?

10 tahun 9:17

Bilakah Dwarf Fortress Adventure Mode dilepaskan untuk stim dan gatal.?

Apabila diumumkan bahawa Kubu Kerdil, permainan simulator pembinaan yang Alpha dibebaskan 16 tahun yang lalu, sedang menuju ke Steam dan Gatal.IO, banyak peminat permainan yang lama sangat teruja. . Selain itu, diumumkan bahawa mod pengembaraan juga akan berada di versi Steam dari Kubu Kerdil, tetapi pada masa ini, tidak dapat dilihat.

Bilakah Dwarf Fortress Adventure Mode dilepaskan untuk stim dan gatal.io?

. Memandangkan ramai pemain membeli stim atau gatal.. Miskomunikasi ini boleh membawa kepada salinan permainan yang dikembalikan dan kehilangan minat yang tidak boleh pulih dari jika situasi yang sama adalah sesuatu yang perlu diteruskan.

Apa yang Perlu Dilakukan Sehingga Mod Pengembaraan Dilancarkan di Kubu Kerdil

Walaupun ramai pemain mungkin telah membeli versi Steam Kubu Kerdil untuk mod pengembaraannya, itu tidak bermakna permainan tidak ada yang ditawarkan. .

Tajuk mod permainan pertama pada dasarnya adalah mod permainan asal dengan baik pulih grafik dan audio. Tidak ada permainan yang bijak telah berubah; Oleh itu, mod permainan ini menawarkan pengalaman Kubu Kerdil Asal tetapi dengan persediaan yang lebih moden.

Mod warisan

Mod Legacy adalah lebih banyak permainan video itu sendiri daripada mod permainan, kerana ia adalah pengalaman benteng kerdil asal dengan antara muka lama dan grafik yang sudah lapuk utuh. .

Bersama pengenalan mod pengembaraan pada versi Steam akhirnya, mod ujian juga dirancang untuk membolehkan pertempuran simulasi dan ujian lain. .

? Lihatlah cara mendapatkan biji di kubu kerdil dan bermula di kubu kerdil – apa yang harus dibina? Dari Panduan Permainan Pro!

Ikuti kami di Twitter dan Facebook untuk mendapatkan kemas kini pada permainan kegemaran anda!

. 3, dua perlawanan dibebaskan sebelum dia dilahirkan. . Ini menyebabkan dia memulakan kerjaya dalam penulisan permainan video, dan sekarang dia dapat ditemui menulis bebas untuk panduan permainan pro, menghabiskan masa dengan tunangnya, bermain permainan video, atau membaca buku yang bagus.

Mod Pengembaraan Steam Kubu Kerdil

Pengecualian соощate: Bangun Onyx
.

tbh saya agak terkejut bahawa mereka hanya akan bermula sekarang. ?

,

.”

Seperti Tuhan. Bolehkah kita tidak? Bolehkah kita mendapatkan mod pengembaraan tanpa menambahkan satu bilion perkara lain?

ORE Paul Paul; 10 tahun 3:56

10 tahun 4:04

. .

10 tahun 8:39

Saya rasa ada di antara anda yang berfikir bahawa tidak ada mod pengembaraan sama sekali dan mereka baru mula membinanya. Ini tidak begitu. Mod pengembaraan sudah ada, ia hanya dilumpuhkan sehingga mereka dapat membuatnya berfungsi dengan pelbagai platform dan masalah penetapan pepijat lain. Sekarang mereka mempunyai Putnam, perkara akan menjadi lebih cepat, dalam masa beberapa bulan. . Kemas kini stabil seterusnya harus menundukkan kami sehingga kemas kini seterusnya

10 tahun 9:17

Ya, mod pengembaraan ASCII dibina, mereka mesti membuat UI untuk itu dan karya seni / bunyi

10 tahun 12:16

Saya harap mereka membuat beberapa kemas kini, terlalu mudah untuk menjadi kuat dan pencarian dan wang yang cukup sia -sia.

Sangat mudah untuk menakluki dunia, hanya melatih kebolehan fizikal anda untuk “super manusia”, cari buku kehidupan dan kematian untuk menjadi seorang nekromancer, kemudian cari vampire dan menelan darah menjadi satu, kemudian mencari awan jahat dan diharapkan menjadi a Zombie, menaikkan beberapa haiwan yang kuat sebagai undead untuk membantu membunuh seekor naga atau pelapis gergasi, menaikkan flier naga/gergasi untuk menggunakannya sebagai gunung.

Anda kini menjadi yang paling kuat di dunia.
Bonus Tambahan Sekiranya anda juga memaksimumkan gusti dan memilih lelaki gajah sebagai perlumbaan anda, tidak perlu senjata. Cukup ambil orang dan mencekiknya dan anda akan mendapat undeads dengan haus dan lusuh yang minimum. Anda juga boleh menggunakan senjata menusuk dan menembusi dada mereka sehingga anda memukul sesuatu yang penting dan mereka mati dari itu.

Secara peribadi, yang paling menyeronokkan bermula sebagai petani, kemudian dapatkan pedang dan perisai dan berlatih sebanyak mungkin untuk kemudian pergi melawan binatang mega dan menjadi wira, tetapi anda mungkin akan mati, namun perjalanan itu mungkin berbaloi dan anda Mungkin menjadi legenda.