Overwatch 2 Musim 2 – Tarikh Siaran dan Semua yang Kami Ketahui – Gamespot, Overwatch 2 Musim 2 Countdown dan Masa Siaran |

Overwatch 2 Musim 2 Countdown dan Masa Siaran

Dalam catatan blog, Blizzard memberikan beberapa butiran mengenai Musim 2 Overwatch 2 yang akan datang, yang akan bermula pada 6 Disember. Blizzard telah mengesahkan bahawa setiap musim akan bertahan sembilan minggu dan pemain boleh mengharapkan musim baru akan jatuh pada tarikh itu. Blizzard belum mengumumkan masa pada 6 Disember musim baru akan tersedia. Berdasarkan sistem ini, Musim 2 akan berlangsung sehingga 7 Februari, 2023, ketika Musim 3 mungkin bermula, jika Blizzard melekat dengan musim sembilan minggu.

Overwatch 2 Musim 2 – Tarikh Siaran dan Semua yang Kita Tahu

Musim kedua Overwatch 2 semakin dekat, membawa kandungan baru kepada penembak wira.

Pada 3 November 2022 jam 11:46 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Overwatch 2 telah mencecah sekurang-kurangnya 25 juta pemain, dan sebulan selepas pelancaran, sudah tiba masanya untuk menantikan Musim 2 penembak wira percuma, yang akan membawa kandungan baru ke permainan, beberapa di antaranya telah disahkan oleh Blizzard. Inilah semua yang kita tahu mengenai Musim 2 Overwatch 2.

Tarikh Siaran Musim 2

Dalam catatan blog, Blizzard memberikan beberapa butiran mengenai Musim 2 Overwatch 2 yang akan datang, yang akan bermula pada 6 Disember. Blizzard telah mengesahkan bahawa setiap musim akan bertahan sembilan minggu dan pemain boleh mengharapkan musim baru akan jatuh pada tarikh itu. Blizzard belum mengumumkan masa pada 6 Disember musim baru akan tersedia. Berdasarkan sistem ini, Musim 2 akan berlangsung sehingga 7 Februari, 2023, ketika Musim 3 mungkin bermula, jika Blizzard melekat dengan musim sembilan minggu.

Klik untuk menyahpesar

  • Bermula pada:
  • Berakhir di:
  • Autoplay
  • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: Ulasan video Overwatch 2

Peta baru, wira, dan kosmetik

Walaupun Blizzard belum memberikan butiran yang tepat, ia telah mengesahkan bahawa Musim 2 akan membawa wira baru ke Overwatch 2, khususnya seorang wira tangki. Musim baru juga akan melihat peta baru ditambah kepada Overwatch 2, walaupun Blizzard belum lagi mengatakan mod permainan mana yang akan berlaku. Dalam rancangannya untuk musim yang akan datang, Blizzard mengatakan bahawa setiap musim akan mendapat gabungan wira baru, peta baru, dan mod baru, walaupun tidak ketiga -tiga akan ditambah pada setiap musim baru. Blizzard mengatakan ia merancang untuk mempunyai wira baru setiap musim selepas musim 2.

Musim 2 Overwatch 2 juga akan menambah lebih daripada 30 kulit baru ke permainan, mungkin berpecah di antara kedai, Pass Battle, dan sebarang peristiwa yang berpotensi yang mungkin berlaku semasa musim baru. Musim 1 Ofwatch 2 juga menambah lebih dari 30 kulit baru, jadi anda mungkin menjangkakan jumlah yang sama pada musim depan.

Pas pertempuran baru dan kulit mitos

Musim 2 Overwatch 2 juga akan menandakan permulaan pas pertempuran baru untuk penembak wira. Musim 1 Battle Pass mempunyai 80 peringkat item, termasuk sembilan kulit berpecah antara legenda dan epik, dengan satu kulit mitos. Blizzard juga mengatakan bahawa Musim 2 akan merangkumi kulit mitos baru dan ia merancang untuk memasukkan satu kulit mitos dalam pas pertempuran setiap musim. Kulit mitos serupa dengan kulit legenda, tetapi mereka mempunyai pilihan penyesuaian, seperti menukar bahagian kulit dan skema warna.

Blizzard belum lagi mengumumkan sebarang perubahan yang berpotensi untuk Pas Battle untuk musim yang akan datang, tetapi mengharapkan ia memasukkan jumlah yang sama dengan barangan kosmetik seperti Musim 1. Blizzard juga mengatakan bahawa membuka kunci wira baru akan menjadi sebahagian daripada lulus pertempuran juga, dengan pemain percuma membuka mereka di Tier 55 dan pemilik Premium Battle Pass mendapatkan watak baru dengan segera.

Untuk maklumat lanjut mengenai Overwatch 2, lihat Hab Panduan Overwatch 2 Gamespot, yang termasuk pautan ke petua wira, tip mod permainan, dan banyak lagi.

Overwatch 2 Musim 2 Countdown dan Masa Siaran

Overwatch 2 Musim 2 Countdown dan Image Cover Time Cover

Berikut adalah undur langsung, penukar zon waktu dan banyak lagi.

Overwatch 2 Musim 2 hampir di sini. Musim baru akan tiba dengan Ramattra sebagai wira yang boleh dimainkan juga. Baca terus untuk undur dan perincian.

Overwatch 2 Musim 2 Countdown

Berikut adalah undur Overwatch 2 Musim 2 Live. Sekiranya anda bermain permainan di PC, anda juga boleh memuat turun kandungan lebih awal dari masa ke masa. Hanya menuju ke pertempuran anda.Pelancar Bersih dan klik pada teks “Pra-Rilis Kandungan Muat turun” yang terletak di bawah butang “Play”. Teksnya berwarna hijau dan terletak di sebelah kiri bawah pelancar.

Muat turun lokasi. Imej melalui Blizzard Entertainment

Muat turun lokasi. Imej melalui Blizzard Entertainment.

Bilakah Overwatch 2 Musim 2 keluar?

Musim baru Overwatch 2 akan dibebaskan secara global pada dec. 6. Ini bermakna pelancaran itu juga akan berlaku pada masa yang sama untuk semua pemain. Masa yang tepat akan bergantung pada lokasi anda kerana zon waktu. 11 a.m. PST biasanya apabila kemas kini berjalan secara langsung.

Bagi pemain yang berada di zon waktu yang berbeza, inilah penukar zon waktu lapang. Cukup masukkan waktu tempatan anda dan tukarnya ke PST untuk mengetahui bila Overwatch 2 Musim 2 Masa pelepasan adalah untuk rantau anda.

Apa yang diharapkan pada musim baru. Imej melalui Blizzard Entertainment

Apa yang diharapkan pada musim baru. Imej melalui Blizzard Entertainment.

Dapatkan Ramattra dengan Pas Battle bermusim

Musim berikutnya permainan ini akan tiba bersama dengan Overwatch 2 Season 2 Battle Pass. Pemain yang mempunyai Pas Battle Asas boleh membuka kunci Ramattra secara percuma di Tier 45. Sekiranya anda ingin mendapatkan Ramattra dengan segera, maka anda perlu mendapatkan pas pertempuran premium musim ini.

Ramattra dalam bentuk nemesisnya. Imej melalui Blizzard Entertainment

Ramattra dalam bentuk nemesisnya. Imej melalui Blizzard Entertainment.

Ramattra, peta baru, kulit baru dan banyak lagi

Digambarkan sebagai “tangki tempo,” Ramattra akan membuat pintu masuk permainan di musim baru. Permainannya melibatkan bentuk omnik dan bentuk nemesisnya. Semasa berada dalam mod omnik, Ramattra mempunyai kakitangan yang dapat mencucuk kerosakan dan meletakkan perisai ke produk sekutunya. Dalam bentuk nemesisnya, Ramattra bulk dengan perisai dan dua lengan tambahan. Dia kemudian dapat melalui perisai musuh dan mengurangkan kerosakan dengan menyekat serangan.

Shambali Monastery Map Screenshot. Imej melalui Blizzard Entertainment

Tangkapan Peta Monastery Shambali. Imej melalui Blizzard Entertainment.

Peta Pengiring Biara Shambali Baru juga akan dimainkan. Biara Shambali pernah menjadi rumah Ramattra dan Zenyatta. Menurut Blizzard, kolam peta baru akan merangkumi kembalinya Rialto dan Blizzard World juga.

“Kami juga akan melawat Oasis dan Nepal pada waktu yang berlainan hari dan berputar Hollywood dan Watchpoint: Gibraltar. Sebagai peringatan, semua peta putaran luar akan terus tersedia dalam permainan tersuai, “tambah Blizzard.

Itu sahaja buat masa ini. Nantikan Esports.GG untuk lebih banyak berita dan kemas kini Overwatch!

Overwatch 2 Musim 2: Segala -galanya baru, Pass Battle, Ramattra, Acara, dan banyak lagi

Musim kedua Overwatch 2 ada di sini. Inilah melihat semua yang anda harapkan daripadanya semasa anda melompat masuk.

Overwatch 2

(Kredit Imej: Activision Blizzard)

Salah satu perkara terbesar yang memisahkan Overwatch 2 dari pengalaman Overwatch yang asal adalah bahawa Blizzard telah komited untuk menyokongnya dengan kemas kini bermusim yang konsisten. Setiap sembilan minggu, pemain boleh mengharapkan gelombang baru kandungan yang merangkumi wira baru, peta, atau mod permainan, serta pas pertempuran baru untuk maju dan banyak barang kosmetik untuk pelbagai wira permainan.

Overwatch 2 Musim 2 secara rasmi bermula selepas akhir musim pertama, dan ia membawa persembahan permainan baru, kulit baru, perubahan keseimbangan, dan pelbagai penambahan lain. Dalam gambaran keseluruhan peringkat tinggi musim 2 ini, kami akan meneruskan semua butiran ini dan banyak lagi.

Overwatch 2 Musim 2: Tarikh Siaran dan Masa Pelancaran

Musim kedua Overwatch 2 yang dikeluarkan 6 Disember 2022 jam 12:00 p.m. Pt, yang merupakan masa tetapan semula mingguan standard permainan. Oleh itu, kini tersedia untuk semua pemain di seluruh dunia, walaupun anda perlu memuat turun dan memasang kemas kini kecil sebelum anda masuk ke dalam permainan.

Senarai di bawah menunjukkan ketika musim 2 hidup di pelbagai wilayah di seluruh dunia.

Leret ke tatal secara mendatar

Zon masa Masa pelepasan yang dijangkakan
Masa Pasifik (PT) Dec. 6, 12:00 p.m.
Masa Gunung (MT) Dec. 6, 1:00 p.m.
Masa Tengah (CT) Dec. 6, 2:00 p.m.
Waktu Timur (ET) Dec. 6, 3:00 p.m.
Waktu Brasilia (BRT) Dec. 6, 4:00 p.m.
Diselaraskan masa sejagat (UTC) Dec. 6, 7:00 p.m.
Waktu Musim Panas British (BST) Dec. 6, 8:00 p.m.
Waktu Musim Panas Eropah Tengah (CEST) Dec. 6, 9:00 p.m.
Masa Moscow (MSK) Dec. 6, 10:00 p.m.
Masa Standard Teluk (GST) Dec. 6, 11:00 p.m.
Masa Standard India (IST) Dec. 7, 12:30 a.m.
Waktu Standard Singapura (SNST) Dec. 7, 3:00 a.m.
Masa Standard China (CST) Dec. 7, 3:00 a.m.
Masa Standard Jepun (JST) Dec. 7, 4:00 a.m.
Waktu Standard Timur Australia (AEST) Dec. 7, 5:00 a.m.
Waktu Standard New Zealand (NZST) Dec. 7, 8:00 a.m.

Overwatch 2 Musim 2: Roadmap

Pelan hala tuju di atas memberikan gambaran ringkas tentang apa yang akan datang sepanjang musim 2, sementara juga menyoroti ketika peristiwa dirancang untuk terus hidup. Terutama, Overwatch 2 Musim 2 akan mempunyai tiga acara khas, termasuk yang berikut:

  • Wonderland Winter: Dec. 13, 2022 – Jan. 4, 2023
  • Pertempuran untuk Olympus: Jan. 5, 2023 – Jan. 19, 2023
  • Tahun arnab: Jan. 17, 2023 – Feb. 6, 2023

Overwatch 2 Musim 2: Kulit Pass Battle, Ganjaran, dan Harga

Musim 2 Overwatch 2 Battle Pass adalah bertemakan sekitar mitologi Yunani, Jadi mengharapkan banyak garis suara, semburan, cenderahati, kulit, dan banyak lagi yang menarik inspirasi dari cerita rakyat Yunani kuno yang ikonik. Seperti lulus musim 1, ini juga telah memecah trek ganjaran percuma dan premium, dengan Pas Battle Premium berharga 1,000 Duit syiling overwatch – bersamaan $ 10.

Melangkah melalui Pass Battle adalah bagaimana pemain membuka kunci Overwatch 2 musim 2 musim 2, Ramattra. Pemain percuma untuk bermain akan membuka kunci Ramattra di Tier 55, sementara pemilik Premium Battle Pass akan mendapat akses kepadanya dengan serta-merta.

Sorotan Pass Battle adalah dua kulit legenda, Hades Pharah dan Poseidon Ramattra, serta Zeus Junker Queen Mythic Skin baru. Ketiga -tiga kulit ini dapat dilihat dalam imej di bahagian atas artikel, walaupun kami juga akan lebih terperinci mengenai Zeus Junker Queen. Walau bagaimanapun, di bawah, anda akan mendapat gambaran lengkap mengenai keseluruhan Pass Musim 2 yang melepasi setiap peringkat, membuka kunci dari mereka, dan sama ada mereka premium eksklusif atau tidak.

Tahap 1 – Tahap 20

Leret ke tatal secara mendatar

Tahap Ganjaran Adanya
1 Ramattra (Premium Unlock), Bug Hero Soldier: 76 Kulit Legenda, Cerberus Weapon Charm Premium
2 Ikon Pemain Cerberus Percuma
3 Kad Nama Trident Premium
4 “Betapa Tinggi” Wrecking Ball Voice Line Premium
5 Emote widowmaker berjalan -jalan anggun Premium
6 Pose Victory Widowmaker yang dipasang Percuma
7 Bug Hero Soldier: 76 semburan Premium
8 Hanzo yang dilepaskan Hanzo Pengenalan Premium
9 “Panggil Saya Cyclops” Ana Voice Line Premium
10 Kulit epik symmetra cobra queen Percuma
11 Ikon Pemain Botanis Premium
12 Kad nama wira bug Premium
13 Gotcha Junkrat Highlight Intro Percuma
14 Askar Kick Taktikal: 76 semburan Premium
15 Pesona senjata lyre Premium
16 Semburan dewa laut Ramattra Premium
17 Pose kemenangan Reaper yang dikunci dan dimuatkan Premium
18 “Kebakaran Ilahi” Line Voice Moira Premium
19 Ikon pemain wira bug Percuma
20 Kulit legenda Poseidon Ramattra Premium

Tahap 21 – Tahap 40

Leret ke tatal secara mendatar

Tahap Ganjaran Adanya
21 Ikon Pemain Queen Cobra Premium
22 Semburan Symmetra Halangan Bullet Premium
23 Souvenir Pegasus Percuma
24 Pose kemenangan torbjorn kasual Premium
25 Talian suara ratu junker “tersentuh atau smitten Premium
26 Stepping Stones Sigma Emote Premium
27 Tambahan! Semburan Tracer Premium
28 Kad nama mesin tarian Percuma
29 “Midas Touch” Sombra Voice Line Premium
30 Botanis Ana Legendary Skin Premium
31 Ikon pemain mesin tarian Percuma
32 Semburan Hades Pharah Premium
33 Knuckles Doomfist menyoroti intro Premium
34 “Buat seperti Odysseus” Kiriko Voice Line Premium
35 Salute Soldier: 76 Victory Pose Premium
36 Botanis Ana Spray Percuma
37 Pesona Senjata Trident Premium
38 Kad Nama Zeus Premium
39 “Skala dan Pedang” Garis Suara Orisa Percuma
40 Mesin tarian echo kulit epik Premium

Tahap 41 – Tahap 60

Leret ke tatal secara mendatar

Tahap Ganjaran Adanya
41 Ikon Pemain Urchin Street Premium
42 Camellia Souvenir Premium
43 Semburan Symmetra Queen Cobra Percuma
44 Pose kemenangan cepat Premium
45 Ramattra (Buka Kunci Percuma), Pesona Senjata Garam Percuma
46 Talian Suara “Anggur” Junkrat Percuma
47 Kad Nama Acropolis Premium
48 Semburan echo mesin tarian Premium
49 “Lelaki yang memasuki neraka” Sigma Voice Line Premium
50 Kulit Legenda Tracer Street Urchin Premium
51 Semburan Ratu Ratu Thunder Thunder Percuma
52 Ikon Pemain Amphora Premium
53 Breaking News Souvenir Premium
54 Soldier “Bentuk Up”: 76 Talian Suara Premium
55 Trident Ramattra Emote Percuma
56 Semburan jejak jalanan jalanan Premium
57 Kad Nama Botanis Premium
58 Talian suara “Tracer-Thon” Percuma
59 Victory Sign Winston Victory Pose Premium
60 Kulit legenda Hades Pharah Premium

Tahap 61 – Tahap 80

Leret ke tatal secara mendatar

Tahap Ganjaran Adanya
61 Ikon Pemain Poseidomari Percuma
62 “Keadilan adalah kejam” garis suara Ramattra Premium
63 Kad Nama Cerberus Premium
64 Semburan Olympus Premium
65 Kawasan sweep baptiste emote Percuma
66 Groovin ‘Echo Victory Pose Premium
67 “Tolak batu” Kiriko Voice Line Premium
68 Souvenir Helm bersayap Premium
69 Ikon Pemain Plutomari Premium
70 Kulit Epik Ramattra Primordial Percuma
71 Infernal Rockets Pharah Spray Premium
72 Ikon Pemain Wreath Laurel Premium
73 “Kehidupan sebenar” Hanzo Voice Line Premium
74 Medusa Souvenir Percuma
75 Pesona Senjata Koin Gorgon Premium
76 Poseidon Ramattra Spray Premium
77 Pose Victory Tracer Akhbar Premium
78 Halangan Photon Symmetra Highlight Intro Premium
79 Kad Nama Ratu Cobra Percuma
80 Zeus Junker Queen Mythic Skin, Ikon Pemain Shockimari, Zeus Junker Queen Spray Premium

Kulit Mitos Baru: Zeus Junker Queen

Seperti Kulit Genji Demon Siber Mitos Sebelum itu, Zeus Junker Queen adalah ganjaran terakhir di Pass Battle, yang tersedia untuk pemain yang membeli lulus pertempuran premium dan mencapai peringkat 80 dengan menyelesaikan pertandingan dan menamatkan cabaran permainan. Versi lalai kulit terutamanya putih dan kuning dengan beberapa aksen coklat, walaupun pemain boleh membuatnya kelihatan hitam dan merah dengan aksen merah jambu, atau biru dengan aksen biru muda. Pelbagai keping perisai kulit boleh ditukar untuk pilihan alternatif juga, memberikan peminat banyak pilihan penyesuaian.

Lain -lain Overwatch 2 Musim 2 Kulit Baru

Sebagai tambahan kepada kulit yang disebutkan di atas, beberapa kulit yang diilhamkan oleh mitologi Yunani juga boleh didapati dari Overwatch 2 Shop semasa Overwatch 2 Musim 2. Ini termasuk Minotaur Reinhardt, Cyclops Roadhog, Medusa Widowmaker, dan Hermes Lucio. Kulit lain dengan pelbagai tema lain telah disediakan di kedai juga, memberikan pemain yang tidak menyukai fokus Yunani musim beberapa pilihan alternatif.

Overwatch 2 Musim 2: Wira Tank Baru Ramattra

Salah satu perkara yang paling menarik mengenai Overwatch 2 Musim 2 ialah ia memperkenalkan Ramattra, pemimpin sektor null dan wira tangki seterusnya permainan. Dilabelkan sebagai “tangki tempo” oleh pemaju Blizzard, keupayaan Ramattra untuk menukar antara dua bentuk yang berbeza menjadikannya salah satu watak yang paling serba boleh dan dinamik di medan perang.

Kami mempunyai panduan pahlawan Ramattra yang mendalam yang masuk ke dalam setiap perincian yang tersedia mengenai watak itu, jadi dalam artikel ini, kami akan meringkaskan kitnya. Dengan pemecut kekosongannya dalam bentuk omnik, Ramattra dapat mengganggu lawan dari jauh dengan aliran projektil dan mewujudkan halangan yang tahan lama untuk rakan sepasukannya di lokasi yang disasarkan. Once he swaps into Nemesis Form, however, Ramattra will grow larger, gain an extra 150 Armor health, and will swap out his Void Accelerator for piercing punch attacks and a block ability that allows him to significantly reduce incoming damage while sacrificing movement speed.

Pada bila -bila masa semasa dia berada dalam bentuk omnik atau bentuk nemesis, Ramattra dapat menembak peluru vorteks yang dahsyat di lawannya. Musuh yang ditangkap di kawasan-kesan keupayaan ini akan rosak, perlahan, dan ditarik ke tanah jika mereka melompat atau udara, sehingga sukar bagi mereka untuk melarikan diri. Akhirnya, ada penghapusan Ramattra yang paling utama. Apabila diaktifkan, keupayaan ini mengaktifkan bentuk nemesis dan mewujudkan sekumpulan nanobot di sekitar Ramattra yang secara automatik lintah ke lawan berdekatan, merosakkan mereka dan mengurangkan kerosakan mereka sebanyak 50%. Ultimate ini tidak akan haus sementara nanobot menarget.

Overwatch 2 Musim 2: Biara Shambali Peta Baru

Overwatch 2 Musim 2 juga menambah peta baru ke permainan: Shambali Biara, peta pengiring (juga dikenali sebagai muatan) yang ditetapkan di pergunungan Nepal di mana kedua -dua Zenyatta dan Ramattra pada asalnya menjadi Monks. Secara keseluruhannya, ia adalah peta yang cukup terbuka, walaupun terdapat juga beberapa kawasan dalaman kecil di mana berjuang rapat memerintah memerintah tertinggi.

Overwatch 2 Musim 2: Pertempuran Baru untuk Mod Permainan Olympus

Dari Jan. 5-19, acara permainan masa terhad khas yang dipanggil Battle for Olympus tersedia. Dalam varian khas ini, standard Overwatch 2 yang bebas untuk modematch, pickup caj kesihatan dan muktamad terletak di seluruh peta dan setiap wira yang boleh dimainkan (Reinhardt, Roadhog, Ramattra, Junker Queen, Widowmaker, Pharah, Lucio) versi “ilahi” yang unik dari muktamad mereka. Ini lebih berkesan daripada Ultimates Standard, kerana mereka menawarkan fungsi yang diperluaskan dan menyediakan beberapa penggemar yang penting (walaupun sementara) ke seluruh kit wira.

Sebagai contoh, Roadhog’s Divine Whole Hog Ultimate membolehkannya melancarkan batu -batu besar pada musuh yang serupa dengan bagaimana Cyclops melemparkan batu -batu di bot Odysseus di Odyssey, menghilangkan banyak kerosakan mematikan. Sementara itu, Rampage Queen Junker memberi kuasa kepada kemampuannya yang lain dengan keupayaan untuk memanggil serangan kilat, dan penghalang bunyi Lucio mengetuk orang ramai dan memancarkannya dengan rangsangan besar untuk merosakkan dan kelajuan pergerakan.

Walaupun acara ini aktif, pemain mempunyai peluang untuk menyelesaikan cabaran masa yang terhad dalam mod dan dapatkan beberapa item kosmetik yang unik, termasuk tajuk kad nama pemain spesifik wira dan beberapa baris suara. Di samping itu, kulit kemenangan bersayap bertemakan Yunani Mercy dari Overwatch pertama juga ditawarkan, yang mana pemain Overwatch 2 yang baru (atau veteran Overwatch yang melepaskan peluang untuk mendapatkan kulit pada asalnya) pastinya memastikan mereka terkejut.

Di bawah, kami telah menyenaraikan semua pertempuran untuk cabaran khusus Olympus, serta apa yang perlu anda lakukan untuk menyelesaikannya dan yang mana ganjaran yang tersedia yang anda akan terima untuk melakukannya.

Overwatch 2 Pertempuran untuk Cabaran dan Ganjaran Olympus

Leret ke tatal secara mendatar

Cabaran Objektif Ganjaran
Kemenangan bersayap Selesaikan enam cabaran dalam pertempuran untuk Olympus Kulit Mercy Victory Winged
Acolyte of Medusa Dapatkan 300 pukulan terakhir sebagai Medusa Widowmaker Tajuk Pemain Medusa Acolyte
Herald of Hermes Dapatkan 300 pukulan terakhir sebagai Hermes Lucio Herald of Hermes Player Title
Sarjana Minotaurs Dapatkan 300 pukulan terakhir sebagai Minotaur Reinhardt Tajuk Pemain Sarjana Minotaurs
Kebanggaan Poseidon Dapatkan 300 pukulan akhir sebagai Poseidon Ramattra Kebanggaan Tajuk Pemain Poseidon
Scion of Cyclops Dapatkan 300 pukulan terakhir sebagai Cyclops Roadhog Tajuk Pemain Cyclops Scion
Sentinel of Hades Dapatkan 300 pukulan terakhir sebagai Hades Pharah Sentinel Tajuk Pemain Hades
Anak kegemaran Zeus Dapatkan 300 pukulan terakhir sebagai Zeus Junker Queen Tajuk Pemain Kanak -kanak Kegemaran Zeus
Suara Medusa Dapatkan 25 pukulan terakhir sebagai Medusa Widowmaker semasa dia muktamad Talian suara batu nisan anda sendiri, dan 1,000 Battle Pass XP
Suara Hermes Dapatkan 25 pukulan terakhir dengan Hermes Lúcio semasa muktamadnya God of Speed ​​Voice Line, 1,000 Battle Pass XP
Suara Minotaur Dapatkan 25 pukulan terakhir dengan Minotaur Reinhardt semasa muktamadnya Line Voice Power Minotaur, 1,000 Battle Pass XP
Suara Poseidon Dapatkan 25 pukulan terakhir dengan Poseidon Ramattra semasa muktamadnya Percuma garis suara Kraken, 1,000 Battle Pass XP
Suara Cyclops Dapatkan 25 pukulan terakhir sebagai cyclops roadhog semasa muktamadnya Garis suara mata saya, 1,000 Battle Pass XP
Suara Hades Dapatkan 25 pukulan terakhir sebagai Hades Pharah semasa dia muktamad Eternal Flames Voice Line, 1,000 Battle Pass XP
Suara Zeus Dapatkan 25 pukulan terakhir sebagai Zeus Junker Queen semasa dia muktamad Melanda seperti garis suara kilat, dan 1,000 Battle Pass XP
Juara Olympian Menang 10 perlawanan dalam pertempuran untuk Olympus 5,000 Battle Pass XP
Berkat Hephaestus Ambil 20 Kekuatan Overhealth Power-Up 500 Battle Pass XP
Nektar para dewa Ambil Lima Power-Up Caj Ultimate 500 Battle Pass XP

Overwatch 2 Musim 2: Perubahan Baki

Blizzard juga telah melaksanakan beberapa perubahan keseimbangan dalam Musim 2, dengan yang paling penting adalah nerf untuk kereta api Sojourn yang mengurangkan sejauh mana dia boleh dari musuh-musuhnya sementara masih mendarat satu tembakan dengan hit kritikal sepenuhnya. Doomfist juga mendapat beberapa penggemar yang “lebih baik menyokong peranannya sebagai barisan hadapan pasukan,” sementara masih mengekalkan gaya permainan yang sangat agresif dan mudah alih yang berada di tengah -tengah kitnya.

Beberapa pelarasan untuk Ana, Bastion, Ratu Junker, Kiriko, Mercy, dan Symmetra juga datang dengan pelancaran Musim 2. Untuk gambaran penuh setiap tweak, jangan ketinggalan menyelam kami ke dalam nota Overwatch 2 Season 2 Patch serta Roundup of All Overwatch 2 Hero dan Reworks Works.

Pemaju juga mengesahkan bahawa semasa Musim 2, peta Rialto dan Blizzard World telah kembali ke Kolam Peta Overwatch 2. Hollywood dan Watchpoint: Gibraltar, sebaliknya, telah diputar selama tempoh musim ini. Walaupun peta ini boleh dimainkan dalam permainan tersuai, pemain tidak dapat bertarung dengan mereka dalam permainan cepat, mod arked, atau permainan yang kompetitif.

Overwatch 2 Musim 2: Treler

Treler di bawah ini memberikan pandangan yang dekat dengan semua kandungan, kosmetik, dan banyak lagi yang telah datang ke Overwatch 2 dalam Musim 2.

Overwatch 2 kini tersedia di Xbox Series X | S, PS5, PS4, PC, dan Nintendo Switch. Boleh dikatakan salah satu daripada Penembak Xbox terbaik Terdapat, dan kerana ia percuma, ia tidak memerlukan apa-apa untuk menyemaknya. Sebagai alternatif, pemain boleh membeli Overwatch 2: Pack Watchpoint yang menyediakan akses kepada pas pertempuran premium, 2,000 duit syiling overwatch, dan sekumpulan kulit legenda yang unik.

Overwatch 2: Pek Watchpoint

The $ 40 Overwatch 2: Watchpoint Pack menawarkan peminat pelbagai manfaat yang akan membolehkan mereka mendapatkan akses yang dijamin ke trek Battle Pass Premium, membuka kunci beberapa ganjaran yang unik, menyediakan beberapa mata wang dalam permainan untuk digunakan, dan banyak lagi.

Dapatkan buletin Windows Central

Semua berita terkini, ulasan, dan panduan untuk Windows dan Xbox Diehards.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Brendan Lowry

Brendan Lowry adalah penulis Windows Central dan lulusan Oakland University dengan semangat yang terbakar untuk permainan video, yang mana dia menjadi peminat yang gemar sejak kecil. Anda akan mendapati dia melakukan ulasan, editorial, dan liputan umum pada semua Xbox dan PC. Ikuti dia di Twitter.