Overwatch 2 Tahap Tahap (September 2023): Wira Terbaik, Overwatch 2 Tahap dan Paling Dimainkan Heroes – Ogos 2023 | Esports Tales

Senarai Overwatch 2 Tahap dan Paling Dimainkan Heroes – Ogos 2023

.

Senarai Overwatch 2 Tahap (September 2023): Wira Terbaik

Senarai Overwatch 2 Tahap

? Anda berada di halaman yang betul, kerana di bawah ini anda akan mengetahui dengan tepat yang merupakan wira Overwatch 2 terbaik untuk peranan khusus mereka.

Adakah anda tertanya -tanya jika Overwatch 2 Heroes melakukan sama seperti Overwatch biasa? Nah, mari kita lihat dan lihat watak -watak mana yang paling baik dalam versi baru permainan dengan kami Senarai Overwatch 2 Tahap.

Tetapi sebelum kita melihat Overwatch 2 watak terbaik, inilah penjelasan yang cepat mengenai setiap peringkat peringkat:

Isi kandungan

Overwatch 2 Tahap Senarai Peringkat

Senarai Overwatch 2 Tier - Bermakna Bermakna

 • Tahap S Overwatch 2 Heroes – Ini adalah OP dalam meta permainan Overwatch 2 semasa. Pemain yang mahir boleh memenangi perlawanan dengan sendirinya jika mereka tahu apa yang mereka lakukan dengan mana-mana watak OW2 ini.
 • Tier a Overwatch 2– Overwatch 2 aksara ini juga cukup kuat, dan mereka baik pada pertahanan dan serangan, jadi pastikan juga memilih ini awal ke dalam permainan.
 • Tier b Overwatch 2 Heroes – agak rata -rata, tetapi aksara OW2 ini masih cukup bagus dalam meta permainan semasa. Walaupun tidak mengharapkan untuk menjadi MVP setiap permainan yang anda mainkan.
 • Overwatch 2 wira – Ini adalah di bawah purata dari segi kebolehan dan penggunaan. Namun, anda benar -benar dapat bersenang -senang dan memenangi permainan dengan ini tetapi jika anda ingin memanjat tangga elo pastikan anda memilih wira yang lebih tinggi pada senarai overwatch 2 ini.
 • Tier d Overwatch 2 Heroes– anda mungkin harus mengelakkan bermain dengan aksara OW2 ini dalam meta ini kerana mereka tidak begitu baik. Apa yang lebih buruk, adalah bahawa sesetengah pemain mungkin menjadi kasar dan toksik kepada anda jika anda bermain dengan mereka.

Sekarang kita telah keluar dari jalan, mari kita lihat pada senarai Overwatch 2 Tahap baru Musim 2 kami.

11 Ogos 2023 Kemas kini: Kami telah mengemas kini kedudukan kami untuk Pada musim ini meta dan menambah baru 2Character: .

Senarai Overwatch 2 Tahap – Wira Terbaik untuk Memilih Meta ini

Overwatch 2 Heroes Terbaik

. Sekurang -kurangnya sehingga sebahagian daripada mereka mendapat nerfed atau buffed.

Tahap S Overwatch 2 Heroes

Ini adalah tangki terbaik, peniaga kerosakan, dan menyokong wira dalam Overwatch 2 dalam meta semasa:

Tingkat A Overwatch 2 Heroes

Wira Overwatch 2 ini juga cukup baik dalam Meta Musim 2 semasa, jadi teruskan dan pilih ini jika anda masih mempunyai peluang dan anda suka PlayStyle mereka:

Tahap B Overwatch 2 Heroes

Ini adalah wira OW2 purata anda, mereka bukan OP tetapi juga tidak sepenuhnya sampah supaya anda masih boleh menggunakan ini dan memenangi permainan:

Tahap C Overwatch 2 Heroes

Ini adalah wira anda di bawah purata, mereka tidak begitu hebat tetapi mereka masih boleh memenangi permainan dan menjadi MVPs terutama jika anda tahu cara memainkannya.

Tahap D Overwatch 2 Heroes

Pada masa ini, Overwatch berikut 2 aksara tidak semuanya baik, tetapi hei jika anda menikmati mereka teruskan dan menggunakannya, tetapi jangan terkejut jika anda tidak dapat melakukan terlalu banyak atau jika anda mudah KAWASAN:

Baiklah, jadi anda memilikinya, sekilas kita dapat dengan cepat melihat bahawa wira overwatch terbaik 2 pada masa ini adalah: Kiriko, Mercy, Tracer, Orisa, Ramattra dan Soldier 76.

Perlu diingat walaupun permainan masih dalam fasa ujian beta dan perkara mungkin berubah pada bulan -bulan yang akan datang sebelum pelepasan penuh permainan akhir tahun ini.

Kandungan Berkaitan: Senarai Tier Legends Apex

Bagaimana Kami Membuat Senarai Tingkat 2 Overwatch ini?

Kami mendasarkan senarai peringkat kami mengenai penyelidikan mendalam mengenai metagame dan apa yang bekerja di dalamnya.

Kami pastikan kami terkini dengan kemas kini permainan dan nota patch terkini serta memeriksa kadar kemenangan untuk perlawanan peringkat dan memantau dengan teliti apa yang digunakan oleh pemain teratas untuk menguasai permainan dan menjadi MVP secara konsisten. Juga mengambil maklum balas daripada komuniti Overwatch 2 di Reddit dan Discord juga.

.

Sekiranya anda fikir kami telah menyalahgunakan tempat wira di senarai overwatch 2 ini, beritahu kami dalam komen di bawah dan kami akan ingat maklum balas anda pada masa akan datang.

Apa itu Overwatch 2?

Overwatch 2 adalah sekuel untuk Overwatch Permainan FPS yang popular. Ini termasuk mod PVP, peta, dan perubahan permainan PVP baru, serta mod cerita PVE dan misi wira.

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, Blizzard telah berusaha keras untuk menjadikan Overwatch nama isi rumah. Ia sudah menjadi salah satu permainan paling popular di Twitch dan YouTube, dan ia adalah salah satu permainan eSports yang paling ditonton di dunia.

Dan sekarang, dengan Overwatch 2 hanya sekitar sudut, ia kelihatan seperti Blizzard akan menggandakan usahanya untuk menjadikan Overwatch lebih besar daripada yang sudah ada.

Overwatch 2 adalah fokus PVE

Overwatch 2 akan menampilkan mod cerita yang sama sekali baru (kandungan PVE) yang ditetapkan sebelum permainan asal. Ini bermakna kita akan mendapat peluang untuk melihat beberapa wajah yang biasa sebelum mereka menjadi wira (atau penjahat) dalam ansuran pertama Overwatch.

Kami juga mendapat watak dan peringkat baru serta mod permainan baru yang akan membantu mengembangkan apa yang telah kita lihat setakat ini dari permainan yang kompetitif dan perlawanan kasual.

Bahagian terbaik mengenai PVE dalam Overwatch 2 adalah bahawa ia boleh dimainkan solo atau dengan rakan -rakan – tidak perlu komunikasi ketika bermain sendiri kerana AI menjaga sebahagian besar kerja mengerang untuk anda.

Mod baru

. Di dalamnya, pemain perlu membimbing robot di seluruh peta dan pastikan semuanya dijamin dan robot dilindungi di semua kos sehingga garisan penamat.

Wira dan peta baru

.

Overwatch 2 akan percuma untuk bermain

Salah satu aspek yang paling penting dalam Overwatch 2 adalah bahawa permainan baru akan benar -benar bebas untuk dimainkan. Itu agak luar biasa yang datang dari Blizzard kerana kebanyakan permainan mereka adalah membeli-ke-bermain atau berasaskan langganan.

Namun, akan ada barang -barang dan pas bundle yang pemain boleh membeli dengan wang sebenar jika mereka mahu memasak pengalaman permainan mereka sedikit dengan kulit baru, dan barang -barang sejuk yang lain.

Jangan lupa untuk menyemak Overwatch 2 Tips Guide kami.

Sekiranya anda berminat dengan lebih banyak senarai peringkat FPS, anda juga harus menyemak senarai peringkat MW2 kami.

Apa pendapat anda mengenai senarai Overwatch 2 kami? Anda boleh menilai di bawah!

Semak senarai peringkat kami untuk permainan, meneroka panduan permainan kami, atau baca Berita Permainan Meta. Anda juga boleh menyukai kami di Facebook dan ikuti kami di Google News dan Twitter untuk terus dikemas kini dengan kandungan kami.

Stephen telah merendam dirinya dalam dunia permainan selama lebih dari 20 tahun, memulakan perjalanannya pada tahun 90 -an dengan konsol Sega. Dengan semangat untuk permainan RPG Hack dan Slash Action, dia mendapati dirinya tertarik dengan tajuk seperti Torchlight, Grim Dawn, dan Path of Exile. Cinta Stephen untuk Permainan FPS sama kuat, kerana dia mengasah kemahirannya bermula dengan CS 1 yang legenda.6 dan terus menguasai CS: Pergi. Destiny 2 juga telah menangkap hatinya, dengan 1,000 jam yang mengagumkan yang dilaburkan dalam setiap permainan ini (ya, masing -masing!). Apabila dia tidak membunuh raksasa maya atau memimpin pasukannya untuk kemenangan, anda dapat mencari Stephen meneroka trend permainan terkini dan berkongsi pandangannya dengan rakan -rakan Gamers.

Senarai Overwatch 2 Tahap dan Paling Dimainkan Heroes – Ogos 2023

Senarai Overwatch 2 Tahap dan Paling Dimainkan Heroes - Ogos 2023

Senarai Overwatch 2 Tier memisahkan wira di empat peringkat berdasarkan populariti mereka di Grandmaster. Ketahui 20 Top Paling Dimainkan oleh Pangkat pada Ogos 2023.

 • Berdasarkan populariti. Senarai Tier didasarkan secara eksklusif pada populariti seorang wira di Grandmaster. Kadar kemenangan tidak mempunyai kesan pada peringkat, tetapi dimasukkan untuk menentukan wira yang paling cemerlang di peringkat tertentu.
 • Tiada data pro. Prestasi seorang wira apabila digunakan oleh pemain pro dan pasukan tidak mempengaruhi peringkat kerana saya ingin mencipta sesuatu yang berguna untuk pemain peringkat kami.
 • Syarat untuk setiap peringkat tidak pernah berubah. Tingkat ini dilihat sebagai kelompok data, dan setiap wira diletakkan di dalamnya. Matlamatnya menawarkan perbandingan neutral yang menunjukkan bagaimana meta berkembang dari masa ke masa.
 • Tiada pendapat peribadi. Saya berharap pendekatan berasaskan statistik saya adalah percubaan yang baik untuk memberikan senarai yang boleh dipercayai untuk semua pemain kasual dan kedudukan.
 • Hanya PC. Senarai ini tidak mengandungi data dari konsol.

Blizzard belum mengeluarkan API Overwatch untuk mengakses data semua pemain dalam permainan. .

Senarai Tier ini mengandungi semua perlawanan yang dimainkan di Grandmaster dari 1 hingga 29 Ogos, 2023. Saya akan mengemas kini sebelum akhir setiap bulan dengan data segar.

 • Pengagihan pangkat
 • Senarai kaunter
 • Semua Kemas Kini Baki Hero
 • Peta panggilan
 • Ketinggian dan umur watak
 • Tarikh akhir musim

Wira paling popular mengikut pangkat

Semua jadual responsif. . Jika tidak, zum masuk atau tekan di kawasan kelabu setiap meja untuk menggesernya.

# Gangsa Perak Emas Berlian Tuan Grandmaster
1 Ana Ana Ana Ana Ana
Moira Askar: 76 Askar: 76 Askar: 76 Belas kasihan Belas kasihan
3 Belas kasihan Askar: 76 Belas kasihan Belas kasihan Askar: 76
Askar: 76 Belas kasihan Moira Kiriko Kiriko Kiriko Kiriko
5 Kiriko Kiriko Genji Genji Winston
6 D.VA Reinhardt Reinhardt Reinhardt Tracer
Reinhardt Junkrat Hanzo Genji Moira Genji
8 Junkrat Cassidy Cassidy Reinhardt Moira Brigitte
9 Orisa Orisa Ashe Hanzo Hanzo Hanzo Baptiste
Zenyatta Ashe Genji Ashe Ashe Zenyatta .
Hanzo Baptiste Zarya Zarya Zenyatta Reinhardt Hanzo
12 Lucio Reaper Baptiste Baptiste Tracer Cassidy
Reaper Zenyatta Junkrat Zenyatta Winston Baptiste
14 D.VA Zenyatta Ramattra Zarya Ashe
15 Cassidy Cassidy Baptiste Ramattra D. Reinhardt
LifeWeaver Zarya Orisa Tracer Ashe Sojourn
17 Zarya Ramattra D. Lucio
18 Pharah Pharah Reaper D.VA Ratu Junker Ramattra Doomfist
19 Ramattra Ramattra D.VA Tracer Doomfist Zarya Ramattra
20 Ashe Sojourn Pharah Pharah Sojourn Doomfist Ratu Junker

Senarai Tingkat Hero Grandmaster