Panduan Dinosaur Ark – 6 Dinosaur Terbaik untuk Jinak, Top 5 Dinos Terbaik Untuk Serangan PvP di Ark Survival Evolved | The nerd stash

Top 5 Dinos Terbaik untuk Raid Pvp di Ark Survival Evolved

Salah satu rayuan terbesar Ark: Survival berkembang adalah bevy dinosaur yang tersentak di sekitar pulau. Bukan sahaja anda boleh mengambil binatang -binatang ini dalam perjuangan, tetapi anda juga boleh menjinakkannya sehingga mereka bekerja untuk anda. Anda boleh menunggangnya, menjadikan mereka membawa bahan anda, menetapkannya untuk melindungi harta benda anda, dan banyak lagi. Selain itu, hanya bitchin ‘untuk mempunyai dinosaur haiwan, yang merupakan motivasi yang saya perlukan untuk menjinakkannya. Kerana … anda tahu … dinosaur.

Panduan Dinosaur Ark – 6 Dinosaur Terbaik Untuk Jinak

Salah satu rayuan terbesar Ark: Survival berkembang adalah bevy dinosaur yang tersentak di sekitar pulau. Bukan sahaja anda boleh mengambil binatang -binatang ini dalam perjuangan, tetapi anda juga boleh menjinakkannya sehingga mereka bekerja untuk anda. Anda boleh menunggangnya, menjadikan mereka membawa bahan anda, menetapkannya untuk melindungi harta benda anda, dan banyak lagi. Selain itu, hanya bitchin ‘untuk mempunyai dinosaur haiwan, yang merupakan motivasi yang saya perlukan untuk menjinakkannya. Kerana … anda tahu … dinosaur.

Di bawah, kami telah memilih segelintir dinos terbaik yang anda boleh jinak. Mereka menjalankan gamut dari pembantu mesra pemula ke steeds azab tinggi.

Jika anda mencari bantuan di jabatan penjamin, lihat panduan penjamin kami!

T-rex

Ah, T-Rex, dinosaur yang sangat penting. Dalam , Behemoth ini berada di bahagian atas rantaian makanan, menjulang tinggi ke atas kebanyakan pemangsa utama lain. Dengan menjinakkan salah satu daripada ini, anda pada dasarnya mengisytiharkan diri anda ratu atau raja Ark Pulau. Menunggang salah satu bayi ini dan tidak ada yang akan merosakkan anda.

  • Makanan menjinakkan yang lebih disukai: Kibble yang luar biasa, kambing mentah.

Triceratops

Juga dikenali sebagai trike, ini mungkin pilihan terbaik untuk dinosaur anda yang pertama kali dijinakkan. Triceratops mempunyai pertahanan yang baik terhadap pemangsa lain, tetapi ia juga merupakan penuai yang cekap, yang bermaksud bahawa ia dapat mengumpulkan lebih banyak sumber dalam satu perjalanan daripada dinos yang lain. Gunakan binatang ini beban untuk buah beri dan menangkis pemangsa. .

  • Makanan menjinakkan yang lebih disukai: Kibble sederhana, sayur -sayuran.

Pteranodon

Gunung terbang adalah sasaran yang menarik untuk mangsa yang selamat di peringkat awal Ark, Dan Pteranodon adalah salah satu dinosaur terbang terawal yang akan anda hadapi. Mampu terbang ke mana sahaja yang anda mahukan adalah kelebihan yang tidak ternilai dan menjadikan penuaian sumber tertentu lebih mudah. Kelimpahan Pteranodon di kawasan awal pulau menjadikannya pilihan terbaik untuk gunung terbang pertama anda.

  • Makanan menjinakkan yang lebih disukai: Kibble biasa, kambing mentah.

Carbonemys

Traversal air juga menjadi kebimbangan besar dalam Ark di mana karbonemy masuk untuk bermain. Sekiranya anda ingin membuat perhimpunan akuatik lebih cekap (dan siapa yang tidak akan?!. Carbonemys adalah salah satu makhluk akuatik terawal yang boleh anda jinak, dan walaupun ia bergerak sedikit perlahan, masih lebih baik untuk mendapatkan sekitar air daripada watak anda sendiri.

  • Kibble biasa, sayur -sayuran.

Therizinosaur

Salah satu makhluk paling menakutkan yang akan anda hadapi pada awal adalah Therizinosaur, binatang yang agresif dan kuat yang berkeliaran di pantai pulau. Menjinakkan seseorang bukan sahaja memberi anda akses kepada haiwan kesayangan yang sangat serba boleh, ia juga menetapkan dominasi awal pulau anda. .

  • Makanan menjinakkan yang lebih disukai: Kibble yang luar biasa, sayur -sayuran.

Raptor

Bagi banyak yang terselamat, raptor adalah gunung yang sangat penting. Walaupun mereka memang menuai daging dan menyembunyikan lebih baik daripada herbivora, raptor juga sangat cepat, dan boleh bertindak sebagai penghalang kepada pemain lain yang ingin menjadi mangsa. .

  • Makanan menjinakkan yang lebih disukai: Kibble sederhana, kambing mentah.

Dan ini adalah cadangan kami untuk dinosaur untuk menjinakkan Ark: Survival berkembang. Makhluk yang boleh dicabut adalah kegemaran anda? !

Dilancarkan oleh kopi terlalu banyak, Sam adalah penulis lepas dengan Talian Besar di Gamedaily, IGN, PC Gamer dan banyak lagi. Hubungi dia di twitter (@sdesatoff) atau e -melnya di [email protected].

Top 5 Dinos Terbaik untuk Raid Pvp di Ark Survival Evolved

PvP terbaik PvP Raiding in Ark Survival Evolved

. Survival Ark berkembang boleh menjadi sukar, terutamanya jika anda baru melakukannya. Terdapat beberapa aspek yang berbeza yang perlu anda bimbang tentang ketika menyerang pelayan PVP. Bukan sahaja anda perlu memberi tumpuan kepada output kerosakan yang tinggi, tetapi anda juga perlu memikirkan dinos yang boleh menyerap peluru, dinos yang digunakan untuk kebolehan mereka, atau dinos utiliti. Teruskan membaca untuk mengetahui tentang 5 Dinos Terbaik Terbaik untuk Raid Pvp di Survival Ark berkembang.

5. Beg gas

Gasbags Pvp Raid Soaker di Ark Survival Evolved

Beg gas boleh dikatakan sebagai salah satu dinos utiliti terbaik untuk menyerap kerosakan turet. Ramai pemain percaya ini kerana mereka mempunyai kesihatan yang tinggi, tetapi itu tidak berkaitan dengannya. Beg gas mempunyai berat badan yang tinggi, jadi mereka bagus untuk membawa pulang barang -barang yang anda dapati di dalam pangkalan. . . Beg gas mempunyai keupayaan yang membolehkan mereka mengembung seperti belon. .

4. Burung Hantu Salji

Penyembuh PvP Snow sendiri

Burung hantu salji adalah risalah kegemaran Survival Ark berkembang . Terdapat beberapa sebab untuk ini. Pertama, burung hantu salji mempunyai banyak stamina untuk tinggal di langit untuk jangka masa yang panjang. Walaupun, tidak seperti Argentavis, kelajuan pergerakan Snow Owl adalah setanding dengan Pteranodon, menjadikannya cara yang cepat untuk bergerak dan mendapatkan dari pangkalan ke pangkalan semasa serbuan. Apa yang menjadikan burung hantu salji penting untuk diambil dengan serbuan adalah utiliti penyembuhannya. Menggunakan serangan alternatif Snow Owl, anda boleh membekukan diri, sembuh dengan ketara, dan menyembuhkan haiwan dan pemain yang dijinakkan di sekeliling anda.

3. Carbonemys

Tangki Carbonemys di Ark Survival Berkembang

Carbonemys mempunyai banyak kegunaan, sama seperti beg gas dan burung hantu salji. Walaupun Carbonemys membuat tangki yang hebat, ia juga berfungsi sebagai pelekap air yang baik jika anda menyerang pangkalan bawah air. Carbonemys mempunyai statistik kesihatan yang tinggi, yang merupakan statistik utama yang harus anda tingkatkan. Oleh kerana karbo mempunyai kesihatan yang tinggi, ia hebat untuk menara menara dan mengambil kerosakan dari kerosakan dan senjata musuh yang tinggi. Biasanya, anda harus menghantar karbonemys anda sebelum menghampiri pangkalan musuh untuk mengalihkan perhatian dari diri anda.

2.

Stego Soaker

Stegosaurus adalah salah satu soakers turet terbaik setakat ini dan boleh mengambil banyak kerosakan tanpa kehilangan banyak kesihatan. Stego tidak mempunyai utiliti yang berharga, tetapi ia adalah yang hebat untuk digunakan. . . Serangan tidak benar -benar serbuan tanpa sekumpulan Stegos untuk mengalirkan menara musuh.

1. Giga

Dino paling penting yang akan anda gunakan dalam Serangan Pangkalan PvP adalah Giga atau Giganotosaurus. Giga mempunyai banyak kerosakan dan kesihatan dan kemampuan yang berguna. Untuk memulakan, apabila kemarahan Giga diaktifkan, anda akan tahu dengan mata yang bersinar dan keupayaan untuk menolak orang lain dari pelana mereka. Menggunakan keupayaan ini, anda boleh menurunkan pemain musuh yang tidak mengasyikkan di dalam keselamatan pangkalan mereka. Di samping itu, gigas adalah dino yang ideal untuk menangani kerosakan besar -besaran kepada makhluk dan struktur yang dijinakkan musuh, mengambil pangkalan mereka dengan cepat. Menuju ke serbuan PvP tanpa sekurang -kurangnya beberapa gigas di sisi anda bukan idea yang baik.

Berkaitan:

Ini adalah senarai lengkap 5 Dinos Terbaik Terbaik untuk Raid Pvp di Survival Ark berkembang. Pastikan anda menyemak semula panduan yang lebih berguna di sini di Stash Nerd.