Overwatch 2 – Nota Patch, Overwatch 2 Perubahan, dijelaskan: Setiap peta baru, mod, dan banyak lagi – poligon

Setiap perubahan Overwatch 2 baru, dijelaskan

Di atas kemas kini wira individu, semua wira kini mempunyai perkembangan khusus yang mereka semua berkongsi. Karakter kerosakan mendapat pergerakan yang meningkat dan kelajuan tambah nilai setelah membunuh musuh, tangki lebih sukar untuk mengetuk kembali, dan menyokong sekarang sembuh dari masa ke masa.

Nota patch

Komen pemaju: Penyembuhan diri Bastion semasa transformasi adalah dua kali ganda berkesan dengan bagaimana pasif ironclad disusun dengan pengurangan kerosakan perisai, menjadikannya terlalu mampu bertahan dan menyelam.

 • Tidak lagi mengembalikan perisai ketika berubah

Overwatch 2 Nota Patch Runcit – 19 September, 2023

Kemas kini umum

 • Melengkapkan kursus penguasaan wira di peringkat bonus emas kini akan memberikan skor bonus berdasarkan seberapa cepat anda menyelesaikan kursus. Skor bonus ini diberikan berdasarkan perbezaan masa hingga ke sepersepuluh terdekat antara masa dan tier bonus emas anda. Waktu bonus baru ini dapat dilihat di tooltip bonus garisan penamat pada skrin ringkasan kursus. Perubahan ini memberi kesan kepada semua kursus penguasaan wira yang dimainkan ke hadapan dan harus membolehkan papan pendahulu global untuk setiap kursus menjadi lebih kompetitif.

Pembetulan pepijat

 • Tetap dalam kemas kini sebelumnya – menyelesaikan masalah yang menyebabkan pad lompat berhenti berfungsi selepas peralihan bulat.
 • Memperbaiki pepijat yang mengakibatkan EMP Sombra gagal memohon kepada beberapa sasaran.
 • Memperbaiki pepijat di Suravasa yang menghalang pemain daripada bertanding dengan titik objektif runtuhan (e) ketika berdiri di lokasi tertentu.
 • Membuat perbaikan dan penambahbaikan pepijat umum.

Overwatch 2 Nota Patch Runcit – 7 September 2023

Ulang Tahun Overwatch 2 2023

Kami meraikan tahun pertama Overwatch 2! Datang dan Main Mod Permainan Acara yang kembali, termasuk pertempuran untuk Olympus, Catch-A-Mari, Starwatch, dan Mischief dan Magic! Anda juga akan dapat mengambil bahagian dalam cabaran baru yang memberi ganjaran kepada kredit Overwatch, yang boleh dibelanjakan untuk mengembalikan kulit legenda dari kedai dalam permainan. Sertailah perayaan ketika bermula pada 19 September!

Mod Permainan Baru – Penguasaan Hero

Hero Mastery adalah mod permainan pemain tunggal yang baru yang membolehkan pemain menguji kemahiran mereka dengan wira individu dalam kursus tersuai. Tolak kepakaran anda ke had untuk skor tinggi dan menguasai papan pendahulu. Adakah anda menghadapi cabaran?

 • Setiap wira dapat dimainkan di tiga kursus unik yang semakin meningkat. Flex kemahiran anda dan buka kunci sehingga lima bintang pada setiap kursus.
 • Kursus Penguasaan Hero dijaringkan pada pelbagai faktor, termasuk masa, penghapusan, penyembuhan, dan pengiring. Setiap wira mempunyai statistik individu yang dikesan juga. Ditambah kumpulkan semua lambang penguasaan untuk memamerkan kehebatan anda!
 • Penguasaan Hero dilancarkan dengan acara terhad masa yang merangkumi ganjaran eksklusif. Kursus untuk Tracer, Reinhardt, dan Mercy kini tersedia, bersama -sama dengan kursus untuk Sojourn, Winston, dan lebih banyak perdana pada minggu -minggu akan datang.

Setiap perubahan Overwatch 2 baru, dijelaskan

Adakah Overwatch 2 Total Pembaikan? Atau adakah patch yang paling dimuliakan dalam sejarah permainan?

Oleh Ryan Gilliam @Rygilliam 4 Okt 2022, 2:08 PM EDT

Kongsi cerita ini

 • Kongsi ini di Facebook
 • Kongsi ini di Twitter

Berkongsi Semua pilihan perkongsian untuk: Setiap perubahan Overwatch 2 baru, dijelaskan

Ana, penembak curi, berdiri di atas bumbung dan snipes di robot Orisa yang dilindungi. Pelbagai wira lain bertempur di jalan -jalan yang berwarna -warni Overwatch 2

Ryan Gilliam (dia/dia) telah bekerja di Polygon selama hampir tujuh tahun. Dia terutamanya menghabiskan masa menulis panduan untuk permainan besar -besaran seperti Diablo 4 & Takdir 2.

Selepas bertahun -tahun menunggu – belum lagi irama kemas kini yang lebih perlahan daripada biasa – Overwatch 2 akhirnya di sini untuk menggantikan asal 2016. Tetapi apa yang ditunggu -tunggu? Apa perubahan yang dibuat oleh Blizzard untuk membantu siri ini membuat lompatan dari Overwatch ke Overwatch 2?

Dalam panduan ini, kami telah menyenaraikan semua perubahan yang paling penting dalam Overwatch 2 untuk membantu anda melompat semula tanpa kehilangan pukulan.

Model percuma untuk bermain

Perubahan terbesar dan paling ketara dalam Overwatch 2 adakah ia percuma. Yang perlu anda lakukan jika anda ingin melompat masuk ke kedai konsol anda (atau pertempuran.aplikasi bersih di pc) dan muat turun permainan. Tidak lagi meyakinkan rakan anda untuk membeli Overwatch sehingga anda dapat bermain bersama.

Walau bagaimanapun, seperti yang anda harapkan, tag percuma untuk bermain datang taktik pengewangan yang lebih kuat dari Blizzard-seperti mengunci wira baru di belakang sistem Battle Pass baru-yang akan kita perolehi di bawah.

Lulus pertempuran

Kulit syaitan siber mitos Genji melengkung ke arah kamera dan chucks membuang bintang. Kulit mempunyai aksen merah jambu, rambut hijau, dan topeng setan dan ditetapkan terhadap bandar cyberpunk

Blizzard telah berubah sepenuhnya Overwatch ekonomi dalam Overwatch 2. Daripada kotak rampasan, anda akan dapat menyelesaikan cabaran khas untuk meningkatkan lulus pertempuran – seperti banyak penembak moden yang lain. Kosmetik Baru Datang dari Pass Battle, seperti juga wira baru – seperti Kiriko. Sebaik sahaja anda melengkapkan pas pertempuran, anda membuka kunci jenis kulit baru yang disebut a Mitos (Genji mendapat yang pertama), yang disesuaikan sepenuhnya dan kelihatan luar biasa.

Pas Battle juga hanya berlangsung selama beberapa bulan, dan kemudian Blizzard akan menggantikannya dengan yang baru (menjadikan ganjaran sebelumnya tidak dapat diakses). Begitu idealnya Overwatch 2 harus melihat kemas kini jauh lebih kerap daripada yang asal.

5v5 multiplayer

Salah satu perubahan terbesar Blizzard sedang dibuat dengan Overwatch 2 adalah berapa banyak pemain yang akan berada dalam perlawanan tertentu. Di mana asal Overwatch Menawarkan perlawanan berbilang pemain dengan dua pasukan dari enam pemain, Overwatch 2 sebaliknya lubang Dua pasukan lima antara satu sama lain. Ini memecah pasukan ke dalam satu tangki, dua peniaga kerosakan, dan dua watak sokongan.

Wira baru

Hala tuju untuk Musim 1 Overwatch 2, termasuk semua kemas kini kandungan utama serta pratonton untuk kosmetik dan watak baru permainan, seperti Kiriko

Overwatch 2 Menambah tiga wira baru dalam siri ini. Sojourn adalah wira kerosakan gaya 76 askar, yang memainkan lebih seperti watak penembak tradisional daripada wira overwatch yang lain. Ratu Junker adalah tangki yang semua tentang musuh pendarahan untuk membantu anda menyembuhkan lebih banyak. Dan Kiriko adalah sokongan baru yang dapat memanggil rubah untuk membantu meningkatkan kelajuan serangan sekutunya.

Peta baru

Overwatch 2 melancarkan dengan enam peta baru. Sesetengahnya adalah mod khusus; Yang lain adalah kacukan. Dalam fesyen overwatch yang tipikal, peta -peta ini ditetapkan di pelbagai lokasi di dunia nyata. Inilah senarai lengkap peta baru yang akan datang pada Oktober. 4:

 • Jalan Queen Baru
 • Litar Royale
 • Colosseo
 • Midtown
 • Paraiso
 • Esperanca

Mod baru

Tolak adalah mod baru di Overwatch 2, Dan ia berfungsi seperti perlawanan muatan dua sisi. Ideanya ialah terdapat dua barikade yang bertelur di tengah peta – satu untuk setiap pasukan. Di tengah -tengah barikade adalah robot yang pemain boleh memerintahkan dengan berdiri di sebelah. Robot akan mendorong barikade ke arah musuh mana -mana pasukan mengendalikannya, dan matlamatnya adalah untuk mendorong barikade musuh anda ke pangkalan mereka ke pangkalan mereka.

Penangkapan di sini adalah bahawa barikade tetap diletakkan walaupun pasukan lain mengawal robot. Oleh itu, sementara matlamatnya adalah untuk mendapatkannya ke wilayah musuh, semua yang anda perlu lakukan untuk menang adalah untuk mendapatkan robot untuk menolak barikade sedikit lebih jauh daripada musuh anda. Ini adalah mod yang sibuk yang sangat berasaskan momentum, dan sering kali berlalu.

Mod lama dikeluarkan

Asal Overwatch mempunyai mod yang dipanggil serangan, atau penangkapan dua mata. Mod ini telah dikeluarkan dengan Overwatch 2.

Jika anda tidak ingat serangan, ia adalah mod permainan di mana terdapat banyak mata penangkapan. Penyerang perlu menyerang mata ini, sementara pembela perlu mempertahankan. Ia muncul di Hanamura, Volskaya Industries, dan Kuil Anubis.

Reworks Hero dan Ciri Peranan Baru

Orisa, robot mech, melemparkan tombak javelin ke arah kamera, mempamerkan kebolehan barunya dalam Overwatch 2

Banyak pahlawan di Overwatch 2 mendapat beberapa perubahan kecil, sementara segelintir mendapat kerja lengkap. Bastion tidak lagi mempunyai mod turet pegun, Orisa boleh membuang javelin, Doomfist adalah tangki, dan banyak lagi. Bergantung pada ketika anda berhenti bermain asal Overwatch, Anda mungkin melihat beberapa perubahan serius sepanjang keseluruhan jadual, seperti Mercy keupayaan untuk membangkitkan sekutu tanpa menggunakan muktamadnya.

Di atas kemas kini wira individu, semua wira kini mempunyai perkembangan khusus yang mereka semua berkongsi. Karakter kerosakan mendapat pergerakan yang meningkat dan kelajuan tambah nilai setelah membunuh musuh, tangki lebih sukar untuk mengetuk kembali, dan menyokong sekarang sembuh dari masa ke masa.

Malah lebih banyak kosmetik

Terdapat satu ton kosmetik baru di Overwatch 2, Dan anda akan mendapatkannya dengan cara yang baru (seperti yang kita nyatakan di atas). Tetapi ada juga yang baru jenis kosmetik kali ini. Terdapat pesona senjata yang boleh anda lampirkan pada senjata anda (atau ke tangan watak anda, jika mereka tidak menggunakan senjata), objek cenderah atas.

Setiap Pas Battle Baru akan menampilkan jenis barangan ini – serta kulit biasa, spanduk, dan banyak lagi – setiap musim.