Panduan Kemampuan dan Bakat Knight Wotlk Death, Wotlk Death Death Knight Spec, Builds, Talents, and Glyphs – Wotlk Classic – Icy Veins

Wotlk Classic Blood Death Knight Spec, Builds, Talents, and Glyphs

. .

Wotlk Kematian Knight Kemampuan dan Panduan Bakat

The Death Knight menggunakan sistem sumber berasaskan rune yang unik untuk mengawal mantra dan kebolehannya. Terdapat tiga jenis rune: darah, fros, dan tidak suci, masing -masing dengan warna dan simbol yang dilampirkan (disenaraikan secara langsung di bawah potret watak anda). Semasa anda menggunakan kebolehan ini, rune akan menjadi letih. . The Death Knight akan dapat menggunakan mantra untuk menjadikan rune menjadi rune kematian, yang boleh digunakan sebagai rune darah/fros/tidak suci. Di samping itu, apabila Knight Death menggunakan keupayaan rune terhadap musuh, ia akan membina sejumlah kuasa runik (bar cahaya biru di mana mana atau tenaga akan menjadi kelas lain). Kuasa runik ini hanya digunakan oleh beberapa kebolehan. . Semakin banyak kuasa yang disimpan, semakin berkesan kemampuan. Kebanyakan kebolehan yang menggunakan kuasa runic menggunakan jumlah yang ditetapkan, seperti gegelung kematian.

Ksatria Kematian tidak akan dapat menyusun semula bilangan dan jenis rune – mereka ditetapkan kepada 2 rune setiap jenis. . The Enchants bekerja sama seperti Enchants Senjata Tetap yang disediakan oleh Muka, tetapi hanya diri sendiri dan sepatutnya menjadi lebih baik untuk Knight Kematian daripada yang mempesona.

Berikut adalah kemungkinan enchants yang mesti anda bekerjasama:

Death Knight’s Runeforging

. Death Knights Akan Belajar Runeforging Betul dari beberapa pencarian pertama mereka di kawasan permulaan Ebon Hold. Runeforging sama seperti mempesona (tetapi hanya untuk kematian kesatria). . Runeforging akan menimpa Enchants sebelumnya.

Pada masa ini terdapat 8 ‘Enchants’ yang berbeza yang boleh anda letakkan di senjata anda.

 • Rune of Cindlacier: Melekatkan senjata rune anda dengan rune yang mempunyai peluang untuk meningkatkan kerosakan sebanyak 20% untuk 2 serangan seterusnya yang menangani kerosakan fros atau bayang -bayang.
 • Rune of Lichbane: Menghidupkan senjata rune anda dengan rune yang menambah kerosakan senjata tambahan 2% sebagai kerosakan kebakaran atau 4% berbanding sasaran undead.
 • Rune of Razorice: Menghidupkan senjata rune anda dengan rune yang menambah kerosakan senjata tambahan 2% sebagai kerosakan fros dan berpeluang meningkatkan kelemahan fros.
 • Rune of Spellbreaking: Menyerap Senjata Rune Anda dengan Rune yang Menindas 2% daripada semua kerosakan ejaan dan mengurangkan tempoh kesan senyap sebanyak 50%.
 • Rune of Spellshattering: .
 • Rune of Swordbreaking: .
 • Rune of Swordshattering: .
 • Rune of the Fallen Crusader: Melekatkan senjata rune anda dengan rune yang mempunyai peluang untuk menyembuhkan anda selama 3% dan meningkatkan kekuatan sebanyak 15% selama 15 saat.

Anda akan menemui 3 jenis kehadiran yang dimiliki oleh Death Knight, di sini adalah satu rundown cepat masing -masing:

 • Kehadiran darah Meningkatkan Output Kerosakan dengan peratusan dan mengembalikan peratusan kerosakan yang ditangani sebagai kesihatan.
 • Kehadiran Frost Meningkatkan ancaman dan menurunkan kerosakan yang diambil oleh peratusan.
 • Kehadiran yang tidak suci .

Berikut adalah rundown cepat bakat Knight Death:

 • Darah: Bakat dalam pokok ini memberi tumpuan kepada senjata, perisai, penyembuhan, dan serangan.
 • Frost: Bakat dalam pokok ini memberi tumpuan kepada perisai, kawalan, kaunter, dan kombo.
 • Tidak suci: Bakat dalam pokok ini memberi tumpuan kepada mantera, saman, penyakit, dan AOE.

Spesifikasi bakat yang baik

Berikut adalah beberapa spesifikasi yang sangat baik untuk meratakan cepat:

Ini adalah spesifikasi bakat darah yang baik (baik untuk memulakan zon permulaan)

Ini adalah spesifikasi bakat yang tidak suci (keseluruhan terpantas)

Spesifikasi Darah Membolehkan Downtime Downtime, Lebih Banyak Uptime, Lebih Banyak Pembunuhan = XP Lebih Cepat! (Ini berikut selagi ia tidak terlalu menonjolkan spesifikasi lain, yang tidak). Saya juga perasan elit soloing lebih mudah pergi spesifikasi darah.

. Di mana anda harus mencuba dan membunuh beberapa orang perusuh sekaligus secara berterusan (oleh itu kebolehan AoE dari bakat dan kebolehan yang tidak suci).

Walau bagaimanapun, spesifikasi yang tidak suci (seperti yang dinyatakan di atas), boleh berfungsi dengan lebih baik untuk pengisaran AOE (yang membunuh beberapa perusuh sekaligus). . Walau bagaimanapun, apabila mencari, banyak masa anda hanya menghadapi satu kumpulan pada satu masa, dalam hal ini spesifikasi darah yang baik adalah pilihan anda yang lebih baik. Tidak suci lebih perlahan daripada darah ketika menghadapi satu kumpulan pada satu masa.

Binaan pvp permainan akhir

Kematian Knight Tanks

Death Knights adalah kelas yang sangat unik di mana mereka boleh digunakan sebagai tangki yang sangat berkesan juga!

Death Knight’s Tank oleh Chaining Cooldowns bersama -sama, mereka tidak mempunyai mana -mana berhampiran tahap pertahanan pasif atau putaran sebagai tangki lain.

Ini menyebabkan mereka mempunyai pertahanan yang sangat baik dalam PvP tanpa keperluan melepaskan kesalahan. Walau bagaimanapun, kerana mereka lebih daripada kelas Outlast, kerana mereka adalah murni (atau, sebagai murni sebagai imam, pahlawan, dll) tanpa sebarang boons pvp tradisional seperti longkang, penyembuhan debuffs atau kawalan orang ramai.

Untuk panduan yang lebih mendalam di Death Knight Tanking, anda boleh menyemak BlizzardGuides.com Death Knight mengambil panduan.

Dengan permulaan awal DK anda adalah urutan tempur biasa anda biasanya kelihatan seperti ini: menaikkan mati (jika anda tidak mempunyai kejam), cengkaman kematian (jika sasaran anda jauh), sentuhan berais, mogok wabak, mogok darah, mogok darah, Pestilence, (mogok oblit / jantung), gegelung kematian.

Petua: Anda lebih baik memancarkan kebolehan anda daripada tidak menggunakan kebolehan sama sekali, kerana ini terus menimbulkan kuasa runic anda, yang membolehkan anda menggunakan kebolehan seperti gegelung kematian.

 • Mogok wabak
 • Mogok darah
 • Mogok kematian

Semasa melakukan pesanan ini, berikan penyakit mogok wabak sekurang -kurangnya 10 saat sebelum anda menggunakan mogok kematian. Apabila anda menggunakan mogok kematian, ia akan menyembuhkan anda kerana kerosakan penyakit itu.

Juga, satu lagi perkara yang berguna mengenai kombinasi ini adalah bakat berkhayal kematian, yang membolehkan anda membuang gegelung kematian kritikan percuma / dijamin.

Senjata dua atau dua tangan?

Dual -wield tidak dapat bersaing secara kompetitif dengan 2h di Tier 7, tetapi mungkin ia akan mengejar pada masa akan datang. Tidak mustahil untuk mengatakan dengan pasti, tetapi dual -dual Wield White Skala lebih cepat daripada kerosakan putih 2h, tetapi anda kehilangan kerosakan pada kebolehan berasaskan senjata, jadi mungkin ia tidak akan pernah keluar. Walaupun ia berlaku, ia akan menjadi binaan yang sangat khusus untuk membuat kompetitif dwi, ​​anda tidak akan mempunyai fleksibiliti yang 2h mendapat di mana setiap pokok berdaya maju untuk spesifikasi.

DW nampaknya lebih banyak daripada yang mereka berikan kepada kami daripada sesuatu yang direka oleh kelas. Bahkan ada jawatan biru yang menunjukkan bahawa jika DW jelas lebih baik daripada 2h, kemungkinan besar akan berubah dalam beberapa cara, walaupun saya meneka jika mereka bertukar sama dengan mereka akan baik -baik saja dengannya.

.

Beberapa mod UI yang berguna untuk kematian Knight:
Runewatch – Runewatch adalah pengganti runeframe addon yang perlahan -lahan berkembang menjadi unitframe untuk deathknights. .

Tujuan Runewatch adalah untuk menjadikan statistik khusus Deathknight anda lebih menarik dan ketara. .

Bergerak – Mod ini membolehkan anda menggerakkan bar lari anda dan membolehkan anda membesarkannya. Oleh itu, dapatkan ini jika anda lebih suka mempunyai visual yang lebih baik untuk bar larian anda.

Dan anda juga boleh melihat panduan addons meratakan kelajuan saya untuk lebih banyak.

Strategi Kemahiran Bermula:

55: Semasa memulakan kematian Knight (di Tahap 55), anda mempunyai kebolehan berikut untuk bekerja dengan:

 • Genggaman kematian – Saya suka memikirkan kemahiran ini sebagai Mortal Kombat “Get Over Here!”Mantra! Ini adalah keupayaan mengejek yang merebut perusuh dari jauh dan kemudian memaksa orang ramai menyerang anda selama 3 saat. . Terdapat beberapa bakat yang dapat membawa cooldown ini lebih jauh.
 • Sentuhan berais – Ini adalah ejaan ais segera, menggigit sasaran untuk 127 hingga 137 kerosakan beku dan menjangkiti mereka dengan demam beku, penyakit yang mengurangkan kelajuan serangan huru -hara dan jarak sebanyak 14% selama 15 saat. Ini adalah keupayaan pelakon segera yang memerlukan 1 Frost Rune.
 • Mogok wabak – Serangan ganas yang menangani kerosakan senjata 30% ditambah 37.5 dan menjangkiti sasaran dengan wabak darah, penyakit yang berurusan dengan bayang -bayang dari masa ke masa. Ini adalah pelakon segera dan memerlukan rune 1 -solon. Ini adalah keupayaan DK yang penting, kerana ia menimbulkan penyakit untuk menyerang darah anda untuk melakukan lebih banyak kerosakan.
 • Mogok darah – Dengan serta -merta menyerang musuh, menyebabkan kerosakan senjata 50% ditambah 191, dan tambahan 95.5 kerosakan bonus setiap penyakit.
 • Gegelung Kematian – Api letupan tenaga yang tidak suci, menyebabkan 167 kerosakan bayangan kepada sasaran musuh atau penyembuhan 250.5 kerosakan dari sasaran undead yang mesra. Ini adalah mantra segera yang memerlukan 40 kuasa runic. Anda boleh menggunakan keupayaan ini pada musuh anda untuk merosakkannya, atau menggunakannya pada unit undead yang mesra untuk menyembuhkan mereka. Ingat anda boleh menggunakan keupayaan ini untuk menyembuhkan kejam anda, atau kesatria kematian yang mesra!
 • Kehadiran darah – Ini adalah kehadiran pertama yang anda mulakan, kerana ini adalah satu -satunya yang anda mulakan, anda tidak boleh beralih ke yang lain sehingga anda mendapat kehadiran beku dan tidak suci. Kehadiran ini menguatkan ksatria kematian dengan kehadiran darah, meningkatkan kerosakan sebanyak 15% dan menyembuhkan kematian ksatria sebanyak 2% kerosakan yang ditangani. Hanya kerosakan yang ditangani sasaran yang memberikan pengalaman atau kehormatan dapat mencetuskan penyembuhan ini. Hanya satu kehadiran yang mungkin aktif pada satu masa.

56: Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 56, anda boleh mendapatkan kebolehan baru berikut:

 • Menaikkan mati – Menimbulkan kejam untuk bertarung di pihak anda. Sekiranya tiada mayat humanoid yang menghasilkan pengalaman atau kehormatan tersedia, anda mesti membekalkan habuk mayat untuk menyelesaikan mantra. . Anda boleh mempunyai maksimum satu kejam pada satu masa. . The Ghoul bertindak seperti haiwan kesayangan biasa dan ia mempunyai tempoh yang baik (1 minit) jika tidak suci, dan ia berlangsung sehingga ia mati jika anda tidak suci. Yang mengatakan, sebenarnya tidak begitu rumit untuk cuba mencari mayat. Sekiranya semuanya gagal, debu mayat sangat murah.
 • Mogok kematian – (Memerlukan senjata huru -hara)
  Serangan maut yang menangani kerosakan senjata 75% ditambah 67.2 dan menyembuhkan kematian ksatria untuk satu peratus kerosakan yang dilakukan untuk setiap penyakit pada sasaran. Ini adalah salah satu kemampuan yang paling terkenal Knight kematian, saya menyukainya πŸ™‚
 • Wabak – Menyebabkan tiada kerosakan pada sasaran, tetapi semua sasaran dalam jarak 10 meter akan menyebarkan sebarang penyakit pada sasaran ke sasaran tambahan. Petua: Menggunakan ejaan ini bersama -sama dengan Mendidih darah keupayaan menyediakan sinergi tangki AOE yang hebat.

57: Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 57, anda boleh mendapatkan kebolehan baru berikut:

 • Kehadiran Frost – (Salah satu daripada 3 Presences) The Death Knight mengambil kehadiran fros, meningkatkan jumlah kesihatan sebanyak 10%, sumbangan perisai dari item sebanyak 60%, dan mengurangkan kerosakan ejaan yang diambil sebanyak 5%. . Hanya satu kehadiran yang mungkin aktif pada satu masa.
 • Minda membekukan – Menghancurkan minda sasaran dengan sejuk, mengganggu spellcasting dan menghalang sebarang ejaan di sekolah itu daripada dibuang selama 4 saat. Ini adalah pelakon segera yang memerlukan 10 kuasa runik. Keupayaan ini berfungsi dengan cara yang sama seperti pummel dan menendang. Perbezaan utama bagaimanapun adalah bahawa ini dianggap fros dan oleh itu akan mengabaikan imuniti fizikal seperti tangan perlindungan.

58: Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 58, anda boleh mendapatkan kebolehan baru berikut:

  Mendidih darah – Menyebabkan penyakit kematian ksatria pada sasaran, dan semua musuh dalam jarak 30 meter dari sasaran, untuk menyakitkan hati, menangani kerosakan bayangan. Mantra ini dimaksudkan untuk digunakan bersempena dengan kemampuan wabak. Apa yang saya buat ialah saya akan melangkah dan berjalan melalui 3 perusuh huru -hara, sentuh berais lebih jauh lagi, dan kemudian mematikan mobil ke -5 untuk saya. Sebaik sahaja saya mati genggaman orang 5 orang yang saya kembali. Sekarang dia mempunyai 2 penyakit dan jadi saya wabak untuk menyebarkan penyakit dan menurunkan kematian dan kerosakan. Sekarang saya memutuskan sama ada penyembuhan adalah penting (biasanya yang tidak diperlukan) dan sama ada darah mendidih dengan segera atau tunggu sehingga selepas saya mogok mogok. Anda biasanya boleh menamatkan rehat dengan serangan auto pada ketika itu atau mendapatkan mogok kematian yang lain atau dua sebelum perusuh semuanya hilang sehingga anda dapat dekat dengan HP penuh jika tidak dimaksimumkan dan bersedia untuk memulakan tarikan seterusnya.

Sebagai contoh, boleh membilas dan mengulangi sentuhan berais => mogok wabak => petilensi =>Mendidih darah Seperti yang diperlukan untuk membantu mengekalkan penyembuh aggro pada sasaran yang ditandai dengan nonskull.

 • Rantai ais – Serangan segera yang memerlukan 1 Frost Rune. Belenggu sasaran dengan rantai beku, mengurangkan pergerakan mereka menjadi sifar. . Ini adalah mantra PvP yang hebat.
 • 59: Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 59, anda boleh mendapatkan keupayaan baru berikut:

  • Terperinci – Pelakon segera yang memerlukan satu rune darah. Merendahkan musuh, membungkam mereka selama 5 saat. Ini serupa dengan Mind Freeze kecuali ini adalah keheningan lurus selama 5 saat, memerlukan rune darah dan bukannya kuasa runic, dan mempunyai jarak 30 halaman. Minda Freeze menggunakan kuasa runic, hanya jarak huru -hara, dan merupakan gangguan, bukan ‘keheningan’, setiap kata. Di Pvp ini bagus untuk membungkam penyembuh dari jauh.

  60 :

  • Kematian dan kerosakan – Pelakon segera yang memerlukan 1 Rune Darah, 1 Rune Unholy, dan 1 Frost Rune. Merosakkan tanah yang disasarkan oleh kematian ksatria, menyebabkan 26 bayang -bayang kerosakan setiap saat yang disasarkan kekal di kawasan itu selama 10 saat. Keupayaan ini menghasilkan ancaman yang tinggi. Saya menganggap keupayaan ini lebih banyak daripada ejaan aggro daripada pelaku kerosakan. Anda boleh menggabungkan keupayaan ini dengan ancaman +40% dari kehadiran fros dan anda mempunyai alat yang sangat berguna untuk tangki AOE sebagai ksatria kematian.

  61 : Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 61, anda boleh mendapatkan kebolehan baru berikut:

  • Memusnahkan – Pelakon segera, memerlukan 1 tidak suci dan 1 Frost Rune. Serangan segera kejam yang menangani kerosakan senjata 100% ditambah dengan peratus tambahan, dan kerosakan bonus 62 tambahan bagi setiap penyakit, tetapi menggunakan penyakit. Nota: Kemampuan Knight Kematian yang menangani “kerosakan x setiap penyakit” hanya mengambil kira penyakit yang digunakan oleh kematian ksatria menggunakan kemampuan. Penyakit dari sumber lain termasuk perusuh, bahan habis, imam dan kesatria kematian yang lain tidak dipertimbangkan dalam pengganda. Nota: Kemampuan Knight Kematian yang menangani “kerosakan x setiap penyakit” hanya mengambil kira penyakit yang digunakan oleh kematian ksatria menggunakan kemampuan. Penyakit dari sumber lain termasuk perusuh, bahan habis, imam dan kesatria kematian yang lain tidak dipertimbangkan dalam pengganda. Pada masa penulisan ini semua DKS boleh memohon dua penyakit (demam fros dan wabak darah). DKS yang tidak suci dapat memohon penyakit ketiga dalam bentuk demam crypt.
  • Jalan Frost – . Aura pembekuan kematian Knight mencipta ais di bawah kaki, membolehkan dan pesta atau serbuan berjalan di atas air selama 10 minit. Berfungsi semasa dipasang. Sebarang kerosakan akan membatalkan kesannya. Kemahiran ini sangat menyeronokkan dan sangat berguna. Di Tundra Borean terutamanya, terdapat pencarian Tuskaar dan lanun yang berlaku di dekat dan di atas air. Anda boleh melintasi air dengan mudah, dan sampai ke sana lebih cepat daripada kelas lain setakat ini.

  62 : Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 62, anda boleh mendapatkan keupayaan baru berikut:

  • Ketahanan Icebound – Pelakon segera, 1 min. Cooldown, memerlukan 20 kuasa runik. Ksatria kematian membeku darah untuk menjadi kebal terhadap kesan stun dan mengurangkan semua kerosakan yang diambil sebanyak 50% selama 12 saat. Tidak mengeluarkan kesan stun yang ada.

  64 : Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 64, anda boleh mendapatkan keupayaan baru berikut:

  • Ketuk darah – Pelakon segera, 1 min. Cooldown, memerlukan 6% kesihatan asas anda. Segera mengaktifkan rune darah dan sementara mengubahnya menjadi rune kematian. Rune ini dianggap sebagai darah, tidak suci, atau rune beku. Berlahan 20 saat. Perlu diingat bukan sahaja menukarkan rune darah ke dalam rune kematian, tetapi juga mengaktifkan satu.

  65 Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 65, anda boleh mendapatkan keupayaan baru berikut:

  • Perintah gelap – Julat 20 YD, Pelakon Segera, 8 saat Cooldown. Memerintahkan sasaran untuk menyerang anda, tetapi tidak mempunyai kesan jika sasaran sudah menyerang anda.

  66 : Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 66, anda boleh mendapatkan keupayaan baru berikut:

  • PACT KEMATIAN – Pelakon segera, 2 minit. Cooldown, memerlukan 40 kuasa runik. . Ini adalah keupayaan yang berguna, dan ambil perhatian bahawa ia juga boleh berfungsi pada gargoyles.

  67 : Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 67, anda boleh mendapatkan keupayaan baru berikut:

  • Strike Rune – Memerlukan senjata huru -hara dan 20 kuasa runik. Serangan sasaran untuk kerosakan senjata 200% ditambah [200 * AP * 10/10000]. Hanya boleh digunakan selepas serangan dikeluarkan atau terhindar. Tidak boleh dikeluarkan, disekat, atau terperangkap.

  68 Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 68, anda boleh mendapatkan keupayaan baru berikut:

  • Shell anti-sihir – Pelakon segera, 1 min. Cooldown, memerlukan 20 kuasa runik. Mengelilingi kesatria kematian di dalam shell anti-ajaib, menyerap 50% kerosakan yang ditangani oleh mantra berbahaya dan menghalang penggunaan kesan ajaib yang berbahaya. Kerosakan yang diserap oleh shell anti-sihir memberi tenaga kepada ksatria kematian dengan kuasa runik tambahan. Berlangsung 5 saat. Perlu diingat ini hanya menyekat sihir, ia tidak menghalang kutukan, racun dan penyakit. Dan ia tidak menghilangkan debuffs ajaib semasa, ia hanya menghalang yang baru daripada berlaku selama tempoh perisai.

  69 : Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 69, anda boleh mendapatkan keupayaan baru berikut:

  • Mata Acherus – Pelakon segera, memerlukan 1 Frost Rune, 10 Cooldown Kedua. Saman Mata Acherus dengan 100 Kesihatan 5 minit yang membolehkan visi kawasan berdekatan dan memberi amaran kepada musuh yang menyerangnya. . ?

  70:

  • Kehadiran yang tidak suci – Pelakon Segera, 1 Cooldown Kedua, memerlukan 1 Rune Unholy. Menanam Knight Kematian dengan kemarahan yang tidak suci, meningkatkan kelajuan serangan sebanyak 15%, kelajuan pergerakan sebanyak 15% dan mengurangkan cooldown global pada semua kebolehan sebanyak 0.5 saat. Hanya satu kehadiran yang mungkin aktif pada satu masa. Sebagai pelari laju saya sentiasa untuk kelajuan pergerakan yang lebih cepat, jadi saya sangat gembira melihat ini dilaksanakan untuk DK. Ini juga sangat berguna untuk PvP, kerana anda menyerang lebih cepat (lebih banyak pecah), kurang GCD (jadi anda boleh menggunakan kebolehan anda dengan cepat) dan beberapa kelajuan berjalan (jadi anda tidak mendapat kited sebanyak).

  75: Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 75, anda boleh mendapatkan keupayaan baru berikut:

  • Memperkasakan Rune Senjata – Pelakon segera, 5 minit. cooldown. Memperkasakan senjata rune anda, segera mengaktifkan semua runes anda dan menjana 25 kuasa runik. Apa yang dilakukannya adalah sepenuhnya menambah semua rune anda dan memberi anda 25 kuasa runic, tetapi anda hanya boleh menggunakannya setiap 5 minit. Ini sangat berguna, ingat untuk menggunakan ini setelah rune anda hampir semua letih untuk mengembalikannya!

  80 : Sebaik sahaja anda menghidupkan tahap 80, anda boleh mendapatkan keupayaan baru berikut:

  • Tentera Orang Mati – Memerlukan 1 Darah, Tidak Suci, dan Frost Rune. Ini adalah keupayaan disalurkan yang mempunyai cooldown 20 minit. Saman seluruh legion hantu untuk berjuang untuk kematian ksatria. The Ghouls akan mengayunkan kawasan itu, menafikan dan melawan apa sahaja yang mereka dapat. Semasa menyalurkan Tentera Mati, The Death Knight mengambil sedikit kerosakan sama dengan Dodge Plus Parry Chance. Saya tidak menemui terlalu banyak kegunaan untuk kemampuan ini. Ia tidak berfungsi terlalu baik untuk PvP kerana ia dapat mudah terganggu. Tidak bagus untuk soloing mobs sama ada. Penggunaan terbaik adalah kawalan orang ramai semasa pergaduhan penjara dengan kumpulan.

  Kemahiran lain yang boleh anda dapatkan:

  Berikut adalah kemahiran lain yang boleh anda peroleh dari sama ada melakukan pencarian atau dari bakat:

  • Letupan mayat – Pelakon segera, menyebabkan mayat meletup untuk kerosakan bayangan yang diubahsuai oleh serangan serangan ke semua musuh dalam jarak 10 meter. Akan menggunakan mayat berdekatan jika tidak ada yang disasarkan. Tidak menjejaskan mayat mekanikal atau unsur. Mantra ini sama seperti kemahiran eksplisit Necromancer Corpse dari Diablo2, ia boleh menjadi kemampuan AOE yang sangat effecitve.
  • Dengan kuda pucat – Pelakon segera, anda menjadi sukar untuk berhenti kerana kematian itu sendiri. Tempoh semua kesan stun dan ketakutan yang digunakan terhadap anda dikurangkan sebanyak 10%, dan kelajuan dipasang anda meningkat sebanyak 10%. Ini tidak disusun dengan kesan pergerakan kelajuan yang lain. Boleh menjadi baik untuk mendapatkan pvp.
  • Tidak suci – Pelakon segera, serangga serangga yang tidak suci mengelilingi kematian ksatria untuk radius 10 halaman. Musuh yang ditangkap di kawasan itu mengambil 21 kerosakan bayangan setiap saat. Berlahan 20 saat. Semasa meratakan, anda tidak menggunakan kekejaman yang tidak suci yang sering, kerana anda melawan banyak sasaran tunggal, hama tidak suci masih sangat berguna untuk aoe’ing sekalipun.

  Singkatan
  Semasa bermain DK, anda mungkin menjumpai seseorang menggunakan singkatan untuk kebolehan/mantra mereka. Berikut adalah senarai singkatan tersebut sehingga anda tahu apa yang mereka ada. Anda harus menghafal ini kerana ia mungkin berguna:

  = Mogok plauge
  Ss = Strike Scourge
  Dnd = Kematian dan kerosakan
  Bb = Mendidih darah
  DG = Cengkaman kematian
  CE = Letupan mayat
  Ff = Demam beku
  BP = Plauge darah
  Ds = Mogok kematian
  DC = Gegelung kematian
  BP = Kehadiran darah
  Ia = Sentuhan berais
  Ob = Memusnahkan
  Bt = Ketuk darah
  SG = Strangulate
  Dp = Pakatan Kematian
  Perosak = Wabak
  = Rantai ais
  BS = Mogok darah
  HS = Mogok jantung
  Rs = Mogok rune
  AMS = Shell anti-sihir
  = Tidak suci
  Bagaimana = Tanduk musim sejuk
  Hb = Letupan melayang
  Aotd = Tentera mati
  Amz = Zon Anti Magic

  Makro Berguna: Setelah Anda Memainkan Kematian Knight untuk sementara waktu dan membiasakan diri dengan mantra/kebolehan mereka, anda kemudiannya boleh merujuk kepada seksyen makro Advance ini untuk menggunakan makro untuk menjadikan hidup anda lebih mudah.

  • Berikut adalah makro yang sangat berguna untuk menyembuhkan kejam anda, dengan cepat mensasarkan kejam anda, melemparkan gegelung kematian kepadanya, kemudian cepat beralih ke sasaran anda sebelumnya. Ini bagus untuk seseorang yang menggunakan spesifikasi yang tidak suci.
  • Sekiranya anda tidak mempunyai haiwan kesayangan, ini akan membangkitkan orang mati.
  • Sekiranya anda berada dalam jarak huru -hara, anda akan menggunakan perintah gelap, namun jika anda tidak berada dalam julat, anda akan membuang Death Grip.
  • Makro ini akan membuang histeria pada:
   . Diri anda jika anda tidak berada dalam kumpulan
   2. Diri anda jika anda menekan alt
   3. Sasaran sasaran anda jika mereka musuh
   4. Cuba membuangnya secara normal
  • PvP Macro: Ini adalah makro PvP yang baik apabila anda melihat kejam anda mengambil banyak kerosakan dan dia boleh mati, dengan cepat menggunakan makro ini untuk menyebabkan kejam anda meletup dengan keupayaan letupan mayat untuk menyebabkan “nuke” cepat cepat. Ini juga boleh digunakan di PVE.

  Tahap Kekuatan Knight Kematian Anda dengan Cepat dengan barang -barang
  Sekiranya anda mempunyai akses ke banyak emas di alam, anda akan memainkan kematian ksatria anda, anda boleh membeli barang-barang berikut di bawah dari AH atau ladang mereka dengan watak peringkat tinggi anda dan kemudian saya langkah demi langkah Death Knight Leveling Guide akan memberitahu anda bila akan menghidupkan barang -barang ini dengan mudah XP cepat.

  1-60 Panduan meratakan Horde

  Wotlk Classic Blood Death Knight Spec, Builds, Talents, and Glyphs

  Di halaman ini, anda akan mengetahui pilihan bakat PvE terbaik dan membina untuk kematian darah anda di Wotlk Classic, serta menasihatkan Glyphs.

  Bakat membina Darah Kematian Knight

  Bakat Knight Kematian Darah Berfokus pada Survivabiliti, Ancaman, Memperoleh Cooldowns yang kuat seperti Ikon darah vampirDarah Vampir, dan memberikan kumpulan anda yang kuat seperti KekejianKekuasaan kekejian dan Ikon Talons Icy yang bertambah baikTanda berais yang lebih baik .

  Binaan yang disenaraikan di atas adalah binaan bakat yang paling standard untuk menyerang kematian darah Knight dan termasuk kedua -dua penggemar yang kuat KekejianKekuasaan kekejian dan Ikon Talons Icy yang bertambah baikTanda berais yang lebih baik . Ini membina pengorbanan beberapa ancaman peribadi dan mitigasi untuk mendapatkan tongkat berais yang lebih baik, jadi jika anda secara konsisten menyerang dengan kematian frost ksatria berbakat ke dalamnya atau peningkatan dukun, anda boleh mempertimbangkan untuk menjatuhkan bakat ini dan meletakkan mata bakat ke dalam pokok yang tidak suci untuk bakat pokok awal yang kuat seperti Ikon VirulenceVirulence , Ikon jangkaanJangkaan, dan Ikon morbiditiMorbiditi . Terdapat banyak variasi binaan ini bergantung kepada jika anda memerlukan hit dari pokok yang tidak suci dan gear anda, tetapi ini adalah binaan yang harus anda jalankan dalam kebanyakan serbuan; Ia menjadi sangat berguna dalam 10-mel di mana penggemar boleh menjadi sukar untuk mendapatkan dengan begitu sedikit pemain.

  Meratakan membina

  Sekiranya anda sedang mencari binaan berorientasikan meratakan, sila rujuk Panduan Penegasan Knight Death kami.

  Bakat Knight Kematian Darah Terkenal

  Pokok darah

  Pokok darah dipenuhi dengan bakat yang tertumpu pada peningkatan kerosakan (ancaman) dan diri anda sendiri. Adalah penting untuk memastikan anda memilih bakat yang betul kerana terdapat banyak yang kuat untuk dipilih, tetapi anda hanya mempunyai banyak mata bakat untuk dibelanjakan.

  Ikon ketuk rune

  .

  Veteran ikon Perang Ketiga

  .

  Ikon Penguasaan Death RunePenguasaan Rune Kematian menyebabkan anda Ikon mogok kematianMogok kematian untuk menjadikan rune yang tidak suci dan frost dibelanjakan untuk menjadi runes kematian apabila mereka diaktifkan semula, membolehkan anda mempunyai lebih banyak fleksibiliti dengan pilihan keupayaan anda.

  Ikon pesongan ejaanPesongan ejaan memberi anda peluang yang sama dengan parry anda untuk mengambil 45% kurang kerosakan dari mantra yang masuk. Ksatria kematian sebahagian besarnya terdedah kepada jampi yang merosakkan ketika Shell Anti-Magic berada di Cooldown, jadi melicinkan kerosakan antara kegunaannya boleh menjadi sangat kuat dan sangat meningkatkan nilai penarafan parry anda.

  Kekejian

  Kekejaman May adalah penggemar yang kuat yang bukan sahaja menjadikan seluruh parti anda lebih kuat tetapi juga meningkatkan kekuatan anda sebanyak 2%.

  Ikon kegilaan yang tidak suci

  . Ini adalah peningkatan kerosakan besar bagi mana -mana DPS yang banyak berkaitan dengan kerosakan fizikal.

  Ikon darah vampir

  Darah Vampir adalah salah satu kesatria kematian yang paling kuat dan boleh membolehkan anda bertahan dalam keadaan kerosakan yang tinggi yang mungkin anda tidak dapat sebaliknya kerana jumlah penyembuhan yang besar yang anda terima semasa aktif.

  Pokok Frost

  Ikon ketangguhan

  Kekuatan secara besar -besaran meningkatkan nilai perisai pada gear anda.

  Ikon ais hitam

  Ais hitam sangat membantu kerana banyak kerosakan yang anda hadapi adalah bayangan atau fros, menjadikan bakat ini meningkat secara besar -besaran.

  Ikon musim sejuk yang tidak berkesudahanMusim sejuk yang tidak berkesudahan meningkatkan kekuatan anda, tetapi yang lebih penting menghilangkan kos kuasa runik Ikon Freeze MindMembekukan fikiran, membolehkan anda menghabiskan kuasa runic anda dengan bebas.

  Ikon Talons Icy yang bertambah baik

  Talons berais yang lebih baik adalah penggemar kumpulan besar yang meningkatkan kerosakan yang dilakukan oleh hampir setiap huru -hara dalam permainan.

  Kematian Darah Knight Glyphs

  Glyphs utama

  Ikon Glyph of DiseaseGlyph penyakit menyebabkan anda Ikon wabakKeupayaan wabak untuk menyegarkan tempoh penyakit anda, jadi bukannya menggunakan rune yang tidak suci dan rune fros anda boleh menggunakan rune darah tunggal, yang membolehkan anda membuang tambahan Ikon mogok kematianMogok kematian s. Keterbatasan utama anda mengenai Casts Keupayaan akan mempunyai runes anda dari Coolddown, jadi berdagang satu rune untuk dua, terutamanya apabila kedua-dua runes anda menjimatkan digunakan untuk keupayaan diri anda yang utama dalam Ikon mogok kematianMogok kematian, sangat berharga.

  Ikon Glyph of DiseaseGlyph of Disease, tetapi Glyph ini akan meningkatkan kerosakan yang dilakukan oleh anda Ikon mogok kematianMogok kematian yang akan menyebabkan lebih banyak ancaman. Satu -satunya tangkapan untuk glyph ini adalah bahawa anda harus kekal melebihi 25 kuasa runic pada setiap masa, tetapi ini tidak sepatutnya menjadi masalah sebagai satu -satunya pembersih anda – Ikon gegelung kematianGegelung Kematian – tidak begitu berkesan kerana darah.

  Ikon Perintah Glyph of Dark

  . Sehingga anda cukup ditujukan dan dipukul untuk memastikan tafsiran anda akan sentiasa melanda kami mengesyorkan menggunakan Glyph of Dark Command, sebagai tafsiran yang tidak dijawab dalam serbuan dengan mudah boleh menyebabkan lap; Apabila anda berada di topi itu, anda sepatutnya menggunakan glyph darah vampir yang meningkatkan tempoh salah satu cooldowns peribadi terkuat anda.

  Glyph of Raise Dead Icon

  .

  Ikon Pestilence Glyph Ikon wabakKeupayaan wabak sebanyak 5 meter.

  Ikon ketuk darah glyphGlyph penyebab paip darah Ikon ketuk darahKetik darah tidak lagi merosakkan anda.

  Changelog

  • 18 Jan. 2023: Dikaji semula untuk pelepasan Fasa 2 menjelang pelepasan serbuan Ulduar.
  • 23 Ogos. 2022: .

  Panduan Knight Kematian Knight Kematian Darah Klasik (Wotlk)

  Kesatria maut

  tangki darah

  tangki darah

  Pengenalan

  . Mereka juga boleh membawa tergesa -gesa dengan huru -hara

  dan kelajuan serangan huru -hara dengan debuff dengan

  . Semua kesatria kematian juga membawa ketangkasan dan kekuatan penggemar

  Wrath Classic (Wotlk) Tangki Darah Kematian Knight Putaran

  Pembuka

  Ramuan yang tidak dapat dihancurkan

  . Ini adalah kemampuan ancaman tertinggi anda. Cuba gunakan rune kematian yang dihasilkan dari

  Aoe

  Cooldowns Defensive

  Wrath Classic (WOTLK) Tank Darah Kematian Knight Bakat

  Binaan standard

  Binaan ini masuk ke dalam pokok beku dan membuka dua penggemar serbuan dengan

  . Sekiranya anda tidak menggunakan senjata dua tangan, anda boleh mengeluarkan mata dari

  Pengkhususan senjata dua tangan

  , dan memindahkan mereka ke dalam bakat seperti

  Morbiditi

  Sekiranya anda tidak perlu membuat spesifikasi

  ,

  . Sekiranya anda tidak menggunakan senjata dua tangan, anda boleh mengeluarkan mata dari

  Pengkhususan senjata dua tangan

  , dan memindahkan mereka ke dalam bakat seperti

  Wrath Classic (Wotlk) Tank Darah Kematian Knight Glyphs

  Perintah gelap

  Perintah gelap

  Darah Vampir

  Darah Vampir

  Penyakit

  Penyakit

  Darah Vampir

  Darah Vampir

  Kematian dan kerosakan

  Kematian dan kerosakan

  Ketuk darah

  Menaikkan mati

  Menaikkan mati

  Wabak

  Wabak