Overwatch 2 pemain melanda pada $ 25 d baru. . Kulit Overwatch 2 baru VA mungkin satu lagi liar – dot eSports

D. Kulit Overwatch 2 baru VA mungkin menjadi yang paling liar

Bahagian atas d.VA’s Mech adalah shell penyu yang berukuran yang beraksen dengan emas dan diketuk oleh kepala naga emas. . Kaki mech kontras di atas, dan nampaknya menjadi perwakilan gelombang di lautan yang mengalir di bawah tangki penyu yang sangat berat, merah dan hitam.

Overwatch 2 pemain melanda pada $ 25 d baru.Kulit Collab VA Menjadi Battle Pass RE-Color

d.va mengambil selfie dalam Overwatch 2

Blizzard Entertainment

Overwatch baru 2 d.. Bukan sahaja $ 25 untuk bundle, tetapi item utama, kulit legenda, telah memikat pemain dengan persamaannya dengan kulit sebelumnya.

Overwatch 2 pemain terkejut apabila d baru.Promosi Bundle VA diumumkan dari biru. Blizzard mendedahkan bahawa wira ikonik Overwatch 2 mendapat kerjasama dengan Monster Gentle – sebuah syarikat gelas Korea.

Artikel berterusan selepas iklan

Sebagai sebahagian daripadanya, ‘raksasa lembut d.Bundle VA ‘tersedia. Menampilkan kulit legenda, kemuncak, ikon, kad, dan daya tarikan, itu adalah perkara pertama yang menarik perhatian orang. Pemain serta -merta mencurigakan mengenai reka bentuk, dan beberapa jawatan Reddit menjelaskan mengapa.

Overwatch 2 monster lembut d.Kulit va hanyalah salinan?

Seperti yang ditunjukkan oleh pengguna Reddit Grxief, kulit baru “Tokki Fuchsia (Legendary) yang baru” berkongsi getaran serupa dengan d sebelumnya D.Kulit VA – Kulit DVA EDM.

Kipas OW2 membandingkan mereka bersebelahan dan sementara kulit baru mempunyai warna merah jambu yang lebih ringan, D.Seluar pendek VA berasa gembira. Seperti juga banyak aspek reka bentuk yang lain.

Artikel berterusan selepas iklan

?”Pada hakikatnya, bundle kos 2600 Overwatch 2 syiling, yang bermaksud ia sebenarnya lebih dekat dengan $ 25.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

“Reskin untuk kolab? Yikes, “kata seorang pemain, dan yang lain menambah:” Gambar promo itu benar. Juga, mereka boleh membuat bahagian kelabu merah jambu mewahnya dan mempunyai beberapa bunga dari gambar promo di atasnya untuk bakat, tetapi ini hanya kelihatan seperti versi EDM yang lebih buruk. Lulus keras.”

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Satu lagi jawatan Reddit oleh pengguna Zultari juga kapas di reka bentuk. Mereka juga menegaskan bahawa kulit baru seperti Edm Diva dari Musim 1 Battle Pass.

“Masalah saya dengan ini bukan kerana ia adalah resin tetapi ia adalah resin untuk kolab. Jika anda akan bekerjasama dengan syarikat lain, letakkan usaha ke dalamnya, “jelas seorang pengguna yang kecewa.

Ini bukan kali pertama pemain telah kecewa dengan kulit. Walau bagaimanapun, pemain telah menyukai usaha cosplay Ashe yang luar biasa, dan juga telah menunjukkan sokongan mereka kepada Blizzard juga.

D.Kulit Overwatch 2 baru VA mungkin menjadi yang paling liar

Kedai di Overwatch 2 Hari ini telah menambah satu bundle baru untuk juruterbang mech kegemaran setiap orang d.VA, dan dengan kulit legenda baru yang berkilat, “kapal penyu d.Bundle VA ”mungkin akan dicari oleh tangki utama di seluruh papan.

Kos 2,200 OW Duit syiling, bundle termasuk kulit legenda kapal penyu, pesona senjata kapal penyu, pose kemenangan yang tidak dapat disangkal, ikon pemain kapal penyu, dan semburan kapal penyu.

Kulit bundle jelas merupakan hadiah utama bundle, dan ia mungkin menjadi salah satu kosmetik yang paling unik dalam permainan hingga kini. Walaupun kulit itu sendiri dipanggil “kapal penyu,” ia kelihatan lebih mirip dengan apa yang seseorang harapkan jika seorang artis cuba mengubah boswer musuh Mario menjadi cyborg yang boleh dipandu.

Bahagian atas d.VA’s Mech adalah shell penyu yang berukuran yang beraksen dengan emas dan diketuk oleh kepala naga emas. Sementara itu, senapangnya juga menghilangkan estetika shell penyu yang sama. .

Pakej kosmetik berasal dari kapal perang Korea “Geobukseon.”Dunia Barat menggambarkan jenis kapal terbang sebagai” bot penyu “atau” kapal penyu.”Kapal Perang Pra-Perindustrian bermula pada tahun 1400-1500-an, dan D.Pakaian juruterbang VA mungkin dibuat sekurang -kurangnya menyerupai tentera laut Korea yang akan mengetuai kapal -kapal itu.

Sehingga masa menulis sekeping ini, bundle baru hanya akan tersedia untuk enam hari akan datang. Tidak jelas jika atau apabila bundle mungkin kembali selepas ia hilang dalam seminggu.

. Max lulus dari University of North Carolina di Chapel Hill dengan Ijazah Kewartawanan dan Sains Politik pada tahun 2015. Beliau sebelum ini bekerja untuk pemerhati eSports yang meliputi industri streaming sebelum menyertai Dot di mana dia kini membantu dengan liputan Overwatch 2.