Panduan Elden Ring: Lokasi Dungeon Dataran Tinggi Altus, Lokasi Dungeon Overworld di Elden Ring – Dexerto

Lokasi Dungeon Overworld di Elden Ring

Kubur diraja Evergaol – Terletak tenggara dari belakang Caria Manor Grace, anda harus melihatnya dari jalan.

Panduan Elden Ring: Lokasi Dungeon Altus Plateau

Panduan Elden Ring: Lokasi Dungeon Dataran Tinggi Altus 1

Dataran tinggi altus dipenuhi dengan pencarian sampingan yang berpotensi dan penjara bawah tanah, beberapa dengan beberapa barang yang sangat menarik untuk dikumpulkan. . Dari bos pilihan, ke pencarian yang boleh membawa kepada beberapa khazanah yang menarik, ia adalah dunia yang luas untuk diterokai, yang boleh menakutkan untuk menyelam tanpa panduan untuk membantu anda memimpin jalan anda. Elden Ring.

Panduan Elden Ring: Lokasi Dungeon Altus Plateau

Terowong Altus lama

Terletak di sebelah barat dataran tinggi Altus, Terowong Altus lama di mana anda boleh menemui bos troll stonedigger. Anda juga boleh menemui banyak Batu smiting dan , , dan Kelab hebat. Ia akan menjadi penjara bawah tanah yang mencabar walaupun, dengan ksatria naga emas, penambang, mulia, dan makhluk liar yang menunggu untuk membunuh.

Kubur wira suci

Panduan Elden Ring: Lokasi Dungeon Dataran Tinggi Altus 3 3

Dibeluk oleh wira kuno Zamor Boss, kubur wira suci terletak di tengah -tengah dataran tinggi Altus. Walaupun ia adalah tempat yang mencabar, terutamanya permainan awal, ia akan memberi anda peluang untuk mengambil Leyndell Ashes Ashes, Naga Knight Kristoff Purba, Black Knife, Dragoncrest Shield Talisman +1, dan Crimson Seed Talisman.

Terletak di bahagian selatan dataran tinggi Altus, gua perfumer adalah di mana anda akan menentang dan Miranda mekar yang dibakar Great Omenkiller Cleaver Sebagai penurunan bos. Ini juga di mana anda akan melawan jenis musuh minyak wangi, dan berpeluang untuk mengumpul Hood Perfumer, Jubah Perfumer, Sarung Tangan Perfumer dan sebagai peluang jatuh.

Terowong tertutup

Terletak di sebelah selatan dataran tinggi, Greatsword Onyx Lord, Bersama dengan , Kekunci Stonesword, Batu -batu Smithing. .

Terowong Altus

Terletak di selatan pokok di dataran tinggi Altus, terowong altus adalah tempat untuk Batu Smithing, Sombre Smithing Stone, Somberstone Miner’s Bell Bearing, Bersama dengan Arsenal Charm +1. Anda perlu berjuang melawan bos Crystalian, bersama dengan beberapa pelombong, pemulung, dan siput kristal.

Kubur Auriza Hero

. Ini adalah tempat untuk pergi jika anda mahukan Set perisai kapak crucible, , Set perisai sentinel pokok, The Talisman Feather Crucible, dan juga Epitaph Emas. , dan a Golden Rune untuk ukuran yang baik.

Makam Side Auriza

Panduan Elden Ring: Lokasi Dungeon Dataran Tinggi Altus 2

Sedikit penjara yang lebih pendek, Makam Side Auriza adalah di mana anda akan menentang bos duelist Warden kubur. Soldjars of Fortune Ashes, Periuk retak dan Sekiranya anda menceburkan diri.

Lokasi Dungeon Overworld di Elden Ring

Elden Ring Dungeons

Dari perisian

Memerlukan panduan untuk semua lokasi penjara bawah tanah di Elden Ring? Berikut adalah mereka dikelompokkan oleh rantau di tanah antara.

Elden Ring mempunyai overworld yang luas penuh bahaya dan tipu muslihat, tetapi juga menempatkan berpuluh -puluh penjara bawah tanah, dari gua, kubur, dan sistem terowong. Di bawah ini, kami telah mengumpulkan setiap penjara di Elden Ring mengikut rantau serta arahan bagaimana untuk mengaksesnya. Kami juga termasuk Evergaols Misteri Permainan, sementara bukan penjara bawah tanah tradisional, lokasi -lokasi ini masing -masing mempunyai bos yang unik dengan implikasi penting.

Artikel berterusan selepas iklan

Jadi inilah setiap penjara di Elden Ring’s Overworld, berpecah oleh rantau di tanah antara.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

  • Limgrave
  • Liurnia dari tasik
  • Altus Plateau
  • Mt. Gelmir
  • Leyndell Royal Capital
  • Caelid
  • Puncak gunung gergasi
  • Snowfield yang disucikan

Godefroy Elden Ring

Evergaol Elden Ring adalah rumah kepada beberapa bos penting.

Limgrave

Limgrave adalah lokasi pertama yang akan anda pelajari di Elden Ring dan merupakan tempat yang bagus untuk memulakan Dungeon Diving anda. Ia juga akan mengajar anda cara mendekati setiap jenis penjara bawah tanah.

Kuburan Hero Fringefolk – Pada permulaan permainan, ambil jalan yang betul dan bukannya menuju ke dunia terbuka. Anda memerlukan kunci Stonesword untuk membuka kunci gargoyle dan mendapat akses. Ingat, sementara ia mungkin pada permulaan permainan, kubur wira Fringefolk adalah penjara bawah tanah yang sukar, dengan bos yang lebih sukar. Mungkin bernilai meratakan sedikit sebelum menangani kawasan ini.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Catacombs Stormfront . .

Gua Groveside . Ia mudah ditemui kerana pengawal yang berkeliaran di luar berhampiran tebing

– Terowong ini terletak di sudut barat laut Limgrave Lake, timur laut Gereja Elleh, terletak di tebing.

Gua Pantai – Gua boleh didapati di pantai di sebelah barat Limgrave. Mengikuti sistem gua ke sisi lain akan membawa anda ke runtuhan naga-dibakar yang menempatkan beberapa kemahiran mantan penting.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Murkwater Catacombs -Set kubur kubur ini terdapat di kawasan timur Limgrave Barat, dengan mengikuti air utara-timur dari Agheel Lake. Anda perlu melewati Agheel dan NPC yang menyerang terlebih dahulu. Nasib baik, Yura akan membantu anda.

Gua Murkwater – Gua penting ini terletak di utara Tasik Agheel. Ia juga menjadi rumah kepada patch NPC yang akan melibatkan anda dalam perjuangan bos singkat sebelum menyerah kepada anda. Menghidupkan hidupnya untuk memulakan garis usahanya.

Gua Dissenter – berhampiran pantai, barat daya Limgrave Gatefront Runtuhan. Ia tidak jauh dari Stormgate.

– Terletak di sebelah timur Limgrave Lake, anda perlu menggunakan lompatan berganda Torrent untuk mengatasi dinding.

Artikel berterusan selepas iklan

Catacombs Deathtouched . Bersedia untuk bertarung dengan Tiber Marina, bagaimanapun, D harus berada di tangan untuk membantu.

Gua Tinggi – Utara tapak Grace Saintsbridge, di bawah tebing.

Artikel berterusan selepas iklan

Forlorn Hound Evergaol -Evergaol pertama yang anda mungkin dapati, ditandai dengan arena bulat yang dikelilingi oleh ular batu yang pelik. Sediakan untuk perjuangan yang sukar dan pastikan anda bertemu Blaidd terlebih dahulu, dia akan membantu anda menurunkan bos.

Stormhill Evergaol .

Elden Ring diskaun harga terendah

Stormviel Castle adalah penjara bawah tanah warisan pertama di Elden Ring.

Semenanjung menangis

Semenanjung menangis di selatan Limgrave tetapi kelihatan sangat serupa. .

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Catacombs Impaler – Terletak di timur laut rantau ini.

Gua Earthbore . Jangan bunuh bos sehingga selepas anda membantu Blaidd melawan bos Evergaol, jika tidak, dia akan menjadi bermusuhan.

Terowong Morne – Terletak di sebelah timur Erdtree kecil – juga, telur Paskah untuk Dark Souls 3 pemain.

Catacombs Tombsward – Terletak di utara Erdtree kecil.

Artikel berterusan selepas iklan

Gua Tombsward – Terletak di tenggara gereja keempat Marika.

Menangis Evergaol . Bersedia untuk Pertempuran Lain.

Liurnia dari tasik

Liurnia yang indah dan indah adalah di mana anda akan tiba selepas mengalahkan Godfrey. Walaupun, sebelum anda memburu Elden Ring Shard kedua anda, terokai penjara bawah tanah rantau ini untuk beberapa peralatan yang hebat.

Gua Stillwater – Terletak di selatan tapak Grace Liurnia Lake Shore.

Cliffbottom Catacombs – Terletak di utara LIURNIA Highway South Site of Grace.

Artikel berterusan selepas iklan

Terowong kristal raya lucaria – Terletak di sebelah timur laut tasik, berhampiran Gate Town North Grace.

Akademi Gua Kristal – Terletak di selatan Grace Woods Crystalline Grace.

Catacombs pisau hitam – Terletak di sebelah timur tapak Labyrinth yang hancur dan melewati Erdtree kecil. Bersiaplah untuk bertarung dengan beberapa kesan penting.

Catacombs akhir jalan – Terletak di sebelah barat Erdtree kecil di sebelah barat rantau ini.

Gua Kristal Lakeside – Terletak di sebelah barat tapak Runtuhan Laskyar Grace.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

RUIN-DITERIMA – Terletak di sebelah utara rantau ini dan melalui jurang yang besar. Kepala timur laut dari Grace Isle Sorcerer sehingga anda sampai.

Evergaol Malefactor – Terletak di tebing barat berhampiran Liurnia Lake Shore Grace. Adan tidak begitu sukar, tetapi dia adalah bahagian penting dalam tradisi.

Evergaol Ringleader – Anda mungkin akan menemui ini semasa bekerja melalui usaha Ranni. Kepala barat laut dari tapak Moonlight Altar Grace sehingga anda sampai ke Lingkaran Batu di tepi tepi tebing. Pertempuran yang sukar menanti anda, tetapi mengalahkan mereka dan anda akan mendapat sekutu berharga yang sangat berkesan terhadap bos terakhir.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Evergaol Cuckoo – Terletak di utara The Revenger’s Shack. Perhatikan NPC yang menyerang di tapak Grace walaupun, kemudian perjuangan lain di Evergaol itu sendiri terhadap Bols.

Kubur diraja Evergaol – Terletak tenggara dari belakang Caria Manor Grace, anda harus melihatnya dari jalan.

Salinan Elden Ring

Liurnia boleh menjadi menakjubkan pada masa -masa.

Altus Plateau

Anda kini akan menghampiri ibu kota, tetapi pastikan untuk meneroka dataran tinggi Altus sebelum anda meneruskan cerita.

Catacombs yang tidak sedap – Terletak di bawah runtuhan minyak wangi di bahagian barat daya altus dataran tinggi. Anda memerlukan kunci Stonesword untuk masuk.

Artikel berterusan selepas iklan

Runtuhan lux – Terletak di barat laut Tapak Dataran Altus Grace dan berhampiran Grand Lift of Dectus.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Terowong Altus lama -Kepala kiri, mengikuti wajah tebing dari tapak Grace yang Grace-Grazing Erdtree sehingga anda melihat pintu. Anda memerlukan dua kunci Stonesword untuk masuk.

Perfumer’s Grotto .

Terowong Altus – Terletak di selatan Erdtree kecil.

– Terletak di sebelah barat runtuhan Wyndham berhampiran tapak keranda yang ditinggalkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Wyndham Catacombs – Terletak berhampiran bahagian atas Runtuhan Wyndham, selatan jalan menuju ke MT.Gelmir. Anda dapat melihatnya dari kawasan bos Tiber Mariner, tetapi anda tidak dapat mengaksesnya dari sini.

Artikel berterusan selepas iklan

Golden Lineage Evergaol – Terletak di sebelah timur Grand Lift of Dectus, di bawah jalan tersembunyi di tepi tebing. Bersedia untuk menghadapi musuh lama.

Mt. Gelmir

Mt. Gemir adalah rumah kepada manor gunung berapi, di mana anda mungkin mempunyai beberapa pilihan untuk membuat. Sebelum anda lakukan, lihat penjara bawah tanah ini:

Artikel berterusan selepas iklan

Gua Volcano – Terletak di utara MT. . Kemudian menyeberangi jambatan kayu dan pergi ke utara untuk mencari gua.

Gua Seethewater – berhampiran Erdtree kecil dan bos yang sukar.

Gua Gelmir Hero – Terletak di atas jurang, utara Tapak Azur PRIMEVAL Sorcerer.

Artikel berterusan selepas iklan

Leyndell Royal Capital

Musuh lama menanti anda di bilik takhta ibukota diraja, tetapi pastikan dia menunggu sebentar lagi dan mendapati diri anda mempunyai rampasan yang bagus terlebih dahulu.

Terowong tertutup – Terletak di sebelah selatan tasik.

Makam Side Azuria -Located di timur laut rantau ini di belakang dinding bandar.

Kubur Azuria Hero – Terletak di timur laut rantau ini di belakang dinding bandar dan selatan kubur sampingan.

Pemain cincin elden menghadap peta

Rumah Overworld Elden Ring berpuluh -puluh penjara bawah tanah tersembunyi.

Caelid

Caelid telah dirusak selama -lamanya oleh Rusak Scarlet dan kawasan berbahaya, putrid, dan berpenyakit. Jangan biarkan itu membuang anda walaupun, terdapat banyak penjara bawah tanah yang akan diterokai.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Minor Erdtree Catacombs – Terletak berhampiran Erdtree kecil di barat Caelid. .

Terowong Gael – Terletak berhampiran Fort Gael North Grace.

Gua Gaol – Terletak di Tasik Scarlet Rot, timur Fort Gael. .

Caelid Waypoint runtuhan – Barat Laut Lebuhraya Caelid South of Grace.

Caelid Catacombs – Terletak di tenggara Katedral Naga Perjamuan. .

Tunnel Crystal Sellia . Walau bagaimanapun, anda mungkin tidak bersedia untuknya. Oleh itu, anda boleh mengaksesnya dengan melancong melalui Caelid, utara Bandar Selia.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Sellia Hideaway – Terletak di timur laut Gereja Gereja Plague Grace di belakang dinding tersembunyi, berhampiran batu nisan besar di tanah perkuburan. Sebahagian daripada Questline Sellen.

. Kemudian menuju ke utara untuk mencari pintu masuk.

Gua yang ditinggalkan .

Elden cincin seperti permainan

.

Misi anda jelas sekarang, cari api dan membakar pokok erd. Tetapi sebelum anda mengetahui bagaimana rantau ini mendapat namanya, lihat di bawah tanah di bawah:

Artikel berterusan selepas iklan

Catacombs gunung Giant – Terletak di utara Runtuhan Zamor sehingga anda melihat para bhikkhu merah dan jambatan yang besar. Pintu masuk tenggara dan dapat diserlahkan oleh patung.

Artikel berterusan selepas iklan

Gua Spiritcaller – Terletak di sebelah barat Tasik Beku. Memerlukan dua kunci Stonesword untuk mengakses.

Gua Hero Giant-Conquering – Terletak di sebelah barat tapak Grace Grace Giant, di seberang jurang.

– Terletak di timur Whiteridge Road Grace. Gaol ini adalah rumah kepada Vyke, lawan yang sangat berbahaya.

Artikel berterusan selepas iklan

Snowfield yang disucikan

Kawasan Rahsia ini adalah rumah bagi beberapa penjara bawah tanah rahsia. Semak mereka sebelum anda menjejaki demigod yang paling ditakuti di dunia.

Disucikan Catacombs Snowfield – Terletak di tenggara Grace Snowfield Inner yang disucikan.

Gua yang lemah – Terletak di selatan Erdtree kecil, ditandai oleh musuh sotong gergasi. Beri amaran, ada bos Wyrm yang besar dan berkuasa berhampiran.

Artikel berterusan selepas iklan

Terowong Anix Yalough – Terletak di barat daya di rantau ini, berhampiran runtuhan anix yalough.

Artikel berterusan selepas iklan

Jalan tersembunyi ke Haligtree . Berhati -hati dengan pemanah di atas bumbung, ada 3 daripadanya. Terdapat juga 3 pembunuh pisau hitam yang tidak kelihatan yang meronda kawasan tersebut. Melengkapkan item sentry obor untuk menjadikannya kelihatan.

Ordina, bandar liturgi Evergaol – Terletak di tengah -tengah bandar, diperlukan untuk teka -teki berbahaya di atas.

Jadi di sana anda memilikinya, setiap penjara bawah tanah di Elden Ring.

Sekiranya anda mencari lebih banyak cara untuk mengatasi banyak cabaran yang sukar di Elden Ring, kami mempunyai banyak panduan lain untuk membantu. .