Pada tahun 2023, Paleophage akan datang untuk mengisi lubang krisis Dino di hati kita – Fangoria, The Lost Wild Trailer: Dinosaur Survival Horror dengan Annapurna Interactive

The Lost Wild berkongsi pandangan baru pada Seram Survival Dinosaurnya

Sebelum pengumuman penerbitan Annapurna, kami terakhir melihat Liar yang hilang Apabila Great Ape menerbitkan treler Teaser Pra-Alpha yang menunjukkan AI dinamik dinosaur tahun lepas. Video itu malangnya juga pendek, tetapi ia menawarkan lebih banyak rakaman dari apa yang nampaknya menjadi dunia yang benar -benar menarik. Dalam permainan, pemain berkeliaran melalui hutan padat yang dihuni oleh kemudahan penyelidikan yang ditinggalkan. Kawasan -kawasan yang dilupakan ini penuh dengan dinosaur yang jelas mengetahui tanah yang lebih baik daripada yang anda lakukan, tetapi inilah yang membuat Liar yang hilang menonjol dari pesaingnya-itu dan visual yang hebat, tentu saja.

Pada tahun 2023, paleophage akan datang untuk mengisi lubang krisis dino di hati kita

Pemaju indie Logan Chitwood telah mendedahkan treler untuk Paleophage, permainan survival dinosaur baru yang datang ke Steam.

Oleh Ryan Scott · @Ryanscottwrites · 2 Januari 2023, 8:30 PM EST

Paleophage2

Kami bersedia untuk paleo pada paleophage!

Saya cenderung untuk menjaga pemikiran peribadi kepada diri sendiri ketika saya menulis catatan berita, tetapi treler tertentu ini dapat sampai ke hati soalan yang saya renungkan tidak jarang: mengapa tidak lebih banyak orang melakukan perkara dengan dinosaur dalam media popular? Ia bukan seolah -olah Taman Jurassic/Dunia Francais Memiliki Makhluk Prasejarah – Permainan ini adil! Nah, pemaju permainan indie dengan nama Logan Chitwood akan datang untuk menyelamatkan pada tahun 2023 kerana dia membawa kita permainan survival/seram baru yang penuh dengan dinos dalam bentuk Paleophage. Untuk membantu berdering pada tahun baru, Chitwood telah mendedahkan treler. Mari kita mempunyai Gander.

Banyak dibincangkan di sana! Pertama, ini kelihatan seperti kemunduran dalam banyak, banyak cara. Ia bukannya kelihatan seperti pembuatan semula Krisis Dino, Tetapi ia sangat kelihatan mengisi lubang yang francais ditinggalkan beberapa waktu dahulu. Sekiranya kuasa yang tidak akan menghidupkan semula siri itu, pintu terbuka lebar bagi orang lain untuk mengambil tongkat dan berlari dengannya. Ia juga kelihatan, semua rasa hormat, sedikit retro dari perspektif grafik. Itu bukan perkara yang buruk! Hanya sifat binatang tertentu ini. Juga, sekali lagi, ia kelihatan seperti satu orang meletakkan permainan ini bersama -sama, untuk sebahagian besar, jadi ia mengagumkan. Sinopsis untuk permainan berbunyi seperti berikut:

“Dalam Paleophage, anda bermain sebagai dua watak yang berbeza di satu kempen untuk membongkar rahsia Paleophage, mimpi buruk biologi prasejarah yang mampu mengubah kehidupan kuno. Berjuang untuk bertahan hidup melalui pelbagai persekitaran, dari resort bandar dan dewan konvensyen ke rizab hutan terpencil. Menampilkan permainan seram survival ketiga yang kuat, bertarung atau cuba melampaui sepuluh jenis makhluk prasejarah. Gunakan kecerdasan anda untuk menyelesaikan teka -teki dan mengumpulkan maklumat melalui bercerita alam sekitar semasa anda meneroka persekitaran anda.”

Nasib baik untuk pencinta dino, ini jauh dari satu -satunya permainan yang datang ke bandar. Kami baru -baru ini berkongsi treler untuk Liar yang hilang, Walaupun itu tidak akan tiba sehingga 2024. Selain itu, kami juga telah lama ditunggu-tunggu Instinction, yang dijangka debut pada tahun ini. Dan, di hadapan filem, kami mendapat datang dengan cara kami. Jadi barang dinosaur akan datang!

Paleophage belum lagi mempunyai set tarikh pelepasan yang kukuh, tetapi kini tersedia untuk senarai keinginan di Steam.

The Lost Wild berkongsi pandangan baru pada Seram Survival Dinosaurnya

The Lost Wild Finds Publisher di Annapurna Interactive dalam treler Steam Tegang

Permainan seram survival dinosaur Liar yang hilang Telah muncul semula dengan treler stim pada pameran Interaktif Annapurna Julai 2022, mendedahkan Annapurna sebagai penerbit baru permainan. Permainan dinosaur yang berasas dan menakutkan ini bersinar apabila ia memberi tumpuan kepada ketegangan, sesuatu treler hari ini memastikan untuk menyerlahkan. Walaupun ia pasti akan datang dengan bahagian yang saksama dari Stegosaurus dan Triceratops yang aman, itu pemain Raptors benar -benar ingin mengawasi. Tonton Liar yang hilang Treler Steam dari Pemaju Great Ape Games di bawah.

APE yang hebat dibawa ke pelayan Discord untuk berkongsi beberapa pemikiran mengenai hubungannya yang baru dengan Annapurna. Sokongan penerbit pasti akan memberi kesan kepada mana -mana perkembangan permainan, tetapi kedengarannya seperti pasukan itu berusaha keras untuk memastikan ia bergabung dengan syarikat yang paling sesuai.

“Ini sangat besar, kerana ini bermakna permainan ini benar -benar keluar – permainan yang kita semua bermimpi,” kata Great Ape. “Kami tidak lagi berada di kem ‘Will It/tidak akan’ atau ‘Ini satu lagi permainan dinosaur yang ditakdirkan.’Kami sangat selektif tentang siapa kami bekerjasama, dan kami rasa kami telah bekerjasama dengan yang terbaik di biz. .”

Sebelum pengumuman penerbitan Annapurna, kami terakhir melihat Liar yang hilang Apabila Great Ape menerbitkan treler Teaser Pra-Alpha yang menunjukkan AI dinamik dinosaur tahun lepas. Video itu malangnya juga pendek, tetapi ia menawarkan lebih banyak rakaman dari apa yang nampaknya menjadi dunia yang benar -benar menarik. Dalam permainan, pemain berkeliaran melalui hutan padat yang dihuni oleh kemudahan penyelidikan yang ditinggalkan. Kawasan -kawasan yang dilupakan ini penuh dengan dinosaur yang jelas mengetahui tanah yang lebih baik daripada yang anda lakukan, tetapi inilah yang membuat menonjol dari pesaingnya-itu dan visual yang hebat, tentu saja.

Berikut adalah penerangan ringkas tentang apa yang diharapkan:

Anda terkandas di dunia primal yang ganas. Kelangsungan hidup anda bergantung pada menguasai irama dan menjangkakan bahayanya. Suara misteri di radio nampaknya menawarkan semangat harapan. Dengan bantuan mereka, jalankan anda melalui kemudahan dan sekeping bersama kisah bagaimana keadaan ini berlaku.

Liar yang hilangHalaman Steam telah ditetapkan untuk tiba di PC pada tahun 2024. Tunggu lama, tetapi tunggu kemas kini pada tarikh pelepasan dan butiran tambahan.

Mengenai Pengarang

Michael Cripe

Michael menyertai pasukan Escapist pada tahun 2019 tetapi telah meliputi permainan, filem, TV, dan muzik sejak 2015. Ketika dia tidak menulis, Michael mungkin bermain Super Mario Sunshine, Dead Space, The Binding of Ishak, atau Doom Eternal. Anda boleh mengikuti liputan berita dan ulasannya di The Escapist, tetapi karyanya telah muncul di laman web lain seperti OnlySP, Gameranx, dan Kansas City’s The Pitch juga. Jika anda ingin menyambung dan bercakap mengenai berita pop budaya terkini, anda boleh mengikuti Michael di Twitter (@mikecripe), Instagram (mike_cripe), atau LinkedIn jika itu perkara anda.