Panduan Buka Kunci Gunbreaker FFXIV: Cara Bermula Sebagai Tank Gunbreaker | PC Gamer, Final Fantasy XIV Gunbreaker Panduan Panduan: Semua yang Anda Perlu Tahu | Pcgamesn

Panduan Pekerja

Dengan lebih dari 7 tahun pengalaman dengan pelaporan ciri yang mendalam, misi Steven adalah untuk mencatat cara-cara menarik yang permainan merentasi kehidupan kita. Sama ada peperangan dalam permainan yang besar di MMO, atau lori jarak jauh yang beralih kepada permainan untuk melindungi mereka dari kesepian jalan terbuka, Steven cuba menggali cerita-cerita terbesar PC yang paling tidak. Cintanya dalam permainan PC bermula sangat awal. Tanpa wang untuk dibelanjakan, dia menghabiskan sepanjang hari menonton Bar Kemajuan pada muat turun 25MB Heroes of Might and Magic 2 yang dia bermain selama sekurang -kurangnya seratus jam. Itu adalah demo yang baik.

Cara Membuka Kerja Gunbreaker Baru Final Fantasy 14

Final Fantasy 14: Shadowbringers Menambah Kelas Tangki Baru yang Dibangunkan Dipanggil The Gunbreaker. Inilah cara untuk membukanya.

Gunblades, The Final Fantasy Senjata yang ikonik, kini boleh didapati di Final Fantasy 14: Shadowbringers -tetapi hanya jika anda bermain sebagai pekerjaan Gunbreaker baru. Kelas Tank baru ini menggunakan peluru khas untuk memperkasakan kebolehan pemotongannya dan juga dilengkapi dengan beberapa keupayaan pertahanan yang berguna seperti dapat melindungi anggota parti dari serangan fizikal atau ajaib.

Tetapi di mana anda mencari usaha untuk membuka kunci tembakan? Panduan ini akan membantu.

Sebelum anda memulakan, faham bahawa Gunbreaker memerlukan anda memiliki Final Fantasy: Shadowbringers. Anda juga perlu mempunyai kelas tempur lain (tidak termasuk Blue Mage) yang disamakan sehingga 60 untuk mengakses usaha yang diperlukan. Itu kerana pemecah pistol itu sendiri bermula pada tahap 60-jadi anda tidak perlu risau bermain menangkap dari tahap satu.

Dengan mengandaikan anda memenuhi syarat -syarat tersebut, membuka kunci senjata api sebenarnya agak mudah. Hanya menuju ke Gridania Baru dan menuju ke koordinat x: 11.5 y: 11.9. Di sana anda akan menemui NPC yang dipanggil busur quiver Tuhan yang akan mempunyai usaha yang tersedia. Sebaik sahaja anda menerima pencarian itu, anda secara automatik akan diberikan tembakan pertama anda dan saman perisai gunbreaker untuk dipakai. Dari sana, anda bebas untuk menilai kelas baru tetapi anda melihat patut -ingat untuk kembali setiap beberapa tahap untuk mengambil bab seterusnya Gunbreaker Job Questline.

Untuk maklumat lanjut mengenai kebolehan pistol, pencarian pekerjaan, dan apa sahaja yang perlu anda ketahui, lihat Wiki FF14. Video di atas juga merupakan gambaran ringkas mengenai kelas baru.

Sekiranya anda ingin mengetahui di mana untuk membuka kerja baru Shadowbringers, penari, baca panduan kami di sini.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Steven Messner

Dengan lebih dari 7 tahun pengalaman dengan pelaporan ciri yang mendalam, misi Steven adalah untuk mencatat cara-cara menarik yang permainan merentasi kehidupan kita. Sama ada peperangan dalam permainan yang besar di MMO, atau lori jarak jauh yang beralih kepada permainan untuk melindungi mereka dari kesepian jalan terbuka, Steven cuba menggali cerita-cerita terbesar PC yang paling tidak. Cintanya dalam permainan PC bermula sangat awal. Tanpa wang untuk dibelanjakan, dia menghabiskan sepanjang hari menonton Bar Kemajuan pada muat turun 25MB Heroes of Might and Magic 2 yang dia bermain selama sekurang -kurangnya seratus jam. Itu adalah demo yang baik.

Cyberpunk 2077 Petua: 12 perkara yang perlu diketahui untuk cyberpunk 2.0 dan Phantom Liberty

Sistem kerajinan baru Cyberpunk 2077 sangat mudah saya masih cemas mengenainya

Panduan Pekerja

Panduan Gunbreaker FFXIV 2

Lupakan betapa tidak masuk akal atau tidak praktikal reka bentuk senjata – anda tahu anda ingin menggunakan tembakan di Final Fantasy xiv. Nasib baik, impian anda yang paling liar akan menjadi kenyataan sekarang bahawa kerja pistol FF14 telah ditambah kepada salah satu MMO terbaik di sekitar sebagai sebahagian daripada Final Fantasy XIV: Shadowbringers.

Gunbreaker FFXIV adalah pekerjaan keempat yang ditambah kepada Final Fantasy XIV dan akan memenuhi peranan tangki. Senjata pilihannya akan menjadi Gunblade dan ia akan memakai perisai plat di samping pekerjaan Warrior, Paladin, dan Dark Knight – jadi mengharapkan untuk berkongsi rampasan dengan orang -orang ini.

Di bawah. Sementara itu, kami juga mempunyai nota Final Fantasy XIV Patch rasmi untuk menggali, untuk memberitahu anda lebih lanjut mengenai apa yang diharapkan dari pengembangan baru yang besar ini. Oleh itu, tanpa kelebihan lagi, inilah yang perlu anda ketahui mengenai Gunbreaker di Final Fantasy XIV.

Cara Membuka Kerja Gunbreaker di Final Fantasy XIV

Menurut pengumuman yang dibuat di FFXIV Fan Fest di Paris, diharapkan anda perlu pergi ke kota awal Gridania untuk membuka kunci pekerjaan senjata api. Anda juga perlu mempunyai sekurang -kurangnya satu murid perang atau pekerjaan sihir pada tahap 60.

NPC di New Gridania (x: 11.5 / Y: 11.9) Akan menawarkan anda pencarian, pembuatan pistol, untuk memulakan perjalanan anda ke dalam peranan. Pencarian pertama ini akan memperkenalkan anda kepada fungsi asas pekerjaan bermula pada tahap 60 sementara juga menyediakan senjata dan satu set perisai yang sesuai sehingga anda dapat menembak dan memotong segera. Anda kemudian akan membuka kunci satu siri pencarian pekerjaan apabila anda menjadi tahap ke 70, dengan pencarian kerja akhir menunggu di peringkat baru 80.

Panduan Gunbreaker FFXIV

Kemahiran dan Kemampuan Gunbreaker FFXIV

Seperti yang anda dapat menyimpulkan dari pilihan senjata, Gunbreaker menggunakan gabungan slash pedang jarak dekat dan tembakan jarak dekat. Kebanyakannya adalah kombo senjata mudah yang akan digunakan untuk membina aggro pada musuh sehingga anda dapat tangki dengan cara yang sama dengan kelas pahlawan, paladin, dan gelap Knight. Bahagian Tindakan Tinjauan di halaman rasmi permainan untuk Gunbreaker telah ditambah untuk menunjukkan semua kebolehan pekerjaan dan kemas kini untuk yang sedia ada.

Mekanik utama pekerjaan adalah untuk memuat kartrij ke dalam tembakan anda sehingga anda dapat melepaskan serangan anda yang lebih kuat. Berdasarkan masa kami dengan permainan dalam kesan FF14 Shadowbringers kami, kami tahu bahawa melengkapkan sasaran asas asas atau kawasan Kejutan Senjata Senjata Kombo akan memuatkan satu kartrij. Anda kemudiannya boleh menghabiskan ini dengan sasaran tunggal atau kawasan serangan kesan yang boleh ditenun di antara serangan anda yang lain untuk kerosakan pecah tambahan.

Thumbnail YouTube

Penggunaan kartrij anda yang lain adalah dalam kombo ‘kesinambungan’. Rantaian serangan sasaran tunggal yang cepat dan panjang ini bermula dengan menembak kartrij anda dan kemudian setiap tamparan seterusnya membolehkan serangan lain dalam rantai. Dengan menenun ini bersama-sama, anda boleh melengkapkan kombo enam serangan dalam masa beberapa saat, yang bukan sahaja berjumlah kerosakan yang besar, tetapi ia juga merupakan penjana aggro yang sangat baik pada permulaan pertarungan. Anda bahkan tidak perlu melengkapkan kombo untuk sampai ke tahap ini sebagai satu lagi keupayaan kerja pistol FF 14 membolehkan anda memuatkan dua kartrij dengan serta -merta.

Gunbreaker juga akan mempunyai pemilihan kemahiran pengurangan kerosakan yang tersedia untuk membantu cuaca memukul yang mereka terima ketika Taking Mobs. Salah satu daripadanya termasuk dalam kombo senjata utama mereka: serangan kedua dalam rantaian menyediakan penghalang diri dan sementara berdasarkan kerosakan yang ditangani oleh serangan. Dalam sentuhan yang kemas, kesan ini kemudiannya juga boleh dikongsi dengan ahli pihak lain.

Gunbreaker juga mempunyai pengurangan kerosakan peratusan standard untuk jangka masa yang singkat, dan penggemar yang secara ringkas meningkatkan kadar parry. Anda juga akan mempunyai akses kepada butang kecemasan yang besar yang mengurangkan kesihatan musuh kepada satu tetapi juga menjadikan mereka tidak tahan terhadap kebanyakan serangan untuk tingkap kecil. Penggunaannya serupa dengan Holmgang Warrior sebagai cara untuk mengelakkan kematian dalam situasi yang mengerikan.

Sebagai tangki, Gunbreaker juga akan mempunyai akses kepada pelbagai tindakan peranan tangki. Dengan cara tindakan peranan telah dikerjakan semula untuk Shadowbringers, anda tidak lagi perlu memilih antara pilihan tetapi memperolehnya ketika anda naik. Walaupun kekurangan penyesuaian adalah kerugian yang menyedihkan, sudah ada binaan yang dioptimumkan untuk pergi yang membuat pilihan berlebihan. Sebaliknya, sekarang semua tindakan yang berguna akan menjadi milik anda apabila anda mencapai keperluan tahap yang diperlukan.

FFXIV Gunbreaker Lore

Pengenalan Gunbreaker melihat salah satu watak berulang permainan, Thancred, mengambil pekerjaan baru. Dia dapat dilihat memaparkan senjata baru dan versi putih gear relik pekerjaan di treler penggoda Shadowbringers yang dilanjutkan, menunjukkan dia membuat pilihan untuk beralih sebagai sebahagian daripada senario utama sebelum pembebasan pengembangan itu.

Mungkin Thancred belajar bagaimana menggunakan senjata melalui Gaius van Baelsar, aka the Shadowhunter, setelah kejutannya kembali dalam Patch 4.3: Di bawah cahaya bulan. Ketika Gaius mula -mula muncul dalam pembakaran, dia dapat dilihat dengan tembakan di punggungnya. Sama ada kedua-dua watak ini memainkan peranan dalam pencarian kerja pistol FFXIV atau individu yang belum diketahui yang bersedia mengajar pemain bagaimana menggunakan senjata.

James Pickard James Pickard adalah editor tawaran di Techradar dan telah menulis untuk PCGamesn mengenai Final Fantasy XIV, Ketuhanan: Asal Sin 2, dan Kehidupan Aneh. Anda akan mendapat lebih banyak kerja mereka di Red Bull, Fandom, dan lain -lain.