topi tahap maksimum? Panduan meratakan: Cara terpantas untuk meningkatkan tahap

Senarai kandungan

  • Cara terpantas untuk meningkatkan tahap
  • Tempat dan laluan pertanian XP terbaik
  • Panduan Berkaitan Diablo Immortal

Tahap pas pertempuran anda

Menggulingkan Dungeons dan Rift Elder

Bounties Lengkap

Isi Bestiary

Memburu musuh elit

Dapatkan mata pengalaman bonus dari kolam refleksi

Anda mungkin menghadapi pelbagai halangan semasa bermain Diablo Immortal yang akan melambatkan kemajuan anda dan menghalang anda daripada meneruskan cerita utama sehingga anda mencapai tahap tertentu. Ikuti petua ini untuk membantu anda menolak ke hadapan dan naik pantas supaya anda dapat kembali dalam tindakan dengan cepat!

Tahap pas pertempuran anda

Diablo Immortal - Battle Pass

Cara terpantas untuk mendapatkan XP dan tahap di Diablo Immortal adalah untuk meningkatkan tahap anda Pass Battle dengan membersihkan aktiviti dan pencarian untuk titik pertempuran. Meningkat Pas Battle Anda Memberi sebahagian besar XP dan ganjaran XP menjadi lebih besar setiap kali tahap watak anda naik.

Ia juga disyorkan agar anda mendapat kedudukan 10 lulus pertempuran secepat yang anda dapat untuk membuka kunci senjata legenda percuma untuk watak anda, yang akan menjadikan penjara bawah tanah pengisaran sedikit lebih mudah.

Mengambil kira tip pertama kami, anda boleh membunuh dua burung dengan satu batu dengan melengkapkan penjara bawah tanah dan rift yang lebih tua dan memperoleh mata pertempuran ketika mereka muncul di bawah senarai Aktiviti Harian. Perhatikan aktiviti yang diketengahkan, kerana ini akan memberi anda mata pertempuran berganda.

Menggulingkan Dungeons dan Rift Elder

Diablo Immortal - Mad King

Dungeons juga merupakan salah satu cara terbaik untuk meningkatkan tahap Diablo abadi. Anda akan menyelesaikannya sebagai sebahagian daripada kisah utama, tetapi anda akan mahu mengulanginya berulang -ulang dari tab Aktiviti di ke ladang XP dan tetapkan gear. Terdapat satu penjara bawah tanah untuk kebanyakan zon utama (dan dua di Bilefen).

Penjara bawah tanah Purata masa untuk disiapkan Purata exp
3:20 134,280
Menara Terlupa 3:40 167,728
Makam Fahir 4:15 166,161
Kuil Namari 3:45 144,983
Kikuras Rapids 4:20 131,006
Akhir kemusnahan 4:30
Gua gema 4:50 165,128
Pit of Maduish 4:50 132,946

Data untuk masa rata -rata untuk menyelesaikan dan pengalaman pengalaman dikumpulkan melalui pelbagai larian dalam parti 4 di Hell II Kesukaran, dengan semua pemain di antara tahap Paragon 70 dan 85. .

Semasa pertanian semata -mata untuk mata pengalaman, Dungeon yang paling berkesan adalah seperti berikut:

  1. Menara Terlupa
  2. Pelanggaran Mad King
  3. Makam Fahir

Contoh EXP yang diperoleh pada tahap 45

Elder Rift Pelanggaran Mad King
81,234 100,683

Kedua -duanya telah siap dalam mod solo. Mungkin terdapat beberapa variasi kerana bonus coretan membunuh.

Walaupun masa untuk melengkapkan pelanggaran Elder Rift dan Mad King adalah kira -kira sama, anda dapat melihat bahawa penjara bawah tanah memberikan lebih banyak pengalaman pengalaman.

Rentetan bersama membunuh bonus pembunuhan beramai -ramai

Salah satu hujung utama ialah semakin besar kombo coretan kill anda, semakin banyak pengalaman pengalaman yang akan anda dapatkan, jadi untuk membersihkan kumpulan musuh dengan cepat. Daripada mengambil musuh yang lebih lemah pada satu demi satu, .

Sekiranya anda berjaya membunuh 100 raksasa dalam masa yang singkat, anda boleh mendapatkan bonus pembunuhan beramai -ramai, yang akan mendapat bonus XP anda.

Bounties Lengkap

Diablo Immortal - Bounty Board

Bounties boleh dilaksanakan di papan di halaman istana Westmarch Sehingga 8 sehari. Sekiranya anda gagal melengkapkan karunia selama 1 hari, mereka boleh membawa ke hari -hari berikutnya dengan had penuh sebanyak 24 bounties. Walau bagaimanapun, ini adalah had maksimum jadi pastikan untuk membuat nikmat anda sebelum tiga hari telah berlalu untuk mengelakkan EXP yang tidak dijawab!

Isi Bestiary

Diablo Immortal - Kemasukan Bestiary

Anda boleh mendapatkan jumlah mata pengalaman yang baik dengan membuka halaman raksasa di Bestiary. Sekiranya anda mengalahkan raksasa di lapangan (tidak termasuk keretakan), anda boleh mengisi satu entri untuk setiap 10 intipati besar yang kadang -kadang jatuh dari raksasa yang dikalahkan, dan setiap entri anda menyelesaikan jaring anda banyak pengalaman pengalaman serta peluang yang lebih tinggi Dapatkan gear legenda.

Anda hanya boleh membawa 10 intipati mounstrous pada satu masa, jadi pastikan untuk kembali ke mana -mana Horadric Altars dan masukkan mereka untuk membuka kunci halaman lain di Bestiary.

Memburu musuh elit

Blue Glowing Monsters.png

Monsters yang anda enounter di Overworld dan di penjara bawah tanah kadang -kadang mempunyai nama berwarna yang berbeza dan bersinar aura . Ini adalah Musuh elit dan lebih kuat daripada rakan -rakan biasa mereka, tetapi mereka memberikan lebih banyak mata pengalaman! Pastikan untuk mengambil Pengalaman bola kejatuhan itu setelah mengalahkan mereka.

Musuh -musuh ini juga mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk menjatuhkan gear legenda, jadi perhatikan minimap anda dan bawa mereka dengan cepat!

Dapatkan mata pengalaman bonus dari kolam refleksi

Kolam refleksi

Kadang -kadang, anda mungkin melihat kolam ini muncul secara rawak di peta. Ini Kolam refleksi pemberian rangsangan exp sementara yang boleh membuat proses untuk melengkapkan bounties dan mengisi Bestiary sedikit lebih bermanfaat. Anda akan tahu ia mempunyai kesan apabila watak anda mempunyai ikon Exp Gold di atas kepala mereka. Untuk memanfaatkannya, pastikan anda membunuh sebanyak mungkin raksasa setelah mengaktifkannya. Seperti yang anda tidak dapat mengawal apabila kolam refleksi muncul, rawat ini sebagai bonus yang bagus dan bukannya kaedah yang boleh dipercayai untuk ladang XP.

Tempat dan laluan pertanian XP terbaik

Sekiranya anda tahu tempat yang betul, pertanian di dunia untuk XP boleh menjadi berkesan seperti penjara bawah tanah (terutamanya dalam parti 4). Kawasan -kawasan tertentu di Overworld Spawn Ton of Monsters, menjadikan mereka lokasi utama ke Poin Pengalaman Pertanian. Musuh -musuh respawitely (tidak seperti penjara bawah tanah), dan cenderung berbuat demikian pada kadar yang lebih tinggi di tempat ini. .

Ingatlah bahawa lokasi yang lebih popular adalah, lebih banyak pemain yang anda akan bersaing, jadi cuba pertanian XP pada waktu puncak untuk pelayan anda .

Gunung Zavain

Kuburan Zakarum

Gunung Zavain - Tempat Pertanian Kuburan Zakarum

Tanah perkuburan itu Selatan titik jalan perkuburan Zakarum adalah tempat yang sangat baik untuk pertanian XP. Anda boleh berpegang pada laluan angka-8 jika anda hanya mahu membunuh mudah membunuh, atau anda boleh keluar ke kedua-dua kawasan ke timur (naik langkah ke utara angka-8 dan mati-mati di bahagian Kanan) Sekiranya anda ingin memasukkan semak pada larian tersembunyi ke rutin pertanian anda.

Laluan ini mempunyai banyak raksasa elit biru (dan kadang-kadang kuning), dan kuil-kuil yang dapat memberi anda kelajuan dan kuasa lain untuk membakar barang-barang dan membuat pengisar turun lancar.

Moon Clan Encampment

Laluan Pertanian Gunung Zavain

Musuh cenderung bertelur dalam pek padat di . Kawasan ini juga agak sempit, menjadikannya lebih mudah untuk mengumpulkan musuh dan menghapuskannya dengan lebih cekap.

Dua kuil (termasuk rangsangan XP) mempunyai peluang untuk memajukan laluan ini, jadi pastikan untuk mengerjakannya ke dalam rutin pertanian XP anda.

Dalam kemas kini baru-baru ini, kekerapan spawns musuh dikurangkan dengan ketara di kawasan ini, menjadikannya pilihan yang kurang berdaya maju daripada sebelumnya.

!

Alam Damnation

Dataran siksaan

Plains of Siksaan Laluan

Dataran siksaan, , mudah .

Tempat ini sesuai untuk pertanian XP kerana banyak sebab: raksasa bertelur lebih cepat daripada yang boleh dibunuh, kadar spawns raksasa elit sangat tinggi, kawasan ini mempunyai beberapa spawns kuil, dan Laluan ini boleh diselaraskan dengan mudah untuk menampung selang yang lebih kecil jika diperlukan. Tambahan pula, anda sepatutnya mendapat Kolam refleksi Untuk menanam setiap pusingan di sudut kiri bawah laluan ini.

Seperti kebanyakan tempat pertanian yang lain, dataran siksaan yang terbaik dilakukan dalam parti 4 pemain, kerana laluan ini meliputi kawasan yang besar. Dalam kes ini, ikuti garis merah jambu seperti yang ditunjukkan pada peta di atas. Dalam pesta dengan pemain yang lebih sedikit , Pertimbangkan untuk memberi tumpuan kepada bahagian bawah gelung, Membuat bulatan di sekitar timbunan tulang.

Damnasi - Citadel tempat pertanian Waypoint yang terkutuk

Kawasan barat adil selatan benteng titik jalan yang terkutuk dipenuhi dengan raksasa pakai buang dan mungkin tempat paling padat di alam penghinaan. .

Memandangkan laluan ini meliputi kawasan yang agak luas, sebaiknya lakukan ini dengan pasukan jika anda berharap dapat menyatukan bersama Bonus Pembunuhan. .

Perpustakaan Zoltun Kulle

Alcove tersembunyi

Perpustakaan Laluan Pertanian Zoltun Kulle

Bilik ini mungkin Salah satu tempat yang paling berkesan untuk pertanian XP. Musuh sentiasa respawn di sini, jadi mengelilingi bilik lagi dan lagi akan memberikan mata pengalaman yang tidak berkesudahan.

Untuk mempercepatkan perjanjian itu, terdapat sarang tersembunyi di sebelah timur bilik, serta dua mata yang mungkin untuk Halaman yang hilang untuk mengaktifkan acara Zon Tersembunyi Kulle. Anda boleh menanam XP di sini sambil menunggu sama ada Golem Hydra atau Golem Sandstone untuk bertelur (yang akan memberikan lebih banyak XP dan debu terpesona).

Dalam kemas kini baru-baru ini, kekerapan spawns musuh dikurangkan dengan ketara di kawasan ini, menjadikannya pilihan yang kurang berdaya maju daripada sebelumnya.

Laut Shassar

Laluan Pertanian Laut Shassar

Terdapat dua tempat berhampiran yang boleh membuat lokasi pertanian yang baik – kawasan bulat di sebelah utara titik jalan oasis, dan air pancut air naik tangga dan ke arah barat laut.

Kawasan utara titik jalan oasis adalah tempat yang baik kerana kecil dan boleh menanam kuil dan beberapa dada harta. Dengan pesta, mudah untuk mengawal kawasan tersebut dan teruskan coretan membunuh anda.

The Air pancut air berhampiran titik jalan oasis adalah satu lagi lokasi yang sangat baik untuk pertanian XP. Bonus Pembunuhan, Terutama dalam pesta dengan pemain lain. Terdapat juga sarang tersembunyi di tangga yang menuju ke air pancut, serta beberapa dada yang dapat bertelur dengan emas atau barang.

Bilefen

CrimsonBlade Haven

Bilefen Crimsonblade Haven

Terletak di kapal lanun lama, terdapat tempat yang bagus dan selesa di Bilefen yang dipanggil CrimsonBlade Haven . Terdapat empat pek pek, dengan pemasa respawn sekitar 8-10 saat setiap satu – sesuai untuk pertanian parti juga. Titik jualan sebenar di sini adalah betapa kecilnya kawasan itu

Kadar Spawn Pack Elite dan Unik kelihatan lebih tinggi daripada biasa di sini juga, memberikan anda pengalaman yang baik dari globes pengalaman dan peluang pada titisan yang jarang dan legenda pada masa yang sama.

Ashwold Cemetery

Rehat tuan -tuan

Lords Rest Farming Route

Sekiranya anda pernah berakhir di hujung utara peta di Rest Lords untuk karunia harian anda, anda mungkin akan melihat jumlah labah -labah yang lucah di kawasan ini.Terdapat banyak spawn elit ungu, dan juga peluang untuk menanam duskbringer, jadi patut keluar dari jalan anda jika anda memerlukan lebih banyak debu yang terpesona.

Kawasan lain di Ashwold Cemetery dipenuhi dengan musuh yang mempunyai perisai atau serangan yang dapat mengganggu kemahiran anda, membuat Lords berehat di kawasan yang paling lancar ke ladang XP di zon ini.

Panduan Berkaitan Diablo Immortal

Diablo Immortal - Petua dan Trik

Petua pemula

Panduan Peningkatan Watak

Diablo Tahap Tahap Abadi – Lima Petua Terbaik ke tahap lebih cepat

Ashleigh Klein

Panduan EA FC24

Blitz melalui Panduan Leveling Immortal Diablo menggunakan lima petua ini untuk mendapatkan XP lebih cepat, lebih cepat dan menjadi watak yang paling berkuasa di Sanctuary.

Diablo Tahap Tahap Abadi - Lima Petua Terbaik ke tahap lebih cepat

Perkembangan tahap watak telah menjadi komponen penting dalam kebanyakan RPG dan MMO, dan ia tidak berbeza dengan Diablo Immortal. Sebagai cara bagi pemain untuk membuka kunci gear dan senjata yang lebih baik untuk membantu menurunkan musuh dan bos yang lebih kuat, perkembangan tahap telah menjadi kunci kepada kejayaan siri Fantasy Tindakan ini. Blizzard menyegarkan konsep ini dengan menambahkan ciri -ciri baru dan struktur freemium untuk menjadikan meratakan lebih pelbagai.

Diablo Immortal – Petua Terbaik Untuk Tahap Lebih Cepat

Untuk membantu anda maju melalui permainan dengan cekap, kami telah menggariskan lima cara terpantas untuk membantu anda meningkatkan dan mendapatkan XP lebih cepat di Diablo Immortal.

Kemajuan melalui mod kempen

Apabila bermula di Diablo Immortal, mod kisahnya adalah salah satu cara awal anda boleh mula memperoleh XP, terima kasih kepada beberapa musuh dan bos yang anda akan menghadapi drop xp itu. Memandangkan setiap rantau mempunyai bos berpangkat tinggi yang akan menjatuhkan ganjaran XP, anda boleh mendapatkan lebih banyak XP dengan menyelesaikan pelbagai aktiviti dan cabaran di setiap rantau.

Oleh itu, sebelum terus maju melalui kempen, dinasihatkan untuk menyelesaikan aktiviti dan cabaran zon, kerana ini akan membantu menarafkan codex anda dan memberi anda lebih banyak ganjaran XP dan mata pertempuran. Codex dibahagikan kepada tiga kategori: Pencapaian, Penaklukan, dan Batte Pass, yang mana yang terakhir akan dibincangkan kemudian.

Dengan memukul tahap baru dan membuka kunci zon baru, aktiviti baru akan tersedia untuk anda selesaikan. Ini akan memberi anda akses kepada lebih banyak ganjaran yang dapat anda jejak melalui peta dalam permainan.

Lengkapkan semua Bounties Harian

Salah satu cara terbaik pemain dapat meningkatkan tahap dengan cepat, terutama ketika bermain bersendirian, adalah dengan menerima nikmat. Seperti yang anda hanya boleh mengambil empat hadiah pada satu masa, kami menasihatkan melengkapkan semua lapan bounties. Walaupun ini memerlukan banyak masa, ganjaran XP sangat bermanfaat.

Diablo Panduan Tahap Panduan Tahap Daily Bounties Codex XP

Walaupun kelemahan ini adalah bahawa anda mungkin berjuang melawan bounties dengan pemain lain, ini masih merupakan cara terbaik untuk mendapatkan sejumlah besar XP dalam permainan. Bounties harus menjadi sebahagian daripada Perjalanan Kemajuan Pemain tanpa mengira kelemahan mereka, begitu juga melabur masa ke dalamnya.

Menggunakan rantaian pembunuhan untuk bonus XP

Bonus XP adalah satu lagi cara terbaik untuk meningkatkan perkembangan tahap anda dengan melakukan serangan rantai terhadap raksasa. Dengan mengumpulkan atau mempunyai beberapa raksasa mengejar selepas anda menggunakan serangan huru-hara atau AOE anda, pengganda dalam permainan meningkat dengan setiap serangan.

Terus melaksanakan kebolehan AOE ini untuk memaksimumkan pengganda anda akan mendapat bonus pembunuhan beramai -ramai, memberikan bonus XP anda. Ini boleh digunakan dengan baik dalam rift yang lebih tua kerana anda boleh memukul dua digit dan tiga kali ganda untuk meningkatkan bonus pembunuhan beramai -ramai yang akan anda peroleh.

Jalankan Elder Rifts untuk Pengalaman Globes

Bercakap tentang pelepasan yang lebih tua, ini boleh menjadi sangat menggembirakan, sama ada menyelesaikannya dengan anggota klan atau dengan pemain rawak. Objektif utama ketika melengkapkan Rift Elder adalah untuk mengalahkan pelbagai gerombolan raksasa dalam masa yang terhad sebelum bos mini muncul. Walau bagaimanapun, sedang mencari ikon tengkorak biru di peta mini dapat membantu anda mendapatkan lebih banyak XP semasa larian ini.

Diablo Immortal Guide Level Progression Rifts Experience Pve Globes Blue Skull Icon

Mencari ikon ini menandakan raksasa yang diserlahkan dengan warna biru yang menggugurkan pengalaman globes, yang memberikan rangsangan ke bar xp anda. Walau bagaimanapun, dalam pergeseran yang lebih tua, ia menjadikan menyelesaikan objektif lebih cepat. Di samping.

Mengisar melalui peringkat lulus pertempuran

Blizzard Menawarkan Pemain Percuma Battle Pass untuk Diablo Immortal, yang merupakan cara terbaik untuk menuntut XP, tetapi anda boleh mengoptimumkan berapa banyak XP yang anda perolehi dengan menunggu sehingga anda sampai di Level Gate. Di samping itu, menyelesaikan pelbagai aktiviti Battle Pass boleh mendapat ganjaran mata pertempuran; Ini akan membantu menarafkan lulus pertempuran anda kerana ganjaran diperkuat dengan pangkat anda.

Tunggu sehingga anda sampai di pintu gerbang sebelum menuntut mata; Ganjaran berikutnya akan membantu anda maju melalui pas pertempuran untuk mencapai tahap yang lebih tinggi. Pencarian Battle Pass boleh menawarkan ganjaran XP yang baik; Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan melakukan rift, bounties, dan penjara yang lebih tua seperti makam Fahir untuk memaksimumkan ganjaran XP anda.

Kami ingin mengucapkan terima kasih. Sila pertimbangkan untuk melanggan saluran mereka untuk lebih banyak kandungan.

Untuk lebih berita pada permainan dan ikonik Arpg francais, lihat bahagian kami yang didedikasikan untuk Diablo 3, Diablo abadi, Diablo 4. Dapatkan yang terbaru Panduan & Tutorial untuk kegemaran anda Diablo Tajuk di bawah.

Gambar yang diketengahkan oleh Blizzard Entertainment.

.

Untuk lebih berita pada permainan dan ikonik Arpg francais, lihat bahagian kami yang didedikasikan untuk Diablo 3, Diablo abadi, dan Diablo 4. Panduan & Tutorial untuk kegemaran anda Diablo Tajuk di bawah.

Ashleigh Klein

Ditulis oleh Ashleigh Klein

Ashleigh adalah bekas ciri -ciri pelatih di Glamor Afrika Selatan dan sebelum ini bekerja sebagai wartawan multimedia di IOL News dan hujung minggu Argus sebelum menghidupkan cintanya untuk permainan video.

Dia kini bekerja sepenuh masa dengan Ginx dan sering dijumpai meneroka dunia Exiles Conan, Elder Scrolls Online, dan Elden Ring ketika cuba mencapai Infinite Rank di Marvel Snap. Walaupun dia tidak begitu hebat di pertanian di Stardew Valley (dia cuba), Ashleigh lebih daripada membuatnya dengan menjadi jurulatih Blastoise yang baik di Pokemon Go.

Sekiranya anda berjaya menangkap abu di antara bermain permainan dan menonton pertunjukan Marvel atau Star Wars, anda boleh mengemukakan sebarang petua dan cara latihan kepadanya melalui e-mel atau di media sosial.