Overwatch 2 Waktu pelepasan, saiz muat turun, dan apabila Overwatch 1 berakhir, Overwatch 2 Waktu Pelepasan: Bilakah Pelancaran Sekuel Percuma Untuk Bermain? | Den of geek

Overwatch 2 Waktu Pelepasan: Bilakah Pelancaran Sekuel Percuma Untuk Bermain

Overwatch 2 Akan dikeluarkan untuk PC dan semua konsol yang serasi (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch) pada 4 Oktober sebagai sebahagian daripada jadual pelepasan global. Itu bermakna itu Overwatch Pemain di mana -mana akan dapat memainkan sekuel pada masa yang sama, walaupun pada hakikatnya permainan secara teknikal boleh didapati untuk pemain yang berbeza pada tarikh yang berbeza.

Inilah tepatnya ketika anda boleh mula bermain Overwatch 2

Overwatch 2 Blizzcon 2019 Art

Selepas enam tahun, Overwatch sedang dimatikan. Di tempatnya akan menjadi sekuel baru yang berkilat, Overwatch 2. Walaupun terdapat masalah pembangunan dan titik kekeliruan, permainan masih banyak bersenang -senang. Dengan pembebasan Overwatch 2 Hanya sekitar sudut, inilah yang perlu anda ketahui ketika permainan secara rasmi dilancarkan, bagaimana untuk pra-beban, dan ketika yang asal Overwatch Dimatikan untuk kebaikan.

Bilakah Overwatch 2 Masa pelepasan?

Overwatch 2 dilancarkan pada 4 Oktober 2022, untuk PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, konsol siri Xbox, Nintendo Switch, dan PC. Masa pelancaran untuk Overwatch 2 sama pada konsol dan PC. Mesej dalam permainan di Overwatch asal menyatakan bahawa “pelayan harus mula kembali dalam talian pada 4 Oktober 2022, 11 a.m. Pasifik.”Jadi, secara tidak rasmi, sekuel mungkin naik dan berjalan seawal 2 p.m. Timur. Walau bagaimanapun, secara rasmi, masa pelancaran tepat permainan adalah seperti berikut:

 • Pantai Timur Amerika Syarikat: 3 ms.m. Timur
 • Pantai Barat Amerika Syarikat: 12 p.m. Pasifik
 • United Kingdom: 8 p.m. BST
 • Eropah: 9 p.m. CEST

Sesetengah kawasan akan dibuka pada 5 Oktober, seperti berikut:

Bilakah anda boleh membuat pra-beban Overwatch 2?

Pemain PC boleh memuatkan pra Overwatch 2 Melalui pertempuran.pelanggan bersih sekarang. Sekiranya anda telah mengaktifkan kemas kini automatik, anda mungkin telah memuatkannya tanpa mengetahui. Sekiranya tidak, pergi ke Overwatch halaman dalam peperangan.bersih dan klik ikon gear di sebelah butang “main”. Klik dan periksa kemas kini. Sebaik sahaja kemas kini dimuat turun, anda harus melihat mesej yang berbunyi “Kandungan Pra-Rilis Muat turun.”Saiz pemasangan Overwatch 2 di PC adalah kira -kira 50 GB, jadi jelaskan ruang lebih awal jika anda memerlukannya.

Pada konsol, Overwatch 2 Saiz pasang adalah sekitar 30 GB. Pra-beban konsol bermula kira-kira tiga jam sebelum pelancaran permainan penuh.

 • Pantai Barat Amerika Syarikat: 9 a.m. Pasifik
 • Pantai Timur Amerika Syarikat: 12 p.m. Timur
 • United Kingdom: 5 p.m. BST
 • Eropah: 6 ms.m. CEST

Bagaimana anda menyediakan SMS melindungi Overwatch 2?

Watak baru seperti Kiriko akan menyertai jadual pada pelancaran.

Overwatch 2 akan memerlukan semua pemain untuk bertempur.Akaun Bersih Dihubungkan dengan Nombor Telefon. Langkah keselamatan baru ini adalah untuk membantu memerangi tingkah laku toksik dan memudahkan badai salji untuk menguatkuasakan larangan lebih baik.

Untuk menambah nombor telefon ke pertempuran anda.Akaun Bersih Pergi ke bahagian “Butiran Akaun” di bar sisi. Bahagian ketiga “Butiran Akaun” adalah bahagian “Nombor Telefon”, ini adalah di mana anda boleh menambahkan nombor anda ke akaun anda.

Ketahui bahawa Blizzard telah mengatakan beberapa jenis nombor telefon tidak akan berfungsi dengan SMS Protect. Berikut adalah batasan mengikut Blizzard:

 • Aplikasi pemesejan seperti iMessage (iOS) atau WhatsApp (iOS, Android) tidak disokong.
 • Telefon bimbit dengan rancangan prabayar mungkin tidak berfungsi dengan perkhidmatan pemberitahuan telefon.
 • Pemberitahuan telefon tidak boleh digunakan dengan suara melalui IP (VoIP), dan nombor VoIP yang dipindahkan ke pembekal tempatan tidak layak untuk perkhidmatan tersebut.

Bilakah Overwatch 1 menutup?

Overwatch 2 akan menggantikan yang pertama Overwatch permainan ketika ia berjalan secara langsung. Pelayan untuk Overwatch 1 akan ditutup pada hari Isnin, 3 Oktober. Sekiranya anda membaca ini, maka Overwatch asal telah diambil di luar talian. Masa penutupan yang tepat adalah seperti berikut:

 • Pantai Barat Amerika Syarikat: 9 a.m. Pasifik
 • Pantai Timur Amerika Syarikat: 12 p.m. Timur
 • UK: 5 p.m. BST
 • Eropah: 6 ms.m. CEST

Lakukan oVerwatch 1 pemindahan kredit ke Overwatch 2?

Pemain yang telah meletakkan banyak jam ke asal Overwatch pasti tertanya-tanya jika mata wang susah payah mereka akan dipindahkan ke sekuel. Jawapannya ya, dengan kaveat.

Blizzard mengesahkan pada akhir bulan Jun 2022 bahawa semua mata wang dari Overwatch Akan memang dipindahkan ke sekuel, termasuk kredit, token burung hantu, dan titik kompetitif.

Walau bagaimanapun, Overwatch Pemimpin komersial Jon Spector berkongsi bahawa “mata wang maya baru kami akan menjadi mata wang utama, dan akan ada perkara di OW2 yang tidak akan dibeli dengan mereka OW1 Kredit.”Berarti walaupun mata wang akan dipindahkan, ia mungkin tidak banyak digunakan.

Kosmetik akan dipindahkan antara Overwatch 1 dan Overwatch 2.

Akan Overwatch 1 Pemindahan kosmetik ke Overwatch 2?

Tidak seperti Overwatch Mata wang, pemain permainan asal boleh berehat dengan mudah ketika datang ke kosmetik. Segala -galanya dari kulit, semburan, dan saluran suara akan dipindahkan ke Overwatch 2. Di PC ini adalah perkara automatik, hanya memuatkan Overwatch 2 Dan lihat semua barang cantik anda.

Pemain konsol perlu menggabungkan akaun konsol mereka dengan pertempuran.akaun bersih. Untuk melakukan ini ikuti langkah -langkah ini:

 1. Log masuk ke Overwatch dari akaun konsol anda.
 2. Ikuti arahan di skrin untuk mengimbas kod QR di telefon bimbit anda.
 3. Masukkan kod yang dipaparkan di konsol anda untuk menyambung ke atau membuat pertempuran badai salji anda.akaun bersih.
 4. Setelah selesai, anda akan diminta untuk mengesahkan akaun anda pada log masuk permainan seterusnya untuk menggabungkan akaun anda.

Overwatch 2 Waktu Pelepasan: Bilakah Pelancaran Sekuel Percuma Untuk Bermain?

Overwatch 2 hampir di sini, tetapi sekuel itu mempunyai peluang untuk memulihkan penembak wira kepada bekas kemuliaannya? Inilah yang perlu anda ketahui mengenai masa pelepasan yang dijadualkan permainan.

Oleh Matthew Byrd | 3 Oktober 2022 |

 • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Overwatch 2

Activision Blizzard kini sedang disiasat berikutan tuduhan gangguan, diskriminasi, dan memupuk persekitaran kerja yang bermusuhan. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai siasatan di sini.

Pada masa anda membaca ini, Overwatch secara rasmi akan menjadi permainan mati. Walaupun ada banyak yang boleh dikatakan mengenai warisan permainan itu dan keputusan untuk menutup pelayannya untuk kebaikan, Blizzard berharap perbualan akan ditenggelamkan oleh pembebasan percuma untuk bermain Overwatch 2.

Ya, setelah membuat keputusan kembali dan ke hadapan mengenai apa yang, betul-betul, Overwatch 2 Akan, Blizzard telah memutuskan untuk mengubah projek mereka yang sering kontroversial dan mengelirukan menjadi satu -satunya cara rasmi untuk bermain Overwatch bermula dari sekarang. Ia masih dapat dilihat jika Overwatch 2 boleh menawan semula keajaiban zaman kegemilangannya yang terdahulu, tetapi perbualan itu tidak dapat bermula sehingga seterusnya Overwatch dikeluarkan secara rasmi. Jadi bilakah perkara itu berlaku?

Overwatch 2 Akan dikeluarkan untuk PC dan semua konsol yang serasi (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch) pada 4 Oktober sebagai sebahagian daripada jadual pelepasan global. Itu bermakna itu Overwatch Pemain di mana -mana akan dapat memainkan sekuel pada masa yang sama, walaupun pada hakikatnya permainan secara teknikal boleh didapati untuk pemain yang berbeza pada tarikh yang berbeza.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Pada masa ini, inilah yang dijadualkan sekarang Overwatch 2 Masa pelepasan untuk kebanyakan negara dan wilayah utama:

12 p.m. PDT (4 Oktober)
3 p.M EDT (4 Oktober)
9 p.m. CEST (4 Oktober)
8 p.M BST (4 Oktober)
4 a.m. JST (5 Oktober)
5 a.m. AEST (5 Oktober)
7 a.m. NZST (5 Oktober)

Sekali lagi, Overwatch 2 akan mengikuti jadual pelepasan global, jadi tidak perlu mencuba mana -mana “hopping rantau” atau helah serupa yang biasa digunakan untuk memainkan siaran baru tertentu lebih awal. Selain itu, ini bermakna bahawa mereka yang tinggal di rantau yang tidak disenaraikan di atas hanya boleh menggunakan masa pelepasan yang diumumkan secara rasmi untuk mengetahui apabila permainan akan tersedia di kawasan mereka.

Sekiranya anda merancang untuk bermain Overwatch 2 di PC, anda boleh memulakan pra-memuatkan permainan sekarang. Pemain konsol boleh memulakan pra-memuatkan permainan tiga jam sebelum masa pelancaran yang dijadualkan di rantau mereka (9 a.m. PDT, 12 p.m. EDT, 5 p.m. BST, dll.). The Overwatch 2 Saiz Pasang adalah kira -kira 50 GB pada PC dan 30 GB pada konsol, jadi pastikan untuk membersihkan sekurang -kurangnya banyak ruang untuk memastikan pengalaman pemasangan yang lancar.

Selain itu, sila ambil perhatian bahawa Activision Blizzard memerlukan semua Overwatch 2 pemain untuk menyediakan perlindungan SMS (2FA) dalam pertempuran mereka.akaun bersih. Dengan kata lain, anda tidak akan dapat bermain permainan dalam talian melainkan anda mendaftarkan nombor telefon anda melalui akaun anda. Walaupun langkah itu telah terbukti kontroversial di kalangan beberapa pengguna, Activision Blizzard belum mengumumkan apa -apa niat untuk menyimpang dari strategi itu pada masa ini.

Akhirnya, sila ambil perhatian bahawa sementara Overwatch 2 adalah permainan percuma untuk bermain mereka yang datang ke sekuel sejuk (bermakna mereka tidak pernah membeli asal Overwatch pada pertempuran mereka.akaun bersih atau versi premium dari Overwatch 2) perlu membuka kunci banyak kandungan permainan ketika mereka pergi bersama. Unjuran awal menunjukkan bahawa ia akan membawa anda agak lama untuk membuka kunci semuanya Overwatch 2, Oleh itu, anda lebih baik bersedia untuk perjalanan panjang jika itu jalan yang anda sedang dalam perjalanan.

Overwatch 2 kini hidup

Hari tanpa overwatch sudah berakhir, anda kini boleh melompat secara percuma.

Overwatch Hero Kiriko

(Kredit Imej: Activision Blizzard)

Hari tanpa overwatch telah berakhir. The Free-to-Play Overwatch 2 telah dilancarkan hari ini, menggantikan permainan asal dengan reka bentuk yang dikemas kini dan pas pertempuran yang baru dan perbalahan.

Terdapat beberapa perubahan kepada taktik berasaskan pasukan permainan asal-yang belum lagi yakin menjadikannya lebih baik-termasuk wira yang diolah semula, peta baru, dan mod baru. Semuanya percuma dengan pek Watchpoint $ 40 pilihan untuk mendapatkan beberapa kulit, 2,000 Overwatch Coins (mata wang premium baru), dan Premium Battle Pass pertama, yang dilengkapi dengan wira sokongan baru, Kiriko. Cara wira dibuka di Overwatch 2 mungkin perubahan yang paling tidak popular.

Overwatch 2 tidak cukup permainan yang pada mulanya diumumkan pada tahun 2019: sisi PVE tidak akan sampai tahun depan. Blizzard menjanjikan kebolehan yang berbeza daripada yang anda dapatkan di PvP dan sistem pokok bakat keseluruhan, tetapi semua itu perlu menunggu sekarang.

Walau bagaimanapun, bahagian permainan PvP telah dikemas kini dengan tiga wira baru: Sojourn (kerosakan), Junker Queen (Tank), dan Kiriko (Sokongan). The Battle Pass dan In-Game Shop juga mempunyai pelbagai kosmetik baru, seperti kulit syaitan siber mitos Genji kulit yang membolehkan anda menyesuaikan bahagian perisainya. Blizzard merancang untuk menjatuhkan musim baru (dan pas pertempuran bertema) setiap sembilan minggu. Seorang wira tangki baru akan datang dalam musim 2, dan kemudian setiap musim akan melanda antara peta baru dan watak baru.

Overwatch 2 Masa Pelancaran

Overwatch 2 dilancarkan sebagai permainan percuma untuk semua orang Selasa, 4 Oktober pukul 12 malam PDT. Inilah yang kelihatan seperti di zon beberapa masa:

Anda kini boleh memuat turun permainan 50GB dalam pertempuran anda.Pelancar Bersih. Overwatch 2 juga telah dilancarkan secara global di PC, PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series S/X, dan Nintendo Switch.

Pada masa pelancaran, pemain mengalami beratur yang sangat panjang untuk mendapatkan permainan. Blizzard menyedari mesej “Ralat Pelayan yang tidak dijangka” dan merancang untuk mengemas kini pemain pada status pelayan tidak lama lagi.

Sekiranya anda memiliki Overwatch Pertama, anda boleh log masuk sebelum akhir musim dua dan menerima pek pengasas yang membolehkan anda membuka kunci Sojourn, Junker Queen, dan Kiriko dengan segera. Pemilik Bukan 1 Overwatch yang Log Masuk Pada Musim Pertama Akan Mendapatkan Sojourn dan Junker Queen secara percuma juga. Mereka juga perlu membuka kunci sebahagian besar senarai wira permainan asal dengan melengkapkan sekitar 100 perlawanan.

Overwatch 2 juga memerlukan nombor telefon yang terikat pada pertempuran anda.akaun bersih untuk membolehkan pengesahan SMS. Blizzard mempunyai catatan blog tentang cara menambah perlindungan SMS ke akaun anda dan ia juga menerangkan cara menggabungkan akaun overwatch anda menjadi satu supaya perkembangan silang diaktifkan. Cricket dan pengguna telefon prabayar lain telah melaporkan bahawa nombor mereka tidak berfungsi dan oleh itu mereka tidak akan dapat bermain permainan. Blizzard belum mengatakan jika ada perubahan kepada peraturan ini yang akan datang, yang merupakan masalah besar bagi mereka yang tidak dapat mengalahkan mereka.

Jika tidak, saya harap anda telah mengamalkan ketangkasan tetikus anda, kerana semua orang akan cuba mengunci wira baru sebelum anda.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.