Overwatch Hero 32: Tarikh pelepasan Echo, kebolehan, permainan, peranan, dan banyak lagi, tarikh pelepasan echo Overwatch ialah 14 April 2020 – Siliconera

Tarikh pelepasan echo Overwatch adalah 14 April 2020

Echo akan tersedia di versi PC dan konsol Overwatch On 14 April, Blizzard mengumumkan pada 9 April. Pada masa ini, hanya pengguna PC yang boleh menguji ECHO di PTR walaupun Overwatch Pasukan menambah “kad eksperimen” dalam versi langsung permainan di mana pemaju merancang untuk memberi pemain keupayaan untuk menguji idea mengimbangi dan mod permainan mereka, tetapi ia tidak termasuk echo.

‘Overwatch’ Hero 32: Tarikh pelepasan Echo, kebolehan, permainan, peranan, dan banyak lagi

Echo, Overwatch’s Hero 32 telah dimainkan di Realm Ujian Awam Permainan (PTR) sejak 19 Mac selepas Blizzard secara kritikal mengusik watak robot sehari dahulu. Tambahan terbaru kepada senarai penembak berasaskan pasukan pertama kali diturunkan pada tahun 2018 dan dia akhirnya menerima pembebasan rasmi untuk pelayan Live Blizzard.

Dikemas kini: 9 April 2020
Asalnya diterbitkan: 19 Mac, 2020

Echo, Hero 32 telah dimainkan di Realm Ujian Awam Permainan (PTR) sejak 19 Mac selepas Blizzard secara kritikal mengusik watak robot sehari sebelumnya. Tambahan terbaru kepada senarai penembak berasaskan pasukan pertama kali diturunkan pada tahun 2018 dan dia akhirnya menerima pembebasan rasmi untuk pelayan Live Blizzard.

Bertentangan dengan spekulasi, Echo adalah wira kerosakan udara dan bukannya watak sokongan yang agak serupa dengan Pharah tetapi mempunyai set kemahiran yang unik tidak seperti ahli lain Overwatch. Pengarah Permainan Jeff Kaplan memecah peranan, kebolehan, dan backstory penuh Echo dalam kemas kini pemaju dan dia muncul di Timothy “Timthetatman” John Bett’s Twitch Stream untuk bercakap melalui permainannya dan bagaimana mereka mendekati merancang Hero 32.

“Echo adalah watak yang memecahkan reka bentuk permainan,” katanya kepada Timthetatman ketika merujuk kepada langkah muktamadnya, yang mengubah Echo menjadi wira musuh untuk jangka waktu yang singkat.

Echo adalah watak yang sempurna untuk pemain yang menikmati mengambil ke langit dan hujan turun projektil yang dahsyat dari atas seperti nyamuk mekanikal yang menjengkelkan. Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai Hero 32 di Overwatch.

Bilakah tarikh pelepasan echo masuk Overwatch?

Echo akan tersedia di versi PC dan konsol Overwatch On 14 April, Blizzard mengumumkan pada 9 April. Pada masa ini, hanya pengguna PC yang boleh menguji ECHO di PTR walaupun Pasukan menambah “kad eksperimen” dalam versi langsung permainan di mana pemaju merancang untuk memberi pemain keupayaan untuk menguji idea mengimbangi dan mod permainan mereka, tetapi ia tidak termasuk echo.

“Echo adalah aset baru yang tidak wujud dalam permainan tetapi kami tidak dapat memasukkannya ke dalam kad eksperimen,” jelas Kaplan di Stream.

Sesiapa yang memiliki versi PC Overwatch .pelanggan bersih. Pemain konsol perlu menunggu sehingga 14 April echo untuk mengetuai dia.

Peranan dan kebolehan Echo

Echo adalah wira kerosakan dengan mobiliti udara yang sangat baik yang menyaingi Pharah. Dia mempunyai potensi pecah pecah yang melampau dan seolah-olah mempunyai salah satu yang paling kuat dalam permainan. Perlu diingat bahawa Blizzard sedang menguji Echo di PTR supaya beberapa kebolehan ini mungkin berubah ketika mereka mengimbanginya. Berikut adalah rundown dari seluruh gerakannya:

  • Tri-shot (api utama) Menembak tiga projektil sekaligus dalam corak segitiga dari hujung jari Echo. Pemain perlu memimpin tembakan mereka, seperti roket Pharah atau mei, untuk mendarat keupayaan ini.
  • Bom melekit (api sekunder)Menembak voli bom melekit yang meletupkan seketika selepas kesan. Seperti namanya, ini akan melekat pada wira musuh dan menangani kerosakan besar -besaran. Keupayaan juga merupakan peluru dan mempunyai cooldown 6 saat.
  • Penerbanganmemberi echo keupayaan untuk terbang secara bebas selama 3 saat, sama seperti Mercy’s Valkyrie Ultimate. Ia mempunyai cooldown 6 saat.
  • Meluncur (pasif)sama dengan Mercy’s Glide tetapi echo jatuh lebih cepat dan mempunyai mobiliti yang jauh lebih mendatar, menjadikannya lebih licin di udara.
  • Fokus rasukadalah aliran tenaga yang menggema saluran selama 3 saat yang merosakkan (50 per saat) sesiapa yang menyentuh. Ia meningkatkan kerosakan (200 sesaat) kepada musuh atau halangan yang berada di bawah 50% kesihatan, menjadikannya langkah penamat yang kuat.
  • Duplikat (Ultimate)mengubah echo menjadi wira musuh yang disasarkan selama 15 saat, dan dia memperoleh penggunaan semua kebolehan mereka, termasuk muktamad mereka. Semasa keupayaan ini, Echo mempunyai kadar caj muktamad yang meningkat. Ini bermakna dia boleh menggunakan muktamad wira musuh terhadap pasukan mereka beberapa kali.

Tonton jari!

Adakah echo dikuasai?

Di atas kertas, Echo kelihatan sangat kuat tetapi berurusan dengan kerosakan yang konsisten akan memerlukan pengalaman dengan wira peluru, seperti Pharah, atau anda akan membakar banyak tembakan anda. Selain itu, dia hanya mempunyai 200 hp seperti banyak heros dps lain supaya dia dapat dengan mudah dibawa oleh seorang widowmaker musuh atau solider: 76 jika dia tidak berhati -hati di mana dia terbang.

Walaupun ulatnya kelihatan menakutkan, mendapat musuh -musuh tidak semudah itu. Pasti jika anda dapat mengayunkan seluruh pasukan musuh sebagai Reinhardt yang diduplikasi, anda akan mendapat Earthshatter dengan serta -merta. Tetapi jika anda ditolak oleh Lucio, anda pada dasarnya adalah itik duduk.

Mengambil alih wira musuh memerlukan pemain echo sekurang -kurangnya sedikit mahir dengan kebolehan mereka untuk cepat mengumpulkan caj. Jadi jika anda tidak mempunyai pukulan yang terbaik, mungkin memilih untuk menduplikasi musuh musuh dan bukannya McCree.

Anda tidak mahu terkena bom melekit Echo.

Apa itu Backstory Echo?

Echo adalah robot yang sangat maju yang dicipta oleh saintis Singapura Dr. Mina Liao yang merupakan salah seorang ahli pengasas Overwatch. Sebelum itu, beliau bekerja sebagai penyelidik kecerdasan buatan dan robotik di Omnica Corporation, yang akhirnya akan mewujudkan robot omnik yang akan berperang melawan kemanusiaan semasa krisis omnik.

.I. Secara umum, Dr. Liao percaya bahawa teknologi itu boleh digunakan untuk kemanusiaan yang lebih baik, yang dia cuba untuk menunjukkan dengan mewujudkan echo. Dr. Liao direka Echo untuk mempunyai pelbagai lapisan failsafes dan perlindungan untuk membolehkannya menjadi ahli setia pasukan Overwatch.

Dr. Liao terbunuh dalam serangan dengan kekuatan yang tidak diketahui, dan Echo kini membawa semua yang dia berdiri.

Echo kini boleh didapati di Overwatch ‘S PTR dan tidak mempunyai tarikh pelepasan yang luas.

Tarikh pelepasan echo Overwatch adalah 14 April 2020

Tarikh Siaran Echo Overwatch

Baru Overwatch Hero bersedia untuk membuat debut mereka. Ke -32 akan menyertai pelakon, dan secara rasmi berlaku lebih awal daripada yang anda fikirkan. Walaupun dia sudah ada dan dimainkan di PTR pada PC, Overwatch Tarikh pelepasan echo ialah 14 April 2020. Dia akan ditambah melalui kemas kini percuma, seperti biasa.

Setelah agak mengejek dan mendedahkan pada pertengahan bulan Mac 2020, Echo tiba di PTR bulan lalu. Robot itu dicipta oleh bekas pekerja Omnica Corporation Dr. Mina Liao selepas dia meninggalkan syarikat itu akibat krisis omnik dan ingin menunjukkan nilai kehidupan buatan. . Walau bagaimanapun, dia membuat mereka fikir ia adalah robot sokongan adaptif, bukannya satu dengan AI maju yang belajar dari orang sepanjang masa. McCree tahu mengenai perkara ini, itulah sebabnya selepas Dr. Liao meninggal dunia dan Echo “bersara,” dia membawanya kembali.

Overwatch ‘S echo sebenarnya adalah wira jenis kerosakan. Dia mempunyai pistol tri-shot, boleh menggunakan bom melekit, dan mempunyai rasuk fokus yang secara khusus merosakkan musuh dengan kesihatan kurang dari 50%. . Untuk mengakui kebolehsuaiannya, kemahiran penduanya membolehkannya menggunakan salah satu kebolehan ahli pasukan yang menentang.

Overwatch boleh didapati di Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, dan PC. The Overwatch Tarikh pelepasan echo ialah 14 April 2020.