Panduan Kampus Dua Point Lengkap untuk Menjalankan Kolej Ultimate | GamesRadar, Panduan Kampus Dua Point – IGN

Panduan Kampus Dua Titik

Banyak barang bilik penting boleh ditingkatkan terima kasih kepada projek penyelidikan yang boleh anda lakukan di mana -mana makmal penyelidikan yang telah anda bina. Peningkatan Dua Point Campus terbaik adalah yang meningkatkan kadar di mana peningkatan lain berlaku, menjana wang dan kudosh, atau meningkatkan kebolehan pembelajaran pelajar anda.

Panduan Kampus Dua Point Lengkap untuk Menjalankan Kolej Ultimate

Dua Point Campus

Gunakan panduan kampus dua titik lengkap ini untuk mengetahui semua perkara penting untuk menjalankan kampus universiti yang berjaya. Anda perlu tahu semua tentang menjana wang, dan menjaga pelajar dan pekerja gembira, untuk meratakan kampus anda, dan mencari cacing buku, jika anda mahu kampus anda berjaya. Sekiranya anda tidak pasti apa maksudnya, atau anda sedikit terharu dari semua tutorial pengantar di setiap kampus, panduan ini dan petua di dalamnya harus membersihkan perkara. . Berikut adalah semua yang anda perlu tahu untuk menjalankan institusi pendidikan terbaik di Kampus Two Point.

Sekiranya anda ingin tahu apa yang kami fikirkan tentang permainan ini, anda juga boleh membaca ulasan kampus dua titik kami.

Petua teratas untuk mendapatkan markah teratas

Tip -tip kampus 10 titik dua ini menawarkan nasihat hebat untuk mana -mana pemain. Sama ada anda baru bermula dengan beberapa kampus pertama anda atau anda ingin meningkatkan kampus anda yang sedia ada dan mencapai penilaian tiga bintang, petua ini akan membantu anda menjadikan kampus anda menguntungkan dan penuh dengan pelajar yang berminat.

Cara menjana wang

Menjalankan kampus adalah kerja mahal. Anda perlu membayar bangunan baru, bilik baru, dan upah kakitangan, jadi mengetahui cara membuat wang kampus dua titik akan membantu anda menghalang anda daripada negatif dan bertukar keuntungan. Sekiranya keadaan menjadi terlalu mengerikan, anda juga akan mendapat nasihat mengenai mengambil pinjaman untuk membiayai usaha pendidikan anda dalam panduan ini.

Cara mendapatkan kudosh

Wang membayar untuk barangan dan pembinaan, tetapi anda perlu mendapatkan dan menghabiskan dua point kampus kudosh untuk membuka kunci barang -barang tertentu di tempat pertama. Mata wang ini diperolehi lebih perlahan daripada wang dan melalui beberapa cara yang agak spesifik, tetapi perlu untuk membuka kunci banyak barang perabot yang benar -benar boleh merapikan bilik.

Cara mendapatkan gred yang baik

Ia baik dan baik menjaga kampus anda dibuka dengan menjadikannya menguntungkan tetapi pelajar sebenarnya berfungsi dengan baik? Pelajar yang mempunyai gred kampus dua titik tinggi akan gembira, berjaya, dan akan terus membayar yuran pengajian mereka, jadi itu adalah untuk kepentingan anda untuk memberikan standard pendidikan yang tinggi untuk mahasiswa anda. Pastikan anda tahu bagaimana untuk menaikkan gred mereka dengan panduan kami.

Pastikan pelajar kampus gembira

Pelajar yang berjaya secara akademik jelas baik di mana -mana kampus, tetapi mereka tidak dapat berjaya jika mereka tidak gembira! Kebahagiaan Pelajar Kampus Dua Point adalah salah satu statistik yang paling penting dalam permainan, tetapi ia dipengaruhi oleh banyak perkara yang berbeza. Baca panduan kami supaya anda tahu apa sebenarnya yang mempengaruhi kebahagiaan supaya anda dapat menjaganya dan bersedia untuk belajar.

Naikkan Tahap Kampus Anda

Mengetahui Cara Meningkatkan Tahap Kampus di Dua Point Campus akan membantu anda mengembangkan kolej anda lebih jauh. Anda akan mendapat mata kursus tambahan untuk menjalankan kursus yang lebih besar dan lebih baik, dan akses kepada calon pekerja dengan kelayakan yang lebih baik.

Dapatkan mata kursus

Mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkan dua titik kursus kampus adalah sangat penting kerana mereka perlu menaik taraf kursus anda dan menambah yang baru ke kurikulum anda. Nasib baik, mereka tidak begitu sukar untuk mendapatkan, tetapi tidak jelas, jadi pastikan anda dipertikaikan dengan panduan kami.

Jadikan kampus anda lebih baik

Pelajar dan kakitangan anda akan sangat menghargai kampus yang selamat dan menarik dengan semua kemudahan yang betul. Pastikan anda meletakkan sedikit masa dan wang untuk mencantikkan sesuatu untuk meningkatkan daya tarikan kampus dua titik dan menjadikan semua orang lebih bahagia.

Peningkatan Terbaik

Banyak barang bilik penting boleh ditingkatkan terima kasih kepada projek penyelidikan yang boleh anda lakukan di mana -mana makmal penyelidikan yang telah anda bina. Peningkatan Dua Point Campus terbaik adalah yang meningkatkan kadar di mana peningkatan lain berlaku, menjana wang dan kudosh, atau meningkatkan kebolehan pembelajaran pelajar anda.

Cacing buku

Cacing buku kampus dua titik yang licik berpeluang untuk tiba -tiba meletup keluar dari tanah di sekitar kampus anda untuk berpecah detik sebelum burrowing kembali ke tanah. Sekiranya anda cukup pantas, mengklik satu sebelum ia akan memberi anda ganjaran kecil bergantung pada jenisnya!

Menipu

Seperti Hospital Two Point, tidak ada kod cheat kampus dua titik rasmi atau kod cheat yang boleh anda gunakan dalam permainan anda untuk membuat perkara lebih mudah, namun beberapa alat pihak ketiga mungkin dapat membantu anda. Walau bagaimanapun, dua titik kampus merangkumi mod kotak pasir yang membolehkan anda bebas mengacaukan dengan beberapa tetapan untuk mencipta pengalaman anda sendiri – tidak betul -betul menipu, tetapi agak dekat.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Panduan Kampus Dua Titik

Panduan Wiki Kampus Dua Point.png

Petua dan cara untuk memulakan di kampus dua titik

20220809002322 1.jpg

Menjalankan universiti yang berjaya bukanlah tugas yang mudah. Dengan begitu banyak ciri dan aspek pengurusan yang unik, mudah untuk menjadi terharu di dua point kampus, terutamanya jika anda tidak bersedia dengan asas -asas pengurusan kampus. Untuk membantu mengurangkan kekeliruan permainan awal, kami telah menyusun tiga panduan berguna yang memberikan pelbagai tip dan cara yang berguna yang anda perlukan untuk menjalankan kampus kolej yang berjaya.

 • Panduan Pemula: Asas dan Ciri
 • 35 petua dan muslihat penting
 • 13 Perkara Dua Point Campus tidak memberitahu anda

Walkthrough Kampus Dua Point – Panduan Tahap 3 Bintang

20220808130821 1.jpg

Terjebak dan memerlukan bantuan? Walkthrough Campus Two Point IGN Butiran Senarai Lengkap Semua Bintang, Dua Bintang, dan Objektif Tiga Bintang yang Anda hadapi di semua 12 kampus, bersama -sama dengan petua dan strategi yang berguna untuk menyelesaikan setiap senario kampus dan semua ganjaran objektif.

 • Walkthrough – Semua Tahap Kampus
  • Freshleigh Meadows
  • Piazza Lanatra
  • Universiti Mitton
  • Noblestead
  • Spiffinmoore
  • Fluffborough
  • Etching atas
  • Runtuhan Pebberley
  • Blundergrad
  • Titik pecah
  • Dua Point University

  Cara panduan

  20220809001917 1.jpg

  Sama ada anda ingin mendapatkan lebih banyak kudosh untuk membuka kunci item hiburan baru yang mewah, atau tertanya-tanya bagaimana untuk meningkatkan tahap kampus anda dan membuka kunci kursus baru di kampus dua titik, kami telah mendapat anda yang membantu dalam panduan cara kami di bawah.

  • Kampus Dua Point How-to Guides
   • Cara mendapatkan dan ladang kudosh
   • Cara Meningkatkan Tahap Kampus Anda dan Dapatkan Mata Kursus
   • Cara Meningkatkan Kebahagiaan Pelajar dan Kakitangan
   • Cara Meningkatkan Gred Pelajar
   • Cara Meningkatkan Kebersihan Pelajar dan Kampus
   • Cara menjana wang
   • Cara meningkatkan keselesaan terma
   • Cara Meningkatkan Prestij Bilik dan Daya tarikan Kampus
   • Cara Melatih Kakitangan dan Meningkatkan Bilik Kursus
   • Cara Mengadakan Acara
   • Cara membuang penceroboh

   Kursus kampus dua titik

   20220809001945 1.jpg

   Baru bermula dan ingin tahu tentang kursus apa yang terdapat di dua titik kampus? Lihat panduan kami di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kursus yang berbeza yang ditawarkan: