Overwatch Digital Comic: Pemberontakan – Berita – Overwatch, Overwatch Uprising Comic Shows Tracer sebagai kadet, dan bagaimana dia mendapat salah satu daripada kata -kata beliau | Pcgamesn

Terdapat komik Overwatch baru, yang dipanggil Uprising. Kisah ini menunjukkan kepada kita overwatch di mana pengesan adalah kadet, askar: 76 mempunyai wajah, dan penuai adalah salah seorang lelaki yang baik.

Overwatch Comic Digital: “Pemberontakan”

Komik digital Overwatch:

Ansuran terkini dalam siri seluar pendek komik digital kami telah tiba: Pemberontakan!

Dalam “Pemberontakan,” pembaca mengembara tujuh tahun ke masa lalu Overwatch, menyaksikan titik kilat dalam konflik antara omnik dan manusia. Pada malam kesepakatan perdamaian bersejarah, King’s Row disita oleh puak pelampau robot yang dikenali sebagai sektor null. .

OW_012_UPRISE_EN-P001_THUMB.JPG

Ditulis oleh Michael Chu sendiri Blizzard dan digambarkan oleh Gray Shuko, “Uprising” kini tersedia untuk dimuat turun di Comic..com. Anda juga boleh mengalami tindakan dan bunyi cerita ini melalui buku gerakan Madefire di desktop, mudah alih, dan Apple TV.

Kami harap anda menikmatinya dan menantikan lebih banyak komik overwatch yang akan datang tidak lama lagi!

Komik Uprising Overwatch menunjukkan Tracer sebagai kadet, dan bagaimana dia mendapat salah satu daripada kata -kata beliau

Komik Uprising Overwatch

Terdapat komik Overwatch baru, yang dipanggil Uprising. Kisah ini menunjukkan kepada kita overwatch di mana pengesan adalah kadet, askar: 76 mempunyai wajah, dan penuai adalah salah seorang lelaki yang baik.

Komik ini mendahului acara baru – baca mengenai pemberontakan King’s Row Overwatch di sini.

Dalam komik baru, King’s Row di bawah pengepungan dari simpatisan omnik dan Overwatch ingin masuk ke sana dan membantu. Masalahnya, Perdana Menteri tidak mahu tahu.

Komandan Strike Jack Morrison – atau Askar: 76 – Rasanya seperti tangannya terikat, tetapi seorang perekrut baru, pengesan, mempunyai idea lain. Dia mahu melindungi rumahnya, jadi dia membongkok telinga Morrison.

Dalam komik kita melihat sekumpulan wajah yang biasa – Torbjörn, Ana, Mercy, dan Reinhardt semuanya membuat penampilan, masing -masing menyumbangkan pakaian overwatch klasik mereka.

. . Saya tidak fikir Jeff Kaplan bergurau ketika dia berkata ini adalah komik terbaik lagi.

MEMILIKI BACA THE OVERWATCH COMIC MOTION UPRISING di pautan itu.

Kirk McKeand Kirk McKeand adalah pengarah kandungan untuk permainan video di Sports Illustrated, dan menikmati permainan stealth seperti Dishonored dan Deathloop sedikit terlalu banyak.