?

Di mana untuk mencari ujian masa lapang Fortnite dan bagaimana untuk mengalahkan mereka

Terdapat enam ujian masa kenderaan Fortnite yang dihiasi di peta, dan untuk menyelesaikan cabaran yang anda perlukan untuk mengalahkan tiga daripadanya.

Di manakah ujian masa kenderaan? Panduan Lokasi Fortnite untuk Minggu 10

Cari diri anda kenderaan dan mengetuk beberapa ujian masa.

Pada 4 Disember 2018 jam 4:34 pagi PST

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Musim 6 Fortnite: Battle Royale hampir berakhir, dengan musim 7 ditetapkan untuk bermula tidak lama lagi, dan set terakhir cabaran musim ini kini tersedia untuk Minggu 10. Ujian masa yang lengkap–Objektif yang tidak terlalu sukar tetapi memerlukan mengetahui ke mana hendak pergi. Anda perlu melakukan tiga, tetapi tidak ada petunjuk di mana ujian masa berada atau bagaimana untuk menyelesaikan cabaran ini. Di sinilah ke mana hendak pergi dan apa yang harus dilakukan.

. Perbezaan utama di sini ialah anda perlu mendapatkan kenderaan terlebih dahulu; anda tidak diberikan satu semasa anda memulakan perbicaraan. .

Klik untuk menyahpesar

 • Bermula pada:
 • Berakhir di:
 • Autoplay
 • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: Fortnite – Lawati kapal Viking, unta, dan panduan lokasi bas pertempuran yang terhempas

SPAWN KENDERAAN Umumnya secara rawak di Fortnite, tetapi anda mungkin mempunyai nasib yang menjejaki kereta golf di Lazy Links. Sebagai alternatif, tempat yang boleh dipercayai yang kami dapati hanya di luar persimpangan sampah. Di sebelah timur, hanya di garisan yang memisahkan C1 dan C2, anda boleh mencari trek perlumbaan dengan empat ATV yang ada. Dengan mudah, dua ujian masa terletak cukup dekat, jadi anda sekurang -kurangnya dapat dengan mudah menggunakan ATV ini (dengan syarat mereka bertelur) untuk menyelesaikannya.

Tiada kapsyen yang disediakan

Walau bagaimanapun, anda akan mendapatkan kenderaan, anda akan pergi ke salah satu lokasi percubaan yang ditetapkan. Terdapat sekurang -kurangnya lima di peta, termasuk pautan malas, persimpangan sampah, kilang siram, dan divot berdebu. Sebaik sahaja anda memulakan percubaan masa, satu siri bendera akan muncul, dan anda perlu membuat jalan anda melalui setiap mereka sebelum tamat tempoh. Perlumbaan sebenar agak mudah; Anda tidak sepatutnya menghadapi masalah melihat bendera atau di mana anda perlu pergi-bit rumit menjamin kenderaan dan mencari percubaan masa itu sendiri.

Fortnite Vehicle Timed Trials Locations (Minggu 10)

 • Northwest of Junk Junction, di tengah -tengah B1
 • barat laut pautan malas, di sebelah kiri bawah F2
 • timur divot berdebu, di tengah g5
 • Timur Runcit Runcit dan Selatan-Southwest Lonely Lodge, di bahagian tengah I6
 • Utara-timur laut Kilang Flush, di sebelah kanan atas D9

Di samping cabaran Minggu 10 yang lain, seperti tugas anda dengan melawat unta dan objek lain, ini mewakili akhir musim 6. Musim 7 hanya sekitar sudut, walaupun tidak ada perkataan rasmi mengenai apa yang akan terdiri daripada atau tepat ketika ia akan dilancarkan.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

Di mana untuk mencari ujian masa lapang Fortnite dan bagaimana untuk mengalahkan mereka

Anda mungkin ingat percubaan masa Fortnite dari awal musim ini, tetapi salah satu cabaran Fortnite Battle Pass dalam Musim 6 Minggu 10 telah menambah sentuhan kepada formula yang ada. Sebaik sahaja anda telah mencetuskan salah satu ujian masa lapang Fortnite untuk bermula di ikon tayar, anda perlu melalui pusat pemeriksaan yang muncul semasa perjalanan di dalam kenderaan jika tidak, mereka tidak akan mendaftar – walaupun mereka jarak jauh jauh lebih jauh sehingga anda ‘D akan ditekan keras untuk benar -benar mengumpul mereka semua sebelum pemasa tamat tanpa peningkatan kelajuan kenderaan.

Cara terbaik untuk mengatasi ujian masa lapang Fortnite adalah dengan menggunakan salah satu quadcrashers Fortnite, kerana mereka sudah cukup cepat dan juga membungkus roket tambahan yang anda boleh mencetuskan untuk membantu anda dalam perjalanan. Sekiranya anda terlepas pemeriksaan atau kehabisan masa, anda sentiasa boleh kembali ke ikon tayar dan mencetuskannya lagi untuk percubaan lain. Seperti biasa, cari pemain lain yang mungkin akan berusaha untuk memandu anda, terutamanya kerana bunyi kenderaan anda akan menjadi hadiah yang mati yang anda zum di sekitar kawasan tersebut.

 • Petua Fortnite– Petua teratas untuk mendapatkan kemenangan Royale
 • Fortnite Tier 100 Cabaran– Cara menyelesaikan cabaran yang mengerikan
 • Cabaran Parti Memburu Fortnite– cari bintang dan sepanduk tersembunyi

Lokasi Ujian Timater Kenderaan Fortnite

Terdapat enam ujian masa kenderaan Fortnite yang dihiasi di peta, dan untuk menyelesaikan cabaran yang anda perlukan untuk mengalahkan tiga daripadanya. Selagi anda merebut quadcrasher terlebih dahulu, anda sepatutnya dapat angin melalui mana -mana, dan mereka boleh didapati di lokasi berikut:

 • Persimpangan sampah – ke barat laut berhampiran patung llama.
 • Pautan malas – di luar kedai golf ke barat laut.
 • Dusty Divot – berhampiran jalan ke timur laut.
 • Barisan Runcit/Lonely Lodge – selatan taman treler.
 • Palim Palms – ke timur berhampiran treler tunggal.
 • Kilang Flush – di timur laut di atas bukit.

Junk Junction – Ke Barat Laut berhampiran Patung Llama

Percubaan masa kenderaan ini berjalan menuruni bukit, jadi jika anda berjuang untuk kenderaan, ambil kereta membeli -belah dari Junk Junction. Bermula dengan arca Llama gergasi, kemudian gulung ke bukit menuju selatan sehingga anda memukul semua pusat pemeriksaan.

Pautan Malas – Di luar Kedai Golf ke Barat Laut

Percubaan masa ini bermula di luar kedai di sudut barat laut kompleks Lazy Links, dan dari sana ia berjalan lurus ke barat kemudian ke selatan di padang golf.

Dusty Divot – berhampiran jalan ke timur laut

Anda akan menemui ikon untuk percubaan masa ini di timur laut Dusty Divot, sedikit di selatan jalan. Setelah bermula, ia akan membawa anda ke laluan berangin ke timur yang berakhir dengan lompatan jalan ke pusat pemeriksaan akhir.

Runcit Runcit/Lonely Lodge – Selatan Taman Treler

. Mulakan cabaran, dan ikuti jalan barat kemudian ke selatan sehingga anda sampai ke kawasan yang rosak.

Paradise Palms – ke timur berhampiran treler tunggal

. Mulakan dengan menuju ke barat, kemudian berpaling ke selatan dan meningkatkan sisi gunung untuk pusat pemeriksaan akhir.

Kilang Flush – ke timur laut di atas bukit

Sekiranya anda memerlukan pengangkutan untuk percubaan masa ini, anda harus mencari quadcrasher di tempat letak kereta kilang Flush. Kepala ke puncak bukit di timur laut di sana, kemudian aktifkan percubaan dan ikuti pusat pemeriksaan di bawah bukit menuju barat laut.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Cara Mencari Lokasi Percubaan Masa Fortnite untuk Musim 10 Minggu 8

Fortnite Season 10 telah penuh dengan keseronokan dan beberapa kontroversi (** batuk ** mechs). Dengan Minggu 8 di sini, ini bermakna terdapat beberapa cabaran baru untuk diselesaikan. Salah satu cabaran mempunyai pemain yang perlu menyelesaikan percubaan masa timur Pleasant Park atau barat daya Salty Springs. Seperti kebanyakan cabaran, mencari lokasi boleh menjadi bahagian paling sukar.

Peta di sini menunjukkan pemain di mana hendak pergi mencari lokasi permulaan cabaran. . Yang terpantas dari ujian dua kali untuk disiapkan adalah di sebelah barat mata air masin. Terdapat hoverboard berhampiran RV di lokasi.

Percubaan Masa Fortnite

Sebaik sahaja percubaan masa diaktifkan, pemain hanya perlu menggunakan hoverboard untuk pergi dan mengambil semua mata. Sekiranya anda tidak mempunyai hoverboard, percubaan masa taman yang menyenangkan lebih pendek dan lebih cepat untuk diselesaikan. Pemain perlu membuat beberapa giliran untuk mengumpul semua mata dalam perbicaraan. Video yang tertanam di sini melihat kedua -dua lokasi percubaan masa. .

Pemain mungkin mendapati perkara menjadi lebih baik jika mereka mengetuk beberapa pokok sebelum memulakan. Awal bulan ini Fortnite mempunyai pemain mencari patung kelawar, kerusi gergasi, dan menari. Kebocoran juga membayangkan Fortnite itu: Bab 2 Crossover Akhir bulan lalu. Fortnite mempunyai sejarah melakukan cabaran yang sejuk untuk cuti; Sesuatu yang menyeramkan dijangka pada minggu -minggu akan datang untuk Halloween.