Panduan Exotics Bahagian 2: Senarai Lengkap Semua Exotics dalam Bahagian 2 | GamesRadar, Panduan Bahagian 2 Bahagian 2: Semua Exotics dan Cara Mendapatkannya

Panduan Exotics Bahagian 2: Semua Exotics dan Cara Mendapatkannya

Contents

The Eagle Bearer Exotic adalah senapang yang menggalakkan anda untuk api secepat yang anda boleh: Kadar kebakaran meningkat selagi anda memegang pencetus dengan kepala kepala yang mempercepatkan tambah nilai senjata 60 pusingan. Anda perlu mengalahkan bos dalam Operasi Dark Hour Raid jika anda ingin mendapatkan eksotik, yang merupakan kejatuhan rawak. Baca lebih lanjut mengenainya dengan penuh Bahagian 2 Panduan Pembawa Eagle .

Panduan Exotics Bahagian 2: Senarai Lengkap Semua Exotics di Bahagian 2

Terdapat banyak eksotik Divisi 2 dalam permainan sekarang, jadi jangan malu jika anda sering merujuk kembali kepada panduan ini untuk mengetahui bagaimana untuk mendapatkannya! Warlords of New York, pengembangan terbaru untuk Divisyen 2, memperkenalkan lapan exotics baru di atas yang sedia ada, jadi kami mendapat semua butiran mengenai setiap satu eksotik Divisyen 2 dalam permainan sekarang. Semoga berjaya untuk mendapatkan mereka semua, ejen!

Apakah eksotik Divisyen 2?

Exotics adalah peringkat tertinggi di Bahagian 2, sama seperti mereka berada di Base Game. Mereka semua dinamakan, dan biasanya jatuh secara rawak. Dengan tiga bakat unik dan skor gear yang berkaitan dengan mana -mana peringkat dunia yang anda ada, anda mungkin mahu menahan pengisaran untuk mereka sehingga anda mencapai tahap tertinggi yang anda boleh.

Pengembangan terbaru – Warlords of New York – telah memperkenalkan sekumpulan eksotik baru untuk permainan. Ini ditandai dengan (wony), jadi anda tahu eksotik mana yang hanya akan tersedia jika anda membeli pengembangan.

Bahagian 2 Backpack Exotic: Acosta’s Go-Bag (Wony)

Ransel eksotik ini dilengkapi dengan dua faedah. Yang pertama, ‘One in Hand’ memberikan peringkat kemahiran tambahan selama 15 saat selepas menangani kerosakan dengan bom tangan, serta overcarge jika peringkat kemahiran anda sudah berada di enam.

Perkampungan kedua meningkatkan kapasiti bawa, jadi anda boleh membawa kit perisai tambahan, 25% lebih banyak peluru, dan tiga bom tambahan, serta +10% kesan status dan +10% kemahiran pembaikan.

Untuk memegang beg go Acosta, anda akan mahu membuka cache hyena di Jefferson Trade Center, atau cache yang lebih bersih semasa memburu kurnia.

Bahagian 2 Exotic Assault Rifle: The Bighorn (Wony)

Senapang serangan eksotik yang serba boleh, apabila anda menggunakan Bighorn, senapang menjadi separa automatik dan menangani kerosakan 450% dengan setiap pukulan.

Itu menjadikannya peniaga kerosakan yang ideal untuk pergaduhan bos, tetapi ia akan mengambil beberapa pendapatan-ia boleh jatuh dari misi legenda dan kubu kuat, tetapi dengan kadar penurunan hanya 5%.

Bahagian 2 Exotic LMG – Bullet King (Wony)

Dinamakan sempena bos terkenal yang boleh dieksploitasi dalam permainan pertama, Bullet King tinggal hingga ke monikernya. Malah, ia tidak perlu dimuat semula, dan setiap 100 peluru yang melanda akan menambah peluru ke rizab pengguna, serta skuad mereka.

Misi yang melibatkan rikers adalah pertaruhan terbaik anda, dengan peluang penurunan 1% pada kesukaran biasa, 3% pada keras, 5% untuk mencabar, dan 7% pada heroik. Itu adalah kemungkinan tipis, tetapi kita mempunyai kepercayaan, ejen!

Bahagian 2 Eksotik Mask: Coyote’s Mask (Wony)

Topeng yang sempurna untuk wabak, pernafasan ini dilengkapi dengan perkhemahan yang dipanggil ‘naluri pek’ yang meningkatkan peluang untuk menjaringkan hit kritikal berdasarkan jarak skuad anda dari sasaran. Dapatkan hampir meningkatkan potensi kerosakan kerosakan anda.

Yang satu ini bagus dan senang juga dipegang. Anda hanya perlu mencapai tahap 35 pas musim terbaru permainan untuk dapat membukanya.

Bahagian 2 Holster Eksotik: Dinasti Imperial (Wony)

Satu lagi untuk penggemar pertempuran rapat, sarung eksotik ini boleh menggunakan kesan status ‘terbakar’ kepada musuh dalam masa 20m, sementara atributnya dapat meningkatkan kesan status juga-menjadikannya berpotensi memadamkan.

Nampaknya jatuh dengan mudah, juga, dengan pemain melaporkannya jatuh dari misi cerita, terutamanya pertempuran dengan Vivian Conley di Tanker Beached.

Bahagian 2 Exotic SMG: Lady Death (Wony)

Boleh dikatakan salah satu exotics terbaik yang akan ditambah, kematian wanita lebih daripada sekadar wajah yang cantik. Apabila bergerak, pemain mendapat ‘susunan’ (empat per saat, lapan jika berlari), dengan setiap pukulan kemudian menggunakan salah satu susunan ini untuk menguatkan kerosakan sebanyak 60%. Ini bermaksud bahawa jika anda mempunyai 40 susunan maksimum, anda boleh mengeluarkan kerosakan bonus sebanyak 60% lebih dari empat puluh tembakan.

Dengan membunuh juga meningkatkan kelajuan pergerakan, oleh itu kemudian meningkatkan kelajuan di mana anda boleh mendapat susunan, Lady Death pasti menjadi sangat popular. Ia jatuh terutamanya dari bos Rikers, termasuk Bounties – dua bos bernama Adam dan Hawa nampaknya menjadi yang paling popular untuk ladang untuk mendapatkan kematian wanita.

Bahagian 2 Exotic Kneepads: Ninjabike Messenger Kneepads (Wony)

Sekiranya senjata pilihan anda mengambil sedikit masa untuk dimuat semula, maka pasangan eksotik ini adalah untuk anda. Bergerak di antara penutup atau melompat ke atasnya akan memuatkan semula senjata anda dengan segera.

Walaupun Ninjabike Messenger Kneepads boleh didapati paling kerap di zon gelap, mereka juga boleh didapati semasa memainkan kandungan PVE tetapi nampaknya kadar penurunan lebih rendah.

Bahagian 2 Sekeping Dada Eksotik: Sistem Perisai Tardigrade (Wony)

Satu untuk ‘tangki’ kumpulan anda, Tardigrade Armor menawarkan statistik regenerasi perisai yang besar mengenai banyak peranan tetapi utiliti sebenar terletak pada perkhemahan yang unik, penyaduran nano ablatif. Ini bermakna bahawa setiap kali anda (atau rakan sepasukan) perisai pecah, anda (atau mereka) mendapat perisai 80% sebagai bonus untuk 10 -an. Anda juga boleh mengeluarkan cooldown 45 saat dengan membunuh dengan senjata pengkhususan anda.

Ia boleh jatuh dari mana -mana bos anak lelaki yang benar, jadi anda ingin menuju ke Southwest DC dan meningkatkan kesukaran untuk peluang terbaik anda.

Lullaby adalah salah satu daripada dua eksotik di Bahagian 2 yang. tidak tersedia melainkan jika anda pra-memerintahkan, tetapi kini diperoleh melalui pek DLC Deluxe untuk 950 kredit premium.

Ia adalah pistol yang hebat untuk digunakan tepat pada permulaan permainan tetapi kerana ia adalah senapang satu tahap, ia dengan cepat menjadi usang. Syukurlah, apabila anda mencapai permainan akhir dan menaik taraf bangku kerajinan anda, anda boleh membongkar senjata lain jenis yang sama dan menggunakan komponen ke arah buffing lullaby.

Bahagian 2 Rifle Assault Exotic: Kejas

Ruthless adalah satu lagi bonus pra-pesanan eksklusif sehingga anda juga boleh mengambilnya dalam pek mewah yang sama untuk 950 kredit.

.

Destiny 2 Exotic SMG: Chatterbox

Woohoo, pistol ini sebenarnya tersedia dalam permainan! The Chatterbox adalah SMG eksotik yang memerlukan beberapa langkah sebelum anda dapat memperolehnya. Untuk mendapatkannya sendiri, pastikan anda mengikuti Panduan Bahagian 2 Chatterbox kami.

Perkara pertama yang pertama, Chatterbox mempunyai peluang hit kritikal +14.5% yang mana cantik tinggi. Apabila anda memperolehnya di WT4, ia mempunyai sekitar output kerosakan 8k, kebakaran 700 pusingan seminit, dan memegang 60 peluru per mag. Statistik teras ini boleh diubah suai dengan lampiran gear dan senjata anda, jadi anda boleh menyesuaikan pistol untuk memenuhi gaya permainan anda.

Seperti semua exotics, SMG eksotik Chatterbox mempunyai tiga bakat. Yang pertama adalah perbualan yang tidak henti -henti yang meningkatkan kadar kebakaran sebanyak 1% untuk setiap pukulan yang mencecah musuh, hingga maksimum 60%. Apabila anda memuatkan semula, ini akan ditetapkan semula.

Majalah Box Membuatnya Membunuh dengan Chatterbox Refill 20% dari Majalah, bersama-sama dengan memohon penggemar 10 saat. Buff ini menjadikannya sehingga setiap pukulan yang mencecah musuh – bersama dengan bakat perbualan yang tidak henti -henti – meningkatkan kapasiti majalah dengan satu, hingga maksimum 60. .

Akhirnya, Blabbermouth adalah bakat yang mempengaruhi senjata anda yang lain. Walaupun SMG Exotik Chatterbox dihiasi, tambah nilai dengan senjata yang dilengkapi dalam masa 5 saat selepas membunuh memberikan peningkatan sebanyak 20% kepada kadar api selama 10 saat.

Seperti yang anda lihat, Chaining membunuh dengan kotak chatterbox bermakna anda jarang perlu memuat semula dan ia menjadi senjata jarak dekat yang luar biasa.

Bahagian 2 Pistol Eksotik: Liberty

Anda mungkin tidak menganggap pistol eksotik berbaloi, tetapi percayalah: kebebasan adalah. Langkah -langkah untuk memperolehnya adalah serupa dengan kotak perbualan tetapi sedikit lebih mudah, kerana hanya melengkapkan kisah utama yang menghasilkan salah satu komponen. Di WT4, Liberty boleh melakukan lebih daripada 40k kerosakan setiap pukulan, mempunyai rpm 150 dan 8 pusingan per mag.

Liberty adalah bakat pertama untuk senjata dengan nama yang sama, yang menangani kerosakan 100% tambahan kepada elektronik bermusuhan. Menuju ke arah pemandangan juga menyoroti semua titik lemah musuh dan elektronik.

Keadilan buta memanfaatkan memusnahkan elektronik bermusuhan, dengan membuat peluru seterusnya setelah anda memusnahkan satu perjanjian tambahan 500% kerosakan. Sekiranya anda membunuh musuh dengan peluru tunggal itu, majalah anda diisi semula tanpa perlu dimuat semula dan keseluruhan majalah menangani kerosakan 100% tambahan.

Akhir. Memusnahkan apa -apa titik lemah mengisi semula 20% majalah senjata itu.

Tidak teruk, betul? Terutama untuk sidearm. Cambuk budak jahat ini untuk berurusan dengan elektronik musuh kemudian menurunkan kesakitan ketika anda menembak bahkan yang paling sukar dari musuh. Anda boleh memasukkan meriam tangan ini dalam beban anda dengan mengikuti Panduan Liberty Division 2 kami.

Bahagian 2 senapang eksotik: impian manis

Sweet Dreams adalah satu lagi senapang eksotik, tetapi ini sebenarnya terdapat dalam permainan. Memperolehnya di WT4 akan mendorongnya ke utara 100k kerosakan yang benar -benar gila, dan ia membakar 70 rpm dengan lapan kerang sebelum perlu dimuat semula. Malangnya, bakat tidak begitu mengagumkan seperti beberapa exotics yang lain.

Sweet Dreams adalah bakat pertama yang bernama tepat, yang memberi anda perisai bonus 35% jika anda mendarat serangan huru -hara setelah bertukar kepada senapang itu sendiri. Ia juga menggunakan debuff sandman.

Sandman adalah bakat kedua, yang menghalang musuh yang anda terkena serangan huru -hara dari penyembuhan atau memohon kit perisai. Perkara itu, jika anda cukup dekat untuk melee musuh dengan mimpi manis senapang eksotik, kemungkinan anda akan membunuh mereka tidak lama lagi sehingga mereka tidak sepatutnya mempunyai masa untuk menyembuhkan. Sekiranya anda membunuh mereka dengan Debuff Sandman, anda juga memulihkan perisai bonus 35% lagi.

Evasif adalah bakat akhir dan ini bermaksud bahawa jika anda mengelak dengan impian manis yang dilengkapi, ia secara automatik memuatkan 1% majalah. Jadi. 0.08% daripada satu cengkerang? Impian manis tidak mempunyai bakat yang hebat pada pandangan pertama, tetapi ia boleh menjadi lebih berguna di bawah garis dengan pengubah. Sekiranya anda mahukan senapang patah murni ini di tangan anda, lihatlah Panduan Sweet Dreams Division 2 kami.

Bahagian 2 Rifle Assault Exotic: Merciless

Eksotik keenam yang terdapat di Bahagian 2 sekarang adalah Merciless, senapang serangan. Anda melihat sekitar 15k kerosakan memberi atau mengambil WT4, dengan 30 pusingan mag dan 260 pusingan seminit. Ia juga menawarkan +15% kerosakan hit kritikal, bersama dengan tiga bakat.

Pencetus Perdua. Menarik pencetus sekali akan membakar primer yang akan membenamkan dirinya menjadi musuh, kemudian melepaskan pemicu api detonator yang akan meletupkan mana -mana primer dalam musuh yang anda memukul.

Peperangan gerila menjadikannya sehingga setiap primer yang diletupkan melakukan kerosakan +75% untuk setiap primer diletupkan. Hanya satu musuh yang boleh mempunyai primer yang tertanam pada satu masa, dan ada maksimum lima.

Kekejaman adalah bakat lain yang menggunakan senjata lain sementara tanpa belas kasihan dihantui. Mendarat tembakan dengan senjata yang dilengkapi anda mempunyai peluang 5% untuk menangani +20% kerosakan sebagai kerosakan letupan. 5% mungkin kelihatan kecil, tetapi jika anda menggegarkan SMG atau LMG bersama dengan tanpa belas kasihan, peluang 5% akan mencetuskan secara konsisten. Anda boleh memperoleh senapang dua kali ganda ini dengan Panduan Rombongan Bahagian 2 kami.

Bahagian 2 Exotic LMG: Pestilence

Pestilence adalah nama nombor tujuh eksotik, dan ia adalah satu -satunya LMG eksotik di Bahagian 2. Ini mungkin yang paling mendalam dari semua eksotik Divisi 2, kerana ia benar -benar tidak menangani banyak kerosakan sama sekali. Dalam PvP yang dinormalisasi, wabak hanya menangani sedikit kerosakan 1k setiap pukulan – tiada apa yang dibandingkan dengan beberapa LMG dalam permainan yang dapat menangani sehingga 10x sebanyak itu.

Sudah tentu, anda akan berfikir bahawa bakat wabak akan lebih daripada membuatnya. Secara teknikal itu benar kerana bakatnya berkuasa, tetapi hanya ketika anda berjuang musuh yang terjebak di lumpur. Jika tidak, ia tidak akan sangat berguna. Wabak orang buangan adalah nama bakat pertama, dan setiap kali anda memukul musuh lebih dari 20 kali dengan wabak dan kemudian membunuh mereka, ia membentuk awan toksik di sekeliling mayat mereka yang menangani kerosakan senjata 200% sesaat untuk musuh yang cukup bodoh berdiri di dalamnya.

Perkara itu, mana -mana pemain waras yang anda perjuangkan – atau musuh AI – akan meninggalkan kawasan itu dengan serta -merta, mengambil kerosakan yang minimum. Pestilence, kesan sekunder, terdengar kuat dalam pergaduhan PvP tetapi ketika satu -satunya cara untuk mendapatkannya adalah menggunakan wabak sebagai senjata utama anda? Tidak terima kasih. Sekiranya anda ingin mendapatkan wabak untuk diri sendiri untuk melihat betapa buruk.

Bahagian 2 Rifle Marksman Eksotik: Nemesis

Nemesis Divisyen 2 adalah penembak tepat eksotik yang terdapat dalam permainan dan oh budak lelaki. Ia sangat kuat. Ia juga boleh dikatakan sebagai eksotik yang paling sukar untuk diperolehi dalam permainan kerana anda perlu melengkapkan beberapa kubu kuat yang diserang yang berputar setiap minggu.

Nemesis mempunyai dua bakat yang meningkatkan jumlah kerosakan yang ditangani senjata api dengan ketara. Kaunter sniper bermaksud semakin lama anda memegang pencetus ke bawah, jumlah kerosakan yang lebih tinggi akan ditangani dan jika anda menembak tembakan yang tidak membunuh sasaran anda, pukulan seterusnya mencapai kerosakan maksimum lebih cepat.

Kemudian ada bakat Nemesis yang menandakan musuh tertentu yang anda tuju. Menggabungkan ini dengan beberapa bonus set jenama tertentu dan bakat gear, dan anda berpotensi mendapat hampir 5 juta kerosakan setiap pukulan! Lihat panduan yang dipautkan kami di atas untuk semua yang anda perlu tahu untuk mendapatkan pistol yang luar biasa ini.

Bahagian 2 Senapang Serangan Eksotik: Pembawa Eagle

Satu -satunya senapang serangan eksotik dalam permainan adalah pembawa bahagian 2 bahagian, dan hanya ditambah baru -baru ini dengan pengenalan serangan Divisi 2. Ini adalah senjata yang sukar untuk diperoleh kerana anda perlu mengalahkan serbuan itu, tetapi bakat bayi ini menjadikannya lebih berbaloi.

Anda pada dasarnya ingin memastikan anda terus menembak dan tidak terlepas tembakan, kerana mogok Eagle memastikan anda mendapat penggemar yang kuat, lebih banyak tembakan yang anda pukul, sementara Tenacity menangguhkan kerosakan yang anda terima, menjaga anda hidup lebih lama. Walaupun penggemar ketabahan aktif, semakin banyak musuh yang anda bunuh mengurangkan jumlah kerosakan yang anda ambil untuk setiap musuh yang terbunuh, sehingga 100% – bermakna anda dapat mengabaikan semua kerosakan masuk dengan syarat anda dapat membunuh musuh dengan cepat.

Sekiranya anda mempunyai pembawa helang yang disembunyikan – walaupun saya tidak pasti mengapa anda mahu melakukannya – anda akan mempunyai perisai bonus +10% yang berterusan setiap kali anda menembak senjata yang dilengkapi anda. Ini bermakna pembawa helang adalah senjata yang sangat menarik.

Bahagian 2 senapang tindakan tuil eksotik: Diamondback

Diperkenalkan kepada permainan dengan Kemas Kini Tajuk 5 adalah Divisyen 2 Diamondback, satu-satunya senapang tindakan tuil eksotik yang ada. Sama seperti Nemesis, Diamondback adalah masa berterima kasih kepada ekspedisi Divisyen 2. Walau bagaimanapun, ia adalah senjata yang layak untuk mendapatkan jika anda boleh memukul tembakan anda berturut -turut.

Oleh kerana itu adalah senapang tindakan tuil, kebakaran berlianback sangat perlahan, tetapi setiap pukulan menangani peningkatan jumlah kerosakan yang anda tidak ketinggalan. Gigitan yang menyedihkan bermaksud bahawa setiap kali anda memukul lawan, musuh rawak lain ditandakan. Memukul musuh yang ditandakan menjamin kerosakan kritikal dan +20%. Bilas dan ulangi bahawa sehingga anda memukul lima musuh yang ditanda.

Akhirnya, menumpahkan kulit memastikan anda terus hidup lebih lama dengan memperoleh +20% perisai bonus selama tiga saat setiap kali pusingan dimuatkan. Semasa disucikan, anda juga akan mendapat +8% perisai bonus selama dua saat setiap kali anda memuatkan semula. Pemain PC mungkin akan memuja Diamondback kerana betapa tepatnya tepat anda boleh dengan tetikus dan papan kekunci, sementara pemain konsol mungkin berjuang dengan senapang tindakan tuil eksotik yang baru.

Bahagian 2 Rifle Assault Exotic: Bunglon

Satu lagi senapang serangan eksotik dalam permainan adalah bunglon, tetapi malangnya memperoleh ini hampir semata -mata turun ke RNG. Ia adalah sebahagian daripada kemas kini tajuk 7 dan anda boleh meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan binatang itu dengan berulang kali melakukan misi dengan rifle serangan yang disasarkan. Selain daripada itu, cuma melintasi jari anda.

The Chameleon Assault Rifle memberikan rangsangan 20% untuk peluang kritikal dan rangsangan 50% untuk kerosakan hit kritikal selama 45 saat sebagai sebahagian daripada bakat naluri penyesuaian. Untuk membolehkan ini, anda perlu memukul 30 headshot. Naluri Adaptasi juga memberikan rangsangan 100% kepada kerosakan senjata selama 45 saat jika anda memukul 60 tembakan badan walaupun, sementara 30 tembakan kaki akan memberi anda rangsangan 150% untuk memuat semula kelajuan selama 45 saat.

Bertindih bermakna apabila Chameleon dihentikan, anda mendapat rangsangan 5% untuk pengendalian senjata; bukan bakat yang hebat sehingga anda mungkin lebih baik dengan memiliki bunglon sebagai yang utama.

Bahagian 2 Sarung Tangan Eksotik: BTSU Datagloves

Bahagian 2 sarung tangan eksotik – dipanggil BTSU Datagloves – hanya tertumpu pada kemahiran. Pembentukan kemahiran kini lebih berdaya maju dalam patch terkini, tetapi anda perlu disusun sepenuhnya ke dalamnya untuk menjadikannya berbaloi.

Alat Elemental: Kemahiran yang memohon kesan status keuntungan +50% tempoh kesan status dan +50% cabaran kemahiran.

Penyerapan Tenaga: Bila -bila masa anda menggunakan kesan status, sarung tangan anda diselitkan dengan itu selama 60 -an. Semasa disemai, anda mendapat +kerosakan kemahiran 10%, +10% penyembuhan kemahiran dan pembaikan dan +10% tempoh kemahiran untuk setiap utiliti (bateri kuning) pada gear anda.

Proksi yang dikenakan: Bila -bila masa anda membuang kemahiran, 1.25s Selepas mendarat, ia mewujudkan letupan yang menggunakan kesan status yang ditimbulkan kepada semua musuh dalam masa 6m. Musuh yang terjejas oleh kesan status yang ditimbulkan mengambil 50% lebih banyak kerosakan dari kemahiran anda.

Untuk mendapatkan sarung tangan eksotik, anda perlu mengalahkan bos heroik di Misi Camp White Oak, Black Tusk Mobs, dan Misi Heroik Penjajahan.

Bahagian 2 Holster Eksotik: Dodge City Gunslinger

Holster eksotik dipanggil holster Dodge City Gunslinger dan sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang menggunakan pistol. Berikut adalah semua bakat:

Tangan tangan: +Ketepatan 20%

+Kelajuan Tambah nilai 40%

+Julat optimum 400%

+Kerosakan revolver 20%

Memerlukan pistol untuk dilengkapi.

Cabutan cepat: Bertukar ke pistol anda Muat semula semua senjata.

Perforator: Tembakan dipecat dari pistol anda menembusi musuh.

Pistol Headshot Membunuh Grant +kerosakan senjata 20% dan membolehkan senjata utama dan menengah anda menembusi musuh selama 8 -an. Tempoh ini meningkat kepada 11s semasa menggunakan revolver.

.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Beri saya permainan dan saya akan menulis setiap “bagaimana” saya mungkin boleh atau mati mencuba. Apabila saya tidak lutut dalam permainan untuk menulis panduan, anda akan mendapati saya melanda trek di F1, melemparkan bola di telefon saya di Pokemon Go, berpura-pura mengetahui apa yang saya lakukan di Pengurus Bola Sepak, atau Mengklik kepala di Valorant.

54 jam di, Baldur’s Gate 3 menyampaikan dua bos RPG kegemaran saya dengan membiarkan Paladin Rizz saya begitu keras mereka meletup

Senarai Gaya Kimia FC 24 Lengkap dijelaskan

Panduan Exotics Bahagian 2: Semua Exotics dan Cara Mendapatkannya

Tiada penembak rooter lengkap tanpa memusnahkan gear super kuat, dan di Bahagian 2 yang datang dalam bentuk senjata eksotik dan gear dengan faedah yang unik dan statistik berguna. Exotics boleh datang dalam pelbagai bentuk dan saiz – dari senapang serangan ke senapang – dan masing -masing mempunyai tempat tersendiri di Bahagian 2 permainan tamat. Tetapi apa eksotik ada? Dan betapa tepatnya anda mendapatkan tangan anda pada senjata eksotik? Kami akan menjawab kedua -dua soalan itu dalam panduan ini: Berikut adalah senarai penuh Bahagian 2 exotics, lengkap dengan butiran bagaimana mencarinya.

Awak juga mungkin menyukai:

  • Apa yang pemain mahu dari kemas kini tajuk Divisi 2 6
  • Bahagian 2 Panduan Bilik Bekalan Stesen Kenly Metro: Cara Mencari Rampasan Harian Anda
  • Bahagian 2 Membina Panduan: Tank Terbaik, DPS, Loadouts Kemahiran

Kemas kini Lembangan Tidal Bahagian 2

Bahagian 2 Dodge City Gunslinger’s Exotic Holster

Ini adalah perisai eksotik yang pertama di Bahagian 2. Holster Gunslinger Dodge City mempunyai tiga faedah yang lebih baik pistol anda. Anda boleh membukanya melalui misi empat langkah yang agak panjang.

Bahagian 2 BTSU Datagloves Exotic

Walaupun kami tidak mempunyai panduan untuk sarung tangan eksotik BTSU yang agak baru, anda boleh mendapatkannya dengan mengalahkan bos heroik. Mereka adalah kejatuhan yang benar -benar rawak dari Misi Camp Oak Camp White, Black Tusk Mobs, dan Misi Heroic Invasion. Sarung tangan sangat berguna untuk pemain yang ingin membuat pembentukan berasaskan kemahiran.

Bahagian 2 Diamondback Exotic

Dua perkara membezakan Diamondback Exotic dari senapang tuil tindakan lain: Pertama, ular yang dibalut dengan larasnya, dan kedua, ia adalah bakat dan luaran yang dilaksanakan. Ia secara rawak menandakan musuh secara lalai, dan menembak musuh -musuh itu menjaringkan bonus. Anda membukanya dengan melengkapkan ekspedisi konvoi -membaca semua tentangnya di sini .

Bahagian 2 Eksotik Eksotik

Pestilence Exotic LMG meninggalkan di belakang awan toksik yang merosakkan musuh dari masa ke masa. Ia boleh dikatakan tidak semua yang berguna – musuh jarang berdiri di rumpun besar – tetapi bagus untuk memilikinya di senjata anda. Ini adalah kejatuhan rawak daripada membunuh bos bernama di zon gelap, dan anda boleh membaca panduan eksotik wabak penuh kami di sini untuk maklumat lanjut.

Bahagian 2 Nemesis Eksotik

Nemesis Exotic adalah senapang sniper yang dapat menandakan musuh melalui dinding dan kebakaran yang dikenakan tembakan. Daripada memerah pencetus seperti biasa, anda perlu menahan butang api, dan kerosakan yang lebih lama sehingga anda memegangnya. Untuk mendapatkannya, anda perlu melengkapkan satu siri misi dan kubu kuat yang diserang endgame: semua yang anda perlu tahu adalah sepenuhnya Bahagian 2 Panduan Eksotik Nemesis

Bahagian 2 impian manis eksotik

Bahagian 2 Sweet Dreams Exotic mungkin menjadi eksotik yang paling teruk dalam permainan, tetapi itu masih meletakkannya di atas senapang lain. Ia memberikan penggemar semasa dihiasi, tetapi bakat utamanya dimainkan ketika anda melee musuh, jadi bersiaplah untuk bangun di wajah mereka. Ini adalah kejatuhan rawak dari bos bos keluar – untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya, baca Panduan Eksotik Sweet Dreams kami .

Bahagian 2 tanpa belas kasihan eksotik

Eksotik tanpa belas kasihan adalah senapang tunggal-tembakan dengan mekanisme penembakan yang unik: ia membakar pusingan primer yang dibenamkan dalam daging dan dapat disusun sehingga lima kali dalam satu musuh. Melepaskan pencetus meletupkan semua pusingan, menangani kerosakan tambahan. The Exotic Merciless adalah kejatuhan rawak yang diperoleh dengan mengalahkan bos hyena. Untuk maklumat lanjut, baca panduan eksotik tanpa belas kasihan kami .

Bahagian 2 Chatterbox Exotic

The Chatterbox adalah salah satu exotics yang paling popular di sekitar. Kadar kebakarannya yang cepat, yang meningkat dengan setiap pukulan mendarat, digabungkan dengan bakat yang mengisi semula majalahnya pada setiap pembunuhan bermakna ia sangat kuat terhadap kumpulan musuh. Untuk mendapatkannya, anda perlu ladang Hyena Keys dan membuka cache hyena: Lebih banyak lagi di sini .

Bahagian 2 Liberty Exotic

The Liberty adalah pistol eksotik yang menangani kerosakan dua kali ganda kepada elektronik musuh, menyoroti titik lemah, dan meningkatkan kerosakan anda setelah anda memusnahkannya. Mendapatkannya memerlukan anda untuk mengalahkan siri misi yang sukar: Arahan penuh ada di sini .

Bahagian 2 Eagle Bearer Exotic

The Eagle Bearer Exotic adalah senapang yang menggalakkan anda untuk api secepat yang anda boleh: Kadar kebakaran meningkat selagi anda memegang pencetus dengan kepala kepala yang mempercepatkan tambah nilai senjata 60 pusingan. Anda perlu mengalahkan bos dalam Operasi Dark Hour Raid jika anda ingin mendapatkan eksotik, yang merupakan kejatuhan rawak. Baca lebih lanjut mengenainya dengan penuh Bahagian 2 Panduan Pembawa Eagle .

Bahagian 2 Lullaby Exotic

Senapang senapang eksotik Lullaby hanya tersedia jika anda memerintahkan permainan di Amazon, dan anda tidak boleh mendapatkannya jika anda tidak preorder.

Satu lagi bonus preorder, Rifle Exotic Division 2 tidak tersedia untuk pemain lain.