? ?

Bilakah Kemas Kini Dreamlight Valley seterusnya?

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . Lihat Terma. .

Bilakah tarikh pelepasan kemas kini Dreamlight Valley seterusnya?

Dengan kemas kini Dreamlight Valley seterusnya sentiasa sekitar sudut, dan wajah Disney dan Pixar yang baru menyertai Lembah setiap beberapa bulan, inilah siapa yang akan datang.

Watak pemain yang berdiri di sebelah ibu nenek Cinderella di Dreamlight Valley yang akan datang, The Remembering

Diterbitkan: 18 Sep 2023

? . .

Walaupun berada di akses awal, Dreamlight Valley menyatukan dirinya sebagai salah satu permainan PC terbaik tahun lepas, dengan komuniti yang bersemangat, perbaikan pepijat yang cepat, dan kemas kini kandungan biasa. Kami sudah mempunyai enam kemas kini kandungan besar yang luar biasa sejak permainan dilancarkan setahun yang lalu. .

Semua yang kita tahu ialah terdapat satu lagi kemas kini Lembah Disney Dreamlight yang akan datang pada tahun 2023, dengan watak -watak baru dan alat diraja baru antara ciri -ciri lain, mungkin pada bulan Disember.

. Lagipun, Kemas Kini Pengembaraan Enchanted hanya dikeluarkan pada 13 September 2023, membuka pintu ke Beauty and the Beast Realm dan menambah kisah Lupa.

. Menurut Roadmap, ia termasuk: “Watak Baru, Perbatasan Baru, Multiplayer, dan Alat Diraja Baru.”. .

Kemas kini 7 cukup banyak kembali ke jadual dua bulanan standard yang Gameloft telah terjebak setakat ini, berikutan Outlier DreamsNaps. .

Semua kemas kini Dreamlight Valley setakat ini:

  • Kemas kini Pengembaraan Enchanted Membuka Kecantikan dan Binatang.
  • 19 Julai 2023: .
  • .
  • Kemas kini 4, Pride of the Valley, menambah Realm Lion King, di mana cerita membongkar Simba dan Nala – dan banyak hyena. .
  • Festival Persahabatan menyatukan semula Olaf dengan Elsa, dan memperkenalkan kami kepada Mirabel Madrigal dan Mini-Casita.
  • .
  • .

. .

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . . .

Bilakah Kemas Kini Dreamlight Valley seterusnya?

? Mari kita cari.

. .

Artikel berterusan selepas iklan

Inilah segala yang kita tahu mengenai kemas kini Disney Dreamlight Valley seterusnya, serta apa yang akan diperkenalkan ke dalam permainan.

.

Kandungan

  • Bilakah kemas kini seterusnya Disney Dreamlight Valley?
  • Roadmap Akses Awal Lembah Dreamlight Disney
  • Disney Dreamlight Valley September 2023 Kemas kini Kandungan

Tarikh dan Masa Siaran Kemas Kini Dreamlight Lembah Disney Lembah

Kemas kini Disney Dreamlight Valley seterusnya akan diadakan pada 13 September 2023, di 9 pagi et, Dalam bentuk kemas kini pengembaraan terpesona.

Pengembaraan Enchanted menandakan kemas kini utama seterusnya selepas mengingati dan memperkenalkan Belle dan Beast sebagai penduduk kampung. Untuk semuanya ditambah, anda boleh menyemak nota patch.

Artikel berterusan selepas iklan

Roadmap Akses Awal Lembah Dreamlight Disney

Peta Jalan Lembah Dreamlight Disney 2023

Pada 31 Mei 2023, Pelan hala tuju kedua baru diumumkan untuk separuh kedua tahun 2023. Ia mengandungi watak -watak baru seperti Belle dari Kecantikan dan Binatang, Vanellope dari Wreck It Ralph, Alat Baru, dan banyak lagi.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Gear untuk sepanjang tahun dengan pelan tindakan kedua kami pada tahun 2023! ✨

��update 5 dilancarkan pada awal bulan Jun
��️ Lebih sihir musim panas ini
Kemas kini ke -6 mengejutkan membawa jiran baru
⏳ Kisah berterusan ..

Ketahui lebih lanjut di blog kami di sini ⤵️Https: // t.co/x074o9tzv9 pic.Twitter.com/1rkef0jzsz

– Disney Dreamlight Valley (@disneydlv) 31 Mei 2023

Semua yang kita tahu mengenai kemas kini Disney Dreamlight Valley yang akan datang

Dalam Kemas Kini Pengembaraan Enchanted, kita boleh mengharapkan untuk melihat keindahan baru dan alam binatang di samping jalan bintang percutian berhantu. Ia juga akan menambah lebih banyak pencarian untuk pemain untuk menyelesaikan dan tugas impian bermusim.

Artikel berterusan selepas iklan

Kemudian, datang pada akhir 2023, kita tahu akan ada Watak baru, penambahan berbilang pemain, sempadan baru, dan alat diraja baru, dalam kalangan yang lain.

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Apabila kita mengetahui lebih lanjut mengenai kemas kini Disney Dreamlight Valley selepas pengembaraan terpesona, kami akan menambah ini jadi pastikan untuk menyemak semula tidak lama lagi.

Itu sahaja yang perlu anda ketahui mengenai kemas kini yang akan datang. Semasa menunggu untuk dibebaskan, lihatlah beberapa panduan Lembah Dreamlight kami yang lain: