Overwatch 2 Musim 2: Tarikh Siaran, Peta Baru dan Ramattra, Overwatch 2 Musim 2 Masa Pelepasan: Bilakah Anda Boleh Mula Memainkan Kemas Kini?

Overwatch 2 Musim 2 Masa Pelepasan: Bilakah anda boleh mula bermain kemas kini

Overwatch 2Kemas kini Musim 2 dijangka akan dilancarkan pada hari Selasa, 6 Disember. . Sudah tentu, masa pelepasan tepat kemas kini bergantung pada zon waktu yang anda ada.

.

Sebagai Musim 1 Ofwatch 2 berakhir, Blizzard Entertainment memberi pemain rasa apa yang akan datang pada musim depan. Overwatch 2 Season 2 akan membawa peta baru dan wira tangki baru Ramattra ke permainan. .

Overwatch 2 Musim 2: Apa Yang Harapkan

. . Kemas kini pemaju Ramattra dijangka menjadi siri 5 bahagian. Pemain juga boleh mengharapkan treler permainan dan pelan tindakan kandungan untuk musim depan pada 29 November.

Beberapa butiran mengenai Ramattra diturunkan di Final Grand League Overwatch 2022. Ramattra mempunyai dua bentuk, satu bentuk omnik di mana dia menggunakan kakitangan yang mampu menangani “Pukulan Kerosakan” dan mempunyai perisai penghalang. Dalam bentuk nemesisnya, dia menjadi lebih besar dan mempunyai keupayaan untuk menumbuk musuh. Keupayaan huru -hara beliau dapat melalui perisai dan kerosakan tawaran.

Semak kisah asal Ramattra di sini:

Pemaju dijangka juga melepaskan peta baru untuk permainan pada musim depan. Maklumat lanjut mengenai perkara ini mungkin akan tersedia dalam kemas kini 29 November. Akan menarik untuk melihat apa lagi kemas kini Blizzard yang dibawa ke Overwatch. Penyebaran Overwatch baru telah menghadapi flak dari pemain untuk bilangan pepijat, hero melumpuhkan, harga kulit, dan kekurangan sistem ganjaran yang bermakna untuk bermain permainan. Peminat juga tidak berpuas hati dengan keputusan pemaju untuk mengunci wira di belakang pas pertempuran, walaupun versi percuma. Ramai merasakan bahawa membuat pemain mengisar untuk pahlawan dalam permainan seperti Overwatch yang membolehkan pemain menukar wira untuk menentang lawan mereka membawa permainan lebih dekat untuk membayar untuk menang.

Overwatch 2 Musim 2 Masa Pelepasan: Bilakah anda boleh mula bermain kemas kini?

Kemas kini Musim 2 Overwatch 2 kelihatan membantu sekuel mencapai potensi penuhnya. Inilah ketika kemas kini besar -besaran dijadualkan akan dikeluarkan.

  • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Overwatch 2

Activision Blizzard kini sedang disiasat berikutan tuduhan gangguan, diskriminasi, dan memupuk persekitaran kerja yang bermusuhan. di sini.

Overwatch 2 . Apa yang paling penting adalah apa yang berlaku selepas permainan sedemikian menikmati debut yang kuat. Setakat yang berlaku, Overwatch 2Musim kedua dapat memberitahu kami banyak tentang kejayaan jangka panjang permainan.

Kemas kini Musim 2 dijangka akan dilancarkan pada hari Selasa, 6 Disember. Kemas kini mengikuti jadual waktu pelepasan global, yang bermaksud bahawa ia akan dikeluarkan secara serentak untuk semua orang. . Setakat yang berlaku, inilah masa pelepasan yang dijadualkan di beberapa kawasan utama:

Iklan – Kandungan terus di bawah

Seperti biasanya dengan hampir setiap kemas kini permainan video, masa pelepasan itu tertakluk kepada perubahan. . Anda tidak akan kecewa jika anda masuk ke dalam kemas kini ini mengharapkan kelewatan kerana salah satu isu biasa. Sebaik -baiknya, semua orang akan dapat bermain musim baru pada hari esok, walaupun.

Overwatch Kemas kini Musim 2 2 sudah pasti penambahan wira tangki baru, Ramattra. Wira yang agak unik “dwi-bentuk”, Ramattra mempunyai keupayaan untuk beralih antara bentuk omnik berorientasikan sokongan dan bentuk nemesis yang fokus pada kerosakan. Laporan awal menunjukkan bahawa keupayaan untuk mengubah memberikan Ramattra kepelbagaian keperluan tangki yang hebat, walaupun terdapat beberapa kebimbangan mengenai potensi “Jack of All Trades, Master of None” tangki. Kami akan melihat bagaimana ia bermain apabila kemas kini berjalan secara langsung.

Sudah tentu, keberkesanan keseluruhan Ramattra mungkin secara tidak langsung dipengaruhi oleh beberapa nerf dan penggemar Musim 2. . Wira warisan yang terbukti mengikuti perubahan keseimbangan yang akan datang.

Semuanya Overwatch 2. Bukan sahaja Kemas Kini Musim 2 membawa peta pengiring baru (Shambali Biara), tetapi ia akan menambah Rialto dan Blizzard World ke Putaran Peta Standard. Tambahan pula, Oasis dan Nepal akan dikerjakan semula sedikit sebagai sebahagian daripada kemas kini, sementara Gibraltar dan Hollywood akan dikeluarkan dari putaran peta sepenuhnya. .

Iklan – Kandungan terus di bawah