Panduan Cabaran Duckies Fortnite ‘: Di mana untuk mencari mereka di peta, di mana itik getah Fortnite? | Pcgamesn

Di manakah itik getah Fortnite

Dan itu adalah tiga lokasi itik getah Fortnite. Anda juga mungkin tertanya -tanya di mana untuk mencari artifak asing Fortnite untuk membuka kunci ciri tersuai untuk gaya kymera anda.

Panduan Cabaran Duckies ‘Fortnite’: Di mana untuk mencari mereka di peta

Minggu 3 secara rasmi bermula selepas tetapan semula mingguan berlaku pada 4 a.m. Timur pada hari Selasa pagi, dan tujuh cabaran baru juga termasuk pemburu peta harta karun asin baru. Tetapi pemburu duckies getah mungkin yang paling menarik musim ini. Sama seperti Hunt “Hidden Gnome” Musim 3, peta mempunyai lebih banyak duckies getah yang tersedia daripada yang anda perlukan untuk cabaran tersebut. Setiap kali anda mendapat cukup dekat dengan satu, anda akan mendapat isyarat audio yang tidak bersuara tidak seperti cackle gnomes atau bahkan bunyi dada yang berkilauan.

Boleh dikatakan, banyak duckies getah cenderung terapung di atau berhampiran dengan beberapa badan air. Rawa -rawa kelembapan lembap menyembunyikan dua daripadanya, dan ada ducky di hujung utara dan selatan sungai yang memotong melalui peta, bersama -sama dengan di mana ia menyentuh Loot Lake dan beberapa jambatan di sepanjang jalan. Berikut adalah peta penuh semua lokasi:

Perhatikan bahawa duckies getah di ‘Fortnite’ cenderung duduk di atau berhampiran air.

Syukurlah, seperti banyak cabaran, anda tidak perlu mencari semua 10 dalam satu perlawanan (terutamanya dengan kiraan yang begitu tinggi, itu mustahil). Sama seperti Cabaran Kamera Minggu 2, strategi umum terbaik dalam mana -mana perlawanan yang diberikan adalah bermula di luar dan bekerja di jalan anda. Bergantung pada trajektori permulaan bas pertempuran anda, anda mungkin perlu mencuba laluan yang berbeza. Untuk satu laluan yang saya lari dalam video di bahagian atas artikel ini, saya mula ke utara Moisty Mire dan bekerja di timur laut dari sana, mendapatkan ducky lain di barisan runcit sebelum mati berhampiran satu pertiga.

Bermula di pinggir peta di sungai dan bekerja di pedalaman di sepanjang air adalah pilihan yang kukuh, tetapi hampir mana -mana lokasi di atas di mana dua orang duckies rapat bersama adalah berbaloi. Kemungkinan anda mungkin tidak akan mendapat lebih daripada dua dalam perlawanan tunggal kecuali anda bernasib baik. Tidak kira, pastikan mata dan telinga anda dibuka untuk sepanjang musim 4 sekiranya anda tersandung pada salah satu itik ini.

Di manakah itik getah Fortnite?

Satu imej selepas salah satu itik getah Fortnite. Ini adalah dalam barisan runcit

Ingin tahu di mana itik getah Fortnite? Anda mungkin telah menyelesaikan beberapa cabaran legenda yang diperkenalkan dengan musim Fortnite yang baru. Tetapi sementara permainan Battle Royale kini pada umumnya melakukan tugas yang baik untuk memberitahu anda di mana hendak melengkapkan beberapa cabaran lokasi, tugas akhir memerlukan anda meletakkan tiga itik getah di peta di tiga lokasi.

Ini adalah satu lagi cabaran di mana anda berinteraksi dengan imej selepas itu, jadi tidak ada persiapan yang diperlukan-di luar menyelesaikan empat cabaran legenda sebelumnya, tentu saja. Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna ia akan menjadi pelayaran yang lancar; Untuk menyelesaikan cabaran ini, anda mesti menceburkan diri ke Runcit Runcit, Pleasant Park, dan Lokasi Baharu Beach Beach, yang merupakan tiga kawasan yang sangat penduduknya. Sekali di sana, anda perlu meletakkan itik getah di tempat yang sangat spesifik.

Kami akan pergi ke tempat yang anda perlukan untuk mengetepikan tiga itik getah Fortnite, membolehkan anda menyelesaikan sepenuhnya cabaran ini, dan menjaringkan pengalaman berharga untuk mendapatkan bintang pertempuran untuk musim baru.

Tiga lokasi itik getah Fortnite pinponted pada peta

Lokasi itik getah Fortnite

Tiga lokasi untuk itik getah Fortnite adalah:

 • Baris runcit – Ke arah rumah barat laut di kawasan itu, terdapat tebing kecil yang berdekatan dengan rumah biru. Ia berada di rumput ketika lereng jalan ke bawah.
 • Taman Pleasant .
 • – Pergi ke stesen minyak di barat kawasan. Anda akan mendapati ia dekat dengan tanda.

Dan itu adalah tiga lokasi itik getah Fortnite. Anda juga mungkin tertanya -tanya di mana untuk mencari artifak asing Fortnite untuk membuka kunci ciri tersuai untuk gaya kymera anda.

Anda juga mungkin tertanya -tanya bagaimana menggunakan senjata asing dan UFO, atau bagaimana kerajinan dan haiwan telah berubah pada musim baru. Kami juga mempunyai maklumat mengenai asas-asas, seperti mendapatkan V-Bucks dan Fortnite Skins.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Fortnite: Cari Duckies Getah – Cara Mencari 10 Ducks Rubber Quacking di Fortnite

Quack, Quack, Quack! Sudah tiba masanya untuk mengisi mandi dan stok roti basi, anda akan memerlukannya. Inilah cara mengikuti quacking dan Cari 10 itik getah anda perlu menyelesaikan cabaran minggu ini.

Fortnite Season 5 berada di kaki langit, jadi anda hanya mempunyai sehingga hari Khamis untuk menyelesaikan cabaran ini.

Walaupun rakan -rakan berbulu plastik kami mungkin berwarna kuning terang, ia tidak semudah itu untuk mencari mereka. Terdapat banyak lagi duckies yang terapung daripada yang anda perlukan untuk menyelesaikan cabaran anda, kami akan terus mengemas kini halaman ini dengan lebih banyak lokasi seperti yang kita dapati. Dan dengan lebih banyak tangkapan skrin sehingga mereka lebih senang melihat.

Fortnite – Cari Duckies Getah:

Pertama, mari kita lihat peta yang dikemas kini, maka di bawah kita akan terperinci di mana untuk menentukan fellas kuning kecil.

Lokasi terperinci itik getah:

Anda boleh menemui duckie getah di Kilang Flush di bawah tandas di hadapan bangunan utama. Pecahkan tiang dengan pickaxe anda dan ia ada di dalamnya.

Terdapat satu lagi duckie getah di bawah jambatan hanya ke Utara pendaratan bertuah. Ia harus terapung oleh trak ais krim yang terbalik.

Ikuti quacking di sebelah selatan Grove berminyak Dan anda akan menemui tangki air di kandang bata kecil. Memusnahkan tangki dan ada itik di dalamnya.

Jalan anda ke Lapangan bola sepak dalaman di utara Grove berminyak dan lihat di bilik mandi di sudut barat daya bangunan. Harus ada duckie lain di sana.

Di utara Moisty Mire, Dekat dengan tempat ia bergabung di jalan selatan Runcit Runcit, ada sebuah pondok kecil yang dikelilingi oleh air. Ada itik di sebelah utara bangunan ini.

Dalam Kesepian kesepian, Terdapat sedikit air di sebelah utara lokasi. Anda sepatutnya dapat mencari duckie lain di pinggir timur air ini.

Terdapat dua itik yang kami jumpa Baris runcit. Yang pertama berada di bawah menara air utama di tenggara kawasan tersebut. Ia sebenarnya tidak berada di dalam menara, tetapi di sebelah tangki air di dasar selatannya.

Yang kedua Baris runcit Duckie berada di rumah yang hancur dengan kereta merah di luar. Ia adalah orang di tengah, di pinggir barat lokasi. Ke sana, menuju ke barat dari kedai taco. Duckie getah berada di bilik mandi ke kanan ketika anda berjalan di pintu depan.

Ke timur Ekar anarki, Terdapat jambatan kayu yang dibina dengan bumbung yang mengalir di atas sungai. Di bawah jambatan, di antara beberapa batu di sungai, adalah duckie untuk koleksi anda.

Itik suka air, jadi tidak menghairankan bahawa anda boleh menemui duckie lain di sebelah selatan Loot Lake, di bawah air terjun di sebelah menara condong.

Duckies getah alternatif:

Dengan Fortnite dalam cengkaman demam itik, sepuluh lokasi di atas mungkin sedikit sibuk. Sekiranya anda mendarat mereka dari bas pertempuran maka anda tidak sepatutnya mempunyai masalah, tetapi jika anda berlari ke berkemah berulang kali, berikut adalah lebih banyak duckies yang kami dapati.

 • Di utara pulau yang melampau, antara rujukan peta E1 dan E2, ada duckie di bank di mana sungai memenuhi laut.
 • Antara taman yang menyenangkan dan ekar anarki di barat laut peta, terdapat pusat rekreasi dengan kolam renang luar di peta rujukan d2. Anda boleh mencari itik di kolam renang.
 • Di sebelah timur laut Loot Lake ada jeti. Ada itik di antara bot dan papan yang anda jalani.
 • Lebih di pantai snobby di peta rujukan A5, anda boleh mencari duckie di kolam renang di luar rumah kedua dari bawah.
 • Di Lonely Lodge, anda boleh menemui itik lain jika anda mengikuti sungai selatan dari mana ia kolam di utara kawasan itu. Anda akan melihat itik di bawah beberapa batu kira -kira dua pertiga dari jalan ke bawah.
 • Di bukit yang menghadap ke kilang siram ke utara, anda akan menemui tandas di atas alis. Cuti dan cari tandas untuk mencari itik.
 • Di timur laut ladang maut ada aliran berbentuk L. Di bawah pokok yang menggantung di bahagian terpanjang aliran anda akan menemui itik getah.
 • Di sebelah selatan ladang maut, anda akan menemui kolam. Anda akan menemui itik di bawah pokok di sebelah utara badan air.
 • Di selatan peta yang melampau, terdapat itik di bank di mana sungai memenuhi laut barat Lucky Landing.
 • Kerana selatan penjara ke barat Moisty Mire di peta rujukan H9, ada itik di kolam terakhir sebelum anda sampai ke laut.

Ini masa seminggu lagi! Fortnite Season 4 Minggu 3 Cabaran telah jatuh, jadi dapatkan memburu dan dapatkan bintang pertempuran itu. Sekiranya anda memerlukan tangan mencari lokasi peta harta karun asin, kami telah mendapat anda ditutup dengan panduan kami. Dan sudah tentu apabila anda telah memenangi semua tujuh cabaran mingguan, anda akan dapat merebut cabaran ancaman blockbuster.

Adalah baik untuk mendapatkan cabaran -cabaran ini dari awal. .

 • Minggu 10 Cabaran: Cari antara tajuk filem, Skydive melalui cincin terapung
 • Minggu 9 Cabaran:Lawati pusat lokasi bernama, ikuti peta harta karun yang terdapat di bukit berhantu
 • Minggu 8 Cabaran:Cari 7 Gnomes lapar, cari antara beruang, kawah dan penghantaran peti sejuk
 • Minggu 7 Cabaran:Ikuti peta harta karun yang terdapat di Pleasant Park, skor di padang yang berbeza, lebih banyak lagi
 • Cabaran Minggu 6:Cari antara taman permainan, tapak perkhemahan, dan jejak, semburan di atas poster karbida dan omega
 • Minggu 5 Cabaran:Peta harta karun berminyak, menari dengan orang lain untuk menaikkan bola disko berhampiran Loot Lake, lebih banyak lagi
 • Cabaran Minggu 4:Lawati 3 pusat ribut yang berbeza, cari antara bangku, trak ais krim dan helikopter, lebih banyak lagi
 • Cabaran Minggu 3:Cari Duckies Getah, peta harta karun asin, lebih banyak lagi
 • Minggu 2 Cabaran:Menari di hadapan kamera filem, cari antara scarecrow, hotrod merah jambu dan skrin besar, lebih banyak lagi
 • Cabaran Minggu 1:Cari 8 surat F-O-R-T-T-N-I-T-E, peta harta karun Tomato, lebih banyak lagi

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Permainan Epik Ikuti
 • Esrb Teen Ikuti
 • Fortnite Ikut
 • Panduan mengikuti
 • PC Ikut
 • PEGI 7 Ikuti
 • PS4 Ikuti
 • Penembak Ikut

Ikuti semua topik Lihat 4 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

James menderita sehingga anda tidak perlu, membuat panduan pakar untuk permainan dan ulasan yang paling sukar untuk siaran blockbuster terbesar.