Panduan Battlegrounds PlayerUnknown: Petua dan panduan lengkap untuk membantu anda memenangi Battle Royale | GamesRadar, Battlegrounds PlayerUnknown – Petua untuk Pertunangan | Forum Panduan Tom S

Pemain Battlegrounds – Petua untuk pertunangan

Sebaik sahaja anda payung terjun ke pusingan PUBG, naluri pertama anda adalah untuk merampas sebanyak mungkin – namun, hanya ada banyak yang boleh anda bawa sekaligus, bermakna anda perlu mengutamakan apa yang anda ambil. Untuk membantu anda dengan keputusan ini, kami telah membahagikan item ke peringkat bergantung kepada kegunaan mereka dalam panduan kami untuk gear permulaan PUBG yang terbaik – dapatkan gear terbaik untuk bermula dengan.

Panduan PUBG Lengkap untuk Membantu Anda Memenangi Battlegrounds PlayerUnknown

Imej pilihan watak -watak yang boleh dimainkan dari pubg medan perang, salah satu permainan pertempuran royale terbaik

Panduan PUBG yang baik akan membantu pemain menguasai pertandingan di Battlegrounds PlayerUnknown. Mengetahui bagaimana untuk bertahan dalam penurunan awal, mencari pelbagai peralatan, dan terakhir sehingga bulatan terakhir dan kemenangan akan memastikan anda menuntut kemenangan biasa – atau makan malam ayam, kerana mereka juga dikenali.

Ia tidak mudah. Untuk bertahan sepanjang permainan, anda memerlukan kesedaran peta, kemahiran taktikal, pemahaman tentang permainan dan refleks pemikiran cepat. Itulah sebabnya kami telah mengumpulkan panduan PUBG yang betul ini untuk membantu anda bukan hanya bertahan, tetapi berkembang maju di dunia medan perang pemain yang memakai pan PlayerUnknown.

Panduan Kawalan

Sekiranya anda ingin bertahan lebih lama di PUBG maka anda perlu tahu bagaimana semua kawalan berfungsi, yang mungkin terdengar jelas tetapi beberapa input agak berbeza dengan permainan lain. Ketahui Cara Beralih Dari Orang Ketiga yang Bertujuan Untuk Orang Pertama, Tukar Gerakan Lemparan Bom Bom Bom dan Lebih Banyak Panduan Kami Mengenai Cara Bertujuan Dalam PUBG di PS4 dan Xbox (dan selebihnya kawalan dijelaskan).

Panduan pemula

Bagaimana lingkaran biru berfungsi? Apa yang boleh saya lakukan dengan kuali? Mengapa semua orang terobsesi dengan ayam? Jika ini adalah jenis soalan yang anda ajukan pada diri sendiri, anda pasti dapat mendapat manfaat daripada membaca panduan pemula PUBG kami: kuali, bulatan biru dan makan malam ayam dijelaskan.

Petua Survival Battlegrounds PlayerUnknown

Sekiranya anda ingin terus berjalan sehingga bulatan terakhir, anda akan memerlukan beberapa petunjuk untuk mengatasi 99 pemain lain. .

Peta Battlegrounds PlayerUnknown

. Kemudian kita mempunyai padang pasir Miramar dan Sanhock padat, bersama dengan Vikendi bersalji dan karakin yang lebih kecil, yang mempunyai kawasan unik mereka sendiri untuk diterokai. Kami telah memecahkan semua kawasan untuk menunjukkan kepada anda betapa berisiko setiap lokasi utama berada dalam panduan peta kami:

Battlegrounds Playerunknown’s Best Gear Best

Sebaik sahaja anda payung terjun ke pusingan PUBG, naluri pertama anda adalah untuk merampas sebanyak mungkin – namun, hanya ada banyak yang boleh anda bawa sekaligus, bermakna anda perlu mengutamakan apa yang anda ambil. .

Pemain Battlegrounds Playerunknown Best Guns

Lupakan kuali goreng – jika anda akan bertahan maka anda memerlukan senjata yang betul, dan PUBG mempunyai pelbagai senapang serangan, SMG, senapang, senapang sniper dan banyak lagi untuk membuang. ?

PlayerUnknown’s Battlegrounds Best Armor

Setiap topi keledar dan jaket peluru di PUBG mempunyai tahap perisai antara satu dan tiga, dan memahami perbezaan ketahanan dan pengurangan kerosakan mereka dapat menyelamatkan nyawa anda dalam pertempuran. Kami mempunyai semua maklumat yang anda perlukan dalam perisai PUBG kami – dapatkan topi keledar dan rompi terbaik.

Pemain medan pertempuran pemain yang dijelaskan

Sekiranya anda seorang pemain PC dan merasakan bahawa sesuatu tidak betul, dan mungkin salah satu lawan anda melakukan curiga dengan baik, maka mungkin mereka menggunakan semacam cheat. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai apa yang boleh berlaku, kami mendapat cheat PUBG yang paling terkenal dijelaskan.

Mempunyai Battlegrounds PlayerUnknown yang membangkitkan selera makan anda untuk penghapusan? Kemudian inilah pilihan royale pertempuran hebat Permainan seperti PUBG Anda harus memeriksa.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Battlegrounds PlayerUnknown – Petua untuk pertunangan

Adalah mustahak bahawa pemain tahu bila anda harus terlibat dengan musuh dalam permainan. . Lihatlah petua di bawah:
Berjuang dengan tujuan:
Ketika datang untuk memerangi, sangat penting bahawa anda tahu mengapa anda berjuang dengan musuh. Jangan hanya berjuang demi itu kerana ia adalah permainan yang panjang dan anda tidak mempunyai tenaga untuk bertarung dengan setiap pemain lain yang anda lihat. Kadang -kadang anda mesti membiarkan beberapa pemain pergi. Oleh itu, apabila anda menemui musuh, tanya diri anda ini; Adakah perjuangan ini akan meletakkan saya dalam kedudukan yang lebih baik? Ini tidak akan membiarkan anda melibatkan anda dalam pergaduhan tanpa sia -sia. Sekiranya anda mempunyai tujuan seperti merampas pemain atau membunuh, ia akan membantu anda memenangi permainan dalam apa jua cara maka teruskan dengan pencerobohan jika tidak, elakkan mereka.

Rxknmop.jpg

Tukar kedudukan:
Ini sangat penting. Apabila anda terlibat dengan musuh, sangat penting bahawa anda terus mengubah kedudukan anda. Ini kerana musuh akan mengetahui kedudukan anda dan kemudian ia akan berjaga -jaga sebaik sahaja anda bergerak. Anda mungkin mendapat bom tangan yang akan datang juga. Jadi apa yang harus anda lakukan adalah untuk mengubah kedudukan anda setiap kali anda berpeluang. Juga, apabila anda terlibat dalam pertempuran dan membunuh pemain, anda harus mengubah kedudukan anda kerana musuh yang berdekatan mungkin mendengar anda dan mungkin datang ke lokasi anda.

0qvyaxg.jpg

Jangan melibatkan penurunan bekalan berhampiran:
Anda harus selalu ingat bahawa anda tidak seharusnya terlibat berhampiran penurunan bekalan walaupun anda telah meraih gear daripadanya. Ini kerana akan ada lebih banyak pemain yang datang ke arah itu dan jika anda terlibat dengan musuh di dekatnya, anda mungkin akan dipecat dari belakang atau arah lain yang akhirnya dapat membunuh anda.

omylxac.jpg

Gunakan penggalak berhampiran hujung:
Semasa anda sampai ke lingkaran akhir, anda harus menggunakan barang penggalak. Ini kerana jika anda ditangkap dalam secubit, anda tidak akan mempunyai banyak masa untuk menggunakan med-kits dan pembalut. Oleh itu, cara yang lebih selamat adalah dengan mengambil barang penggalak untuk menambah kesihatan anda dengan cepat dan ia juga akan naik dari masa ke masa sehingga anda akan mendapat kesihatan semasa anda berlari ke bulatan akhir.

Zc95nnz.png

Permainan akhir adalah mengenai kesedaran:
Sekiranya anda cukup bernasib baik yang telah berjaya mencapai permainan akhir di mana terdapat hanya beberapa musuh yang tersisa selain anda dan bukannya melawan mereka, anda harus mengumpulkan maklumat. Lebih mudah untuk melibatkan diri dengan musuh -musuh yang mungkin membunuh anda tetapi perkara yang bijak untuk dilakukan adalah mengumpulkan data mengenai pemain. Simpan tab pada setiap masa dan ketahui apa kedudukan mereka. Ini akan membantu anda memberitahu anda bila anda perlu terlibat dan bila anda perlu menunggu.

zqyh68r.png

Ini adalah beberapa perkara yang perlu anda ingat apabila anda memikirkan sama ada untuk terlibat dengan musuh atau tidak. Pastikan satu pertunangan yang salah dapat menyebabkan kematian anda.