Panduan Membina Tentara Salib – Diablo Immortal – Icy Veins, Diablo Immortal: Best Builds for All Watak dalam Musim 17 – Dexerto

Diablo Immortal: Terbaik Membina Untuk Semua Kelas Karakter dalam Musim 17

Anda harus memilih Tentara Salib mengutuk PvP membina apabila matlamat anda adalah untuk menghadapi pemain lain dalam aspek (beberapa) pemain-versus-pemain dari Diablo Immortal. Kes yang paling biasa adalah medan pertempuran, yang terdapat dalam tingkap dua jam setiap hari, dan serbuan peti besi, yang dapat menjatuhkan anda terhadap pemain lain di atas kandungan pve (remeh). .

Tentara Salib Membina Panduan di Diablo Immortal

Dalam Diablo Immortal, kelas pilihan anda mempunyai keupayaan untuk menyesuaikan kemahiran, gear, dan permata mereka untuk menangani apa sahaja kandungan yang anda ingin ambil. Di sini, anda akan mendapat gambaran ringkas mengenai pelbagai binaan untuk kelas Tentara Salib untuk membantu anda dalam kandungan solo atau kumpulan.

Jadual kandungan halaman ini

  • 1. Diablo Tentara Salib Immortal Dibina
  • 2. Pembangun Lamar Tentara Salib
  • 3. Lukisan Tentara Salib dan Perladangan Solo/Bounties Bina
  • 4. Cabutan Tentara Salib dan Dungeon/Kumpulan Bangunan Suku
  • 5.
  • 6. Conjuration Tentara Salib Membina Raid Cahaya
  • 7. Tentara Salib mengutuk PvP Build
  • 8. Kesimpulan

Diablo Tentara Salib Immortal Dibina

Kelas Tentara Salib menawarkan pelbagai bangunan yang berdaya maju, tetapi kuasa masing -masing adalah relatif terhadap tugas yang anda ingin selesaikan. Panduan berikut akan membantu anda menentukan binaan yang harus anda pilih untuk matlamat dalam permainan khusus anda.

Pembangun Lamar Tentara Salib

Anda harus berpegang pada binaan ini untuk tempoh proses meratakan anda – semasa anda menyelesaikan pencarian utama dan mengisar rintangan pengalaman kecil yang membuka kunci bab seterusnya. Beberapa sisihan dari binaan ini dibenarkan semasa anda bereksperimen dengan kemahiran yang anda buka kunci, tetapi pilihan yang dibuat dalam panduan ini dimaksudkan untuk memaksimumkan kelajuan, kecekapan, dan kuasa keseluruhan anda dan akan membawa anda ke tahap maksimum dengan mudah.

Lukisan Tentara Salib dan Perladangan Solo/Bounties Bina

Anda harus memilih cabutan tentera salib dan pertanian solo/bounties yang dibina apabila matlamat anda adalah untuk mendapatkan tugas harian anda sendiri – seperti tugas -tugas kecil dari papan kurnia, kontrak bayangan, aktiviti harian pencarian, atau intipati raksasa Pengisaran untuk Bestiary Page Turn-in. Apabila ragu -ragu, anda boleh lalai untuk membina ini dan mengharapkan prestasi yang cukup baik daripada watak anda. Ia direka untuk memenuhi kebanyakan kandungan PVE yang dilakukan oleh seorang Tentara Salib Soloing, yang membolehkan anda menginjak musuh -musuh anda pada kadar yang tidak henti -henti – menggabungkan kelajuan membunuh dengan keberkesanan pergerakan.

Walaupun binaan tidak sepenuhnya bergantung pada kuasa legenda tertentu, barang -barang tertentu akan sangat membantu prestasinya berbanding orang lain. Membina manfaat secara besar -besaran dari legenda yang mengubah kemahiran yang merosakkan menjadi “auras” di sekitar tentera salib, yang membolehkan anda memberi tumpuan sepenuhnya pada bergerak di sekitar medan perang.

Anda harus memilih cabutan Tentara Salib dan Dungeon Quarter Build apabila matlamat anda adalah untuk mengisar salah satu daripada pelbagai penjara dalam permainan dengan kumpulan. Perhatikan bahawa pengelompokan untuk penjara bawah tanah tidak perlu pada kesukaran permainan biasa (berkenaan dengan tahap anda), tetapi akan menjadi wajib apabila anda menghadapi kesukaran – mendorong anda untuk akhirnya mencuba binaan ini. Binaan ini direka untuk menangani sebahagian besar kandungan PVE yang dilakukan oleh tentera salib dalam kumpulan, yang membolehkan anda mengekalkan keupayaan menyerang yang besar sambil sangat menggembirakan rakan sepasukan anda.

Binaan ini bergantung pada beberapa kuasa legenda kerana kesan yang paling menguntungkan di pelupusan Tentara Salib adalah sama ada watak khusus atau kedudukan yang bergantung kepada cukup berkesan dalam keadaan lalai mereka. Kesalahan yang bijak, anda akan memberi tumpuan kepada mengunci seluruh kumpulan musuh dengan Ikon Lukis dan SukuLukis dan suku dan Ikon perisai berputarPerisai berputar, sambil memberi kuasa kepada sekutu anda Banner Kudus dan Konjurasi ikon cahaya .

Tentara Salib Spinning Shield Challenge Rift Build

. .

Mengimbangi dengan berhati -hati antara survivabiliti, kecekapan sasaran tunggal dan kerosakan kerosakan besar -besaran, binaan ini dimaksudkan untuk menyokong tentera salib dalam kesulitan penskalaan cabaran percubaan rift. Ia memberi tumpuan kepada penggunaan jarak jauh Ikon perisai berputarPerisai berputar , Ikon penyucianPenyucian, dan Ikon Pedang Jatuh Ikon Lukis dan SukuMenarik dan suku untuk mobiliti dan dps tambahan bergerak.

Conjuration Tentara Salib Membina Raid Cahaya

Anda harus memilih konjurasi tentera salib yang dibina apabila matlamat anda adalah untuk menakluki kandungan yang mengikat anda terhadap pertemuan tunggal, keras, keras, dan tinggi. . Sebagai penjumlahan, konjurasi tentera salib raid cahaya membina mengkhususkan diri dalam takedown bos untuk kandungan seperti Helliquary, Kon -kesengsaraan, dan jalan darah.

Binaan itu mengalihkan tumpuannya dari peningkatan utiliti biasa pertanian membina. Sebaliknya, ia mengumpulkan semua potensi sasaran tunggal yang boleh dilakukan oleh Tentara Salib, mengubah walaupun pelindung pelindung seperti penyambungan cahaya menjadi kerosakan mentah, dan menyusun penggemar kerosakan kepada setiap orang.

Tentara Salib mengutuk PvP Build

Anda harus memilih Tentara Salib mengutuk PvP membina apabila matlamat anda adalah untuk menghadapi pemain lain dalam aspek (beberapa) pemain-versus-pemain dari Diablo Immortal. Kes yang paling biasa adalah medan pertempuran, yang terdapat dalam tingkap dua jam setiap hari, dan serbuan peti besi, yang dapat menjatuhkan anda terhadap pemain lain di atas kandungan pve (remeh). Terdapat juga Perang Shadow Mingguan, yang mengetuk klan gelap terhadap klan gelap dalam pertandingan yang akan mencabar abadi semasa.

.

Kesimpulan

Dengan membina yang betul dilengkapi, anda akan meminimumkan perjuangan survivabiliti sambil memaksimumkan kerosakan keseluruhan dan kelajuan pergerakan anda – prinsip bangunan aksara RPG.

Jika anda sebaliknya berminat dengan gambaran keseluruhan panduan membina kelas, sila pilih di bawah.

Changelog

  • 22 Jun. 2022: Panduan ditambah.

Diablo Immortal: Terbaik Membina Untuk Semua Kelas Karakter dalam Musim 17

Diablo Hunter Demon Immortal

Diablo Immortal mempunyai pelbagai laluan untuk setiap kelas. Berikut adalah binaan terbaik di Diablo Immortal untuk Musim 17.

Seperti dalam permainan lain seperti Diablo 3, beberapa watak yang dibina akan lebih berkesan daripada yang lain di mana -mana musim tertentu. . .

.

Artikel berterusan selepas iklan

Diablo Watak Pelancaran Abadi

Binaan yang paling berkesan mungkin berubah dalam masa.

Diablo Immortal Pve Terbaik Dibina untuk Musim 17

Pve Immortal Diablo terbaik yang dibina untuk Musim 17 untuk setiap watak adalah seperti berikut:

Artikel berterusan selepas iklan

Kelas Membina
Tentara Salib Lukis dan suku
Ksatria Darah Vampire Bat
Barbarian Berputar untuk menang
Necromancer Summoner
Biarawan Exploding Palm
Wizard Battlemage Firestorm
Pemburu syaitan Crossbow Shot

Ingat, ranking ini mungkin berubah ketika kita menuju ke arah musim ketiga Diablo Immortal – dan sebagai lebih banyak binaan dicipta atau menjadi lebih berguna sama ada PvP atau PVE.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

PvP Diablo Immortal Terbaik Dibina untuk Musim 16

PvP Diablo Immortal yang terbaik untuk musim 15 untuk setiap watak adalah seperti berikut:

Kelas Membina
Tentara Salib Lukis dan suku
Barbarian Berputar untuk menang
Necromancer
Biarawan Melonjak mogok
Wizard Battlemage
Pemburu syaitan Multishot

Jadi di sana anda memilikinya, yang terbaik dibina di Diablo Immortal untuk Musim 16. Untuk pecahan penuh binaan di atas, periksa di sini.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih banyak kandungan Diablo Immortal, lihat beberapa panduan kami di bawah: