Panduan kiri terbaik untuk menandatangani Mod Kerjaya FIFA 23, FIFA 23 Ultimate Team Best Full-Backs: Pemain Murah & Meta-Charlie Intel

FIFA 23 Ultimate Team Terbaik Penuh Penuh: Pemain Murah & Meta

Sama ada anda sedang mencari RB, RWB, LB, atau LWB, berikut adalah yang paling tinggi, murah murah, dan meta penuh di FIFA 23 Ultimate Team.

FIFA 23 Punggung Kiri Terbaik

Profil di beberapa bahagian kiri terbaik yang boleh anda tandatangani pada mod kerjaya FIFA 23

Kami meliputi bola sepak belia. Untuk semua pemain FIFA anda, kami telah memilih beberapa punggung kiri kegemaran kami yang akan menjadi penandatanganan yang sesuai dengan anda Mod Kerjaya FIFA 23 menyelamatkan. Dari Alphonso Davies ke Fabiano Parisi, ini adalah beberapa lbs muda terbaik dalam permainan. Sekiranya anda sedang mencari pemain yang lebih tua, kami telah menyusun juga, dengan koleksi sepuluh bahagian kiri tertinggi pada permulaan simpanan anda. Sekiranya anda mahukan lebih banyak bahagian kiri untuk menandatangani, semak imbas laman web kami.

Senarai kami dari FIFA 23 Bakat terbaik

Bagaimana Saya Membangunkan Back Kiri Dalam Mod Kerjaya FIFA 23?

Terdapat beberapa kaedah utama untuk membangunkan bahagian kiri di FIFA 23. Pertama, mereka perlu bermain minit senior dan mendapat penilaian perlawanan yang baik dalam perlawanan. Jelas sekali, ini perlu seimbang dengan keperluan anda untuk memenangi permainan tetapi mendapatkannya di lapangan sebanyak mungkin adalah penting. Sekiranya anda tidak dapat memberi mereka beberapa minit, maka pertimbangkan untuk menghantarnya ke pinjaman. Walau bagaimanapun, apabila meminjamkan pemain, pastikan anda menghantarnya ke kelab di mana mereka akan bermain minit senior, atau anda akan mengambil risiko lagi pertumbuhan mereka. Seterusnya, fokus pada latihan latihan yang baik dan mendapat penilaian yang baik. Umumnya, anda sepatutnya dapat bermain melalui setiap gerudi beberapa kali, melakukannya dengan baik, dan kemudian anda dapat mensimulasikan sesi dan mendapat gred yang sama. Walau bagaimanapun, jika gred anda mula jatuh, anda harus mengawal latihan anda sekali lagi untuk meningkatkan penilaian anda. Terakhir, dan sangat penting, adalah pemain anda pelan pembangunan. Rancangan Pembangunan Tentukan jenis skillset yang anda mahu pemain anda berkembang untuk peranan mereka dalam pasukan anda.

Untuk belakang kiri, terdapat lima laluan pembangunan untuk dipilih: Seimbang -Pilihan semua pusingan yang akan melihat punggung kiri anda mengembangkan semua atribut mereka tanpa tumpuan khusus. Punggung lebar -Punggung lebar akan memberi tumpuan kepada atribut penuh penuh tradisional. Menyeberang jelas akan menjadi penting, serta lulus panjang dan kawalan bola, dan kemudian ketangkasan dan keseimbangan ketika mereka menolak sayap. Di sisi pertahanan permainan, slaid mereka menangani, kesedaran pertahanan, kadar kerja pertahanan, interceptions dan stamina semuanya akan dibangunkan. Menyerang belakang – Menyerang punggung lebar akan memainkan gaya menyerang yang lebih moden. Fokus mereka akan menjadi sangat menonjol ke arah serangan separuh lapangan; kelajuan pecut, pecutan, stamina, penglihatan, persimpangan, lulus pendek, kawalan bola, lengkung dan slaid menangani, serta menyerang kadar kerja, akan menjadi bidang utama pembangunan. Terbalik lebar belakang – Punggung lebar terbalik akan kelihatan untuk mendorong ke lini tengah, dan oleh itu perkembangan mereka memerlukan perkara yang sangat berbeza untuk peranan belakang yang luas. Perkembangan mereka akan berpusat di sekitar kawalan bola, penglihatan, dribbling, kelajuan pecut dan pecutan, sementara di sisi pertahanan permainan, anda akan melihat peningkatan dalam interceptions dan berdiri, serta stamina mereka. Kaki lemah pemain anda juga akan berkembang. Pertahanan lebar belakang -Punggung lebar pertahanan akan menjadi pilihan yang paling terpelihara untuk pembangunan penuh anda. Mereka akan bertujuan untuk meningkatkan kekuatan, pencerobohan, menangani, kesedaran pertahanan, ketepatan tajuk, interceptions, stamina, reaksi, dan kadar kerja pertahanan. Mereka adalah utiliti pertahanan utama.

Bagaimana Saya Membangunkan Punggung Sayap Kanan Dalam Mod Kerjaya FIFA 23?

Sekiranya anda bermain dengan sayap kiri dan bukannya kiri, maka ada lebih banyak pilihan untuk dipilih. Seimbang -Pilihan semua pusingan yang akan melihat sayap kiri anda mengembangkan semua atribut mereka tanpa fokus khusus yang sebenar. Sayap kembali -Punggung sayap sangat mirip dengan punggung lebar tetapi menjual beberapa utiliti pertahanan untuk ancaman serangan yang lebih baik. Menyeberang, lulus panjang, lulus pendek, menyerang kadar kerja, keseimbangan, ketangkasan, slaid menangani, stamina dan kekuatan adalah atribut utama sayap akan berkembang. Menyerang sayap kembali -Sayap penyerang adalah senjata penyerang utama dari belakang. Mereka akan memberi tumpuan kepada pembangunan langkah kemahiran, dribbling, kawalan bola, stamina, lulus pendek, lengkung, menyeberang, penglihatan, percepatan dan kelajuan pecut untuk menjadi kekuatan ke bawah sayap, serta defensif. Sayap terbalik kembali -Punggung sayap terbalik memainkan sedikit lebih jauh di lapangan daripada punggung lebar yang terbalik, dan oleh itu menukar perkembangan penglihatan mereka dan berdiri untuk menangani tembakan panjang dan keseimbangan. Di luar itu, kedua -dua peranan adalah sama, memfokuskan pada kelajuan pecut, pecutan, lulus pendek, kawalan bola, dribbling, interceptions, stamina dan kaki lemah. Wing defensif kembali -Peranan sayap pertahanan agak serupa dengan belakang pertahanan belakang. Walau bagaimanapun, disebabkan sifat kedudukan yang lebih maju, terdapat beberapa tuntutan yang sedikit berbeza, memperdagangkan percepatan dan ketepatan tajuk untuk menangani slaid dan lulus lama. Di luar itu, sayap pertahanan akan membangunkan kesedaran pertahanan, interceptions, kadar kerja pertahanan, menangani, kekuatan, stamina dan pencerobohan.

FIFA 23 Ultimate Team Terbaik Penuh Penuh: Pemain Murah & Meta

FIFA 23 ULTIMATE TEAM BEST FULL-BACKS

Kiri dan kanan kanan sangat diremehkan dan mereka boleh menjadi senjata rahsia anda di FIFA 23 Ultimate Team, baik dalam serangan dan pertahanan. Berikut adalah punggung penuh terbaik di FIFA 23 yang akan meningkatkan skuad anda secara drastik.

Penuh belakang adalah tanpa keraguan kedudukan yang paling diabaikan di padang pasukan utama. Walaupun FIFA 23 punggung penuh dikategorikan sebagai pembela, peranan mereka di padang biasanya melibatkan tanggungjawab yang menyerang dan bertahan.

Punggung penuh peringkat atas menggunakan kadar mereka untuk mengesan dan mempertahankan, sambil mencari untuk mendapatkan salib ke dalam kotak pembangkang. Pasukan Terbaik Pasukan Ultimate akan menjadi wira unsung dari skuad FIFA 23 anda.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Sama ada anda sedang mencari RB, RWB, LB, atau LWB, berikut adalah yang paling tinggi, murah murah, dan meta penuh di FIFA 23 Ultimate Team.

  • Punggung Penuh Terbaik di FIFA 23 Ultimate Team
  • Potongan penuh tertinggi dalam FUT 23
  • Meta penuh di FIFA 23 Pasukan Ultimate
  • Punggung penuh murah di FIFA 23 Ultimate Team

Kyle Walker Menyediakan Pemain Dengan Satu Ton Kelajuan Turun.

Punggung Penuh Terbaik di FIFA 23 Ultimate Team

Punggung penuh terbaik di FIFA 23 akan menawarkan satu tan nilai pada lebar padang. Permainan dua hala adalah kualiti yang mendefinisikan yang terbaik. Mematikan sayap terbaik dalam permainan dan maju ke swing di salib berbahaya adalah sama penting.

Dengan sistem pengubah kedudukan baru di FIFA 23, punggung penuh anda akan menjadi kad serba boleh kerana banyak yang diketahui bermain sebagai sayap lebih jauh ke padang atau bahkan pusat belakang.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, jika anda ingin meningkatkan pertahanan anda, mari kita mulakan dengan punggung penuh tertinggi, diikuti oleh meta terbaik dan terbaik terbaik dalam pasukan fifa 23 Ultimate.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Potongan penuh tertinggi dalam FUT 23

Nama pemain Versi Penilaian Kedudukan Kelab
Achraf Hakimi Toty 94 Rb PSG
Theo Hernandez Toty 94 Lb A.C. Milan
JOAO CANCELO Toty Hm 91 Lb Manchester City
Trent Alexander-Arnold Centurions 90 Rb Liverpool
Joan Capdevilla Fantasy Fut Hero 90 Lb LaLiga
YOUCEF ATAL Rttf 89 Rb Bagus
Tyrell Malacia Bintang masa depan 89 Lb Manchester United
Andrew Robertson Winter Wildcard 89 Lb Liverpool
Kyle Walker Jalan menuju kemuliaan 89 Rb Manchester City
Alphonso Davies Toty Hm 88 Lb Bayern Munich
Carvajal Jalan menuju kemuliaan 88 Rb Real Madrid

Meta penuh di FIFA 23 Pasukan Ultimate

Tidak dinafikan bahawa punggung penuh yang paling tinggi mempunyai statistik keseluruhan yang terbaik, tetapi mereka tidak semua mempunyai apa yang diperlukan untuk mendaki ke puncak meta FIFA 23. Meta terbaik di FIFA 23 Ultimate Team akan berasa seperti pemain terbaik dalam permainan ketika datang untuk mengebom ke atas dan ke bawah padang.

Artikel berterusan selepas iklan

Berikut adalah meta terbaik di FIFA 23 Ultimate Team:

Nama pemain Versi Kelab Kedudukan Penilaian Harga
Achraf Hakimi Toty PSG Rb 94 2.2 juta
Joan Capdevilla Fantasy Fut Hero LaLiga Lb 90 1.4 juta
Theo Hernandez Toty A.C. Milan Lb 94 1.4 juta
Kyle Walker Jalan menuju kemuliaan Manchester City Rb 89 850,000
Ferland Mendy Winter Wildcard Real Madrid Lb 87 750,000
JOAO CANCELO Toty Hm Manchester City Lb 91 429,000
Andrew Robertson Winter Wildcard Liverpool Lb 89 369,000
Tyrell Malacia Bintang masa depan Manchester United Lb 89 350,000
Nuno Mendes Rttf PSG Lb 86 298,000
YOUCEF ATAL Rttf Bagus Rb 89 245,000
Alphonso Davies Toty Hm Bayern Munich Lb 88 255,000
Trent Alexander-Arnold Centurions Liverpool Rb 90 226,000
Diogo Dalot WC Tott Manchester United Rb 88 150,000

Punggung penuh murah di FIFA 23 Ultimate Team

Pada permulaan perjalanan pasukan FIFA 23 Ultimate anda, menjimatkan duit syiling dan ingin meletakkan pasukan yang murah tetapi berkesan bersama adalah strategi yang sangat baik. Semoga berjaya, terdapat beberapa punggung penuh murah di pasaran yang boleh slot ke dalam skuad fut anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Lihat pilihan kami untuk punggung penuh murah di FIFA 23 di bawah:

Nama pemain Kelab Kedudukan Penilaian Harga
Jeremi Frimpong Bayer Leverkusen Rb 80 1,400
Leonardo Spinazzola Roma LWB 82 2,000
Juan Cuadrado Juventus Rb 83 4,100
Noussair Mazraoui Bayern Munich Rb 82 1,900
Renan Lodi Hutan Nottingham Lb 80 950
Nuno Mendes PSG Lb 80 1,000
Giovanni di Lorenzo Napoli Rb 82 2,000
Tyrell Malacia Manchester United Lb 79 1,000
Denzel Dumfries Inter Milan RWB 82 1,900
Yesus Navas Sevilla Rb 83 3,500

Mereka adalah punggung penuh tertinggi, meta penuh, dan punggung penuh murah di FIFA 23 Ultimate Team, jadi pastikan untuk merebut salah satu dari mereka dari pasaran ketika membina skuad anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih banyak FIFA, lihat panduan kami yang lain:

Kredit Imej: Sukan EA