?

Siapa yang memainkan watak utama Protokol Callisto, Jacob Lee

Elias Porter adalah sekutu utama anda pada awal permainan selepas melintasi jalannya semasa menjelajah penjara. Sebaik sahaja anda membuka selnya, dia akan membantu membimbing anda melalui penjara setelah menghabiskan beberapa dekad di sana.

Watak Protokol Callisto: Warden dapat dilihat

Anda mungkin tidak menjangkakan banyak wajah yang mesra apabila anda melangkah masuk ke protokol Callisto, tetapi pengalaman seram itu menawarkan pelakon yang cukup besar. Watak protokol callisto Range dari yang benar -benar gila kepada yang mesra dan membantu dan sebelum anda dimasukkan ke dalam besi hitam, anda akan menginginkan gambaran ringkas tentang siapa yang akan anda lihat di sana.

Di bawah ini anda dapat mencari senarai watak teras yang memainkan peranan dalam kisah utama permainan, dengan penerangannya juga. Sekiranya anda ingin tahu siapa yang memainkannya dan meminjamkan wajah dan suara mereka kepada watak protokol callisto.

Watak protokol callisto

Terdapat pelbagai jenis wajah dan Siapa yang akan anda temui dan siapa yang akan membantu anda dalam perjalanan anda:

Di bawah ini anda dapat mencari gambaran keseluruhan watak mereka dalam permainan. Kami akan mengelakkan sebarang spoiler utama. Tetapi, terdapat beberapa butiran persediaan kecil dalam artikel ini.

Watak Protokol Callisto: Jacob dapat dilihat

Jacob Lee

Jacob Lee adalah protagonis utama Protokol Callisto dan yang anda mainkan. Dia adalah juruterbang kapal kargo yang mendapati dirinya dilemparkan ke dalam penjara besi hitam setelah terhempas ke callisto dan ditarik ke dalam sistem oleh warden.

Watak Protokol Callisto: Dani dapat dilihat

Dani Nakamura

. Dia mempunyai kebencian yang mendalam untuk Syarikat Jupiter Bersatu dan merupakan ahli kumpulan luar. Ini adalah kumpulan yang bertujuan untuk mendedahkan setiap rahsia dari Syarikat Jupiter Bersatu.

Watak Protokol Callisto: Max dapat dilihat

Max Barrow

Max adalah juruterbang bersama Jacob yang mendapati dirinya terkandas di Callisto bersama Yakub selepas kemalangan kapal mereka tanah.

Watak Protokol Callisto: Elias dapat dilihat

Elias Porter

. Sebaik sahaja anda membuka selnya, dia akan membantu membimbing anda melalui penjara setelah menghabiskan beberapa dekad di sana.

Watak Protokol Callisto: Leon Ferris dapat dilihat

Kapten Leon Ferris

. Dengan kebencian yang mendalam terhadap penghuni di penjara, dia adalah orang yang kejam dan cutthroat.

Watak Protokol Callisto: Caitlyn Mahler dapat dilihat

. Caitlyn Mahler

Caitlyn Mahler adalah salah seorang ahli kakitangan di Black Iron Prison, terutamanya menjalankan sayap perubatan. Dia bertanggungjawab memasang peranti teras di leher semua penghuni.

Watak Protokol Callisto: Warden dapat dilihat

Warden Duncan Cole

Warden adalah tokoh misteri dengan jangkauan dan kawalan penjara yang menyeluruh. Dia membawa dari bayang -bayang yang jarang menunjukkan wajahnya dan sebaliknya membiarkan Leon Ferris melakukan pekerjaannya untuknya.

Dan yang merangkumi teras watak protokol Callisto yang membuat penampilan dalam kisah utama. Sudah tentu ada beberapa watak yang lebih kecil yang terdapat dalam log audio tetapi ini adalah ringkas yang perlu anda ketahui sebelum melompat masuk. Tetapi jika anda mencari petua untuk membantu anda dalam permainan dalam permainan kami panduan dan petua kami semua boleh didapati di Walkthrough Protokol Callisto kami.

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. . Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Siapa yang memainkan watak utama Protokol Callisto, Jacob Lee?

Protokol Callisto Ciri -ciri beberapa adegan yang paling mengerikan pemaju dapat memasak tetapi juga beberapa bakat monumental yang datang terus dari Hollywood dan ke dalam permainan. .

Sepanjang perjalanannya di penjara, pemain akan melihat pelakon ini mati berpuluh -puluh kali melalui pelbagai adegan kematian. Inilah yang perlu anda ketahui mengenai suara dan wajah di belakang Protokol Callisto watak utama.

Yang memainkan Jacob Lee di Protokol Callisto?

Jacob Lee dimainkan oleh pelakon Hollywood yang terkenal Josh Duhamel di muka dan suara. Terima kasih kepada evolusi yang dibuat dalam penangkapan gerakan dan teknologi permainan, Duhamel kelihatan hampir sama seperti yang dilakukannya dalam peranan kehidupannya. Ini, dipasangkan dengan ikonnya yang bertindak dalam permainan, pergi jauh untuk meminjamkan realisme tertentu ke Protokol Callisto.

Duhamel telah sangat aktif di Hollywood selama dua dekad yang lalu, yang ketara dalam peranan seperti Jack In Cinta, Simon, dan Kapten Lennox masuk Transformer. Ini bukanlah pertunjukan pertamanya ke dalam suara yang bertindak untuk permainan sama ada, sebelum ini membuat penampilan wajahnya sendiri Call of Duty: WWII sebagai TSGT. Williams. Banyak peminat Cod francais mungkin akan mengingati peranan ikonik ini.

Duhamel disertai oleh bakat Hollywood yang lain termasuk Kanak-kanak lelaki’ Karen Fukuhara dan Jadi manusiaSam Witwer. James c. Mathis, Louise Barnes, Zeke Alton, dan Max Barrow membentuk seluruh pelakon, masing -masing menggambarkan watak dengan wajah mereka dalam permainan.

Sepanjang permainan, pemain akan melihat pelakon ini memberikan persembahan yang hebat kerana mereka bertindak balas untuk terjebak di dalam penjara besi hitam. Itu sahaja yang perlu anda ketahui tentang siapa yang memainkan Jacob Lee di Protokol Callisto.

Christian adalah penulis lepas lima tahun yang telah bersama dot eSports selama lebih dari 15 bulan yang meliputi Fortnite, permainan umum, dan berita. Beberapa permainan kegemarannya termasuk Yakuza 0, The Witcher III, Kingdom Hearts 2, dan Inscription.