Panduan Co-op Elden Ring: Petua Multiplayer dan Mod Co-op Lancar dijelaskan | PC Gamer, Co -op Lancar di Elden Ring Nexus – Mod dan Komuniti

Sila log masuk atau mendaftar

Bermain Koperasi Lancar

Panduan Co-op Elden Ring: Petua Multiplayer dan Mod Co-op Lancar dijelaskan

Apa yang Anda Perlu Tahu Mengenai Elden Ring’s Co-op, Pvp, dan Multiplayer Lancar dengan Mod Hebat.

Elden Ring Margit the Fell Omen

(Kredit Imej: FromSoftware)

 • Panduan Co-op Lancar Elden
 • Gaya FromSoft
 • Panduan Item Multiplayer
 • Cara Memulakan Multiplayer Biasa

Elden Ring banyak berlaku sendiri. Maksud saya, secara harfiah: anda boleh bermain selama seratus jam atau lebih dan masih tidak melihat segala -galanya di tanah antara. Multiplayer menjadikan RPG yang sangat besar ini kurang kesepian dan lebih mudah di tempat -tempat, dan cara saya mengesyorkan mengalaminya kecuali anda mati untuk mengatasi setiap cabaran sendiri. Cara kegemaran saya untuk bermain pasti dengan rakan di pihak saya (dan idealnya mengambil aggro bos supaya saya dapat memukulnya di belakang).

Saya telah bermain permainan Souls di Co-op selama bertahun-tahun, dan bersyukur bahawa pengalaman lebih mudah di Elden Ring daripada yang ada di Dark Souls. Tetapi modders telah menjadikannya lebih baik. Biasanya anda tidak boleh membuka senarai rakan Steam anda dan menjemput rakan untuk bermain dengan anda di Elden Ring. Tetapi terima kasih kepada mod yang disebut co-op lancar, mungkin untuk bermain melalui keseluruhan permainan tanpa batasan. Ini cara yang sama sekali baru untuk bermain cincin elden dalam multiplayer: keseluruhan permainan, mula berakhir.

Inilah yang perlu anda ketahui mengenai Multiplayer Standard di Elden Ring, serta apa yang berbeza mengenai Co-op Lancar dan apa yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan mod dan berjalan dengan rakan.

Co-op lancar

Cara menggunakan mod co-op lancar

Sehingga April 2023, Co-op lancar serasi dengan kemas kini terkini untuk Elden Ring, versi 1.09.

Elden Ring tidak direka untuk dimainkan Co-op dari awal hingga akhir: Seperti permainan awal darisoft, ia dimaksudkan untuk menjadi lebih banyak pengalaman drop-in. Apabila anda mengalahkan bos kawasan, sebagai contoh, pemain yang anda panggil secara automatik dikembalikan ke dunia permainan mereka sendiri. Anda juga tidak boleh memasuki gua dan penjara bawah tanah dari Overworld dengan pemain yang dipanggil hadir dan harus kembali musim panas sebaik sahaja anda memasuki kawasan baru. Keterbatasan yang paling mengecewakan ialah anda tidak dapat menunggang torrent, steed spektrum, ketika pemain lain berada dalam permainan anda.

Co-op lancar mengubah semua perkara ini.

“Ringkasnya, mod ini membolehkan anda bermain dengan rakan -rakan sepanjang keseluruhan permainan tanpa sekatan,” kata penerangan NexusMods. “Dengan ini, secara teorinya mungkin bermain permainan dari tutorial sehingga bos terakhir sepenuhnya dalam satu sesi co-op.”

Co-op yang lancar menghilangkan sekatan zon multiplayer dan dinding kabus, membolehkan anda menunggang torrent, dan banyak lagi. Sekiranya anda mati, anda terus berhubung dengan sesi berbilang pemain. Anda berkongsi kemajuan dunia, jadi semua yang anda lakukan melekat.

Kerana cara mod ini membolehkan perkara -perkara ini, ia mengubah beberapa aspek permainan lain. Anda tidak akan dapat diserang oleh pemain lain, jadi ia pasti cara yang lebih mudah untuk dimainkan, walaupun mod itu memperkenalkan beberapa cabaran baru untuk mengurangkan ini. Co-op lancar menjadikan cincin Elden kurang daripada a Multiplayer permainan tetapi lebih daripada a Permainan Co-op yang berdedikasi, Tetapi jika anda ingin bermain melalui semuanya dengan rakan kongsi, itu alat yang tepat untuk pekerjaan itu.

Sejak pelepasan mod pada bulan Mei 2022, ia telah dikemas kini beberapa kali untuk memperbaiki pepijat dan menambah ciri tambahan. Kemas kini pada awal bulan Julai, sebagai contoh, biarkan pemain menjatuhkan bahan sihir, mantera, dan bahan menaik taraf senjata untuk rakan-rakan koperasi mereka, yang tidak dapat anda kongsi sebelum ini.

Mod ini bukan hanya untuk bermain koperasi, sama ada; Co-op lancar membolehkan tuan rumah mengaktifkan PvP dan menyesuaikan pasukan, jadi anda boleh menggunakannya untuk mempunyai pertempuran 2v2 jika anda mahu.

Soalan Lazim Co-op lancar

Adakah anda perlu bimbang untuk dilarang?

Menurut pencipta mod, tidak. Inilah sebabnya:

“Mod ini menghalang anda daripada menyambungkan pelayan jodoh dariSoftware, dan ia menggunakan simpan fail yang berbeza dengan permainan yang tidak bertanding. Anti-pacuan mudah juga tidak aktif semasa menggunakan mod ini. Tidak ada cara untuk diharamkan menggunakan mod ini melainkan anda mengubah suai dengan niat menyambung ke pemain vanila.”

Berapa banyak pemain yang dapat bermain bersama bersama?

Sehingga enam. Pergi menendang pantat Melania dengan seluruh tentera!

Lakukan skala musuh, atau adakah ini hanya menjadikan permainan sangat mudah?

Kerana anda dapat membahagikan musuh aggro, permainan co-op selalu lebih mudah. Tetapi mod co-op yang lancar melakukan skala musuh menjadi lebih sukar untuk dibunuh ketika anda menambah lebih banyak pemain.

Adakah mod masih dikemas kini?

Sehingga Januari 2023, ya. Co-op lancar dikemas kini untuk bersesuaian dengan Elden Ring Patch 1.08. Modder Lukeyui terus menambah ciri-ciri baru, termasuk sokongan untuk co-op 6-pemain dan menggunakan Roh Ashes, yang sebelum ini tidak tersedia semasa menggunakan mod.

Bagaimana untuk memasang:

 • Muat turun mod dari tab ‘Muat turun’ atau cermin GitHub
 • Ekstrak pakej yang anda muat turun, dan gerakkan fail berikut ke folder Elden Ring anda (biasanya dalam “C: \ Program Files (x86) \ Steam \ SteamApps \ Common \ Eldenring \ Game”)
 • Edit “COPPASSWORD.ini “ke kata laluan co-op pilihan anda
 • Lancarkan mod menggunakan “lauch_elden_ring_seamless_coop.exe “

Apa yang menjadikan Multiplayer Elden Ring berbeza?

Bagaimana Multiplayer Elden Ring berbeza dari kebanyakan permainan

Multiplayer di Elden Ring dibina di sekitar konsep memanggil pemain lain ke dunia permainan anda (atau menyertai mereka) dan mengambil tanah di antara bersama.

Anda menggunakan item untuk meletakkan “tanda summon” anda di bawah tanah, dan tanda itu akan muncul untuk pemain lain. .

Pastikan batasan -batasan ini dalam fikiran:

 • Anda tidak boleh memanggil di kawasan di mana anda telah mengalahkan bos (walaupun anda masih boleh meletakkan tanda sendiri dan membantu pemain lain mengalahkannya)
 • Di dunia terbuka, anda tidak boleh menggunakan Steed Spektrum anda semasa bermain Co-op
 • Apabila anda mencari pintu masuk ke penjara bawah tanah yang ingin anda pelajari, anda tidak boleh memuat ke kawasan baru; Anda mesti menamatkan sesi berbilang pemain dan memulakannya semula setelah anda masuk

Item multiplayer dijelaskan dengan lebih terperinci di bawah. Sebaik sahaja anda melewati nama -nama yang mengelirukan, tidak terlalu sukar untuk memahami bagaimana semuanya berfungsi.

Walaupun anda tidak pasti bermain di multiplayer, saya sangat menggalakkan bermain dalam talian, yang merupakan lalai. Dengan cara ini, anda dapat melihat mesej dari pemain lain serta splatters darah mereka, yang memberi anda gambaran bagaimana mereka meninggal dunia. Itu boleh menjadi maklumat yang sangat berguna, dan ia juga secara amnya menambah rasa permainan darisoftware. Walaupun mesejnya bodoh.

Untuk menjadi jelas, di Elden Ring, pemain lain tidak dapat menyerang anda hanya kerana anda “dalam talian.” Anda hanya akan diserang semasa anda aktif dalam sesi bersama dengan pemain lain. Ini adalah sebahagian daripada apa yang menjadikan co-op menarik: anda lebih kuat dengan rakan dalam permainan anda, tetapi kuasa itu juga datang dengan risiko.

Barang multiplayer elden cincin

Item Multiplayer Asas Elden Ring

Barang -barang ini adalah pintu masuk kepada multiplayer di Elden Ring. Nama -nama itu boleh menjadi sedikit mengelirukan, tetapi semuanya ditempatkan dalam satu menu dalam permainan, dengan penerangan di sana untuk membantu anda jika anda lupa. Dua yang paling penting ialah Furlcalling Finger Remedy, item yang anda gunakan untuk dapat melihat tanda -tanda memanggil pemain lain, dan Jari yang ternganga, Item yang anda gunakan untuk meletakkan tanda pemanggil anda sendiri di tanah.

Inilah rundown barang multiplayer asas:

 • Furlcalling Finger Remedy: Gunakan item ini untuk mendedahkan tanda -tanda memanggil pemain lain, yang sering diletakkan di sekitar tapak rahmat, di hadapan kolam memanggil, atau pintu bos berhampiran. Habis, tetapi mudah dibuat.
 • Jari yang terperangkap: Gunakan item ini untuk meletakkan tanda memanggil anda di tanah. Pemain lain akan dapat melihatnya dan memanggil anda ke permainan mereka. Kegunaan tak terhingga.
 • Effigy emas kecil: Hantarkan tanda Summon anda ke kolam renang yang dipanggil berganda, supaya pemain dapat dengan mudah memanggil anda. Fikirkan ini sedikit seperti memasuki barisan penjara bawah tanah di MMO atau menandakan diri anda sebagai LFG. Kegunaan tak terhingga.
 • Jari lebih teruk: Gunakan item ini untuk kembali ke permainan anda sendiri jika anda telah dipanggil, atau menolak pemain lain yang anda panggil dari sesi dalam talian anda. Kegunaan tak terhingga.
 • Jari Duelist: Sama seperti jari yang ternakan itu, kecuali pvp. Meletakkan tanda merah yang membolehkan anda bertengkar pemain lain jika dipanggil. Kegunaan tak terhingga.
 • Festering berdarah jari: Cuba menyerang permainan pemain lain. (Perhatikan anda hanya akan menyerang dunia pemain yang telah memanggil sahabat bersama). Kegunaan tak terhingga.

Terdapat beberapa barangan berbilang pemain lain selain ini, tetapi mereka yang paling sering anda gunakan, sama ada anda keluar untuk bersama dengan pemain yang ramah atau masuk ke dalam sisa PvP.

Cara Memulakan Multiplayer

Cara Main Elden Ring Co-op

Sekiranya anda bermain Elden Ring dalam talian tetapi tidak bermain-main dengan mod co-op yang lancar, anda dapat melompat ke multiplayer pada dasarnya pada bila-bila masa, sama ada dengan memanggil pemain ke dalam permainan anda atau dipanggil ke orang lain.

Melakukan sama ada mudah, tetapi satu perkara yang harus diingat: Di dunia terbuka tanah antara, bermain berbilang pemain bermaksud menyerahkan akses kepada kuda spektrum anda. Anda juga tidak akan dapat memasuki penjara bawah tanah dan kawasan berasingan yang lain. Ini sedikit kesakitan, jadi selalunya lebih praktikal untuk memasuki penjara bawah tanah sebelum memulakan sesi berbilang pemain. Sekiranya anda menemui musuh yang sangat sukar di dunia, anda masih boleh cuba memanggil bantuan!

Inilah cara memulakan sesi berbilang pemain.

Bertahan di tanah antara dengan panduan cincin elden ini

Gunakan kata laluan berbilang pemain untuk bermain bersama rakan

Dari menu multiplayer, anda boleh menetapkan kata laluan berbilang pemain, yang hanya akan menunjukkan tanda memanggil dari pemain lain menggunakan kata laluan yang sama. Tetapkan kata laluan yang unik dengan rakan anda untuk menjadikannya lebih mudah untuk berpesta.

Tunggu, apa yang berbilang pemain kumpulan kata laluan?

Baiklah, darisoftware membuat perkara cukup mengelirukan dengan pelbagai bidang kata laluan. Bidang pertama adalah apa yang anda gunakan untuk memastikan anda hanya akan dipadankan dengan rakan anda Kata laluan kumpulan lebih seperti sistem klan.

Menetapkan kata laluan kumpulan mengutamakan elemen dalam talian dari pemain lain menggunakan kata laluan itu, termasuk tanda memanggil, mesej putih, hantu dan darah mereka. Anda boleh menetapkan kata laluan kumpulan dengan rakan anda jika anda mahu, tetapi anda juga boleh menggunakan satu yang diterima pakai oleh beribu -ribu pemain lain, seperti “pencari” YouTuber Vaatividya atau “Straydmn Elden Ring Subreddit.”

Kata Laluan Kumpulan memberi ganjaran kepada anda dengan bonus kecil: Apabila salah seorang pemain lain menurunkan bos utama, anda mendapat penggemar kecil sementara untuk bilangan rune yang anda dapatkan untuk membunuh musuh.

Tanda Summon

Untuk mendedahkan tanda -tanda memanggil yang ditinggalkan oleh pemain lain di tanah, anda perlu menggunakan item FurlCalling Finger Remedy. Ini adalah barang yang dibuat yang menggunakan bunga Erdleaf yang boleh didapati di semak sepanjang permainan. Setelah digunakan, anda akan dapat melihat tanda -tanda panggilan yang ditinggalkan oleh pemain lain. Untuk membuatnya, anda mesti membeli kit kerajinan dari saudagar kale di gereja elleh sejurus selepas tanah perkuburan terkandas. Sekiranya anda sudah lulus, anda boleh melakukan perjalanan pantas di sana.

.

Sekiranya anda ingin membuat tanda pemanggil anda sendiri untuk menyertai permainan pemain lain untuk membantu, anda perlu menggunakan item jari yang ternakan itu.

Summon Pools

Ini terletak bersebelahan patung-patung martir yang menyeramkan dengan tangannya. Mereka ditemui di pelbagai tempat di seluruh tanah di antara dan umumnya terletak berhampiran bos dan pintu masuk penjara. Ofgies ini menandakan kehadiran kolam memanggil, yang anda berinteraksi untuk mengaktifkan. Sebaik sahaja anda telah mengaktifkan kolam memanggil, anda boleh menggunakan item effigy emas kecil untuk menghantar tanda pemanggil anda sendiri ke kolam renang. Anda boleh mendapatkan barang ini di effigy martir pertama di luar pintu masuk ke tanah perkuburan terkandas pada permulaan permainan.

Manfaat Kolam Memanggil adalah bahawa anda secara automatik boleh menghantar tanda pemanggil anda ke pelbagai kolam berdekatan sekaligus, Oleh itu, anda mungkin akan dipanggil lebih cepat daripada yang anda lakukan dengan meletakkan satu tanda dengan jari yang tercemar. Mereka juga menyediakan tempat yang tertumpu bagi anda untuk memanggil pemain lain.

Untuk melihat tanda -tanda di sekitar kolam memanggil dan memanggil pemain lain ke dalam permainan anda, anda masih perlu menggunakan ubat jari furlcalling.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

 • Banner
 • Unggun api
 • Pegang meja bulat

Sila baca penerangan mod penuh dengan teliti sebelum digunakan. beta nyatakan, jadi anda mungkin mengalami pepijat. Sekiranya anda berbuat demikian, sila laporkan kepada saya dengan seberapa banyak yang mungkin dan saya akan berusaha untuk memperbaikinya untuk versi masa depan.

Elden Ring adalah permainan yang besar, dan menguji setiap laluan/kombinasi yang mungkin dilakukan oleh pihak yang mungkin mengambil alih permainan adalah mustahil. Tujuan beta adalah untuk mengumpulkan sumber, mendapatkan seberapa banyak maklumat yang mungkin, dan menetapkan pepijat ketika mereka muncul. Kemas kini untuk menangani pepijat akan kerap.

.

Mengenai

Sekiranya anda menikmati mod ini, dan ingin menyokong saya, anda boleh membeli kopi di sini.

Bermain Koperasi Lancar

Ringkasnya, mod ini membolehkan anda bermain dengan rakan -rakan sepanjang keseluruhan permainan tanpa sekatan. Dengan ini, secara teorinya mungkin bermain permainan dari tutorial hingga bos terakhir sepenuhnya dalam satu sesi co-op.

 • Sekiranya pemain mati, mereka akan memberi respon di dunia yang sama pada api unggun terakhir yang mereka beristirahat. Sesi tidak akan ditamatkan.
 • Mengalahkan bos musuh dan kawasan penjelasan tidak lagi menghantar koperasi ke rumah.
 • Semua dinding kabus/halangan yang biasanya menyekat zon multiplayer (bersama -sama dengan teleport masing -masing) hilang.
 • Semua pemain boleh menggunakan torrent (dengan andaian mereka mempunyai wisel) dalam sesi bersama.
 • Semua titik jalan peta akan menyegerakkan, membolehkan anda menavigasi dunia dalam kumpulan lebih mudah.
 • Apabila seorang pemain terletak di tapak rahmat, Negeri Dunia akan ditetapkan semula untuk semua pemain. Ini adalah perlu untuk mengelakkan musuh desync.
 • Acara perkembangan permainan yang disiapkan dalam permainan dalam talian juga akan maju permainan di dunia anda sendiri.
 • Questline Varre tidak lagi memerlukan pencerobohan untuk maju
 • Anda boleh bermain dengan 5 pemain lain di dunia terbuka.
 • Sistem sambungan peer-to-peer yang baik untuk diperbaikian, menggunakan API rangkaian baru Steam

Kualiti Penambahbaikan Hidup

Bersama -sama dengan fungsi teras mod ini, terdapat beberapa peningkatan kualiti hidup yang mungkin anda sukai:

 • Memandangkan mod menjalankan permainan dengan mudah anti-pandai yang dilumpuhkan. Anda bebas menggunakan mod lain (e.g. overhauls permainan) dengan rakan -rakan anda, dengan syarat semua orang dalam parti telah memasangnya. Harap menghormati rakan kari rakan anda, dan menahan diri daripada menggunakan mod jika mereka tidak dialu-alukan.
 • Pemotongan kerap mengakibatkan kehilangan paket dan pepijat dengan pelaksanaan Elden Ring yang mudah anti-pacuan tidak lagi menjadi masalah.
 • Sistem sambungan yang diselaraskan bermaksud bahawa koperasi boleh menyertai tuan rumah dari mana sahaja di dunia. Jadi walaupun anda memutuskan sambungan, anda boleh dengan cepat menyertai semula dan teruskan di mana anda berhenti.

Mod ini tidak diragukan lagi menjadikan permainan lebih mudah. Kelemahan utama untuk bermain koperasi dalam permainan asas, pencerobohan, tidak mungkin dengan reka bentuk mod ini dan oleh itu mereka belum dilaksanakan. Untuk mencuba dan mengimbangi ini dan mengekalkan cabaran permainan, mekanik telah diperkenalkan sebagai tambahan kepada kolam kesihatan musuh permainan asas seperti yang biasanya anda dapatkan dengan peningkatan hantu:

 • Seperti yang anda boleh bermain dengan 5 hantu (berbanding dengan maksimum 2 dalam permainan asas), peringkat tambahan musuh skala telah ditambah untuk mengekalkan cabaran permainan.
 • Sekiranya seorang pemain duduk di api unggun sementara yang lain berada di bilik bos, pemain itu akan dikeluarkan dari bilik bos.
 • Mati semasa pertempuran bos akan meletakkan watak anda ke dalam limbo, menonjolkan pemain lain sehingga sama ada semua orang dalam parti telah dikalahkan, atau pemain terletak di tapak rahmat.
 • Mati dalam sesi koperasi akan menimpa pemain anda dengan reput. Reput adalah debuff stackable yang akan meningkat dengan kematian berikutnya. Anda hanya boleh mengeluarkan reput dengan duduk di tapak rahmat. Terdapat 5 jenis reput yang berbeza, yang akan dipilih secara rawak apabila pemain mati. .

Tidak, mod ini menghalang anda daripada menyambungkan pelayan pencocokan FromSoftware, dan menggunakan fail simpan yang berbeza dengan permainan yang tidak bertanding. Anti-pacuan mudah juga tidak aktif semasa menggunakan mod ini. .

Memandangkan mod ini memperkenalkan item baru yang tidak terdapat dalam permainan asas, ia menggunakan fail simpan yang berbeza untuk normal ‘.SL2 ‘Extension. . Jangan Kembalikan Mod Simpan Fail Kembali ke Vanilla Simpan Fail, kerana anda mungkin akan diharamkan.

Anda tidak memerlukan mod lain untuk menggunakan koperasi lancar. Tab NexusMods ‘Keperluan’ adalah mod yang memerlukan kandang lancar, bukan sebaliknya.

. Anda boleh menggunakan mod lain, selagi mereka tidak mengganggu aspek multiplayer permainan, atau mengedit mana -mana item yang digunakan mod untuk berfungsi.

 • Muat turun mod dari tab ‘Muat turun’ atau cermin GitHub
 • Ekstrak pakej yang anda muat turun, dan gerakkan fail berikut ke folder Elden Ring anda (biasanya dalam “C: \ Program Files (x86) \ Steam \ SteamApps \ Common \ Eldenring \ Game”)
 • Edit “Seamlesscoopsettings.ini “ke kata laluan co-op pilihan anda
 • Lancarkan mod menggunakan “lauch_elden_ring_seamless_coop.exe “

Berikut adalah contoh bagaimana struktur fail cincin elden anda harus dilihat jika dipasang dengan betul:

Dalam folder SeamlessCoop sepatutnya kelihatan seperti ini:
.

.

, Sekiranya pemain mengetahui kata laluan sesi co-op anda maka mereka dapat bergabung dengan segera. Antara muka Matchmaking Steam Mod Use Mod untuk melibatkan diri dalam multiplayer dengan orang lain. Perhatikan bahawa anda mesti menetapkan kata laluan untuk menjadi tuan rumah dan menyertai sesi:

Seorang pemain mesti menjadi tuan rumah, dan pemain lain mesti menyertai. Anda mesti mempunyai kata laluan yang sama dengan orang yang anda mahu mainkan (terdapat dalam “Seamlesscoopsettings.ini “fail).

Tuan rumah mesti menggunakan item “Pot Tiny Great” untuk membuat sesi. Pada ketika itu, pemain lain boleh menyertai menggunakan “effigy of Meleina”. . Mana -mana pemain boleh pergi pada bila -bila masa menggunakan “pemisahan kabut” – jika hos menggunakan item ini, sesi akan dibubarkan dan semua pemain akan memutuskan sambungan.

Tuan rumah boleh menggunakan “Buku Buku Judikator” pada bila -bila masa untuk menukar mod permainan api dan pvp yang mesra.

Apabila anda mahu berhenti bermain. Setiap pemain (termasuk tuan rumah) mesti menggunakan kabus pemisahan untuk menutup pesta.

Penyelesaian masalah:


– Pastikan anda menggunakan versi permainan 1.09 + Mod Versi 1.5.1 (anda dapat melihat versi di menu utama, sudut kanan bawah)
– Cuba mengemas kini pemacu grafik

“Seamlesscoop \ locale tidak dijumpai yang tidak mempunyai sandaran”
– Anda memerlukan folder locale dalam direktori permainan/seamlesscoop anda. Periksa halaman penerangan mod untuk arahan pemasangan dan cuba lagi.

Sekiranya item mod anda dipaparkan sebagai “ikon” dan tidak mempunyai kesan
– Nyahpasang peraturan lain.


– . Ini tidak ada kaitan dengan mod – tidak ada hubungan dengan wap. Ingat bahawa pelayan turun untuk penyelenggaraan setiap hari Selasa.
– Mod tidak dapat membetulkan sambungan internet yang lemah

saya harap ini dapat membantu. Sila faham bahawa jumlah orang yang menyiarkannya menjadikannya mustahil untuk bersaing, jadi saya minta maaf sekiranya saya tidak dapat menjawab soalan anda secara langsung.

Q) Saya telah menemui pepijat!
A) Saya telah melumpuhkan laporan bug di halaman ini kerana terdapat terlalu banyak pendua dan pepijat yang dilaporkan dari orang yang menggunakan versi lama mod. Sekiranya anda ingin melaporkan pepijat maka sila lakukan di sini dan cuba memberikan sebanyak mungkin terperinci.
– Pastikan anda menggunakan versi terkini
– Periksa sama ada pepijat anda telah dilaporkan
– Sertakan langkah untuk menghasilkan semula bug

Q) Adakah ini berfungsi untuk permainan retak/cetak rompak?
A) Tidak, saya juga tidak akan menyokong versi ini jadi jangan buat laporan bug mengenainya

Q) Bukankah ini mod mudah?
A) Tidak semestinya, sementara permainan co-op menjadikan permainan secara objektif lebih mudah, ia juga merupakan cara yang sama sekali berbeza untuk bermain permainan. Terdapat banyak mod “mod mudah” yang hanya memberi anda kesihatan/kerosakan yang tinggi. Mod ini akan lebih mudah tetapi dibuat dalam fikiran mereka yang ingin bermain permainan sepanjang jalan dengan rakan -rakan. Ia telah direka dengan menyeronokkan dalam fikiran berbanding dengan mengurangkan cabaran.

Q) Bagaimana dengan pencerobohan?
A) pencerobohan tidak mungkin dalam mod ini. Anda tidak disambungkan ke pelayan pembuatan jodoh jadi tidak dapat diserang oleh orang lain. Ini bukan pilihan reka bentuk, ia adalah cara untuk mengekalkan pemain modded yang terpisah dari pangkalan pemain vanila.

Q) Bolehkah saya mengubah suai atau mengagihkan semula mod ini?
A) Tidak, maaf. Jangan mengubah suai, mengemas semula, atau mengagihkan semula mod ini di mana sahaja tanpa izin saya.

?
A) Anda boleh, walaupun memerlukan lebih banyak pekerjaan. Seperti yang disebutkan mod menggunakan fail simpan berasingan dengan menggunakan “.CO2 “sambungan fail bukannya”.SL2.”Buat salinan anda .fail SL2, kemudian tukar salinan baru ke .CO2. Sekali ingame, anda akan menerima item mod secara automatik. Jangan gerakkan simpanan anda dari mod ke permainan asas, kerana itu mungkin mengharamkan anda.

Q) akan mengemas kini mod mempengaruhi mainan semasa saya dengannya?
A) Tidak

Q) Adakah anda akan membuat mod yang sama untuk jiwa gelap?
A) Tidak

Q) Bolehkah anda mendapatkan pencapaian stim semasa menggunakan mod ini?
A) Ya

.
A) Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat, atau ingin melaporkan pepijat, mempunyai cadangan dll. Sila buat siaran mengenainya, atau hantarkan mesej langsung kepada saya.

Terima kasih yang istimewa

Terima kasih khas kepada Tremwil atas nasihatnya, bantuan dan kod yang berpanjangan

Semua penguji beta yang memainkan mod setakat ini, dan membaikinya secara langsung dan tidak langsung melalui laporan pepijat, cadangan, dan membina komuniti di sekelilingnya. Dan khususnya, ahli yang telah memberikan bantuan mengujinya melampaui permainan biasa:
Xiao, Lockheed Martin F-22 Raptor, Megamaverickx7, Cardboardboxgod, Thirah, Etto, Gacsam, Mintedtea, Loki2236, Therminatorx, Klesck, Solus dan Jim Lahey