.,

Tiny Tina’s Wonderlands: Terbaik Membina Kerosakan, Melee, dan Sahabat

Dengan itu, kami mempunyai Tiny Tina’s Wonderlands Best Builds. Kami memberikan garis besar umum untuk strategi yang anda perlukan untuk memohon dengan setiap binaan. . .

Tiny Tina’s Wonderlands Best Builds [Top 6]

. Panduan kami akan memberi anda garis besar yang diperlukan untuk memperkasakan binaan anda!

Oleh Mina Anwar 12 November 2022 Terakhir Dikemaskini: 11 Jun 2023

Walaupun ia berlepas dari gaya tradisional, sistem kelas Wonderlands Tiny Tina mungkin biasa bagi mereka yang telah memainkan Borderlands. Dengan itu banyak penyesuaian dan gaya permainan yang berbeza yang dapat disesuaikan oleh pemain. . Oleh itu, artikel ini akan membimbing anda melalui .

 • The Kubur Kelas di Tiny Tina’s Wonderlands Can memanggil “sahabat.”
  • Melabur dalam kerosakan kritikal dan peluang hit kritikal disyorkan, Thralls yang setia Kemahiran penting untuk meningkatkan kerosakan teman dan kadar respon.
  • Kemahiran yang disyorkan lain termasuk Menuai, pakatan gelap, hidra gelap, hukuman, kenaikan, dan Tuan tepi.
  • Cadangan gear termasuk senjata Memakan hidra akhir.
  • Mata Hero harus diprioritaskan , dan Attunement, Dan pokok kemahiran BRR-Zerker harus mengutamakan kerosakan fros, kerosakan huru-hara, regen, dan kelajuan pergerakan, dengan Bilah hantu kemahiran tindakan dari Stabbomancer.
  • Ia juga memerlukan kekuatan tinggi, kebijaksanaan, kecerdasan, dan statistik attunement.
  • Memerlukan tinggi Kekuatan, ketangkasan, dan Kecerdasan statistik.
  • Memerlukan tinggi Kekuatan, ketangkasan, dan Kecerdasan statistik.
  • Spellshot sebagai kelas kedua.

  Sebelum kita memulakan, patut disebutkan bahawa mencapai kekacauan 20 sangat penting dengan setiap binaan. . Di samping itu, setiap binaan boleh dibawa ke tahap maksimum 40.

  Maklumat yang diringkaskan mengenai binaan terbaik:

  Membina Keutamaan mata wira Pokok kemahiran utama Kelas sekunder Senjata Gear
  Kubur Kekuatan
  – Essence Drain
  – Menuai
  – Pakatan gelap

  – Hukuman
  – Ascension
  – Tuan tepi
  – Pengorbanan yang mengerikan
  Warden Spore:
  – Hati Kindred
  – Awan spora
  – Affinity
  – Keseronokan memburu
  – Kemarahan Alam
  – Senjata Pemanggil Senjata
  – Mana -mana pistol
  – Platemail Ghostlight (Mod Kelas)
  – Kemarahan kegilaan (jimat)
  – Dikutuk kecerdasan (perisai)
  – Memakan hidra akhir (ejaan)
  – Cincin mood
  – Enchants with Companion DMG Buffs
  – Kekuatan
  – Ketangkasan
  – Attunement
  – Frostral Frost
  – Keganasan
  – Tidak bersemangat
  – Cara lama
  – Pemutus ais
  – Snap sejuk
  – Kemarahan tanpa henti
  – Darah jatuh

  – Arsenal
  – Tergesa -gesa
  – Kematian Swift
  – Susulan
  – Sukar difahami
  – Serangan menyelinap
  – Pickaxe goblin melepuh
  – Crossblade menarik
  – Pandemecium Warrior (Mod Kelas)
  – Sebarang peralatan pilihan
  Warden Spore – Kekuatan
  – Ketangkasan
  – Blizzard
  – mata helang
  – Bounty of the Hunt

  – Tepat
  – Cendawan perubatan
  – Windrunner
  – Dipanggil pukulan

  – Headhunter
  – Mainkan sudut
  BRR-ZERKER:
  – Frostral Frost

  – Cara lama


  – Penyejukan cecair bola salji saraf
  – Pickaxe of teduh
  – Mana -mana mod pilihan kelas
  – Buffmeister (ejaan)
  Clawbringer – Kekuatan
  – Kebijaksanaan
  – Kecerdasan
  – Penghakiman Storm Dragon
  – Sumpah Thunder
  – Dragon Aura
  – Nikmat Blasthamut
  – Wyvern (teman)

  – Nafas ribut
  – Tidak dapat dipertikaikan
  – Kagum
  – Storm Smite
  Kubur:
  – Kapal Mortal
  – Thralls yang setia
  – Menuai
  – Pakatan gelap
  – Hydra gelap
  – Ascension
  – Memberi inspirasi kepada Smith
  – Toxifying fatebreaker cleaving
  – Ketua Ular Swashbuckler (Mod Kelas)
  – Rune Master Inspiring (Shield)
  – Naga Kebakaran Kemuliaan (Amulet)
  Spellshot – Kekuatan
  – Ketangkasan
  – Intelligenc
  – Ambi-Hextrouse
  – Peluru Magic
  – Hanya memanaskan badan
  – Prestidigitation
  – Perisai Mage
  – Kanon kaca
  – Kiraan benang yang tinggi
  – Memutuskan benang
  Stabbomance:
  – Arsenal
  – Tergesa -gesa

  – Mengeksploitasi kelemahan mereka
  – Sukar difahami
  – Serangan menyelinap
  Cryo SMGS (pelet 4x) – Kulit berlapis Spellword (Mod Kelas)
  – Suram terkutuk (perisai)
  – Buffmeister Jacketed (Spell)

  – Cincin mood sihir
  – Kekuatan
  – Ketangkasan
  – Attunement
  – Dari kemahiran bayang -bayang
  – Arsenal
  – Susulan
  – Racun yang kuat
  – Mengeksploitasi kelemahan mereka
  – Kerosakan cepat
  – Langkah bayangan
  – Sukar difahami
  – Seribu luka
  Spore Warde:
  – Mata helang
  – Bounty of the Hunt
  – Tepat
  – Cendawan perubatan
  Kawat hidup di pokok Boleoning Arcane Bolt (ejaan)

  pokok kemahiran kecil Tina

  Kelas kubur menonjol dari seluruh kelas permulaan di Tiny Tina’s Wonderlands dengan keupayaannya untuk memanggil “Sahabat.”Oleh itu, masuk akal untuk memanfaatkan kemahiran itu dan menjadikan saman tersebut sebaik mungkin. Itulah sebabnya Tiny Tina’s Wonderlands Best Builds Untuk kelas kubur berkisar mengenai saman teman. Sekiranya anda mahukan binaan yang lebih berasaskan ejaan, anda harus menyemak ejaan binaan.

  Mata Hero

  Tiny Tina

  Berikut adalah gambaran umum mengenai strategi pelaburan kemahiran anda. Sebaik -baiknya, anda ingin memaksimumkan kerosakan kritikal dan kerosakan kritikal kerana kami akan menggunakan sahabat kami untuk menangani satu tan kerosakan. Oleh itu, semakin tinggi peluang, semakin baik output kerosakan kita. Anda boleh mengikuti perpecahan di antara keduanya ketika anda meratakan. Di samping itu, anda boleh menggunakan latar belakang watak idiot kampung untuk membantu membantu anda dengan statistik itu.

  Selebihnya kebanyakannya bergantung pada apa yang anda mahu lakukan. Sekiranya anda mahukan lebih banyak mantra, kecerdasan akan menjadi baik. Sekiranya anda ingin meletakkan semula dari tindakan dan biarkan sahabat anda melakukan sebahagian besar kerja, anda boleh membiarkan perlembagaan anda ketinggalan. Walau bagaimanapun, kuasa utama di kelas kubur berada di dalam pokok kemahiran.

  Pokok kemahiran kubur

  Kemahiran pertama yang paling penting dengan pokok kemahiran kubur adalah kemahiran yang setia. . Di samping. Inilah sebabnya mengapa strategi itu adalah untuk keluar seberapa banyak sahabat awal dalam perjuangan untuk meningkatkan kerosakan yang ditangani sebanyak mungkin. .

  Kami akan menggunakan mantra sedikit dengan binaan supaya kami dapat melabur ke dalam longkang intipati. Ia akan membantu dengan kadar cooldown. Anda tidak perlu memaksanya kerana tidak begitu penting.

  Selepas itu, kita boleh pergi untuk kemahiran menuai dan memaksanya keluar. Ia akan membantu dengan kerosakan sihir gelap bonus. Dengan itu maksimum, ia dapat memberi anda +9% kerosakan setiap timbunan dengan dua susunan maksimum yang bertahan 12 saat. Ia pada dasarnya akan membawa kepada teman kita melakukan lebih banyak kerosakan.

  .

  Seperti yang dinyatakan sebelum ini, kami ingin memanfaatkan pemikiran setia sebanyak mungkin. Untuk tujuan itu, kami akan melabur dalam Dark Hydra untuk meningkatkan peluang kami untuk mendapatkan teman Hydra yang lebih gelap.

  Semasa kita bergerak lebih jauh, kita boleh melabur dalam hukuman. Setiap kali sahabat demi kami membuang letupan neraka, ada kemungkinan ia dapat membuangnya lagi.

  Kita boleh memaksimumkan kenaikan untuk meningkatkan kerosakan kesihatan dan ejaan maksimum selama 30 saat. Ini adalah kemahiran yang hebat kerana ia disusun dengan +6% setiap timbunan dengan 10 timbunan yang mungkin.

  Akhir. Anda boleh pergi untuk kemahiran seterusnya, tetapi kami tidak semestinya perlu untuk laluan yang fokus kepada kami untuk membina.

  Untuk kemahiran tindakan kami, pengorbanan yang mengerikan berfungsi dengan baik dari segi meningkatkan output kerosakan kami.

  Kelas sekunder

  Bagi kelas kedua kami, kami boleh memilih Spore Warden kerana banyak kemahirannya sesuai dengan baik.

  Sebaik sahaja anda mendapat kelas kedua, pergi ke hati Kindred akan menjadi idea yang bagus. Ia akan meningkatkan kerosakan dan kesihatan teman kita sebanyak 45%. . Ia boleh mencapai setinggi 50% apabila dimaksimumkan.

  Selain itu, anda boleh menggunakan Warden Spore untuk mengukuhkan teman cendawan anda dengan awan dan pertalian spora. Affinity akan memberikan kerosakan keupayaan keseluruhan.

  Keseronokan Memburu adalah baik untuk meningkatkan peluang kami untuk meningkatkan kerosakan teman dengan setiap pistol kritikal. Ia menyusun sehingga 10 jumlah susunan dengan kerosakan 15% setiap timbunan. Yang boleh berjumlah sehingga 150% kerosakan dengan susunan max, yang banyak kerosakan yang ditangani melalui sahabat.

  Seterusnya, anda hanya perlu melabur beberapa perkara untuk mendapatkan murka alam semula jadi. Anda boleh maksimum afiniti atau hanya melabur dalam sesuatu yang remeh sebagai saiz majalah. . Ini akan membolehkan kita meningkatkan kerosakan kita dari semua sumber setiap kali kita menangani sebarang kemampuan merosakkan musuh. Ini berfungsi dengan baik dengan hidras gelap dan pengorbanan yang mengerikan.

  Gear

  Bagi gear, kami tidak mahu mengehadkan anda dari segi apa yang harus diperoleh atau apa yang tidak dapat diperoleh. Walau bagaimanapun, kita boleh mengatakan bahawa untuk membina kubur, yang paling sesuai adalah senjata yang memanggil sahabat anda semasa anda memuatkan semula. Senjata ini cenderung mempunyai keterangan “Apabila dilemparkan, buat bolt kilat besar.”Bolt kilat cenderung memanggil teman anda setiap kali anda memuatkan. Anda boleh menggunakan pistol untuk memaksimumkan ini kerana mereka mempunyai masa tambah nilai terpantas dalam permainan. Anda akan kebanyakannya menembak lebih sedikit tembakan dan menghabiskan lebih banyak masa memuatkan senjata anda untuk memaksimumkan binaan kubur anda.

  Bagi mantra, sekali lagi, kami mahu menggunakan mereka yang juga menanam sahabat. Memakan Hydra of the End adalah mantra yang hebat dalam erti kata itu. Ia menyeru hidra yang akan menanam hidra lain jika musuh mati dengan tangannya.

  Bagi pesona kita, sekali lagi, kita memberi tumpuan kepada kerosakan teman. Oleh itu, ia sentiasa ditambah jika anda boleh mendapatkan pesona yang meningkatkan kerosakan mereka.

  Untuk azimat, anda boleh mempertimbangkan menggunakan strategi Wrath of Black Guard yang menggembirakan. Ia meningkatkan kerosakan kepada teman anda sebanyak 20% kerana ia membunuh musuh. Di samping itu, ia boleh disusun sehingga 5 kali.

  Untuk perisai anda, anda sebenarnya boleh menggunakan kecerdasan terkutuk yang meningkatkan kerosakan yang ditangani apabila wad anda habis. Menggabungkannya dengan cincin mood Ally, anda boleh meningkatkan kerosakan anda lebih jauh apabila wad tidak penuh.

  Bagi mod perisai/kelas, anda perlu menggunakan platemail yang rosak Ghostlight yang berpotensi yang tidak dikenali. Ini akan memberi anda dua tumpukan tambahan yang beriman, yang merupakan peningkatan besar -besaran. Ia juga meningkatkan kekuatan warden kubur dan spora anda. Sekiranya anda mengikuti garis panduan yang diberikan, anda sepatutnya dapat menjadikan sebahagian daripada Wonderlands Tiny Tiny Best Builds.

  BRR-ZERKER

  Brr-Zerker Tiny Tina

  Binaan huru -hara selalu hebat. Pembentukan BRR-ZERKER boleh menjadi fokus yang agak fokus jika anda membiarkannya. Sebenarnya, ia agak baik dengan serangan frosnya yang digunakan dekat dan peribadi terhadap musuh. Menggabungkannya dengan stabbomancer sebagai kelas menengah, anda boleh membina huru -hara yang benar -benar kuat. Itulah sebabnya membina BRR-Zerker yang berfokus pada huru-hara adalah sebahagian daripada Wonderlands Tiny Tiny Best Builds kami.

  Mata Hero

  Tiny Tina

  Titik wira untuk membina BRR-ZERKER adalah mudah. Kami melakukan huru -hara, jadi kami mahukan kemahiran yang membantu kami meningkatkan kerosakan kami. . Berikut adalah ketangkasan. Akhirnya, kita boleh melabur dalam Attunement. Kerana kita tidak menggunakan banyak mantra dengan binaan ini, kita boleh melangkau selebihnya.

  BRR-Zerker Skill Tree

  Tiny Tina

  Beralih ke Pokok Kemahiran BRR-Zerker. Kami tidak akan benar-benar menggunakan kemahiran tindakan BRR-ZERKER dan akan menggunakan kemahiran Stabbomancer. Walau bagaimanapun, untuk kemahiran pokok kemahiran yang lain, terdapat beberapa yang sangat baik yang kita perlukan untuk memanfaatkan. Pokok kemahiran kebanyakannya mengenai fros dan mendapat semua kerosakan huru -hara menggunakan fros.

  Bermula dengan Frostral Frost, Kita boleh meningkatkan kerosakan fros kita sebanyak 20% apabila dimaksimumkan.

  Oleh kerana BRR-Zerker membina huru-hara, masuk akal untuk melabur Keganasan, yang akan meningkatkan kerosakan huru -hara kami sebanyak 24%.

  Kelas BRR-Zerker sebenarnya tidak cukup besar di bahagian Regen. Itulah sebabnya kita perlu mendapatkan Tidak bersemangat yang akan membantu regen kami. Khususnya, +1.5% sesaat.

  Dengan binaan huru -hara, kami ingin mendekati musuh yang mungkin. Malah, kita boleh menggunakannya menggunakan Cara lama kemahiran. . .

  Ingat bagaimana kita meningkatkan kerosakan fros kita? Nah, kita sekarang boleh menggunakannya dengan Pemutus ais. Ia meningkatkan kerosakan yang ditangani dengan musuh yang perlahan atau hampir dibekukan. Kerosakan mendapat peningkatan +30% terhadap musuh beku.

  Untuk memastikan kita dapat mendekati musuh dengan cepat, kita boleh melabur Snap sejuk yang akan meningkatkan kelajuan pergerakan kami dengan +9% dan kecekapan fros sebanyak +24%.

  Kemahiran terakhir kedua kami di pokok BRR-Zerker akan menjadi Kemarahan tanpa henti. Kemahiran ini akan berguna apabila kita rendah dalam kesihatan dan memerlukan kerosakan tambahan untuk menamatkan musuh.

  Mengenai kemahiran membunuh, kami akan melabur di Darah jatuh, yang mengurangkan kemahiran tindakan kami. Pada dasarnya kita akan mendapat kemahiran tindakan tanpa had dengan ini jika digunakan dengan betul.

  Kelas sekunder

  Bagi kelas kedua kami, kami mahu menggunakan Stabbomancer. Bukan itu sahaja, tetapi kita sebenarnya akan menggunakan kemahiran tindakannya, Bilah hantu. Ia berfungsi hebat untuk menangani kerosakan huru -hara sementara juga mengekalkan jarak. Itu kerana pembuat fatem boleh membuang pisau hantu yang berputar di tempatnya.

  Selain itu, kami mahu melabur Arsenal untuk peningkatan huru -hara, ejaan, dan kerosakan senjata.

  Seperti yang kita mahukan playstyle cepat dengan membina BRR-ZERKER kami, kami akan melabur Tergesa -gesa untuk kelajuan serangan huru -hara dan kelajuan pergerakan. Untuk memanfaatkan kelajuan ini, kita boleh menggunakan Kematian Swift yang meningkatkan kerosakan yang lebih cepat kita bergerak.

  Kita boleh mengikuti ini dengan Susulan, Lihat apa yang kami buat di sana? Ia membolehkan kita meningkatkan kerosakan huru -hara jika diikuti selepas kerosakan senjata. Ini menjadikannya hebat untuk mengikat bersama kombo unik. Malah, ini mungkin salah satu kemahiran yang paling penting yang menjadikan BRR-Zerker menjadi binaan yang hebat.

  The Sukar difahami kemahiran hanya akan membolehkan kita mengelakkan dan pecut semasa menembak. Dan akhirnya, kita boleh melabur Serangan menyelinap Untuk meningkatkan kerosakan kritikal kami.

  Gear

  Mengenai gear, satu-satunya yang mesti ada adalah pickaxe goblin yang melepuh. Ia adalah senjata huru -hara yang sangat kuat yang juga dilengkapi dengan kerosakan fros, menjadikannya berfungsi dengan cekap dengan binaan. Selebihnya, anda boleh mencampur dan memadankan.

  Bagi pistol, anda boleh mempertimbangkan menggunakan crossblade yang menarik, yang merupakan senapang dengan peluru salib.

  Untuk Mod Kelas, anda boleh menggunakan Pandemecium Warrior dari pengabdian Friar untuk meningkatkan kekuatan bilah hantu anda. Ia juga berfungsi dengan baik dengan senapang patah yang dicadangkan sebelumnya.

  Bagi mantra, cincin, dan azimat, anda boleh menggunakan hampir apa -apa kerana kuasa binaan kebanyakannya bergantung pada huru -hara. Dan dengan mata kemahiran yang kami melabur, kami kebanyakannya meliputi bahagian itu. Mantra Frost akan berfungsi dengan baik untuk memadankan apa yang telah kami lakukan dalam binaan.

  Warden Spore

  Tiny Tina

  Warden Spora sangat kuat, bahkan mampu memusnahkan kekacauan 20 musuh. Itulah sebabnya ia diklasifikasikan sebagai Tiny Tina’s Wonderlands Best Builds. Ia adalah pembina warden spora, tetapi kita sebenarnya akan menggunakan BRR-ZERKER bersama. Sama ada anda membuat BRR-ZERKER atau Warden Spora utama anda, tidak mengapa. Anda akan dapat menggunakan kedua -dua pokok kemahiran mereka sebaik sahaja anda masuk ke dalam permainan

  Mata Hero

  . Dan kemudian, tentu saja, kerosakan kritikan penuh dan peluang kritikan kerana kita akan bergantung pada senjata kita. Kami menggunakan Frost, jadi kerosakan status boleh membantu serta kemahiran Cooldown.

  Pokok kemahiran spora warden

  Tiny Tina

  . Ia akan membolehkan kita meningkatkan kerosakan pistol kita melalui kerosakan keupayaan beku. Kami akan meningkatkan kerosakan itu dengan juga melabur mata helang.

  Kemudian kami mahu mendapatkan Bounty of the Hunt untuk menggunakan kemahiran tindakan kami lebih kerap. Digabungkan dengan Affinity, Kami akan dapat meningkatkan kerosakan keupayaan kami dengan +35%.

  Warden Spora mempunyai teman cendawan; oleh itu melabur dalam Tepat boleh sangat membantu. Menggabungkannya dengan Kemahiran Cendawan Ubat, Kita boleh berpeluang untuk dihidupkan semula oleh teman kita.

  Untuk bergerak dengan cepat, kita boleh melabur Windrunner. Menggabungkannya dengan Dipanggil pukulan .

  Kemarahan Alam untuk meningkatkan kerosakan kami dari semua sumber.

  Akhir sekali, kami ingin melabur di Headhunter dan memainkan sudut untuk beberapa kerosakan senjata tambahan serta Richochet.

  .

  Kelas sekunder

  Bagi kelas menengah, kami mahu BRR-ZERKER benar-benar menetapkannya menjadi sebahagian daripada Tiny Tina’s Wonderlands Best Builds. Seperti yang disebut.

  Bagi Brr-Zerker, kami, tentu saja, mahu frostral fros dan pemutus ais menggunakan kerosakan fros.

  Cara lama untuk mengurangkan pengambilan kerosakan dan Naluri Untuk meningkatkan kelajuan tambah nilai kami berfungsi dengan baik. Terutamanya apabila menggabungkannya dengan Snap sejuk untuk meningkatkan kelajuan pergerakan kita sehingga kita dapat mengelilingi musuh kita dengan cepat. Dan akhirnya, kita mahu Kemarahan tanpa henti Untuk memastikan kami membeli sendiri masa yang cukup untuk menghidupkan semula melalui teman cendawan kami.

  Gear

  Perkara utama yang anda perlukan untuk senjata anda ialah penyejukan cecair saraf saraf saraf. Ia adalah senjata legenda dan salah satu yang terbaik di luar sana.

  Walaupun kita tidak akan membina huru -hara, setelah pickaxe of tepting akan membantu dengan kelajuan pergerakan dan kadar cooldown kita.

  Untuk mantra anda, Buffmeister sangat baik untuk kerosakan tambahan. Selebihnya gear kebanyakannya terpulang kepada anda, seperti kemahiran dan senjata yang disebutkan, anda telah memperoleh 95% daripada binaan. Selebihnya hanya akan menjadi ceri di atas.

  Clawbringer

  Tiny Tina

  Clawbringer Build adalah Thor Tiny Tiny Tina’s Wonderland sendiri, The God of Thunder. Pembinaan boleh menjadi agak rumit untuk mendapatkan hak, tetapi panduan binaan terbaik Tiny Tina kami akan memberi anda intipati umum. Mengikut nama, kita akan sangat bergantung pada kerosakan kilat.

  Mata Hero

  Tiny Tina

  Bagi clawbringer, tentu saja, kami mahukan kekuatan dan kebijaksanaan untuk menangani kerosakan kritikal dan status. Kemudian kita boleh melabur dalam kecerdasan dan attunement untuk ejaan dan kemahiran kita.

  Pokok kemahiran Clawbringer

  Tiny Tina

  Untuk kemahiran tindakan, kami mahu menggunakan Penghakiman Storm Dragon yang membolehkan Clawbringer memanggil tukulnya dan melemparkannya. Ia melakukan kerosakan kilat yang dapat kita menguatkan Sumpah Thunder. Sebenarnya, kita boleh mengambilnya lebih jauh dengan menegur untuk mengubah kerosakan yang ditangani kepada sekutu menjadi rangsangan kerosakan kilat.

  Kita dapat meningkatkan lagi kerosakan kita menggunakan kerosakan unsur dengan Dragon Aura. Maka kita akan memperoleh untuk kemahiran membunuh yang memberi kita kilat dan kerosakan kebakaran. Kita boleh menggunakan teman, wyvern, yang dapat kita menguatkan Rakan untuk api. Untuk menaik taraf teman lagi, kami akan melabur Nafas ribut juga.

  Untuk situasi melekit, kami akan menggunakan Tidak dapat dipertikaikan untuk mengisi semula wad kami setiap kali menyelamatkan jiwa anda diaktifkan.

  Hampir akhir, kami akan menggunakan Kagum untuk kerosakan yang lebih kritikal dan Storm Smite untuk serangan bolt elemental.

  Kelas menengah kami dengan pembentukan clawbringer akan Kubur. Bermula dengan Kapal Mortal, Kita boleh mendapatkan rangsangan dalam kesihatan kita. Kami juga mahu Thralls yang setia Seperti yang kita akan menggunakan Wyvern kita. Menuai akan digunakan untuk mengukuhkan sihir gelap kita untuk teman. Kita kemudian boleh menggunakan Hydra gelap . .

  Gear

  . Senjata yang hebat untuk itu memberi inspirasi kepada Smith. Satu perkara yang hebat mengenainya ialah ia juga memanggil Pixie Companion, yang berfungsi hebat dengan persediaan binaan kami. Walaupun kami akan bergantung pada tukul kami untuk senjata huru -hara, anda boleh mendapatkan pemadaman yang menonjol.

  Anda harus mensasarkan sesuatu yang dapat meningkatkan kerosakan teman anda untuk cincin anda. Bagi perisai anda, anda juga harus mensasarkan sesuatu yang meningkatkan kerosakan teman anda semasa kemahiran tindakan anda aktif. Contoh hebat ini adalah Rune Master yang memberi inspirasi.

  Anda boleh menggunakan kepala swashbuckler ular pedang berkelip untuk mod kelas anda. Ini mempengaruhi hidras dan pixies anda, membolehkan mereka kekal lebih lama. Untuk azimat, bertujuan untuk apa sahaja yang dapat meningkatkan kerosakan kilat anda, seperti kebakaran naga kemuliaan kejujuran. Oleh kerana semua statistik ini, binaan clawbringer ini diklasifikasikan sebagai Tiny Tina’s Wonderlands Best Builds.

  Spellshot

  Spellshot mempunyai keupayaan unik di Tiny Tina’s Wonderlands, dan itu adalah keupayaan untuk melengkapkan mantra tambahan. Oleh itu, dengan membina spellshot kami, matlamat kami adalah untuk memanfaatkannya sebanyak mungkin. Di samping itu, kami akan menggunakan semua mantra dan penggemar kami untuk meningkatkan kerosakan senjata sebanyak mungkin.

  Mata Hero

  Tiny Tina

  Untuk statistik kami, kami ingin mengambil kekuatan dan ketangkasan kami jauh untuk mengukuhkan kerosakan kritikal sebanyak mungkin. Dan tentu saja, matlamat kedua kami adalah untuk meningkatkan kecerdasan kerana kami akan menggunakan mantra dengan kerap.

  Spellshot Skill Tree

  Tiny Tina

  Untuk pokok kemahiran spellshot, tentu saja, kami mahu mengaktifkan Ambi-Hexous Untuk melengkapkan mantra kedua kami.

  Kemudian kami akan bergerak ke arah kerosakan senjata kami dengan melabur Peluru Magic, Hanya memanaskan badan, dan Prestidigitation. Ini bukan sahaja akan meningkatkan kuasa pistol kita tetapi juga memanfaatkan Spellweaving, Spellshot’s prestasi, dengan cara yang lebih baik.

  Maka kita perlu melabur Perisai Mage untuk memastikan wad kami habis. Itu kerana kita akan menggunakan Dikutuk kecerdasan untuk mendapatkan kerosakan tambahan apabila wad kami adalah 0. Kita dapat menguatkannya dengan lebih lanjut dengan menggunakan Kanon kaca, yang akan memastikan wad kami tidak mengisi semula sendiri. Seperti yang kita akan menggunakan Cryo SMGS, melabur dalam senjata yang disemai akan bermanfaat.

  Untuk meningkatkan lagi spellweaving kami, kami boleh melabur Kiraan benang yang tinggi. Ia akan meningkatkan susunan kami dengan +3. Akhirnya, kita akan pergi Memutuskan benang, yang akan menetapkan semula ejaan ejaan.

  Kelas sekunder

  Tiny Tina

  Untuk kelas kedua kami, kami akan menggunakan Stabbomancer. Ia mempunyai beberapa kemahiran yang baik yang berfungsi dengan baik dengan membina spellshot berasaskan kerosakan kami. Kami mahu mendapatkan Arsenal dan Tergesa -gesa Pada mulanya untuk meningkatkan kerosakan senjata dan kelajuan pergerakan kami. Menggabungkannya dengan Kematian Swift, Kami dapat meningkatkan output kerosakan kami mengikut kelajuan pergerakan kami. Banyak kemahiran lain yang kita melabur juga akan membawa kepada peningkatan kerosakan keseluruhan kita yang ditangani dengan senjata. Kemahiran ini termasuk Mengeksploitasi kelemahan mereka, Sukar difahami dan Serangan menyelinap. Sudah tentu, untuk lebih terperinci, anda boleh menyemak Build Spellshot.

  Gear

  Untuk senjata, anda perlu berhasrat untuk mendapatkan smgs cryo dengan pelet 4x. Ini akan membolehkan anda menangani satu tan kerosakan. Setiap kali anda memuatkan semula, anda juga akan mendapat tumpukan tenunan ejaan. . Itulah sebabnya kami akan menggunakan kecerdasan terkutuk suram untuk meningkatkan kerosakan kami apabila wad habis.

  Untuk mantra, kami akan menggunakan buffmeister yang jaket dan barrage sihir pekat pekat. Ini akan bekerjasama dengan baik untuk memberi kita peningkatan kerosakan yang besar. Anda harus mensasarkan cincin dan jimat anda untuk mengikuti falsafah yang sama untuk meningkatkan kerosakan output sebanyak mungkin.

  Cincin Mood Magic dari Cataclysm hebat untuk tujuan ini. Begitu juga kulit berlapis Spellword dari Mod Kelas Swiftness yang tidak wajar. Menggabungkan segala -galanya bersama -sama akan membuat anda membina yang layak untuk membina Wonderlands Tiny Tina.

  Stabbomancer

  The Stabbomancer pada dasarnya adalah pembunuh Tiny Tina’s Wonderlands. Mereka dimaksudkan untuk menjadi hebat menggunakan serangan kritikan. Itulah sebabnya Tiny Tina’s Wonderlands Best membina versi Stabbomancer akan sangat tertumpu pada mengoptimumkan krit.

  Mata Hero

  Tiny Tina

  Stabbomancer membina mata wira

  Pertama dan terpenting, kami mahu meningkatkan kuasa stabbomancer kami. Sama ada anda menggunakan cincin atau azimat, ia membantu sedikit dengan kerosakan kritikan. Kemudian, tentu saja, kita akan melabur mata ke dalam kekuatan. Dan kemudian anda boleh secara merata secara merata antara ketangkasan dan penyesuaian untuk dapat menggunakan kemahiran anda lebih kerap. Selebihnya tidak begitu penting bagi stabbomancer, walaupun anda boleh mempertimbangkan untuk melabur dalam kebijaksanaan.

  Stabbomancer Skill Tree

  Untuk kemahiran tindakan, kita akan pergi dengan Dari kemahiran bayang -bayang. . Walaupun kerosakan kritikal dikurangkan sebanyak 25%, anda akan mempunyai begitu banyak penggemar yang memberikan kerosakan kritikal anda sehingga 25% akan kelihatan kecil pada masa anda mencapai permainan akhir.

  Arsenal selalu menjadi mustahak bagi mana-mana pokok kemahiran stabbomancer. Berpasangan dengan Susulan akan membolehkan anda memusnahkan pistol dan huru -hara dengan baik. Racun yang kuat akan meningkatkan tempoh kesan status anda. Pasangan racun kuat dengan baik dengan Mengeksploitasi kelemahan mereka kemahiran yang meningkatkan kerosakan secara keseluruhan pada musuh apabila kesan status digunakan.

  Sedangkan Kerosakan cepat akan memastikan anda dapat berlari dengan cepat sambil menangani kerosakan pada musuh. Anda boleh melabur Langkah bayangan untuk membolehkan hits yang lebih kritikal. Ini adalah kemahiran membunuh dan mempunyai tempoh 6 saat, jadi mengalami kerosakan cepat pasti akan membantu menjadikannya tepat pada waktunya. Semasa mengenai topik kelajuan dan serangan, Sukar difahami berfungsi dengan baik dalam membolehkan anda berlari semasa menembak.

  Seribu luka akan membantu meningkatkan kerosakan kami dengan hits kritikal.

  , , mempunyai peluang 20% ​​untuk membuat Bilah ethereal kepada musuh -musuh yang tidak masuk akal. Memandangkan anda sentiasa boleh mendarat hits kritikal dengan kemahiran tindakan, anda mempunyai 1 dalam 5 peluang untuk mengaktifkan bilah. Itu besar.

  Kelas sekunder

  . Eagle Eye adalah kemahiran permulaan yang hebat untuk meningkatkan kerosakan pistol kami. Kami mahu mendarat sebanyak mungkin kritikal dengan kemahiran tindakan kami, jadi Bounty of the Hunt dapat membantu kami dalam mengurangkan kadar cooldown kami. Bullseye akan terus membantu kami meningkatkan peluang hit kritikal untuk bukan hanya kami tetapi juga para sahabat. Dan akhirnya, anda mahu melabur Cendawan perubatan untuk mendapatkan peluang untuk dihidupkan semula oleh haiwan kesayangan anda.

  Gear

  Bagi gear, anda pada dasarnya hanya mahukan senjata yang meningkatkan kerosakan hit kritikal anda. Kawat langsung dari pokok pokok atau snowballing masterwork handbow jurutera sangat bagus untuk itu. Anda boleh mempertimbangkan menggunakan bolt arcane yang berkembang untuk mantra, yang hampir menetapkan semula ejaan cooldown sebaik sahaja anda mendarat dengan kritikan dengannya. Di samping itu, ia dapat menyembuhkan anda sedikit juga.

  Dengan itu, kami mempunyai Tiny Tina’s Wonderlands Best Builds. Kami memberikan garis besar umum untuk strategi yang anda perlukan untuk memohon dengan setiap binaan. Selebihnya terpulang kepada anda untuk menyesuaikan. Kami juga mempunyai panduan yang mendalam untuk membina yang sering kami mengemas kini.

  Adakah artikel ini membantu?

  Terima kasih! Kongsi maklum balas anda dengan kami. ⚡

  Bagaimana kita dapat memperbaiki catatan ini? Tolong bantu kami. ✍

  Tiny Tina’s Wonderlands: Terbaik Membina Kerosakan, Melee, dan Sahabat

  Ingin mencipta wira yang dapat meletupkan jalan mereka melalui Wonderlands Tiny Tina? Berikut adalah beberapa idea untuk anda.

  Panduan oleh Kelsey Raynor Guides Writer
  Dikemas kini pada 22 Jun, 2022
  Ikuti Tiny Tina’s Wonderlands

  Tiny Tina’s Wonderlands Mengambil bentuk TTRPG dalam RPG, meminjam dari Dungeons & Dragons, serta pendahulunya, Siri Borderlands. The Wonderlands dipenuhi dengan senjata yang aneh untuk mengumpul dan mencari pencarian untuk diselesaikan, tetapi sebelum itu, anda perlu memilih Membina terbaik Betul untuk PlayStyle anda.

  Kerosakan membina – Spellshot dan Stabbomancer

  Petunjuk ada dalam nama, dan binaan ini sesuai untuk mereka yang ingin menangani kerosakan sebanyak mungkin Di seberang Wonderlands. Di samping itu, ia cepat dan terutamanya bergantung pada permainan pistol.

  Saya akan menyelidiki kemahiran pasif yang perlu anda melabur, beberapa petua untuk bermain yang membina, dan mencadangkan apa jenis senjata dan gear yang harus anda cari untuk sepenuhnya kit watak ini.

  Kemahiran pasif – di mana anda harus meletakkan mata anda di pokok kemahiran?

  Kemahiran pasif di bawah adalah cadangan, dan terpulang kepada anda berapa banyak mata yang anda masukkan ke dalam masing -masing. Untuk kejelasan, saya telah menyatakan jumlah maksimum mata yang boleh digunakan.

  Saya cadangkan cuba meletakkan sebanyak mungkin mata ke bawah, tetapi kadang -kadang, anda mungkin mempunyai mata tambahan untuk ganti. Anda boleh meletakkan mata tambahan ini ke dalam kemahiran di bawah, atau mungkin melabur dalam kemahiran lain yang anda fikir akan memberi manfaat kepada gaya permainan anda!

  • Peluru Magic (3 mata) – Sebahagian daripada penggemar ke kerosakan ejaan anda juga digunakan untuk kerosakan pistol anda. Sebagai spellshot, anda akan mendapat banyak tumpukan dari spellweaving, yang bermaksud anda boleh menimbulkan kerosakan pistol anda dengan jumlah yang besar.
  • Prestidigitation (5 mata) – . Memandangkan kami akan bergantung pada pistol kami untuk menangani majoriti kerosakan, ia berguna untuk mempunyai kelajuan tambah nilai yang lebih cepat ke tangan, jadi anda boleh terus menembak.
  • Hanya memanaskan badan (5 mata) – Semasa anda membuang mantra dan membuat susunan spellweaving, kemahiran ini akan meningkatkan kadar kebakaran anda dengan setiap timbunan. Sekali lagi, untuk membina kerosakan maksimum, ini akan membuktikan cukup berguna.
  • Kiraan benang tinggi (1 mata) – Menggunakan satu titik, ini meningkatkan berapa banyak tumpukan spellweaving yang anda dapat. Memandangkan kemahiran terdahulu, dengan susunan, kerosakan dan kadar kebakaran anda akan ditingkatkan!
  • Senjata yang disemai (5 mata) – Bila -bila masa anda membuang mantra, pistol anda akan menangani kerosakan bonus (sepadan dengan elemen mantra) untuk masa yang singkat. Sekali lagi, ketika menghadapi kerosakan maksimum dengan pistol anda, ini adalah suatu keharusan.
  • Tergesa -gesa (3 mata) – Sekiranya kita menembak dengan cepat, kita juga mahu bergerak lebih cepat. Kemahiran ini meningkatkan kelajuan pergerakan dan kelajuan serangan huru -hara, dan setiap kali anda membuang mantra, rangsangan itu dua kali ganda.
  • Arsenal (5 mata) – Kemahiran ini secara amnya meningkatkan ejaan, huru -hara, dan kerosakan senjata keseluruhan anda. Anda tidak perlu memukul semua mata anda ke dalam ini, tetapi mempunyai beberapa di Arsenal adalah penggemar tambahan.
  • – Sekiranya anda bergerak, anda akan menangani peningkatan jumlah kerosakan untuk menyerang semasa berbuat demikian. Sebagai seseorang yang pantas dan mendapat kelajuan tambahan dengan mengeja, pasangkan beberapa mata ke dalam ini dan jangan lupa untuk bergerak semasa menembak.
  • Mengeksploitasi kelemahan mereka (5 mata) – Sekiranya anda memberikan kesan status ke atas musuh, mereka akan mengambil kerosakan tambahan dari semua sumber untuk jangka masa yang singkat. Sinergi ini dengan senjata Spellshot yang disemai dengan baik, yang bermaksud anda boleh kerap menimbulkan kesan status dan oleh itu menangani lebih banyak kerosakan.

  Apa senjata dan barang yang harus anda gunakan?

  Dengan binaan yang ditubuhkan untuk menangani banyak kerosakan, anda boleh memilih apa sahaja yang anda sukai sebagai senjata anda. Dengan syarat ia ke tahap anda, ia akan melakukan tugas. The Pistol Crossbow adalah kegemaran peribadi ketika menghadapi kerosakan, bagaimanapun, dan Ruby’s of the Shrike, Salah satu legenda Wonderlands ‘, kerja merawat.

  Bagi mantra anda, ia bergantung pada apa yang ada dalam inventori anda. Ketika datang ke cincin dan jimat, Pilih mantra elemen yang sejajar dengan apa sahaja aksesori anda meningkatkan. Contohnya, jika anda mempunyai jimat yang dapat meningkatkan kerosakan kebakaran anda, pilih mantra api. Walau bagaimanapun, untuk memanfaatkan sepenuhnya susunan kesan status, saya akan mencuba dan mempunyai elemen yang berbeza untuk senjata anda.

  Seterusnya, anda ingin mempertimbangkan perisai anda. Ada beberapa yang boleh dipilih, tetapi anda mahu Cari sesuatu yang memuji kemahiran pasif anda. Akhirnya, anda mahukan sekeping perisai yang dapat menimbulkan kerosakan anda, atau meningkatkan kelajuan pergerakan anda.

  Untuk benar -benar menimbulkan kemusnahan terhadap musuh anda, anda sangat mahukan Desperate dikutuk kecerdasan Seperti wad anda dalam kes ini. Setiap kali wad anda habis, anda akan mengalami sedikit penurunan dalam kerosakan yang masuk, tetapi peningkatan 100% dalam kerosakan anda. Anda juga menjana semula kesihatan anda perlahan -lahan apabila di bawah 50%. Ini secara harfiah adalah penukar permainan untuk membina ini, mengubah semua kemahiran meningkatkan kerosakan anda menjadi sesuatu yang lebih besar.

  Build Companion – Warden Graveborn dan Spora

  Para sahabat Tiny Tina’s Wonderlands mungkin akan mendapat jalan kadang -kadang, tetapi mereka menghairankan pintar, kuat, dan mereka mempunyai perkhidmatan yang hebat untuk watak anda. Membentuk binaan yang paling banyak dari sahabat anda boleh membuat pertempuran lebih mudah, dan siapa yang tidak menyukai sesetengah syarikat dalam bentuk cendawan kecil yang terkenal?

  Kemahiran pasif – di mana anda harus meletakkan mata anda di pokok kemahiran?

  Ketika datang ke teman membina dan memilih kemahiran pasif anda, ada beberapa keperluan, tetapi ada banyak kebebasan secara keseluruhan. Anda ingin memberi tumpuan kepada kemahiran yang akan meningkatkan kerosakan teman anda, tetapi meletakkan mata ke dalam ejaan dan kerosakan keupayaan anda juga akan membuktikan berguna!

  • Thralls yang setia (3 mata) – Untuk setiap sahabat yang anda miliki, anda akan menangani peningkatan jumlah kerosakan, dan kadar respawnya meningkat dengan ketara.
  • Noda jiwa (5 mata) – Kemahiran ini menyebabkan mantra anda menangani bonus Dark Magic Kerosakan.
  • Dark Hydra (3 mata) – Keupayaan ini adalah kemahiran membunuh, yang memberi anda peluang untuk memanggil teman Hydra gelap yang menangani kemampuan sihir gelap merosakkan musuh.
  • Letupan letupan (5 mata) – Setiap kali anda menangani kerosakan ejaan, ada kemungkinan anda menyebabkan letupan unsur yang menangani kerosakan kemampuan.
  • Kindred Heart (5 mata) – Ini meningkatkan kesihatan dan kerosakan sahabat anda.
  • Bullseye (5 mata) – Kemahiran ini meningkatkan peluang anda untuk melanda kritikal pistol, dan melakukan perkara yang sama untuk sahabat anda juga, jadi anda dapat memastikan bahawa haiwan kesayangan anda sangat keras memukul.
  • Keseronokan memburu (3 mata) – Pasangan kemahiran ini dengan baik dengan bullseye, kerana hits kritikal kini akan meningkatkan kerosakan tawaran teman anda. Peningkatan ini juga dapat disusun dengan setiap hit kritikal, yang boleh membawa kepada sahabat anda yang menangani banyak kerosakan.

  ?

  Fokus untuk menguatkan kebolehan sahabat kami. Oleh itu, anda ingin mempunyai seberapa banyak sahabat yang mungkin semasa bertarung. .

  Contohnya, berhati -hati Ambil senjata yang membolehkan anda memanggil sahabat. . Terdapat juga senjata yang memanggil sahabat Pixie, dan anda sebenarnya boleh memanggil beberapa sahabat ini pada satu masa.

  . Sama seperti senjata, ada mantra yang dapat memanggil beberapa sahabat pada satu masa, juga. Salah satu yang terbaik untuk ini adalah Umbral memakan Hydra, yang memanggil seorang sahabat Hydra yang kemudiannya akan menelan orang lain jika salah satu musuh yang mereka rosak dibunuh. Untuk memaksimumkan sahabat anda, dan kerosakan mereka ditangani, ini (atau mana-mana mantra teman lain yang anda dapati) adalah must-have untuk binaan ini.

  Bagi aksesori dan wad, ia benar -benar terpulang kepada anda apa yang anda pilih untuk melengkapkan, kerana tumpuan di sini lebih kepada sahabat anda daripada diri anda sendiri. Terdapat perisai khusus kelas yang dapat meningkatkan kerosakan teman anda, Dan ia cukup merentasi Wonderlands, jadi pastikan untuk merebut salah satu daripada ini. Ketika datang ke cincin, azimat dan wad, apa sahaja yang meningkatkan ejaan atau kerosakan keupayaan anda akan memberikan anda dan sahabat anda sebagai peminat yang kemas dalam beberapa senario.

  The huru -hara membina – clawbringer dan brr -zerker

  . Benar -benar ada jalan bagi anda untuk menguasai huru -hara di seluruh kawasan Wonderlands, dan binaan ini membantu anda melakukannya dengan tepat. Anda juga mempunyai teman wyvern untuk membuat anda syarikat!

  Walaupun ini adalah binaan dengan penekanan yang lebih berat terhadap kerosakan huru-hara, ini adalah spin-off sempadan selepas semua, dan clawbringer terbaik dimainkan dengan campuran huru-hara dan serangan jarak jauh. Menggabungkan kedua -duanya, menangani kerosakan senjata di jarak sebelum melompat masuk untuk menyelesaikan tugas dengan huru -hara, boleh mengambil masa yang panas untuk membiasakan diri. Walau bagaimanapun, dengan kurang penekanan pada permainan senjata, memungut musuh dengan cara ini dapat merasakan cukup bermanfaat.

  Kemahiran pasif – di mana anda harus meletakkan mata anda di pokok kemahiran?

  Sama seperti membina teman, ada jumlah kebebasan dengan kemahiran pasif anda di sini. Untuk mata bonus, saya cadangkan memasukkannya ke dalam apa sahaja yang menguatkan kerosakan huru -hara dan kerosakan status anda.

  • Sumpah Thunder (5 mata) – .
  • Nikmat Blasthamut (1 mata) – Ini adalah kemahiran membunuh yang akan memanggil orb jika anda atau teman anda membunuh musuh. Sekiranya anda membunuh mereka dengan kerosakan pistol, bola api dihantar untuk menangani kerosakan. Sekiranya anda membunuh mereka dengan kerosakan huru -hara, orb kilat dihantar sebaliknya.
  • Rakan untuk api (5 mata) – Rakan Wyvern anda dapat menangani peningkatan jumlah kerosakan dengan setiap peringkat. Walaupun kita memberi tumpuan kepada memaksimumkan berapa banyak kerosakan huru -hara yang kita hadapi, teman wyven boleh menjadi rusuhan di julat, jadi penting untuk memberi mereka sedikit TLC dengan pilihan kemahiran kita.
  • Storm Smite (1 mata) – Kemahiran ini menguatkan kemahiran tindakan anda dengan menurunkan pancuran kilat atau bolt api pada musuh juga. Dengan kerosakan status anda dinaikkan (yang saya akan menyelidiki ketika membincangkan mata wira tidak lama lagi), ini akan membungkus pukulan.
  • Keganasan (5 mata) – Ini meningkatkan berapa lama kelas BRR-Zerker, Enrage, Berlahan, dan juga Meningkatkan Kerosakan Helut Anda.
  • Cara lama (5 mata) – Untuk membina huru -hara, kemahiran ini akan datang dalam klac. Ia meningkatkan jumlah kerosakan yang anda hadapi sambil mengurangkan jumlah kerosakan masuk jika musuh dekat dengan anda.
  • Kemarahan purba (5 mata) – Kemahiran ini akan meningkatkan HP maksimum anda, dan juga akan meningkatkan kerosakan kawasan anda, yang seterusnya akan berfungsi dengan baik dengan kerosakan status yang tinggi.
  • Iron Squall (5 mata) – Kemahiran ini akan meningkatkan kadar kebakaran dan kelajuan serangan huru -hara anda, dan apabila anda marah, kesan yang ada pada anda adalah dua kali ganda.

  Apa senjata dan barang yang harus anda gunakan?

  Ketika datang ke senjata, anda akan melakukan banyak mencelupkan dan tidak menggunakan huru -hara. Oleh itu, anda pasti mahu mempunyai Senjata huru -hara yang kuat untuk tangan, tetapi anda mahu senjata sesuai dengan gaya permainan ini juga. Memandangkan anda akan menjaga musuh anda pada jarak yang agak dekat, menggunakan SMG atau senapang yang boleh dipercayai boleh menjadi yang terbaik untuk menangani kerosakan yang cukup untuk kemudian berjalan dengan huru -hara anda.

  Bagi peralatan anda, sama ada perisai atau aksesori anda, anda mahu Cari barang yang akan merosakkan kerosakan huru -hara anda. Banyak binaan ini lebih bergantung pada taktikal yang dapat menenun masuk dan keluar dari pergaduhan, tetapi jangan lupa bahawa anda juga boleh melakukan slam tanah dengan melompat semasa berjongkok. Ini akan menyebabkan serangan AOE yang besar yang boleh mendapatkan musuh dari jalan anda jika anda mendapati anda akan dibanjiri oleh gerombolan kerangka atau ketam.

  Di mana untuk memberikan mata wira

  Saya tidak menyentuh mata wira yang banyak dalam binaan ini, seperti bergantung pada kemahiran pasif anda yang menguatkan, ia menjadi cukup jelas apa atribut yang anda mahu meningkatkan.

  Dengan Melee membina, anda ingin meletakkan sebahagian besar mata wira anda ke dalam kebijaksanaan (untuk meningkatkan kerosakan status) dan Perlembagaan (meningkatkan Max HP/Ward). Untuk Buile Companion, Letakkan mata ini menjadi kecerdasan untuk mengurangkan masa ejaan anda.

  Untuk setiap binaan, anda mungkin mahu Pertimbangkan untuk meletakkan beberapa mata menjadi kekuatan Untuk memastikan anda mendapat sesuatu daripada hits kritikal anda. Kekuatan sangat penting untuk membina kerosakan, bekerjasama dengan ketangkasan untuk meningkatkan peluang anda untuk melanda kritikal.

  Selain itu, mata wira bukanlah semua dan berakhir semua, dan sebahagian besar keunikan binaan anda berasal dari kemahiran pasif dan kebolehan yang unik untuk setiap kelas!

  Untuk lebih lanjut mengenai Tiny Tina’s Wonderlands, kami mengesyorkan meningkatkan keberuntungan anda untuk mendapatkan lebih banyak barang legenda, atau cuba mencari semua kepingan kuil untuk lebih banyak penggemar.

  Anda tidak mendaftar masuk!

  !