Panduan Klan dan Warbands untuk Diablo Immortal – Wowhead, Warband | Diablo Wiki | Fandom

Diablo Warband Abadi

Pada asalnya, pemain terpaksa membunuh raksasa untuk menubuhkan kem melanda mereka. [3]

Panduan Klan dan Warbands untuk Diablo Immortal

“? Посете канал #russian н н ш ш с с с ш ш к к к к #.

Напеа Oleh

Сриншоты, содежащ bangunan э (э н н н н н э э э щ э э э э эы. Это же относится и к скриншотам, полученным с помощью Просмотрщика моделей или окна выбора персонажа.

“!
Перед ззрйййй сриншота, пожалй Oleh, uaran!
Пожалуйста, введите ссылку на видеоролик в поле, указанное ниже.

Pelanggan Wowhead – ээ оOшаяаяаяаяаяаяаяшшq п г щ щ щ щ й й й й с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с сйй. Ползователи wowhead client поаюаюю досоа к к пололнитель (.

Две оновны … pelanggan wowhead:

О у н foto Wowhead Looter, который собират даны ы, пока вы ₹!
О ззжает срраные данные Wowhead, помогогая dinding подерживать базз д н а к н н н н н н н н н с с с п п п п п п п п п п пq б м з м с п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п dada!

Ы т т м ж ж чura, с снники и полены з званиkry!

Warband

Warband

Warbands adalah ciri permainan dari Diablo abadi. Mereka boleh menampilkan sehingga lapan pemain, [1] dan boleh bersaing bersama di Helliquary. [2] Dalam serbuan sedemikian, Warband memerlukan sekurang -kurangnya empat ahli (empat slot lain boleh diisi oleh pemain bebas). Melengkapkan serbuan akan menghasilkan ganjaran Warband tambahan untuk ahli Warband. Berjaya melengkapkan serbuan helliquary untuk pertama kalinya akan memberikan ahli Warband tambahan peningkatan kadar penurunan sebanyak 400% untuk dada warband yang dimeteraikan. Bonus ini ditetapkan semula setiap hari Isnin dan Khamis. [3]

Papan pendahulu PVE wujud untuk Warbands. [2]

Melengkapkan serangan Warband Mingguan membolehkan pemain membeli puncak legenda kekal untuk 1600 platinum dari Jondo Mouren. [4]

Pembangunan []

Halaman ini mengandungi kandungan usang
Artikel ini mengandungi maklumat yang tidak lagi relevan dengan permainan, tetapi disimpan di sini untuk tujuan maklumat.

Pada asalnya, pemain terpaksa membunuh raksasa untuk menubuhkan kem melanda mereka. [3]

Ulasan Pakar Gamespot

Diablo Warbands abadi bertambah baik, tetapi pemain mahu mereka pergi

Diablo Penambahbaikan Warband Abadi - Tiga Angka Dalam Perisai Shite dan Emas, wajah mereka tersembunyi dalam bayang -bayang

Kemas kini baru -baru ini untuk Diablo Warbands Immortal untuk Musim Tiga adalah yang pertama dalam siri penambahbaikan yang dirancang untuk sistem parti permainan RPG. Walau bagaimanapun, sesetengah pemain menyuarakan pendapat mereka bahawa sistem itu pada asasnya cacat, dan harus digantikan dengan fungsi pengelompokan klan bersepadu sebaliknya untuk membolehkan bonus ketika bekerjasama dengan rakan -rakan Clan Immortal Clan anda.

Kemas kini Diablo Immortal Season Tiga termasuk tweak ke sistem Warband yang membolehkan pemain melihat sama ada ahli-ahli Warband mereka dalam talian dan apa yang sedang mereka lakukan dalam permainan dari menu Warband. Blizzard mengatakan ini adalah langkah ke arah “menyelaraskan pengalaman, kerana kami mahu Warbands menjadi cara yang menyeronokkan untuk bermain dengan pemain lain.”

Walaupun Klan Immortal Diablo dapat menampung sehingga 150 pemain dalam satu kumpulan, Warbands direka sebagai kumpulan kecil dan tetap sehingga lapan pemain yang mendapat bonus untuk menjalankan kandungan tertentu bersama. Warbands diperlukan untuk beberapa aktiviti tertentu, tetapi sifat separa kekal mereka telah mengecewakan beberapa pemain permainan.

Blizzard mengatakan bahawa ia berhasrat untuk Warbands untuk kumpulan yang bermain bersama secara teratur, yang bermaksud bahawa kumpulan itu tetap bersama kecuali pemimpin Boots pemain secara manual untuk membuat ruang untuk orang lain. Walau bagaimanapun, ini bermakna bahawa pemain yang tidak selalu dalam talian pada masa yang sama dengan satu sama lain boleh berakhir dalam keadaan di mana mereka terpaksa meninggalkan jalur mereka untuk mencari kumpulan lain untuk bermain dengan setiap kali mereka log masuk.

Berikutan perubahan terbaru ini, beberapa benang di subreddit permainan telah muncul untuk membuat cahaya sistem, atau meminta Blizzard untuk menghapuskannya memihak kepada sesuatu yang lain. Alternatif yang paling sering diminta adalah untuk membuat aktiviti Warband dikenakan kepada kumpulan sehingga lapan pemain yang merupakan ahli klan yang sama. Jawatan yang paling banyak dibangkitkan pada masa penulisan menunjukkan bahawa warbands boleh kekal “sebagai perkara pilihan sepenuhnya untuk pemain dalam puak yang berbeza, bukan sebagai syarat untuk membuka kunci bonus yang relevan.”

Salah satu aduan yang paling biasa dari pemain ialah sistem Warband semasa membuat mereka berasa tertekan untuk bermain pada masa -masa tertentu, atau bersaing dengan meratakan dan perkembangan kumpulan Warband mereka. Orang lain mengatakan bahawa mereka sentiasa perlu menendang pemain yang tidak aktif dan menjemput yang baru untuk mengisi tempat mereka – di mana sistem parti yang lebih sementara akan mencukupi. Sudah tentu, mungkin Blizzard merancang untuk menyesuaikan Warbands sedemikian rupa, tetapi kami tidak akan pasti sehingga mereka mengumumkan perubahan masa depan mereka.

Di samping membuat kumpulan lebih mudah, sesetengah pemain mengatakan bahawa menggunakan sistem kem warband di peringkat klan untuk menawarkan stash dan titik pertemuan bersama untuk anggota seluruh klan akan menjadi ciri yang sangat keren. Pada masa ini, satu-satunya aktiviti klan yang terkenal adalah upacara pengasingan yang membolehkan puak-puak bersaing untuk menjadi puak abadi di pelayan.

Antara aktiviti Warband yang paling biasa adalah serbuan Helliquary, yang ketiga – Gorgothra penuntut – tiba dalam permainan fantasi minggu ini. Sekiranya Perjalanan Diablo Immortal anda baru bermula, kami mendapat panduan untuk kelas Immortal Diablo terbaik untuk setiap jenis pemain. Sekiranya anda bermain lebih lama tetapi suka berubah, lihat Panduan Perubahan Kelas Diablo Immortal kami untuk mengetahui cara menukar watak anda.

Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.