Overwatch 2 – Nota Patch, Overwatch 2 – Nota Patch

Nota patch

Replay dikongsi melalui kod alfanumerik biasanya 6 aksara. Kod ini boleh dikongsi tetapi anda mahu: dalam permainan, di forum, melalui media sosial. Pemain lain boleh memasukkan kod itu dan menonton ulangan anda. .

Nota patch

Mengalami misi koperasi yang didorong oleh cerita dari detik-detik penting dalam sejarah Overwatch. Walaupun acara itu aktif, dapatkan kotak rampasan arkib yang mengandungi kulit, sorot intros, emotes, dan semburan yang diilhamkan oleh momen dari masa lalu Overwatch. . .

Kemas kini umum

Ciri Baru: Kongsi Replay

Pemain kini boleh berkongsi replay dalam permainan mereka dengan orang lain!

Replay dikongsi melalui kod alfanumerik biasanya 6 aksara. Kod ini boleh dikongsi tetapi anda mahu: dalam permainan, di forum, melalui media sosial. Pemain lain boleh memasukkan kod itu dan menonton ulangan anda. Kod sah sehingga patch seterusnya.

Sistem replay juga telah menerima beberapa penambahbaikan:

 • Pin sehingga 10 replay untuk disimpan sehingga patch seterusnya. Unpin replay untuk memberi ruang untuk replay yang berbeza 10 kod replay yang paling baru diimport baru -baru ini dikesan. Ini membolehkan anda menonton ulangan yang diimport yang sama sekali lagi tanpa mengulang semula kod ada medan nota baru untuk setiap entri replay, yang membolehkan anda menambah deskripsi atau nota untuk diri anda sendiri
 • Dalam permintaan rakan permainan kini hanya akan dipaparkan dalam permainan sekali setiap sesi]
 • Permintaan rakan realid hanya akan menunjukkan nama realid dalam permainan jika anda baru -baru ini bermain dengan pemain itu
 • Pemasa Heroes Memasang awal untuk permainan menggunakan mod permainan serangan, hibrid, kawalan, dan muatan telah dikurangkan dari 35 hingga 30 saat
 • Dalam serangan, muatan, dan mod permainan hibrid untuk bermain kompetitif, apabila kedua -dua pasukan menyelesaikan satu pusingan kesalahan dan mempunyai lebih dari 2 minit bank masa maka setiap bank masa pasukan dikurangkan sehingga salah satu pasukan mempunyai 2 minit lagi
  • Contoh: Jika Team A melengkapkan satu pusingan kesalahan di Volskaya dengan 4:37 yang tinggal di bank masa mereka, dan Team B melengkapkan pusingan mereka dengan kesalahan dengan 2:50 yang tersisa, maka 50 saat dikeluarkan dari setiap timebank pasukan. Ini meninggalkan pasukan mengikat 2-2 dan pasukan A dengan baki 3:47 dan pasukan B dengan 2:00 baki

  Kemas kini yang kompetitif

  • Musim 3 penghapusan lockout 6v6 yang kompetitif telah bermula!

  Nota patch

  Pemain kini akan mempunyai keupayaan untuk mematikan sembang teks secara individu untuk kumpulan, pasukan, perlawanan dan saluran sembang umum secara berkesan meredakannya secara berasingan. Pilihan ini boleh didapati dalam tetapan sembang teks pada menu Pilihan Sosial.

  Pembetulan pepijat

  • Memperbaiki pepijat yang membolehkan pemain berdiri di atas panel bangunan berhampiran lokasi spawn penyerang awal
  • Memperbaiki pepijat yang menyebabkan tekstur senjata emas kelihatan hilang ketika melengkapkan kulit Haroeris
  • Memperbaiki pepijat yang menyebabkan pelancar roketnya hilang setelah menggunakan emote gitar roket
  • Memperbaiki pepijat yang menyebabkan muzzles pistolnya tidak selalu kembali ke kedudukan mereka yang betul setelah menembak

  Nota Patch Runcit Overwatch – 5 Ogos, 2021

  Kemas kini Hero

  Doomfist

  .

  • Sekarang mempercepatkan kadar kebolehannya sebanyak 100% semasa di udara

  Genji

  Peningkatan kerosakan shuriken tidak terdengar seperti banyak tetapi ia melintasi ambang atau “titik putus” terhadap beberapa sasaran musuh, membolehkan mereka dihapuskan dengan satu serangan yang kurang mendarat. .

  • Kerosakan meningkat dari 28 hingga 29

  • Kerosakan dikurangkan dari 120 hingga 110

  Moira baru -baru ini kurang baik. Peningkatan penyembuhan diri dengan genggaman biotik akan membantu meningkatkan kebolehgunaannya sementara dalam jangkauan untuk mengisi semula sumber penyembuhannya.

  • Penyembuhan diri meningkat dari 20 hingga 24 kesihatan sesaat

  Roadhog

  Tangki Roadhog untuk sekutu -sekutunya dengan menjadi sasaran yang besar dan mengancam dengan ketahanan yang tinggi yang menarik banyak api dari pasukan musuh. .

  • Musuh kini menjana 25% kurang caj muktamad dari kerosakan yang ditangani ke Roadhog

  Askar: 76

  Kerosakan-per-tembakan untuk senapang denyut berat telah diselaraskan beberapa kali sekarang kerana ia merupakan titik penalaan penting untuk askar: 76. Ia terakhir dikurangkan apabila penyebaran senjatanya digantikan dengan mundur untuk membantu menyumbang potensi ketepatan yang meningkat, walaupun dengan pengurangan baru -baru ini terhadap kerosakannya pada jarak jauh, adalah munasabah untuk meningkatkan output kerosakannya sekali lagi sambil menarik kuasa keluar dari nya Utiliti Penyembuhan Kesan-Kesan.

  • Kerosakan meningkat dari 19 hingga 20

  • Penyembuhan dikurangkan dari 40 hingga 35 kesihatan sesaat

  Wrecking Ball

  . Walau bagaimanapun, untuk membantu mengurangkan sumbangannya kepada objektif yang terhenti, keupayaan cakarnya yang bergelut sekarang akan bermula dengan cooldown apabila respawning. Lombong jarak tidak akan lagi melekat pada dinding kerana ia mengakibatkan penempatan yang tidak disengajakan, tidak dapat dipisahkan dari sasaran musuh, lebih kerap daripada kegunaan pintar yang disengajakan.

  • Masa cast dikurangkan dari 0.2 saat hingga 0 saat

  • Tambang Kedekatan tidak lagi melekat pada dinding

  . . Nota Patch Julai Julai

  Nota patch langsung

  .

  Nota patch

  Kit Echo direka bentuk di sekitar mobiliti dan kerosakan pecah tetapi dia melakukan terlalu baik terhadap sasaran kesihatan yang tinggi, seperti tangki. Mengurangkan tempoh tembakan maksimum senjata utamanya dan memfokuskan rasuk akan menurunkan output kerosakannya yang berterusan tanpa memberi kesan kepada potensi kerosakan pecahnya terhadap sasaran squishier.

  • Tempoh dikurangkan dari 2.5 saat hingga 2 saat

  Tracer

  .

  Zenyatta

  Zenyatta agak terlalu berkesan untuk membolehkan output kerosakan seluruh pasukan akhir-akhir ini sehingga kami mengambil sedikit kuasa dari orb perselisihan dengan mengurangkan kedua-dua jumlah amplifikasi kerosakan serta kelajuan di mana ia dapat digunakan dalam jarak jauh. Kelajuan peluru baru kini sesuai dengan kebakaran utamanya, Orb of Destruction.

  • Kelajuan peluru dikurangkan dari 120 hingga 90

  • Kelajuan peluru dikurangkan dari 120 hingga 90
  • Penguatan kerosakan dikurangkan dari 30% hingga 25%