Panduan anda untuk Beta Terbuka Diablo IV-Diablo IV-Berita Blizzard, Diablo 4 S beta menunjukkan mencengkam, jika sedar diri, revitalisasi untuk siri | Senapang patah kertas batu

Diablo 4 S beta menunjukkan mencengkam, jika sedar diri, revitalisasi untuk siri ini

Sediakan diri anda untuk turun ke neraka dengan memuat turun beta Diablo IV awal.

Panduan anda ke beta terbuka Diablo IV

Perhatian: Blog ini dikemas kini pada 13 Mac dengan maklumat tambahan mengenai Beta Terbuka Diablo IV. Teks font merah di bawah menandakan maklumat baru.

Berkumpul, mengembara. Keinginan anda untuk memerangi legiun Lilith di Diablo IV boleh dimainkan semasa kami Buka beta dan hujung minggu akses awal-ada pada Windows PC, Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, dan PlayStation 4. Mereka yang telah dibeli Diablo IV akan menerima akses awal ke beta terbuka dari 17-19 Mac. Pada hujung minggu berikutnya, beta terbuka akan tersedia untuk semua orang dari 24-26 Mac.

Jurnal

Fokus beta terbuka

Semasa kedua -dua beta terbuka dan hujung minggu akses awal, Pemain akan dapat meneroka permainan awal Diablo IV. Ini termasuk rasa pertama kempen melalui Prolog dan keseluruhan Akta 1. Zon pertama, Puncak patah, Adakah milik anda untuk menavigasi seperti yang anda suka -berkedut melalui landskap yang lasak dan memotong syaitan.

Untuk beta terbuka dan hujung minggu akses awal, watak anda hanya dapat mencapai tahap sehingga Tahap 25, Tetapi anda dialu -alukan untuk terus merobek syaitan sehingga beta terbuka berakhir. Jadikan tanda anda di tempat perlindungan dengan membersihkan gerombolan neraka dari penjara bawah tanah, menyelesaikan pencarian menarik yang disediakan oleh penduduk tempatan, dan mengumpulkan rampasan kuat dari musuh yang jatuh.

Ringkasnya, ini adalah peluang anda untuk memerangi kekuatan Hells yang terbakar sebelum pelepasan 6 Jun kami. Dengan itu, pengalaman itu tidak dimuktamadkan dan anda mungkin menghadapi masalah prestasi, gangguan, dan mencari perkara yang tidak berfungsi. Selepas beta terbuka menyimpulkan, kami akan menilai semua maklum balas yang kami terima dan akan membuat perubahan yang diperlukan. Kami mengharapkan anda mengalami rasa kecil yang ditawarkan Diablo IV.

Sekiranya anda belum sebelum membeli salinan Diablo IV Untuk platform pilihan anda dan ingin mendapatkan akses awal ke beta terbuka, lawati di sini.

Buka butiran beta

Buka beta dan tempoh hujung minggu akses awal

 • Akses awal ke beta terbuka bermula 17 Mac pada 9 a.m. Pdt 20 Mac pukul 12 p.m. Pdt.
 • Beta terbuka bermula 24 Mac pada 9 a.. Pdt dan menyimpulkan 27 Mac pukul 12 p.m. Pdt.

Oleh kerana beta terbuka dan hujung minggu akses awal semakin dekat, keupayaan untuk Muat turun awal permainan akan menjadi tersedia. Kami akan mengemas kini bahagian ini dengan maklumat itu pada masa akan datang.

Anggap peranan anda

Semasa hujung minggu akses awal, pemain akan mendapat akses kepada tiga kelas. Menganggap peranan pertempuran yang dibesarkan Barbarian, lincah Penyangak, atau ditala secara unsur Ahli sihir. Setelah hujung minggu beta terbuka datang, tanah Druid dan undead-wielding Necromancer Kelas juga boleh dimainkan sebagai tambahan kepada tiga asal.

A maksimum 10 aksara .akaun bersih. Setelah mencapai tahap 25 dengan satu watak, kami mengesyorkan anda cuba menangkis gerombolan setan dengan kelas tambahan untuk mencari kegemaran anda. Walaupun kemajuan akan dipindahkan dari akses awal ke hujung minggu beta terbuka, semua watak yang dibuat pada hujung minggu ini akan dihapuskan setelah beta berakhir.

Pada semua konsol yang menyokong Diablo IV, melalui Couch Co-op, Pemain boleh mendapatkan slayer setan kedua untuk memerangi barisan skrin neraka dengan skrin dengan. Untuk bermain menggunakan Couch Co-op semasa hujung minggu akses awal, hanya satu pemain yang dikehendaki mempunyai akses rasmi kepada pengalaman ini-pemain kedua perlu bertempur.akaun bersih dan konsol yang dikaitkan.

Kekuatan neraka yang terbakar tidak mengenal batas. Tetapi anda juga boleh kemungkinan dengan mengadakan pesta pemusnah setan melalui talian 4-Player Co-op. Untuk bermain dengan cara ini semasa hujung minggu akses awal, semua pemain, tidak termasuk mereka yang bermain melalui Co-op Couch, akan diminta untuk mendapatkan akses rasmi kepada pengalaman ini.

Perhatikan bahawa syaitan -syaitan yang mengalahkan sementara mana -mana pemain akan memberi anda pengalaman bonus 5% dan 10% jika anda berhampiran dengan ahli parti anda.

Temui puncak patah

Puncak patah adalah rumah bagi padang rumput yang berkerut dan laluan sarat salji, mewujudkan landskap yang tidak dapat dilupakan dengan syaitan untuk membunuh dan rahsia untuk ditemui. Di sinilah legenda pengembara anda dipalsukan. Setelah melengkapkan prolog, pesawat patah akan menjadi milik anda untuk meneroka seperti yang anda mahukan. Terdapat banyak pengalaman walaupun di bahagian kecil tempat perlindungan ini, jadi kami mahu Panggil beberapa aktiviti yang menarik.

Terletak di antara pergunungan adalah bandar Kyovashad, zon selamat di mana anda boleh membaiki dan membeli gear baru, menaik taraf ramuan kesihatan anda, mengakses stash, dan banyak lagi. Fikirkan bandar sebagai asas operasi anda antara lawatan ke kawasan zon yang sejuk.

The Garis usaha utama Diablo IV kaya dan terdiri daripada pelbagai perbuatan. Cari penanda questline utama di peta anda untuk memulakan mengejar Lilith anda. Di samping itu, terdapat banyak Pencarian sampingan Untuk memulakan puncak -puncak patah semasa perjalanan anda. Sekiranya anda mendapati diri anda membunuh syaitan berhampiran bandar Nevesk, lihatlah Pencarian sampingan dan salah satu yang berdekatan . Dicipta oleh anak -anak pertama Lilith, mezbah -mezbah ini tersebar di seluruh tempat perlindungan. Mencari mereka memberikan rangsangan tetap kepada statistik teras semua watak di alam abadi.

Semasa melangkah melalui salji, anda boleh menemui acara dunia dan legion. adalah pengalaman kecil yang timbul secara rawak di dalam zon dan mungkin mengharuskan anda melakukan sesuatu seperti mengiringi jiwa yang hilang kepada orang yang disayangi atau menenangkan kelaparan obelis darah. Acara dunia biasanya dapat diselesaikan dalam masa beberapa minit dan benar -benar pilihan, tetapi mereka selalu memberi ganjaran untuk heroik anda. Terdapat banyak acara dunia untuk anda temukan semasa beta terbuka, cuba menyelesaikannya dengan pemain lain.

Berbeza, Peristiwa Legion . . Acara -acara ini biasanya akan ditandakan di peta anda tetapi kadang -kadang diturunkan setelah menaklukkan kubu kuat. Dengan risiko datang ganjaran -lengkap acara Legion dan anda akan diberi ganjaran dengan baik untuk berlaku. Acara ini adalah pilihan dan dapat diselesaikan lebih dari sekali.

Dungeons adalah asas kepada Diablo Universe. Diablo IV, dan beta terbuka ini tidak mempunyai kekurangan mereka untuk meneroka. Penjara bawah tanah dan tahap yang disyorkan untuk disiapkan dipaparkan di peta anda. Ini adalah contoh yang ketat, tegang di mana penentuan dan kemahiran akan membimbing anda untuk kemenangan atas apa jua neraka yang anda temukan. Dungeons adalah tempat yang bagus untuk meletakkan kemahiran anda untuk ujian sementara juga mengumpulkan gear berguna untuk pertemuan yang lebih mengancam, seperti bos dunia.

Memerangi bos dunia besar -besaran

Pengembara yang berani mencari cabaran yang besar tidak boleh melihatAshava, Badai wabak, baru -baru ini muncul di puncak patah. Penyertaan Jurnal Mengecual. Bilahnya, yang dapat membersihkan batu dan daging yang bersih, harus ditakuti. Rekod nampaknya menyebut cara untuk melemahkan Ashava, tetapi malangnya bahagian halaman itu telah berkarat.

Dianggap bahawa seorang pengembara sahaja tidak dapat membawa binatang ini ke lututnya. Datang bersedia untuk perjuangan yang sengit dan merekrut rakan -rakan dan pemain lain untuk meneruskan kemuliaan utama untuk menaklukkan salah satu ciptaan yang paling kejam Hells sehingga kini. Sekiranya anda mencari jalan menuju kemenangan, kejatuhan rampasan yang besar menanti.

Inilah ketika anda akan berpeluang untuk memerangi ashava semasa beta terbuka dan hujung minggu akses awal:

 • 18 Mac hingga 10 a.m., 12 p.m., 10 p.m. dan tengah malam PDT
 • 25 Mac pukul 10 a.m., 12 p.m., 10 p.. dan tengah malam PDT

Main beta terbuka, memimpin pek

. Semasa anda bermain Diablo IV semasa beta terbuka dan hujung minggu akses awal, mempamerkan kehebatan pengembara anda dengan mengumpul semua . Pemain yang membuka kunci ganjaran ini akan menerima mereka apabila Diablo IV dilancarkan.

 • Mangsa awal Tajuk: Diperolehi oleh Mencapai Kyovashad dengan satu watak.
 • Voyager awal Tajuk: Diperolehi oleh mencapai tahap 20 pada satu watak.
 • Beta Wolf Pack Item Kosmetik: diperoleh dengan mencapai tahap 20 pada satu watak.

Buka spesifikasi pc beta

Mengetahui sama ada PC anda juga bersedia untuk menuntut semula tempat perlindungan dari Lilith’s Legion adalah penting. Kami telah menyediakan kedua -dua keperluan minimum dan disyorkan untuk PC untuk menunjuk anda ke arah yang betul. Semasa kedua -dua beta terbuka dan pada pelancaran, Diablo IV tidak akan menyokong Ray Tracing, tetapi ini adalah ciri yang kami merancang untuk ditambahkan beberapa waktu selepas dilancarkan.

Keperluan minimum untuk PC*

Tetapan untuk menjalankan beta terbuka Diablo IV pada resolusi asli 1080p / 720p resolusi, tetapan grafik rendah, 30 fps.

 • Sistem operasi: 64-bit Windows 10
 • Pemproses: Intel Core i5-2500K atau AMD FX-8100
 • Memori:
 • Grafik: Nvidia Geforce GTX 660 atau AMD Radeon R9 280
 • DirectX: Versi 12
 • Penyimpanan: SSD dengan ruang yang tersedia 45 GB
 • Internet: Sambungan jalur lebar

Spesifikasi yang disyorkan untuk PC

Tetapan untuk menjalankan beta Diablo IV pada resolusi 1080p, tetapan grafik sederhana, 60fps.

 • 64-bit Windows 10
 • Pemproses: Intel Core i5-4670K atau AMD R3-1300X
 • Memori: 16 GB RAM
 • Nvidia Geforce GTX 970 atau AMD Radeon RX 470
 • DirectX: Versi 12
 • Penyimpanan: SSD dengan ruang yang tersedia 45 GB
 • Internet: Sambungan jalur lebar

*Diablo IV akan cuba menjalankan perkakasan di bawah spesifikasi minimum, termasuk HDD, CPU dwi-teras, dan GPU bersepadu. Walau bagaimanapun, pengalaman permainan mungkin berkurang.

Catatan: Langganan emas Xbox Live atau PlayStation Plus tidak akan diminta untuk bermain Diablo IV semasa beta terbuka dan hujung minggu akses awal di kebanyakan wilayah. Di Jerman, langganan PlayStation Plus akan diperlukan kerana keperluan penilaian. Sebaik sahaja Diablo IV dilancarkan, langganan Xbox Live Gold atau PlayStation Plus akan diperlukan untuk mengakses beberapa ciri multiplayer permainan.

Muat turun awal beta

Sediakan diri anda untuk turun ke neraka dengan memuat turun beta Diablo IV awal.

 • Akses awal: Muat turun awal bermula Rabu, .m. Pdt
 • Beta Beta: Muat turun awal bermula Rabu, 22 Mac pada 9 a.m. Pdt
  • Pemain yang telah memuat turun untuk akses awal tidak perlu dimuat turun lagi untuk beta terbuka.

  • Lancarkan Pertempuran.. Sekiranya Diablo IV belum berada di bar kegemaran anda, anda boleh menambahkannya dengan mengklik pada + ikon. Sebagai alternatif, anda boleh menemui Diablo IV dengan mengakses Semua permainan halaman. .
  • Sebaik sahaja anda sampai ke halaman permainan Diablo IV, klik menu dropdown di bawah dan pilih Diablo IV – beta pilihan. Klik butang biru yang mengatakan Pasang. Permainan akan dipasang dan apabila ia tersedia, klik Bermain untuk melancarkan.
  • Lancarkan Kedai Xbox dan cari beta terbuka Diablo IV. Pilih Muat turun.

  PlayStation

  • Lancarkan Kedai PlayStation dan cari Beta Terbuka Diablo IV. Pilih Muat turun.

  Kongsi perjalanan anda di forum Diablo IV

  Bermula , Wanderers di semua platform boleh bercakap dengan santai tentang Diablo IV, melaporkan pepijat, dan memberi maklum balas dalam baru kami Forum Diablo IV. Setelah forum hidup, lawati laman utama kami dan Klik pada tab Forum Di sudut kiri atas untuk menjadi sebahagian daripada komuniti Diablo IV yang luar biasa. Kami akan berjumpa dengan anda di sana!

  Penebusan Kod Beta Akses Awal

  ? Sudah tiba masanya untuk menebusnya! Sekiranya anda sebelum membeli permainan secara digital, akses awal ke beta terbuka akan tersedia secara automatik di platform yang anda beli-beli untuk-tiada tindakan selanjutnya diperlukan untuk anda. Tetapi bagi mereka yang mempunyai kod akses awal, arahan disenaraikan di bawah. Maklumat lanjut mengenai cara memuat turun beta akan tersedia apabila beta menarik berhampiran.

  Arahan Penebusan

  • Pergi ke Diablo.com/beta dan log masuk atau buat pertempuran anda.akaun bersih.
  • Masukkan kod anda dan Pilih platform dan rantau permainan anda (jika berkenaan) dari menu drop-down.
  • Pastikan anda menyemak pilihan anda sebelum mengklik Menebus butang.
  • A akan mengesahkan bahawa kod anda sah dan dituntut ke akaun.
  • Bagi pemain PC, akaun anda akan ditandakan untuk akses dengan segera.
  • Untuk pemain konsol, kod khusus platform untuk memuat turun beta akan dihantar melalui e-mel ke alamat yang berkaitan dengan pertempuran anda.akaun bersih lebih dekat dengan permulaan akses awal.

  Patung Premium Inarius

  “Saya tempat perlindungan, dan tempat perlindungan adalah saya! Anda berusaha melawan dunia itu sendiri apabila anda berusaha menentang saya.”
  -Inarius

  Jemput pertahanan tempat perlindungan ke rumah anda -dapatkan yang menantang . Malaikat Renegade ini akan tersedia sekarang dari kedai gear blizzard.

  *Ketersediaan platform sebenar dan tarikh pelancaran beta tertakluk kepada perubahan. Tempoh beta terbuka minimum adalah 2 hari. Masa terhad sahaja. . Pertempuran.akaun bersih diperlukan.

  ** Perhatikan bahawa Kod Akses Awal Beta Diablo IV anda hanya boleh dituntut sekali dan tidak boleh diganti.

  Lilith, antagonis Diablo 4, syaitan feminin yang berisi, berkilauan dengan tanduk besar

  Bapa memaafkan saya, kerana saya telah menghabiskan hujung minggu bercakap dengan yang terkutuk. Tidak, saya tidak pernah pergi ke Alan Moore dan merungut seorang lelaki setan untuk pergi ke arah tescos besar dengan. Itu hujung minggu depan. Sebaliknya, saya telah bermain beta Diablo 4, ditutup kepada semua kecuali kader elit akhbar, pra-pesanan, dan, uh, peminat ayam. Dan sebagainya, kapak di tangan, saya menyatakan, yakin bahawa sesiapa yang saya dapati diri saya sementara mengembara dengan sekurang -kurangnya akan diperkuatkan dengan protein yang mencukupi untuk menggunakan keuntungan merobek terhadap tuan -tuan neraka.

  Para peniaga yang mengklik tikus dari usia tertentu mungkin mengingati masa ketika nama Blizzard sinonim dengan cutscenes CGI yang paling menarik bakat untuk mana -mana satu studio untuk mendakwa bahawa mahkota, ia masih merupakan merawat goshdarn. Bukan hanya secara teknikal, sama ada. Kronik ekspedisi yang dikutuk ini adalah pernyataan misi untuk nada baru (lama) Diablo, dan ia menetapkan adegan untuk perkara -perkara yang akan datang secara spektakuler – walaupun nada itu mengatasi garis antara mencengkam dan terasa sedar tentang tuduhan masa lalu.

  Adegan dari beta Diablo 4 yang menunjukkan seseorang menghampiri gubuk dalam ribut pertunjukan pada waktu malam, menarik orang lain di tangan Bos berjuang melawan makhluk setan besar yang dipanggil xIa juga merupakan permainan yang gelap

  . Walaupun masih terlalu fokus pada kebolehbacaan dan UX untuk membangkitkan claustrophobia yang sama seperti tajuk -tajuk awal, ini adalah yang benar -benar cantik, sering kali mengambil atmosfera di dunia Diablo. Setiap gua, mayat dan batu permata terasa seolah -olah ia dapat menceritakan kisah -kisah siksaan yang berlaku di sekitarnya, dan bahkan Daybreak terasa seperti beberapa jenaka kejam kerana ia terus menerangi keputusasaan dan pembunuhan beramai -ramai yang melanda landskap. Sebastian stęńPengaruh di sini dapat dirasakan. .

  Adegan di Diablo 4

  Rasa tempat ini meluas hingga panjang Diablo 4 pergi untuk menyamar fakta bahawa anda pada dasarnya membunuh mobs musuh yang sangat serupa, berulang kali, selama berjam -jam. Selain daripada pencarian cerita utama, terdapat penjara bawah tanah mini dan bilik bawah tanah, sidequests, dan acara dan bos dunia, bersama -sama dengan perusuh ambien dan stash ganjil untuk mencari. Bermain satu bahagian bawah tanah sebagai penyangak saya, saya bertemu dengan pengembara yang tidak bernasib baik di lantai. Setelah bercakap dengan mereka, saya memulakan acara yang membuatkan saya membunuh tiga gelombang musuh dalam batas masa untuk menjaga pengembara hidup. Ia menyerang saya sebagai kompromi pintar antara pencarian sampingan CRPG klasik dan apa yang Diablo tidak dapat ditarik balik sekarang; Kejadian kandungan modal C yang diasingkan, didasarkan pada dunia dan suasana permainan ini bekerja keras untuk membina.

  Pertempuran, sebenarnya, mungkin kejutan yang paling menyenangkan menanti saya dalam beta. Saya bermain sebagai penyangak dan seorang barbar, dan bahkan pada peringkat awal, saya mendapati diri saya sebenarnya perlu memikirkan interaksi antara kemahiran pasif, aktif, dan khas. Keganasan lebih perlahan daripada Diablo 3, dan musuh lebih sedikit dan memukul lebih keras secara individu. .

  Rogue saya, sebagai contoh, memberi saya peluang untuk membina sama ada huru -hara atau berkisar, atau hibrid kedua -duanya. Saya pergi untuk berkisar, kerana belati adalah untuk chumps yang tidak selamat, dan tidak lama lagi membina sebuah wielder silang yang cepat, bolt-barraging yang melemahkan musuh dan menarik kuasa daripada membunuh orang-orang yang lemah yang lemah. Sebagai seorang barbar, saya pergi ke dua palu dan paksi tangan, membersihkan perusuh dengan aoes yang menghancurkan yang menjadikan pembenci saya menjadi hater-paste. Serigala? Pukul dengan tukul. Iblis? Tukul. Hantu? . Saya tidak tahu bagaimana ia berfungsi dan saya tidak peduli. Anda tidak perlu masuk akal dengan tukul besar ini.

  Skrin penciptaan watak di Diablo 4

  Walaupun semasa pemalu yang tidak henti. Saya pernah mendengar bahawa beberapa orang lain mempunyai masalah besar, jadi saya akan menggalakkan anda untuk mencari pendapat yang bercanggah dengan saya. Kemudian ada semua drama giliran pada hari Jumaat, yang – bagi saya sekurang -kurangnya – telah hilang pada hari Sabtu. .

  Oleh itu, dari apa yang saya lihat Diablo 4 menyegarkan bebas dari tedium ‘Hold Hold, Hold Forward, dan mulsa yang dapat melanda banyak tindakan lain RPG – termasuk pendahulunya sendiri. Walaupun Diablo 3 sering dirasai seperti gelung tempur dengan dunia dengan enggan dibalut, apa yang ada di sini lebih meyakinkan sebagai dunia di mana banyaknya yang melanda dan mengejutkan juga berlaku. Ia juga merupakan dunia yang, walaupun beg saya yang tidak terhingga dari +1 rasa tidak puas hati, saya mendapati diri saya tertarik untuk meneroka lebih banyak. Dan ia sangat bagus, jika bercanggah, merasakan cara itu mengenai permainan Diablo lagi.

  Ia juga, setakat ini, menyegarkan bebas dari pengewangan yang jelas. Melengkapkan acara dunia memberi anda sumber yang dipanggil ‘Obols’, yang boleh anda berdagang untuk item tertentu dengan statistik rawak. Saya bayangkan mungkin tidak akan terlalu sukar untuk mengenakan bayaran kepada anda untuk karung mereka. Jika tidak, belum ada kedai wang yang nyata. Namun, ini adalah produk perdana baru Blizzard, dan jika anda fikir mereka akhirnya tidak akan menggantung, menarik, dan suku setiap sekeping daging yang dapat dikonfirmasi dari tulangnya sehingga ia tidak dapat dibezakan dari mesin slot yang sangat rumit, maka saya mempunyai igloo di dalam lingkaran kesembilan neraka saya ingin menyewa anda.

  SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

  Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.